עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע למעבדים וללוחות אם: 1. האם כדאי לקנות מעבד box בגלל האחריות שנלווית לרכישה שכזו או שכדאי דווקא לקנות tray בגלל שלרוב המאוורר החיצוני שאקנה באותו המחיר יהיה עדיף? 2. בנושא כרטיסי זיכרון - למי שלא מתכוון לבצע המהרה, זה באמת משנה אם המהירות תהיה 1333 או 1600 או שלא באמת מרגישים בהבדל? 3. האם הכוונה לבצע OC תתן יתרון ללוח אם כזה או אחר, או שאין קשר בין ביצוע OC לבין לוח האם? 4. ראיתי שיש צ׳יפים של z68 ו-h68 ואין לי מה מושג מה עדיף ומה ההבדלים בכלל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הייעוד של כל אחד מהם ומי מהם עדיף? 5. האם יש חברה מסויימת שלוחות האם שלה עדיפים, או שכל החברות המוכרות(gigabyte, asus, asrock) מומלצות באותה מידה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by idanyow,

שאלה, Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore למה המחיר של השני גבוה יותר באתר KSP אם לפי הפרטים הטכניים המהירות של הראשון היא 2.6 ושל השני 2.4 אם ככה, האם הראשון בהכרח טוב יותר ?

4. Started by anox,

היי, יש לי לוח P4S800D ולפי מה שהבנתי אני לא יכול לבצע נעילה של ה PCI/AGP כי הלוח משתמש בשיטה Artifial Inteligence שזה אמור להתאים בשבילי את כל הפרמטרים השונים בעת שאני משנה את ה-FSB. א. האם ישנה איזו שהיא תוכנה שמראה לי את מהירויות הבאס הנוכחיות (לאחר שאני משנה את מהירות הבאס)??? ב. אם המהירות משתנה, מתי ואיזה נזק יכול להיגרם לי. ג. האם יש איזו שהיא דרך בכל זאת לבצע נעילה של ה PCI/AGP???? תודה,

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by SSLSNOB,

http://www.nordichardware.com/news,7353.html

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by slater,

שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. אז בעקבות ייעוץ שקיבלתי החלטתי להחליף את הלוח אם של Asus שהזמנתי בלוח של Gigabyte אני רק צריך קצת ייעוץ לגבי איזה לוח. אני מחליף בחנות הזאת אז כל לוח מתחת ל100$ מהרשימה הנ"ל אפשרי. http://ncix.com/products/index.php?minorcatid=107&subminorcatid=907#Gigabyte חשבתי על זה כי הוא תומך USB3, אבל מה ההבדל בין הצ'יפסטים 770 או 880? http://ncix.com/products/index.php?sku=50567&vpn=GA-770T-USB3&manufacture=Gigabyte הולך לשבת על הלוח מעבד athlon X4 640 וכרטיס מסך 460GTX.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by guym,

אני רוצה רק לוודא שהבנתי נכון... אני קונה החודש מחשב עם 4 GB RAM ו1GB בכרטיס מסך.. בכדי שהווינדוס ישתמש בהכול והכול יהיה מנוצל אני צריך ווינדוס XP (כן אני רוצה XP) 64 ביט ולא 32 נכון? 32 יכול לזהות עד 3GB ו64 יכול 128 GB...נכון? וגם האם זה נכון שה64 ביט מנצל את כל המערכת יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  10. לפי מה שראיתי ב KSP הQuad Q6600 יכול להסתדר עם 965 אבל הExtreme QX6700 כבר דורש 975 יש מצב שזה נכון? או שזה טעות באתר תודה ניר

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by spon83,

לקראת תחילת שיווקם של הלוחות בעלי הצ'יפסט החדש של אינטל החלטתי להביא לכם כמה כתבות/ביקורות מעניינות מאתרים שלדעתי אמינים, כדי להפיק רשמים/לקחים. ולנסות להבין מה מחכה לנו. TOM'S HARDWARE: Eight P35-DDR2 Motherboards Compared http://www.tomshardware.com/2007/06/19/eight_p35-ddr2_motherboards_compared/ Pipe Dreams: Six P35-DDR3 Motherboards Compared http://www.tomshardware.com/2007/06/05/pipe_dreams_six_p35-ddr3_motherboards_compared/ BIT-TECH.NET: First Look: Intel P35 chipset http://www.bit-tech.net/hardware/2007/05/21/first_look_intel_p35_chipset/1 MSI P35 Platinum http://www.bit-tech.net/hardware/2007/06/13/msi_p35_platinum/1 Gigabyte GA-P35-DS3R http://www.bit-tech.net/…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by slrr,

למה לא מורידים את ה-FDD?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by er0101,

לא היה פתרון אחר. מזל שאבא יודע להמציא המצאות... כמובן שההרדיסק לא יושב ככה. רק חיברתי לרגע לגבות קבצים לפני מעבר ל2 partitions ומויסטה 64 ל32 ביט. תודה לקרייטיב על הדרייברים הדפוקים ל64

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by saarshai,

השאלה קצת יותר מורכבת... יש לי E6400 של אינטל. המהירות המוצהרת שלו היא 2.16 ואני מריץ אותו על 3.08 יציב (למרות שהצלחתי במשך תקופה לשים אותו על 3.2 ביציבות לא רעה). יש לי גוף קירור גנרי (קצת יותר "מסיבי" מהגוף הסטנדרטי שמגיע עם המעבד). אני מניח שגם אם אחליף לגוף קירור מוצלח יותר, יהיה לי קשה להאיץ את המעבד הרבה יותר. בניסיון לשדרג את המערכת אני שוקל לרכוש מעבד יותר מהיר (מקווה ליהנות מירידת המחירים שתבוא בעקבות ההשקה של ה-i7). אני חושש, אמנם, שדווקא מעבדים יותר מהירים יהיה קשה יותר להאיץ, כלומר שאם אני אקנה מעבד 3.2, ב-OC הוא לא ייתן לי שיפור משמעותי לעומת ה-2.16 המואץ שלי (שנגיד ואביא אותו לרוץ על 3.2 יציב עם מעט השקעה). דעתכם?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by dorman2,

לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  16. שלום, רכשתי זוג זיכרונות של Corsair DDR2 1024MB 800MHz 6400 CL4. בלוח אם יש מקום ל - 4 זיכרונות, ורציתי לדעת מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel. האם אני צריך להרכיב אותם פיזית על הלוח אם בצורה מסויימת או שאני לא עושה כלום ומערכת ההפעלה מבצעת את מה שנדרש. בנוסף ארבעת הסלוטים שעל לוח האם מורכבים בזוגות, האם אני צריך להתקין את הזיכרונות בכל זוג בנפרד על מנת לקבל Dual Channel, או שאני יכול להתקין כל זיכרון היכן שבא לי. תודה,

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

{title} עריכה: עוד שאלה, למה הזכרונות של DIGMA כל כך זולים ?הם עד כדי כך גרועים ? 512MB DDR של DIGMA עולה בCOMP.IL רק 262 שקל

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by ShayAmar,

שלום, לפני רכישה של מחשב חדש. תחנת עבודה פשוטה לביצוע חישובים. מעבד פנטיום 4 3.0GHz 64BIT מה הלוח המועדף? MSI P8M או ASUS P5V800 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  19. אהלן, רציתי לדעת כיצד אפשר לדעת אם מעבד ולוח אם מסויימים יכולים לעבור oc? האם אמור להיות מצויין איזה משהו ספציפי בלוח אם\מעבד שמאפשר לדעת זאת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין בלוח אם שייתמוך ב RAID. המחשב מיועד לתפקד כשרת HTTP/FTP, הורדות, מקליט TV ולמשחקים. נכול לעכשיו יש לי כונן חיצוני של 750GB שיחובר ב USB והוא יתפקד בתור כונן גיבוי. עברתי על החומר שמצאתי לגבי RAID ולפי מה שאני מבין, RAID-0 משפר את הביצועים בצורה יחסית גדולה. ראיתי את הלוח הזה: Asus p5ql-e http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=31253 מה דעתכם עליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. אני מנסה לבחור לוח אם למעבד E7200 עם 2GB זיכרון לשימושים ביתיים (משחקים קלים וקצת עבודות גרפיות ). קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - ‏Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB‎ intel ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ כרטיס מסך - MSI GeForce 8500GT 512MB צורב - AD7200S Sony x20 דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER) - אין לי צורך בנפח גדול מזה מסך - אין לי צורך במסך חדש כרגע. מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האם האלו ומה מומלץ למפרט שהרכבתי ולצרכים שהזכרתי בהתאם למחירים שלהם ? 330 ש"ח - Gigabyte - GA-P31-DS3L 273 ש"ח - Asus P5KPL-VM 279 ש"ח - Asus…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by SeaMonster,

האם המעבד Phenom 2 955 יעבוד עם זכרונות בתדר 667MHz?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. שלום לכם, כעת אני על 3.6GHZ בערך. ובחורף אני מעלה את זה ל4GHZ (מהירות סטוק 2.5GHZ). השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס, audacity, ומשחקים. שאלתי: אם אני מוריד את המהירות ל3-3.2, האם אני ארגיש ירידה בביצועים? (פשוט אין לי כבר כח לכל הרעש של המאווררים).

24. שלום. ברשותי לוח: giga-byte - k8ns (s754) (מעבד a64 3000+) ודיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm 8mb-buffer SATA הבעיה: כאשר המחשב מחובר עם הHDD הזה נורית החיווי האדומה (פעילות HDD ) לא עובדת. הלכתי למעבדת החנות ושם בדקו עם IDE והנורית פעלה. שזה אומר - נורית תקינה שעובדת רק בחיבור לIDE. אנשי המעבדה לא ניתקלו בבעיה זאת והחליטו לעדכן ביוס. - מ-F6 ל -F9 לא עזר. בביוס ובEVEREST הHDD מזוהה כ IDE... מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות עם כך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.