עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בZ77 D3H, יש 2 כניסות של SATA3 ו4 של SATA2, ההגיון הפשוט שלי אומר שלא יכול להיות רווח מלחבר לSATA3 כי ההארדיסק לא תומך, אבל בכל אופן אולי מישהו יודע משהו שאני לא יודע ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Bug2000,

מאחר ואני לא עוקב בזמן האחרון אחר שוק לוחות האם רציתי לדעת מי מהלוחות הנ"ל טוב יותר מהבחינות הבאות : 1.אוברקלוק. 2. מהירות עבודה רגילה (ללא אוברקלוק). 3. פיצ'רים . בהנחה שעל הלוח יורכב מעבד Athlon xp1700+ jiuhb 0303 dut3c וזיכרון SAMSUNG 512 400MHZ.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ran-erez,

מחשב i5 2500K , p8p67 אני חושב לעשות קצת OC בעתיד אני רוצה לקנות 8GB זיכרון האם הCL חשוב לי ? חשבתי על הזכרונות האלה: 1: זכרונות ‏DDR III 1600Mhz‎ - ‏1x4GB G.Skill RipJaw Edition‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11261 230 ליחידה 2: G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL7 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 540 לזוג פתוח גם להצעות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

אפילו אתר בית לא נראה לי יש להם אם אני קונה שני סטיקים שלהם במקום של TWINMOS אני חוסך 70 שקל... אני לא אוברקלוקר ולא מתכנן להיות...

5. Started by psyco,

יש למישהו השוואות בין שני הלוחות או רק על האביט? אחרי חיפוש שלא מצאתי כלום על האביט.. אשמח לתגובות (לפני קנייה)

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם במחשב של אח שלי מותקן מעבד INTEL E4500, ומערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT, שאני מריץ פריים המעבד קופץ ישר ל 100% מאמץ, לפי מה שאני זוכר/יודע, כדי שמעבד DUAL CORE יפעל ב 100% מאמץ צריך לפתוח שני יישומים במקביל, לדוגמה 2 פריים ביחד... השאלה אם זה תקין ? כי משום מה בזמן האחרון המחשב מתקשה לעשות שני פעולות כבדות במקביל, גם אחרי התקנה חדשה של המערכת הפעלה... ( במחשב יש 4 ג'יגה זכרון ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. אוקי, אני יודע שזה שאלה די מעצבנת.. אבל יש פה אנשים עם קשרים (או איך שלא תקראו לזה).. החלטתי לחכות עם השדרוג (אפשר לקרוא לזה החלפה, המחשב מת) של המחשב שלי עד שיגיעו לוחות אם מבוססים NForse 3 250 (או אפילו הצ'יפסט החדש של VIA) לארץ. בנתים אני מסתדר עם מחשב (ישן, מאוד) אחר, אבל אין לי כוח לחכות עוד הרבה זמן.. אז מישהו יודע מה נסגר עם החברות מחשבים בארץ? בחול כבר יש כמה חברות שמוכרות לוחות אם כאלה (Gygabyte, ABIT) כבר כמה שבועות, ועדין פה אין כלום. למישהו פה יש הערכה על עוד כמה זמן צריך לחכות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by Jack_g,

הדגם:1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme רציתי לדעת אם הזיכרונות האלו הם טובים ל OC ולפי מה שהבנתי הם עובדים במתח גבוה אז השאלה שלי אם הם עובדים רק במתח גבוה שזה 3.2V או שהם יכולים לעבוד במהירות DEFAULT במתח של 2.7V?. הלוח שיהיה לי הוא DFI LANPART NF4 ULRTA-D עם מעבד 3000 VENICE STEPPING E6 תודה.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  9. סדרה ב- 3 פרקים מאת סטיב מ- hardware unboxed **פרק שלישי עלה לאויר רק ביום 24.1.2018 ונמצא בעמוד מס' 4 בשרשור זה

10. Started by mastermomo,

האם עדיף 1G בדואל על 128 ביט או 1256 בסינגל ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by superbijo,

אני רוצה לשדרג וחשבתי ללכת או על אינטל 8100 או על א.מ.ד 1600 עבור גיימינג וקצת תוכנות לעריכה אשמח לדעת את חכמת ההמונים

12. נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by yogev_23,

מהו סוג המברג שאיתו מחזקים את הברגים הקטנים (בד"כ בצבע זהב או שחור) שאותם משחילים למארז ועליהם יושב הלוח אם?אני יודע שאפשר גם האצבע אבל מדובר במקרה בו הthreading לא משהו אז אני צריך כלי עזר. קראתי באינטרנט hex driver 3/16", קניתי וזה גדול מידי. הכי קטן שראיתי שקיים זה 3mm, מישהו יודע אם יתאים?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  14. היי חברה המפרטים הזולים המומלצים בסביבות 2500 יהיו חזקים מספיק בשביל פורטי נייט ( לדוגמה) ? תודה

15. Started by elis02,

שלום, יש לי פנטיום 4 שאני לא מעוניין לזרוק ולקנות חדש עדיין.הוא עובד אבל בצורה איטית מזוויעה ביותר. אני מחפש לעשות אותו קצת מהיר יותר בלי לבזבז הרבה כסף. השתמשתי בתוכנה שתנתח לי את החומרה ואני אצרף את זה כאן. אודה לכם אם תוכלו בבקשה להמליץ על זיכרון שיתאים לי כדי שאוכל להתקין במחשב. אבל שיהיה זול ביותר. (זה גם ככה מחשב זמני עד שייצאו המעבדים החדשים והמחשבים הניידים איתם יהיו במחיר סביר - אבל צריך לעבוד איכשהו בינתיים) אני מצרף את הקובץ כטקסט. (אולי תמליצו גם משהו אחר אבל זיכרון זה משהו שחייב להעלות )

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני חושב לקנות a-data אבל עם יש חברות אחרות שהרבה יותר טוובות לדואל בלא הרבה יותר כסף אשמח לשמוע? (: ודרך אגב אני עומד לקנות שתי סטיקים של 256

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  17. שלום לכולם ברצוני לשאול עם כדי לי לשדרג את המחשב לEVGA X58 SLI Classified 141-BL-E760-A1 Intel X58/ICH10R Chipset Supports Intel Core i7 Processors Triple Channel DDR3133 Mhz QPI FSB +גוף קירור Coolermaster V-8 ומעבד של CORE I7 920 ועד שאלה ה CORE I7 920, הוא 4 ליבות כי הסתבכתי עם המעבדים החשים האלה ...... תודה רבה לעונים... וברצוני לציין שהלוח אם שלי עכשיו הוא ASUS P5KR P35 ומעבד INTEL CORE 2DUO E6750 2.66GHZ

18. אז ככה, הנה המפרט שלי: AMD 2000 Athlon XP + Volcano 6 GA-7VAX 512DDR 266MHZ Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x 40GB 7200RPM ואני רוצה לקנות AMD 2600 Athlon XP Barton אבל אני רוצה לדעת אם אני יקנה, זה ישפיע על הביצועים שלי? ואם כן בכמה? אני משחק משחקים כבדים, זה ישפיע על FPS ? כי אני רוצה FPS גבוה יותר.. אבל כמה אנשים אמרו לי שזה לא יכול להשפיע בגלל שיש לי זכרונות לא טובים, ה-266MHZ, וגם משהו בלוח, מישהו יכול להסביר לי על מה האנשים מדברים? ורציתי לדעת אם ה-Thermaltake Volcano 6-המערכת קירור שיש לי כרגע תוכל להחזיק גם את ה-AMD 2600 Barton, ואם לא אני יצטרך גם קירור חדש... וגם אם הספק מספיק טוב כדי להחזיק את כל המערכת? ואיך אני בודק אם הספק שלי טוב? בבקשה תענו …

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by eliranl,

איזה לוח אם הכי טוב עם PCIE לסוקט 478?

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by Dn2k,

שלום , הזמנתי מחשב חדש ולקחתי זיכרון OCZ של 1 גיגה * 2 סטיקים. עכשיו שאלתי את המוכר איך הזיכרון מגיע אם זה בחבילה של DUAL או לא. אז הוא אמר לי שרק ב 512 יש לו זיכרונות ב DUAL והגיגה מגיע כיחידה עצמאית. מה ההשפעה מבחינתי?.. על מה אני צריך לעמוד .. אולי להחליף לזיכרונות KINGSTONE? ואיזה דגם? לקחתי OCZ DDR2 667MHZ GOLD-EDITION 1GB *2

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by 8-Ball,

בשביל מפרט כזה: P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1320 1 1320 _________________________________ 512MB A-DATA 490 2 980 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 120GB SATA 610 1 610 Total price 4880 ¤ יש רק 2 אפשרויות: IC7 ו P4P800 DELUX אני קונה מKSP הASUS עולה איזה 80 שקל יותר...והוא צ'יפסט ישן יותר..אני חייב שיהיה 1394 בלוח אם אז אם אתם ממליצים על אחרים במקום אז שיכללו התקן FIRE WIRE. מה ההבדלים ביניהם? אני דווקא מעדיף את הIC7 אבל ראיתי הרבה שאומרים שמחשב טוב צריך לוח אם אסוס והרבה שמליצו על הלוח הזה וגם במפרטים המומלצים הוא מככב. אז אני פונה אליכם, איזה עדיף ולמה? ד"א לא מתוכנן OC! עריכה: לטומי: האסוס 865 והאביט 875 ולמה האסוס עדיף?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by GoldenAxe4000,

היי בנות (ובנים) הידעתם שיש פה בנות שמסתובבות בתור אחריות פורומים .... ???? לשאלתי : אני מחפש לוח הכי זול שיחליף את ה ASUS P4P800 הישן שהחזיר את נשמתו לבורא עולם יש למישהו הצעות ??? ראיתי את הלוח הבא : במחיר של 356 ש"ח אבל כתוב שם זכרונות DDR2 ???? איך בדיוק זה מסתדר עם P4 2.4 ???? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1294 אתר היצרן : http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1497&l1=3&l2=11&l3=479 והאם צריך להחליף זכרונות? ומעבדים עתידיים ? למישהו יש נסיון עם הלוח ? האם יש לוחות אחרים ?

23. Started by amit14,

שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  24. אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by kritikal,

אפשר הסבר, מה זה E6600? תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.