מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שווה לשדרג ??
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
AMD מרגישים שהם צריכים לזרוק קצת מידע על המעבד הממשמש לבוא ומדליפים קצת. הנה ליבת ה Phenom (ניתן ללחוץ לתמונה מוגדלת) מקור: http://techreport.com/onearticle.x/12583
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש עם לוח אם asus p5b plus vista , ובתחילה קניתי את הזכרונות TWIN2X2048-6400C4 של corsair שהתגלו כדפוקים. בחנות ממנה קניתי נתנו לי להחליט עם אני רוצה זוג חלופי של הזכרונות הנ"ל או זכרונות אחרים במקום (אני שוקל לקחת את kingston hyperx). האם למישהו יש ניסיון עם הזכרונות האלה? האם יש להם בעיית תאימות עם לוח האם שלי, האם הם סתם דפוקים ולא יציבים, האם הם מתחממים יותר מזכרונות רגילים? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לגבי הרחבה ל-1GB. יש לי 512 כרגע שזה לא מספיק היום אני יודע.. מצד שני יש לי מחשב די ישן AMD 2800+ (64). עכשיו השאלה זה אם זה משפיקע משמעותית בהרצת תוכניות ופעילות בוינדוס למה לוקח לי הרבה זמן להפעיל תוכנות ומעבר בין תיקיות גם לפעמים נתקע קצת.. ושאלה אחרונה.. אני רוצה לנצל את ה-Dual ולהוסיף עוד סלוט של 512. אבל אני לא יודע איזה זכרון יש לי עכשיו וכמה DDR. הנה תמונה מ-EVerest: תמונה מ-CPU-z קיצור איך אני יודע מה לקנות..? או שכדאי פשוט לקחת לחנות את הכרטיס שיש לי עכשיו..? תודה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח אם של SLI אתם ממליצים? תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי יש לי לוח של ASUS P4GD1. הלוח הזה יחיד מסוגו, זה סוקט 478 ל PCIE עם DDR1. הלוח באחריות והוא נדפק, הוא עדיין עובד ואני לא רוצה סתם לפרק אותו. למישהו היה מקרה כזה שלוח לא מיוצר יותר והוא באחריות? יש לכם מושג מה היצרן אמור לעשות במקרה הזה? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מדובר על המעבדים שאמורים לצאת ב22 ליולי מסדרת ה 6X50. כפי שאתם יודעים תדר הBUS במעבדים אלו הוא 1333MHZ ורוב הלוחות הנוכחיים אינם תומכים בתדר זה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש בו חריץ של AGP X8 וחריץ של PCI-E X4 הלוח הוא של ASROCK 4COREDUAL -VSTA השאלה שלי היא מה עדיף לקנות כרטיס מסך AGP או PCI-E
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רואה שכרטיסי הזיכרון קטנים הרבה יותר מהסטיקים המסורתיים של הRAM - במיקרה הטוב ביותר micro SD יכול להכיל 8GB ואני שואל את עצמי: למה לא להחליף את הסטיקים המסורתיים בכרטיסי זיכרון? הם הרבה יותר קטנים וככל שיהיה יותר מקום על לוח האם כך יכניסו לתוכו יותר דברים, המחיר ירד וכו'. קראתי שלויסטה יש אפשרות להתייחס לכרטיסי הזיכרון כאל תוספת לRAM וניסיון העבר מוכיח שהגירסה שתחליף את ויסטה כבר תיכלול את האפשרות הזאת באופן מובנה - הRAM באמת יהיה כרטיס זיכרון. אני רוצה לדעת מתי יהיה ניתן להשיג לוח אם שהזיכרון הפנימי שלו הוא כרטיס זיכרון, שנאמר כבר היום: למה לי סטיקים אם אפשר micro SD בנפח 8GB? תודה!
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/DQ965GF/index.htm אשמח לקבל הסבר מפורט על היתרונות (מעבר לאמינות ולשירות הטוב יחסית של אינטל בארץ) ועל החסרונות. איך הלוח הזה בהשוואה ל 965p-ds3 rev 3.3 של GB? מהם ההבדלים המרכזיים? אני לא מבין בלוחות יותר מדי... תודה!
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
נכון להיום זה הלוח הכי חזק של אינטל. איך הוא באובר קלוק? האם הוא מומלץ? יש איזו ביקורת עליו? הבנתי שהוא לא תומך ב DDR2 800MHz, זה נכון? בכלל על הלוח הזה מה אתם אומרים? יש תמורה טובה יותר למחיר שהוא עולה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תסביר בבקשה על שני מעבדים האלה למה המחיר גדול בניהם. AMD AMD ATHLON 64 X2 FX-62 DUAL CORE AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB מהירות HYPER TRANSPORT 2000MT/s HT מהירות SOCET AM2 סוג חיבור 90NM ארכיטקטורת 1 : AMD HYPER TRANSPORT TECHNOLOGY 2 : TECHNOLOGY AMD 64BIT 3 : 3DNOW! PROFESSIONAL TECHNOLOGY 4 : SSE, SSE2,MMX. 4 : DUAL CORE טכנולוגיית מחיר ========> 3.5K ש"ח --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5600+ AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המיפרט AMD 3200 AM2 DDR2 533MHZ X1600Pro PCIE 80GB WD SATA אני לא עושה שום אוברקלוק שום כלום. אני צריך ת'לוח הכי פשוט שאפשר מתוצרת .MSI ופשוט שיתמוך במחשב וזהו. כמה שיותר זול יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?
-
- 6 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם עד 700 שקל! מפנדה! אם צריך אז הספק הוא ליברטי 400 וואט והכ.מ הוא 8800 עם 320 מגה.... הלוח הוא לAMD 5600MHZ וזיכרון של 800 MHZ תודה. עריכה: לא עושה OC!
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
-
יש לי כרגע שני סטיקים של 1gb ddr 800, (סה"כ 2 ג') קיבלתי בירושה 2 סטיקים של 512mb ddr400. האם כדאי להוסיף אותם למערכת? האם זה יפגע בביצועים? האם הלוח יעבוד מול סך כל הזכרונות ב 400 ? מה"ע אובונטו 64, ויסטה 64, e6600, intel 965, 8800gts 320mb שימושים עיקריים במחשב - משחקים (oblivion, company of heroes), פיתוח, וכל השאר.
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש לי את הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ראיתי את השניים האלה : 1. נעה מחשבים - 485 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 2. סקאי.פי.סי - 527 שקל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-6400CL5D-2GBNQ&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפני זה שאלה, יש הבדלים בינהם חוץ מהשתי תמונות שאני רואה שהן שונות, ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה או משהו יותר טוב הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
ASUS BLITZ EXTREME & ASUS BLITZ FORMULA DDR3 DDR2 היורשים לקומנדו על צ'יפסט P35 בROG כנראה שיש למה לחכות... תתחדשו... http://www.tweaktown.com/popImg.php?img=news_blitz_extreme_large.jpg
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יציאות יש בלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 של SATA2 ו -IDE ? כמה כוננים / צורבים / דיסקים קשיחים אפשר לשים על הלוח מקסימום ? כמה סימים יש על הלוח של זכרון ? אני רוצה לקנות 2 GB כמה מקום תופס זכרון כזה ? ואם יש מקום לתוספת זכרון בעתיד ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון 512MB 667MHZ של American Data: 1. זו נחשבת חברה טובה? 2. איזו חברה עדיפה בכרטיסי זיכרון Kingston או Aeneon? כי הבנתי ש-Aeneon נחשבת חברה חזקה 3. אם אני יצרף לכרטיס שלי (A.Data) עוד כרטיס 512MB 667MHZ של חברה אחרת זה יהיה בסדר או שעדיף למכור את שלי ולהביא 2 של אותו חברה (Kingston או Aeneon)? תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
סדרת מעבר, לפני הK10 שעתידים לבוא. לא מדובר בשינוי משמעותי, והשימוש באותה הארכיטקטורה, K8. השוני הוא בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום קטנה מאוד, של 45W. עוד תוספת, אפשרות להעלאת מכפלה ב 0.5 שיכול לתרום לOC. לכתבה : http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?p=414128#post414128
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-