מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה קורה חברים אז ככה במפרט של המחשב החדש שנתנו לי שמו לי זכרונות של 2000 mhz באתר של אינטל רשום ש ה i5 עובד עם זכרונות עד 1333 dual channel וה i7 תומך עד 1066 ב triple channel אז למה לאזאזל אני צריך 2000 mhz?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה שהיה כך היה.. היה לי במחשב שלי מסוג אי אמ די 1900 זיכרון מסוג sumsung pc2100 266 ולפי מה שאתם תמיד כתבתם לי הוא הפריע לי באובר קלוק ולכן הלכתי לחנות שממנה קניתי את המחשב נראה בן אדם אמין למידי והחלפתי לזיכרון מסוג xtreme ddr 256 pc2700 הוא אמר שזה זיכרון נחמד מאוד והוא גם בא עם קרור.. נראה יפה כזה בצבע כחול בכל מקרה אני בא למחשב מנסה להעלות אותו וכל ההגדרות נשארו מלפני זה אותו הדבר. ואני מקבל מווידוס הודעה כחולה שאומרת משהו על החומרה ושחיבים לעשות ריסטרט ראוי לציין שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver1f דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שברור שהזיכרון לא יכול לעבוד ככה סתם כי המעבד לא תומך במהירות הזאת ולכן הוא מיועד רק לאובר קלוקינג.. בקיצור אני מבולבול אני לא יודע אם זה בעיה שעבדו ע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח אם למעבד אינטל עד 500 שקל ככה תומך pcie מעבד 3 גיגה הרץ sata וכל השטויות החדשות. תודה מראש לא מצופה overclock
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם לזכרון ddr 333 mhz ושזה יהיה טוב לפנטיום 4 1.8 וגם שיהיה טוב לפנטיום 4 3.06 עכשיו איזה חברה הייתם ממליצים לי? giga byte? asus? או חברה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב חברהא ני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם הכי טוב שקיים בשוק אני מתלבט בין ה dfi ל abitv7 מה אתם ממליצים ובדרך על איזה מעבד אם ממליצים תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה,אחותי קנתה מחשב(אין לה מושג איזה אבל זה היה במבצע,ועוד מתי שאני לא היתי בבית)אוקוצור התקנתי לה היום XP,נכנסתי למפאיינים במחשב והוא רושם לי : Pro 3600+ 1.7Ghz 512MB 80G וכרטיס מסך(מובנה!) SiS Mirage Graphics השאלה שלי מה זה לעזעזל Pro 3600+?איזה מעבד זה?לדעתי זה P4(כי היה רשום גם על האריזה P4) ושאלה שניה בקשר לכרטיס מסך,אני כמעט בטוח שזה חרא של כרטיס,נכון?או שאפר להשתמש בו? כי אני רוצה להביא לה במקומו אחד של חבר,RADEON 9550 ב100.מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה קניתי מחשב לפני חודש תגידו לי אך הוא..! INTEL P4 2.6/800 S478HT GIGABYTE INTEL CHIP + LAN MIEMORY 256DDR 400 MHZ - כפול 2 WESTERN DIDITAL 80 7200RPM 8MB דיסק קשיח כונן דיסקטים LG CDROM LG 52 52 32 G FORCE FX 5200 DDR + TV OUT מסך LG 17 FLATRON רמקולי סבופר מקלדת ועכבר מיקרוסופט ומארז עצבני 5.000 מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM Value Available only in 256MB and 512MB modules 184pin, Non-ECC, Un-buffered, Industry Standard DDR memory modules. GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip. 6 Layers Low Noises Shielded PCB. Aluminum Heat Spreader. Lifetime Warranty . CAS 2.5 6-3-3 @ DDR400MHz PC3200 2.55v-2.85V אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו KINGSTON 512MB 400Mhz שאין לי כול כך פרטים אליו המחיר של שתהם הוא זההה 490 שקל לסטיק מה יותר טוב משנהים והאם יש משהו יותר טוב בפחות או יותר באותו מחיר אני יודה לך על התשובה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 1700 לוח 7VTXH PLUS של גיגהבייט ו256 זכרונות BUFFALLO. השאלה שלי היא כזו, אם אני יוסיף עוד זכרונות שישלים לי ל256, אני כבר אוכל לבטל את הזכרון הוירטואלי ב WIN XP, וכמה זה ישפר לי את הביצועים בלי זכרון וירטואלי, בסך הכל 256 MB DDR של סמסונג PC2100 ב 296 שקל זה כדאי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת אם לקחת זכרון של סמסונג או של חברה אחרת ועם כן אז איזה חברה כי בזכרונות אני לא מבין טוב אבל שהמיר יהיה במחיר של סמסונג תודה
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה כדאי לי? משהו שיצדיק את הכסף שאני משלם עבורו
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב...יש לי לוח אם תוצרת גיגהבייט , תואם מעבד אטלון 64 המחשב שיש לי אמור להריץ ישומי גרפיקה כבדים כגון maya ו- 3D studio max. כמות הזיכרון לא חשובה, אבל אם אפשר להמליץ לי על חברה כי אני לא יודע מי נחשב הכי חזק בתחום הזה השאלה החשובה באמת היא אם עדיף DDR או DDR2 (הבנתי ש-2 זה לא שווה) איך אני יודע איזה תדר לקנות והאם יש לי הגבלה ע"י הלוח אם. כעיקרון, הסטנדרט שאני מכיר הוא 400 הרץ, אבל אני לא יודע אם להשקיע ביותר - 433....533... כל מי שיוכל לתת לי תשובות....תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 ואני כמעט בטוח שהוא 32 אבל איך בדוקים? תודה רבה.!
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה בסדר..........תקציב עד 470 ש"ח מקסימום... בדיואל !!!
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי את הלוח 945P S3 של ג'יגה בייט ומארז hec 6a19 , המארז יש פאנל קדמי עם 2 חיבורי USB וחיבורי אודיו!!! בפאנדה הרכיבו ליא ת המחשב \ וחיברו רק את הUSB מקדימה ואת חיבורי האודיו לא, מצאתי בחוברת את החיבור שאליואני אמור לחבר את הכבל של האודיו!!! אבל אין שום סאונד בפאנל הקדמי, האם למישהו יש את הלוח הזה והוא יודע מה עוד צריך לעשות על מנת להפעיל את חיבורי האודיו הקדמיים????
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהוסיף עוד 1GB ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על החברות הזולות ואיזה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב וחדש וכרגע הייתי בחנות מחשבים לקבל סוג של כיוון, הוא אמר לי ש CROSAIR זו החברה הכי טובה לזכרונות ואפילו 2GB שלה יותר טוב ומהיר מכמעט כל 4GB של המתחרות.. זה נכון או שהוא חרטט לי בשכל? והאם 4GB של CROSAIR שעולים 1100 שקל בשביל CL5 שווים את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרגע יש לי ddr400 512 cl 2.5 של twinmos עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה מ-ksp אבל יש להם של חברות שונות רק ולפי מה שהבנתי יכולות להיות בעיות עם זה. וגם אי אפשר להחליף או להחזיר ציוד שנרכש ב-ksp. מה לעשות? זה באמת יכול לא להתאים אם אני לוקח של חברה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לדרג לי את החברות הבאות של זכרונות מהטובה ביותר לגרועה ביותר? OCZ, Kingston, Crosair, G.Skill, A-Data, Transcend תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאי אמ די 2000 אז זה אומר שהסטפינג שלו בכל מקרה יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי? או שאני יכול להתקע עם סטפינג של agoga כי אמרו לי שכל המעבדים האלו של 1900 הם בעצם downclock של 2100 אי אמ די בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח asus p4 s533 vm וזכרון transcend ddr2700 512 משום מה הלוח אם מזהה את הזיכרון בתור sdram ???למרות שיש לי ניקוד גבוהה ב pc mark והבנצמרק לא כותב לי תדגם ומהירות של הזיכרון . פתרונות\הסברים יתקבלו בברכה . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
במיקרה בדקתי באתר הידוע tomshardware.com את ה- Tom's Hardware Guide CPU Charts והיסתכלתי ב- Interactive CPU Charts , תיסתכלו ב-לינק המצורף http://www23.tomshardware.com/index.html?modelx=33&model1=75&model2=64&chart=25 שבוצעו תוך שימוש בכרטיס זהה לשלי מבוסס 6800gt ועם אותה כמות זיכרון (1024 ) על מנת לבדוק כיצד שידרוג של המעבד ל- 3000 64bit ישפיע בתכלס על הביצועים הגרפיים , והתרשמתי שנכון לעכשיו השיפור הוא לא משמעותי ברמה שמצדיקה שידרוג של הלוח אם והמעבד (סיפור של 1500 שח) מפני שבשורה התחתונה כול ההבדל הוא בסך הכול 26 fps לטובת המערכת המשודרגת ( 163 fps ). ב-לינק המצורף רואים הייטב ש-3200 xp בשילוב 6800gt משיג frame rate של 137 ואני לא מ…
-
- 51 תגובות
- 5.1k צפיות
-