עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roybj,

הי, אני עומד לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרה בבחירת motherboard. החלקים (הרלוונטים) שאני מתכנן לקנות הם: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK Leadtek GeForce 9600GT Extreme 512MB PCIe חשבתי על לוח סביב ה-500 ש"ח פחות או יותר. אם יש לכם כמה אופציות, אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by Inertia,

דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  3. שלום, יש לי פנטיום 3 866 עם 256 sd ram ואני רוצה לשדרג אותו אז השאלה היא האם כדאי לקנות לוח שיפעל עם sd ram ואז לקנות איזה פנטיום4 או לקנות AMD וכבר להחליף גם את הזכרון... מה יצא עדיף?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by Timewalker,

נמאס לי לחכות ל RD600 (ששוב מתעכב) והחלטתי לקנות מחשב עכשיו. אני זקוק ללוח עבור CF (יש לי כבר Radeon 1900XT). מעבד E6600. מתוכנן OC בינוני. תקציב עד 1500. מועמדים : 1. P5W DH Deluxe http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1198&l1=3&l2=11&l3=0 2. P5WD2-E Premium http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=981&l1=3&l2=11&l3=248 3. GA-965P-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 4. GA-G1975X-C http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2234&ProductName=GA-G1975X-C על הנייר P5WD2-E Premium נראה הכי מרשי…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by TripMan,

הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  7. התקציב של בערך 1200 ש"ח וזה מה שהציעו לי.... AMD ATHLON XP 1700 360 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 248 ש"ח ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח מה אתם אומרים...... אני יודע שזה מפרט ל OC ואם אני אקנה כניראה שאני אעשה OC אבל אולי יש לכם הצעות אחרות... הייתי רוצה גם לשמוע הצעות למערכת שתעבוד טוב שלי OC. תודה!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מתלבט בין : 1: E6850 2: Q6600 המערכת היא למשחקים...

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  11. אני רוצה לקנות לוח אם טוב אך הוא בכללי P31. אני מבין שהוא דיי ישן ואיטי מאוד... יחסית לאחרים כיום. מצאתי לוח אם טוב. אבל אני לא בטוח שהגודל שלו מתאים למארז. כי כתוב ATX. אבל הגודל גדול מידי. לוח האם: GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615 מארז:Raidmax Scorpio 868 http://www.raidmax.com/specs/scorpio868.htm הפינים שכתוב זה 20 +4. אז זה נראה לי מוזר.. כי כתוב משהו ללוח אם. "1 x 24-pin ATX main power connector 1 x 4-pin ATX 12V power connector " אז האם זה מתאים? ובנוסף הבנתי שלכל לוח אם יש רק כמה זיכרונות שמתאימים לו מכל חברה. ואני מחפש זיכרון של 1GB 800MHZ CL-4 OCZ XTC DDR2 האם אתם יכולים לעזור לי? שם דגם הכל. כדי…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למפרט הבא: core i5 2500 2X2GB HD6870 לא מתוכנן OC והמחשב ישמש בעיקר למשחקים ועריכה גראפית ווידאו (לא יודע איזה תוכנות) אני מתלבט בין שני דגמים של לוחות אם - GIGABAYTE P67A-UD3-B3 GIGABAYTE Z68MA-D2H-B3 ה-Z משלב משהו עם הליבה הגראפית של המעבד והבנתי שזה יכול לעזור בכל מה שקשור לעריכה גראפית, אך יש לו מעט פיצ'רים ובנוסף אני לא יודע אם הוא יתמודד טוב עם הדרישות. ה-P מלא בפיצ'רים אך אין לו את היכולת לשלב את הליבה הגראפית. אשמח לעצות, הסברים, חוות דעת והמלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום, אני כרגע עובד עם סט של 1GBX2 של זיכרון OCZ Titanium 800mhz ddr2 שעובדים לי במתח של 2.23V בclock של 888 עכשוו אני מעוניין לשדרג ל-4GB אבל הבעיה שאני לא מוצא בחנויות זיכרון כזה בסט של 1GBX2 ואני מפחד שזיכרון אחר לא יתמוך בClock ובמתח . מישהו בבקשה יכול ללהמליץ לי על זיכרון שיכול להחזיק במתח וclock שיש לי ? תודה רבה לכל מי שיוכל ללעזור אני די מתוסכל מכל העניין הזה =\

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by dnaveh,

שלום, אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 עם מעבד עומד. אני צריך להחליף את לוח האם במחשב שיש ברשותי מסוג NEC. נא עזרתכם :האם אתם מכירים מישהו שמוכר לוחות כאלה? תודה מראש, דורון

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  15. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בימים הקרובים. ראשית, שאלתי היא האם מוטב להשקיע 200 שקלים בלוח אם על מנת להשתמש בזכרונות 800MHZ במקום 667MHZ? במידה וכן, איזה לוח עדיף? Abit ab9 או הGigabyte S3 965P. הערה: אני לא מתכנן אוברקלוקינג.

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  16. אני קונה מחשב.. לא למשחקים יותר מדי...אבל לא משנה. המעבד הוא : amd athlon 64b 3000+ s939 . המליצו לי על: GIGABYE K8NSC-939 (s939) nForce3 אבל הבנתי שזה AGP..ושבעתיד תהיה בעיה לשדרג ! אז ככה: אני צריך מחשב לא למשחקים יותר מדי אבל לא מיושן . יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 4 ...אני מעוניין להשתמש בו...גם על החדש... אני צריך המלצה ללוח יותר מתקדם (PCI או משהו)... אבל שאולי אוכל להשתמש גם בכרטיס מסך הזה (יש מצב?!) ואם לא אז שיהיה כרטיס מסך מובנה...ועוד חשוב ---> אני לא קונה כרטיס קול, אז הכרטיס קול שעל הלוח צריך להיות ברמה טובה... בכל מקרה... התקציב לא שמן..תנסו נמוך וטוב... תודה רבה רבה .

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום לכם , יש לי את הלוח הבא : http://www.intel.com/design/motherbd/cy/index.htm כשאני מנסה לחבר כרטיסים שונים לחריצי PCI שונים בלוח הזה , הכרטיסים לא מזוהים כלל ע"י הוינדוס (XP SP2) . יש לציין שהכרטיסים הללו עובדים מצויין במחשבים אחרים. השאלה היא האם ייתכן שהחריצים תקולים או שמא ישנה איזושהי הגדרה שנועלת חריצי PCI ? תודה רבה!

18. אז ככה: motherboard : manufacturer acer laboratories modMODEel :ali 1631 verVERsion:1.0 syssystem chipset:acer lab (ali) ali M1621 alladin pro 2 AGP באתר הבא אני יכול להוריד את הדרייורים אבל אנני יודע מה להוריד את של 1631 או של 1621 http://www.ali.com.tw/eng/support/drivers.php תודה רבה נעם

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  19. Started by yhhx,

אני מתלבט בין אינטל 3 גיגה ל3.06 מה ההבדלים בינהם?

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by VegansXe,

אהלן חברים, הייתי שמח לעזרה בשדרוג המחשב שלי. מדובר על המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ MB: GA-G31-ESTL (Gigabyte) Ram: 2GB DDR2 667MHZ. Hardisk: 3.5" 500GB. יש עוד דיסק לגיבוי. כרטיס מסך: NVIDIA 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין שחייבים להחליף! אני מריץ הרבה לשוניות בדפדפן, מותקנות הרבה תוכנות רלוונטיות, והמחשב איטי, בגלל המעבד המאוד ישן שלו. אפילו ליבה כפולה זה לא... FIREFOX בגירסה האחרונה שלו כבר לא רץ נורמלי על המחשב הזה. אני מעוניין להשקיע בשביל שהמחשב יהיה נורמלי וירוץ כמו שצריך. הכיוון הוא לשדרג: * מעבד להכי טוב שאפשר לשים ללוח הקיים (G31) (לפי הבנתי) - QUAD Q9650. או להחליף לוח ולקנות I3 או I5 או I7. ספק כוח - ישודרג בכל מקרה. זיכרונות DDR 3 - יש לי, לא זקוק לקנות.…

• 38 תגובות
    • 7.7k צפיות
  21. אז ככה אני חשבתי והחלטתי קצת לשדרג תמחשב שלי למשהו יותר רציני לקנות לוח אם ומעבד חדש עכשיו יש לי Amd athlon 2500 + Barton לוח אם של Gigabyte Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ותככנתי לקנות תמעבד חדש Amd athlon 64 3000+ ואני לא יודע איזה לוח אם אני צריך בשביל המעבד אז בבקשה תמליצו על דברים אבל לא יותר מידי יקר אין לי תקציב גדול כל כך מקסימום 600-700 שקל על הלוח אם אם אני יצליח להשיג

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  22. לאחר שהלך המעבד והלוח החלטתי להקצות תקציב של 2000 לרכישת לוח אם ומעבד , המעבד מיועד לעבור oc בינוני אשמח אם תיעצו לי עד לוח אם ומעבד ( הקירור כנראה יהיה MUGEN 4) . בברכה ,

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. אני עורך וידאו,ולאחרונה אני נתקל בתקלות שמבינים בתחום וגם אני סבורים כי זה נובע מזיכרון תקול. הלוח שלי - asus p4c800 e delux זיכרון- 2 סטיקים של קינגסטון 400MHZ , 512MB כל אחד, יחד 1 GB שעובדים ב DUAL. (עובדים בערך פחות מחצי שנה) יש סיכוי שאחד מהם תקול או שניהם, אך אין לי דרך לבדוק... בדקתי כך- הוצאת אחד, עבודה רגילה כמו שתמיד אני עובד במצבים שהמחשב עושה את התקלות האלה, ולראות אם הכל רץ טוב, ואח"כ שמתי את השני, ובדקתי שוב באותה צורה. האמת זה דיי בלבל אותי, כי : 1. פתאום אני עובד על 512, וקודם זה 1 GB, ככה שהמהירות והכוח ירד. 2. דברים שלא היו טובים בראשון, טובים בשני ולהפך. השתמשתי בתוכנה SYSTEM MECHANIC, שבודקת זכרונות גם. בבדיקה, וב DEFREGMANT הכל נראה תקין. מה עושים? הא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Stoned Junglist,

הסט-אפ שלי כרגע הוא כזה: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W זקוק לעזרה בבחירת ראם חדש, התקציב הוא בין ה500-600 שקלים, הראם יהיה מיועד לאוברקלוק. הסטיק שחשבתי לקנות הוא OCZ reaper HPC 6400 , אשמח לקבל המלצות על סטיקים דומים, הנפח יהיה גיגה אחד כך שאקנה 2 סטיקים. תודה רבה והמשך שבוע טוב..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. שלום , יש ברשותי מעבד intel 3.0 ghz 2 mb 64 bit והחום שלו הוא במנוחה 60 מעלות ובמאמץ קל הוא עולה ל 65-67 . האם זה תקין? מה הטמפ' הממוצעת שאמורה להיות למעבד מסוג שכזה? תודה לכם

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.