מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום למומחים אני עומד לקנות מחשב ומתלבט מאוד בין המעבדים הנ"ל. האם סדרה 8XXX של אנטל אכן טובה ואמינה יותר מסדרה 6XXX ? התקציב: ללא מסך כ-3500-4000 ש"ח כולל כרטיס מסך 8800 נ וידיה 4 ג'יגה זיכרון (אבל עם XP 32 ביט) השימוש-מגוון: אינטרנט מוסיקה וורד הורדות משחקים לא מעוניין באובר קלוק מעוניים במעבד אמין מהיר שלא סובל מהתחממות יתר סדרה 8XXX חדשה ולא נכללת בסקירה שלכם ואני ספקן לגביה אני לא מקודד ועורך וידאו אז מראש ויתרתי על המרובע-6600 (שמאוד מתחמם לפי הידוע לי) מה דעתכם? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ? למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף. ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אני מתלבט קשות בין שני הדגמים הבאים בבקשה הסבר מה יותר טוב מבחינת ביצועים מהירות ו OC תודה 1.ASUS P5B Deluxe 2.Gigabyte GA965PDQ6
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הלוח (ABIT NF7 VER2) בביוס עשיתי LOAD OPTIMIZED DEFAULTS לפי מה שהבנתי שזה לא נותן את הביצועים הכי טובים למחשב. יש לכם המלצות איפה כדי לי להגדיר אחרת מנסיונכם כדי להפיק את המקסימום מהמחשב? ועוד שאלה: כדי לי לעדכן את הביוס? מפרט : AMD 2500+ ABIT NF7 VER2 512 DDR 333 RADEON 9600 PRO תודה!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לברר איזה לוח אם יש לי ואיני יודע אך.... מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי... יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
וגם, הסתכלתי בתוכנה PC WIZARD בmainboard/chipset וראיתי שכתוב לי משהו כזה: Memory Information : Type : DDR-SDRAM PC2100 Frequency : 133.2 MHz DRAM/FSB Ratio : 4/3 Supported Channels : Dual (128-bit) ECC Diagnostic : ìà זה אומר שהלוח אם תומך ב Dual Channel ? ואם כן, מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד ככה?
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורות על המודלים האלו: GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader 333Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 6ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1304541537.htm
-
קניתי לפני מספר ימים לוח אם חדש ומעבד. EP43-DS3 של ג'יגהבייט ו E8400 שאני מתכנן לעשות לו OC ל3.6 בערך. כרגע מחוברים למחשב (בDUAL CHANNEL כמובן) שני זיכרונות של 1GB DDR2 667 האם בהתחשב במעבד והלוח, כדאי לקנות זכרונות חדשים במהירות 1066, ואם כבר אז לשדרג ל4 ג'יגה? האופציות הן או http://skypc.co.il/pl_product~EX2-41066P2-SX~15~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~996599~15~0.htm למה הפרש המחירים גדול כל כך? רק בגלל שMUSHKIN זה מותג? האם יש בכלל צורך לשדרג את הזכרונות??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המעבד הנ"ל רציתי לשאול עליו מספר שאלות. 1.בחיפוש ב AMDBOARD ראיתי שרשום שהטמפרטורת מקס שלו היא 85 מעלות ולכן טמפרטורת עבודה של 52 + - היא תקינה, צודק ?. 2.ב BIOS של ה MB שלי יש אופציית Spread Spectrum מה המשמעות שלה ?, ראיתי שרשום בחוברת שכך יהי פחות רעש אלקטרו מגנטי אבל איך ?. 3.מה המשמעות של המכפלות בין השעון של המעבד לשעון של הזיכרון, מה עדיף מהירות זיכרון גבוהה ומעבד יותר נמוך, בהנחה שהיישום הכי כבד שלי זה EMULE אם אפשר להפנות להסבר קיים אשמח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בשבוע הקרוב לקנות מחשב. החלטתי כבר על כל הרכיבים חוץ מהלוח אם. יש שלושה לוחות אם שמענינים אותי: (מצטער שלא הוספתי קישורים ללוחות, פשוט לא הצלחתי) הלוח של ABIT - KV8-MAX3 והלוחות של GIGABYTE - Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 יש למישהו המלצה על אחת מהלוחות? או אם מיהו מכיר לוחות יותר טובים? בעיה נוספת היא הזכרונות, באתרים כתוב שיש בעיות תאימות עם חלק מהזכרונות, מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון מתאים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד +AMD Athlon 64 3000 על גבי לוח Gigabyte GA-K8NSC-939 ועליו 2 סטיקים של TwinMOS 256MB DDR 400MHZ 2.5-3-3-8 (סה"כ 512MB). הוספתי אתמול שני סטיקים של Kingston DDR 256Mb 400MHz CL2.5, סה"כ 1G זיכרון. מעבר להרגשה שעליית המחשב לוקחת עכשיו קצת יותר זמן, אני גם רואה בקובץ הבדיקה של SiSoftware את הנתון הבא: (Speed : 2x 164MHz (328MHz data rate - להבנתי זו מהירות הזיכרון בפועל - מישהו יכול להסביר איך להוציא 400MHz ולאשר אם הכול חוץ מזה נראה תקין? שמתי לב חוץ מזה שבמודולים של Kingston מופיעות 2 מהירויות: Set Timing @ 200MHz : 2.5-3-3-8 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) Set Timing @ 167MHz : 2.0-3-3-7 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) יכול להיות שמשום מה הוא עובד במהירות הנמוכה וגורם לכול…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כרגע הוא אצלי על מעל 5000RPM, והמחשב נופל גם אחרי חצי שעה בערך של מאמץ, והכל תקין, נקי, ומחובר.. ככל הנראה זו הבעיה, ואני מעוניין להוריד את המהירות של המאוורר מעבד. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי. אתם בדרך כלל שולחים לי אחלה עצות, אז תודה. אני מחפש זכרון DDR 400 MHZ 2X512MB כמה שיותר טוב במחיר 500-1000 ש"ח. זה למטרת משחקים ו OC לא ממש חשוב לי. ובגלל שאתם כל כך נחמדים צרפתי לכם פרס! תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בסנדרה רשום לי ב-DIMM 2 sdram single-bank, למרות שיש לי DDR. לעומת זאת, ב-BANK 2 SETTING רשום DDR-SDRAM. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים נטו, איזה מעבד של AMD מקביל היום לE6400 ואיזה לE6600?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם יש גירסאות נוספות של מעבדי AMD שתומכות ב- DC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-