עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by abstract,

שלום. הורדתי CPUZ , סתם בשביל לראות מה בדיוק אני מקבל מהמחשב שלי.. קראתי קצת בפורום , וזה מה שהבנתי: FSB = מכפלה * תדר ראשוני. אבל, כשאני מתסכל על פלט התוכנה, אני רואה דברים מוזרים מאד.. למשל, איך התדר הראשוני יכול להיות גדול יותר מהFSB? אולי מישהו יועיל בטובו להסביר לי מה אני רואה? תודה.

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by nimiz000,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש למחשב AMD קיים למטרת שידרוג בעתיד הקרוב והכי משתלם שמצאתי הוא ה-DFI lanparty DK 790FX-M2RS. אני רוצה חוות דעת, הערות והארות על הלוח ואם יש גם לוחות מתחרים באותו המחיר היחסי (650-750 ש"ח). המחשב הקיים: AMD Athlon64X2 3800+ 89W 2.0Ghz MSI K9N neo V1.5 2X1 GB kingston 667Mhz Inno3D PCI-E 7600GT 256mb DDR3 EZ-cool 420W Western Digital WD2500KS 250GB

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  3. http://img.chw.net/sitio/breves/200807/1214953291_SB_800_features_Logo.jpg מצורף תמונה של האלמנטים החדשים של לוחות AM3 1. use four 5GHz PCIe lanes instead of the four 2.5GHz PCIe lanes that can currently be found on AMD's מה נותן 5 GHZ ? 2. SATA SPEED 6GB מה נותן ? 3. ועוד מונחים שרשומים שם ?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by eyaffe,

משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, בעקבות המלצה של הפורום החלטתי לשדרג למחשב של אבא שלי את הזכרון. כרגע יש לו שני סטייקים של 1 גיגה DDR2 667 שעובדים במקביל ויש לו ארבעה סלוטים. על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by shai11,

אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וכן גם לכלול בתוכו מעבד 4 ליבות כיום מעבד כזה הינו יקר האם אפשר לקנות לוח אם עם חיבור לשני מעבדים 2 ליבות פשוטים, האם הם יעבדו כמו מעבד 4 ליבות? האם יש לוח כזה?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  8. שלום חברים, ברשותי מחשב עם מעבד P4 במהירות 2600MHZ ולוח עם ASUS P4S800D. יש לי 2 סטיקים של זכרון 2x256 DDR מסוג PC3200 שעובדים יפה ב Dual Channel ^-^ :jump1: יש לי אפשרות להוסיף עוד סטיק אחד בלבד של 512MB שהוא גם PC3200. השאלה שלי האם זה פוגע ב Dual Channel של הסטיקים הקיימים או שזה יוריד לי את שלושתם לערוץ אחד? ואם התשובה היא כן, אז מה אתם ממליצים? להשאר עם 2x256 ב DUAL או להוסיף עוד 512 (סה"כ 1GB) אבל לאבד את הפעולה של DUAL? תודה מראש לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  9. היי לכולם למי שעדיין לא יודע אני בונה מערכת משרדי + HTPC ולאחר דיי סרבתי להקשיב לעצות חכמים פה (למשל TMPUSR?) וכמעט כבר קניתי מפרט המבוסס על E6750 +P35 משהו אמר לי שאני לחלוטין מגזימה וגם לעוד 3 שנים אין כל צורך וטובתי כדי שאעבור ל- AMD4800+ דבר שלא יפריע לי כלל כעת, יקל עלי לשדרג בעתיד היות ובניגוד ל- INTEL, AMD לא מחליפה תושבת כל דור +היא זולה יותר וכמובן יעזור לי מאוד באזור הארנק (אמור לצאת מעבד+לוח בכמעט מחיר של מעבד בלבד). היות וכך ובהתאם לזאת יצאתי במשא חיפושים אחר הלוח האופטימלי. מצד אחד ראיתי בפורומים המוטן המלצות על M2A-VA-HDMI שגם מכיל המון יציאות נחמדות שיקלו עלי בעת חיפוש כרטיס מסך (הבנתי שלכרטיסים המובנים קשה להתמודד לבד עם פענוח HD וקודקים למיניהם) מצד…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by maormark,

לוח אם של אסוס p5gd1 p4 3000 מגה הרץ , פרסקוט. אני צריך את המחשב בשביל שירים אינטרנט וסרטים. יש לי 512 מגה כיום, 2 של 256 מגה. 1.עוד כמה זיכרון אתם ממליצים לי להוסיף?512? או 1 ג'יגה?..... 2.זה ישנה מבחינת ביצועים אם יהיה לי סה"כ 1 ג'יגה או אם יהיה 1.5 ג'יגה זיכרון? נ.ב יש לי 4 מקומות בלוח אם , 2 תפוסים ע"י 2 זיכרונות של 256 מגה מה עדיף, להוסיף 2 של 512 מגה או 1 של 1 ג'יגה?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  11. יש לי Macbook Pro עם מעבד i5 2.3GHZ ויש לי שולחני עם i5 3.0GHZ האם אני יכול להחליף בין המעבדים שהמעבד המהיר יותר יהיה בנייד או שהמעבדים של הניידים שונים במקצת (פליטת חום וכו') ?

12. Started by artyom,

איך הלוח הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4892 התקציב זה בערך 500... אז כבר יש חריגה... אז מה הוא שווה את זה?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by kuva,

שלום רב ;D הייתי רוצה לקנות עוד RAM למחשב אבל אני לא ממש מבין בכל המערכות האלו והייתי רוצה קצת עזרה מכם :]]] המפרט שלי כרגע: cpu: intel pentium 4 530 (3.0Ghz) motherboard: abit AS8-V Rams: 2XDDR 256mb 200mhz Video:sapphire radeon 9250 256M אני רוצה לעלות את הRAM ל1GB , יש לי תקציב לא מוגבל אבל הייתי רוצה לשמוע איזה אפשרויות יש לי, כי אז אני אוכל לבחור מה הכי מתאים לי , ואני לא ממש מת להיפרד מכל הכסף שלי תודה מראש לכל העוזרים! :]

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  14. אני עומד לקנות מחשב חדש, ותהיתי לגבי ההבדלים בין 939 ו-754 מבחינת ביצועים אם יש הבדל כזה בכלל. אם אין הבדל, אני עומד לקנות את A64 3000+ על 754, עם לוח אם KV8 של אביט (מבוסס K8T800 פרו), ואם יש הבדל, ו-939 הוא עדיף בביצועים (וגם לשידרוגים), אני מתלבט בין הצ'יפסט של VIA לnForce 4. בביקורות שקראתי ראיתי שאין הבדל ביצועים משמעותי בין השניים, כלומר חלק מהמבחנים נטו לכיוון אחד והשאר לכיוון אחר... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1677&page=18. שימו לב לביצועים במשחקים, שהיו הרבה יותר טובים במערכת עם .Pci-e. לעומת זאת, בביקורת בtom's hardware, הם אמרו בפירוש שחוץ מהבאת קידמה טכנולוגית למשתמשי AMD, אין ב-nforce 4 בשורת ביצועים חדשה: While this is definitely one…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by gogober,

יש לי קונקטור כפי שמתואר בתמונה האם ניתן להוציא את הגיד שנמצא בצד(בצבע הירוק) ולהעביר אותו למקום הריק האמצעי (למקום שהחץ מראה)? [glow=red,2,300]תודה לעונים[/glow] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  16. מכל שידרוגי המחשב שבן דוד שלי עשה הוא הותיר לי כמה חלקים שאני מקווה לעשות בהם שימוש... 3 סטיקים 256MB של זיכרון DDR 266 של HYNIX מארז + ספק (יחסית חדש) 400W סידירום X52 כונן דיסקטים 1.44 דיסק SEAGATE SATA150 80GB 7200 ובגלל התקציב המועט שלי (מקסימום 1000 ש"ח), חשבתי בכיוון של רק לקנות את החלקים שחסרים להשלמת המחשב: לוח אם (משולב כרטיס מסך) ומעבד... אני קצת חלוד בתחום המחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. רק חשובים לי מספר דברים: שהלוח אם יתמוך בשלושת הסטיקים של הזיכרון בתדר 266 הרץ, שיהיה לו סלוט לשידרוג כרטיס מסך עתידי, (אל תצחקו אבל אם קיים כזה דבר אז אפילו סלוט של PCI-E) ושהוא יתמוך בדיסק SATA הנ"ל. לגבי המעבד, זו בעצם העזרה שאני צריך מכם, איזה מעבד לקחת יחד עם איזה לוח (כמ…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by emedic,

במה הוא פחות טוב מהם אם בכלל תודה

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by ofekmirzai,

יש לי מעבד של AMD ולוח אם שתומך רק בAMD והייתי רוצה לעבור לINTEL מהסיבה שהם הרבה יותר טובים בעבודה עם מוצרי ADOBE, זה המפרט שלי: MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2712 MHz Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 ATI Radeon HD 2600 XT 2GB RAM EZCool 450W 19" WideScreen SyncMaster Samsung 160GB HDD האם זה הגיוני להחליף לוח אם ומעבד בלי לצאת בנזק של יותר מ700 שקל בכיס?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by roy_katz,

תגידו מה דעתכם על המעבד? הוא נחשב למעבד יחסית טוב? למחשב נייד שעובדים בו בשביל עבודות ואינטרנט הוא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. סוקט 775 או AM2, לא משנה לי. אין צורך בחיבורי PS/2. רק חיבורי USB (לפחות 4). רצוי שיהיה לו כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (תומך HDCP). כרטיס קול עם יציאה אופטית (או לפחות 6 ערוצים) כרטיסי הרחבה PCI-E ולפחות חריץ PCI אחד. שיהיה בגודל מיקרו ATX. יש חייה כזאת? * כמה דברים שמובנים מאליו- חיבור SATA2 וחיבור אחד של IDE.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by IdanRe,

עקב תאונה מצערת הלך לי המעבד (AMD 64 939) לאחר פירוק וניסיון כושל להרכיבו מחדש. נפלה לו רגל אחת ועוד כמה התעקמו (עדיף שלא תשאלו איך בדיוק אבל לא קשה לנחש), המעבד עצמו בריא. מה עושים עם מעבד כזה? אני משער שהאחריות לא תחול עליו ואני אצטרך לקנות חדש, אבל מה אני עושה עם הישן? רק לפח או שאפשר איכשהו להפיק ממנו עוד תועלת? תודה מראש, עידן.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  23. שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by dorratz,

יש לי לוח מסוג Intel D850MV. הנה לינק: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d850mv& הוא טוב?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by srul72,

שלום רב לכל החברים אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין זכרונות רגילים לבין FULLY BUFFERED DIMM והאם הם מתאימים לשרתים או למחשבי PC תודה רבהההה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים