עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by BoOoM2008,

HD5770+Q8300 דרוש OC למעבד בכל מחיר??

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  3. צריך הצעות לכרטיס זיכרון 1X2 GB 667 DDR2 תקציב 1250 מתכנן OC

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  4. אהלן אני מחפש לוח תואם AMD AM2 עד 500 ש"ח תחת הדרישות הבאות: 1. כרטיס מסך מובנה, עדיפות ליציאת DVI 2. לפחות IDE אחד 3. כניסת FIREWIRE 4. העדפה ללוחות Asus ו-Gigabyte. אשמח לקבל המלצות תודה

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  5. יש לי את הלוח GIGABYTE ga-7n400s-l זה הדגם שלו הנה תמונה שלו : עכשיו הלוח הזה חדש .. קניתי מחשב מפרט טוב מעבד: 1800+ ATHLON זיכרון : 512DDR 400MHZ דיסק קשיח : 60GB כרטיס מסך : Geforce 5200 128 DDR המחשב ממש מהיר אבל מה אני חייב לדעת אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד שישב על הלוח הזה .. אני רוצה לדעת בבקשה אם כל לוח של AMD יוכל לשבת עליו , אם לא אז עד איזה מעבד הכי מתקדם יכול לשבת על הלוח הזה .. ואם אפשר גם לקבל דעות על הלוח ועל המחשב .. אני יודע שאני חייב מעבד בגלל זה אני שואל .. אני חייב לדעת .. תודה!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by berner,

אחים שלום :s05: אני עומד לרכוש זכרוות DDR2 512G ראיתי שלרוב יש שימוש ב CL5 האם הCL בסוגי DDR2 האיכותי זה CL5 אבקש עדכון \ ואם עדיף זכרון לDUAL לרכש רגיל סטיק בודד כפול 2 או 2 סטיקים שיועדו ל DUAL CCRFV

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  7. אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה של המפרט,אבל אני רק צריך תשובה מדוייקת.<קרובה למדוייקת תתקבל בברכה>. בכמה אחוזים יותר חזק האינטל -E6300 מה-AMD3800X2 ? פשוט הזמנתי את ה-AMD בגלל בעיית תקציב,והמוכר אמר לי שהוא יותר חזק ב-30% .מישהו אחר אמר 15%. אז: 1-בכמה אחוזים הוא יותר חזק? 2-האם מודדים את הכוח של אינטל לעומת ה-AMD רק באחוזים,או שיש מדדים אחרים?

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by lirancoh85,

אם יש לכם קישור לאתר שמראה תמנות וביצועים זה יעזור נורא תודה רבה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. אני בדיוק בשלבים של הזמנת חלקים למחשב החדש, הזמנתי כרטיס מסך BFG GeForce 8800GTS 512MB PCI-E OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx בעל זיכרון DDR3. האם אני מחוייב/מומלץ לעבוד עם זיכרון פיזי DDR3 או שאני יכול להסתפק בDDR2? תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. שלום, אני מחפש לוח אם אמין וטוב (ללא מאוורר על ערכת השבבים) אשר יכלול: 1. יציאת 1394 (לפחות 1 אבל עדיף יותר כולל HEADER פנימי) 2. יציאת ESATA 3. חיבורי SPDIF גם אופטיים וגם קואקסיאליים 4. אין צורך בכרטיס מסך מובנה אבל אם כן של ATI (קחו בחשבון שאני לא שחקן גדול, רק מדי פעם משחקי אסטרטגיה) 5. לפחות IDE אחד לגבי מחיר - אני גמיש אבל לא להתפרע המעבד שאני הולך להשתמש בו הוא E8400 לא צריך OC , SLI ושאר ירקות יש לי כבר מארז, ספק, כוננים ושאר ציוד היקפי אשמח גם להמלצה על: זיכרון (4 גיגהבייט) כרטיס מסך של ATI (אני שונא את הדרייברים של NVIDIA) בעל קירור פאסיבי או שקט במיוחד - בעל יציאת DSUB או לפחות ממיר DVI2DSUB תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by motym,

שלום לכולם.. מה ההבדל בין מעבדי AMD ל INTEL ?? האם למחשב שנועד בעיקר להורדות ואינטרנט (ומשחקים קלילים ביותר) עדיף אחד מהם ?? תודה לכולם, keep up the good work מוטי.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  13. ASUS שיחררה רשימה של 27 לוחות אם שהוכנו להם עדכוני BIOS המאפשרים להם לתמוך במעבדי אינטל החדשים ששוחררו לאחרונה בעלי תדר FSB של 1333MHz. שימו לב: חלק מהקישורים בטבלה לא מובילים למקום הרצוי... אם ברצונכם להשיג ביוס חדש ללוח אם כזה, עליכם למצוא את לוח האם באתר בעצמכם.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  14. שלום. סליחה מראש על השאלה (המטופשת?), אבל נתבקשתי לקבוע איזה מן המעבדים הללו הוא "טוב" יותר (שייך לאצווה מאוחרת יותר?)

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by 00Amir,

יש לי נייד דל, 5110 , ויש בו כרטיס GT525 , ראיתי באיביי למכירה כרטיס 560M.. http://www.ebay.com/itm/New-Nvidia-GeForce-GTX-560M-1-5G-GDDR5-Video-Card-N12E-/110808839886?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item19ccb8b6ce האם יש מצב להחליף ולשדרג את הנייד לי? איך אני יודע אם הספק כוח (אם יש כזה) יחזיק? למישהו יש ניסיון? מישהו חושב יש סיכוי שזה יעבוד? שאר המפרט : I7 2670QM , 8Gb ..

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. השאלה היא בלוחות עם התושבת 1155 יש כאלו שהעבודה של התצוגה עושה המעבד (בעבר היה בתוך הצי'פסט הצפוני) ראיתי שרשום במפרק הלוח לגבי הצי'פסט ככה > Onboard Graphics Integrated in the Chipset אז כאן זה מבלבל התאור כאן זה שיש בצי'פסט מעבד גרפי וזה לא ניראה נכון ומה ההבדל בלוחות אסוס וגי'גהבייט עם צי'פסט GA-H67M-D2-B3 או עם אחר כמו H67N ? תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by SUPER300,

אשמח לדעת מה זה, על מה זה משפיע ומתי צריך וכדאי להתעסק עם זה... תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by SEPHIEBH,

כאמור מדובר בכרטיסי זכרון QUAD CHANNEL העניין הוא שערכה של 32GB 16000MHZ וערכה של 16GB 2400MHZ יעלו אותו הדבר. כאמור יש את עניין הOC ללוח האם כשמדובר ב2400 אך את זה כרגע נשאיר בצד. מה יבואו יותר לידי ביטוי בשימושים שלי כמות האחסון של הכרטיס או המהירות שלו? מחשב רב תכליתי חזק במיקוד על גיימינג כבד ועריכת אודיאו I7 3820 מעבד ASROCK X79 CHAMPION לוח אם

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. מעטפת הספק של 180 וואט למעבד היא בהחלט לא בדיחה, וב-AMD מתכננים להתייחס לקירור מעבדים עתידיים אלו ברצינות הנדרשת עם קירור מים בתור ברירת מחדל לכתבה

20. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by idan100,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים והמעבד עליו חשבתי הוא Intel Core i5 7600K שעלותו 1,020 ש"ח. האם ידוע אם המחיר של המעבדים החדשים יהיו דומים למעבדי הדור הקודם המקבילים להם (מעבד i5 8600k יעלה גם בסביבות 1,020 ש"ח)? האם מחיר המעבד הנוכחי צפוי להחתך באופן דרסטי עם היציאה של המעבדים החדשים? עוד שאלה חשובה שאשמח לברר היא שאלת הזמינות. ככל שרשום באינטרנט המעבד צפוי להיות משווק בארה"ב כבר בתחילת אוקטובר. בהסתמך על ניסיון העבר, תוך כמה זמן בערך זה מגיע לישראל? תודה רבה

22. Started by kokoki,

היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by rami_8,

לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?

24. המעבד היום משתלם מאוד http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8350-CPU-/121189550440?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item1c3775c968 השאלה האם ניתן להעלות את הבס מעל 2600 MHZ כי אני לא הצלחתי עם 8320

25. שלום לכולם מדובר במחשב הקודם שלי: Q6600 B3 קירור Scythe Ninja ניראה לי - או משהו ענק אחר שלהם (מה נימכר ב08?) זיכרון: 4X1GB GSKILL HQ 800 לוח(מאפען) ASUS P5N-E SLI (650 NV( ספק סיסוניק ריתייל 430W 460GTX 1GB הבעיה: הלוח הנוכחי מכיל רק 3 מייצבי מתח ולכן לא ניתכן לעשות OC קטן אפילו (2.5 כבר לא יציב) אין בעיית היתחממות וניסיתי במשך שנים ועשרות דיונים והבנתי שQ6600 לא עובר OC בלוח זה! כעת יש לי צורך לשדרג ל8GB זיכרון. אפשרות א: 4X2GB DDR2 ב480 שקל אפשרות ב: 2X4 GB DDR3 1333MHZ גיסקיל(או קינגסטון לטובת יציבות?) לוח G41 של גיגבייט. (4 מייצבי מתח) סה"כ: 520 ש"ח מה עדיף מבחינת ביצועים, אפשרות לOC (מקסימום באס 333)?\

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים