עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by FlameThrow,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1501&Itemid=1 אני יודע שזה fudzilla אבל עדיין

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by מר מקלדת,

האם לוחות אם שתומכים ב-C2D יתמכו בו? כי יש לו FSB של 1333MHz. כלומר האם לוח אם שנקנה היום לקונרו יתמוך בו? או שצריך לחכות שיצאו לוחות אם מתאמים.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by levimadman,

יש לי שאלה כללית בנוגע למהירויות זיכרון. מה בעצם ההבדל העקרוני בין 800MHZ לבין 1000MHZ לדוגמא? כלומר, אני לא מדבר על זה שאני מתכנן OC או לא מתכנן OC, בעצם מה שאני שואל זה האם יהיה הבדל משמעותי בין שניהם(כמובן עם לוחות תואמים) בעבודה שוטפת(כולל משחקים כבדים). למה עדיף לי לקנות 800 על פני 1000 וההפך?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  4. מה ההפרש בביצועים? מה ההפרש במחיר? למה בכלל יש מעבדים נפרדים לשרתים? והאם יש "משוגעים" ששמים מעבד לשרת במערכת ביתית או שצריך חומרה שונה לחלוטין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by or1990,

אני ממש לא מבין בתחום ואני הולך לקנות מחשב חדש קיצר אני רוצה לדעת אם 2 זכרונות של DDR2 667MHZ 1024MB שווה לDDR2 667MHZ 2048 סליחה על הבורות.. תודה

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by cooper,

על המחשב שלי יש 4 גיגה זכרון [4 סטיקים של 1 גיגה ] .. מה שכן WIN XP לא מסוגל לזהות יותר ב3 , השאלה שלי אם אני צריך להוציא סטיק אחד .או שזה שהוא מחובר על הלוח אם ,לא יוצר בעיה .הן בחומרה והן בתוכנות. תודה לכל המבינים!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Bushi,

שלום לכולם, קניתי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. יש לי מארז Compucase 6R21B בעל האוורר קדמי ואחורי. מהמאוורר האחורי יש כבל (שחור/אדום/לבן) עם קונקטור 3 פינים + כבל עם סנסור טרמי. מהספק ENERMAX 425W יוצא כבל בעל שני גידים (שחור/לבן) עם קונטקור של 3 רגליים. על הלוח יש 4 חיבורים למאווררים: CPU_FAN, SYS_FAN, PWR_FAN, NB_FAN רציתי לדעת למה מיועד כל אחד (ברור לי למה ה- CPU_FAN :). מה מחברים לכל אחד מהם (מאוורר קידמי/אחורי, מאוורר ספק)? וגם מה עושים עם הסנסור הטרמי?!? הוא לא ישבש את השליטה של לוח האם על מהירות המאוורר?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  8. אני חושב לקנות עכשיו מעבד E4300 עם לוח P35 ועוד פרק זמן מסוים- חצי שנה שנה אני אחליף למעבד קואד במחיר נורמלי. שווה התכנית? אני פחות מעוניין בQ6600 בגלל החום והחשמל שהוא צורך, הפנרין אמור להיות הרבה יותר טוב ממנו.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב שלי ואני מתלבט הרבה.. אני מפחד מהדבר העיקרי שזה ההתאמה לזכרונות הקיימים.. מה שאני צריך זה 1gbX2 667MHZ 5CL כמובן שאלו דגמים פשוטים VALUE האם יהיה שינוי כלשהו חוץ מהאחריות בין החברות? ברשותי כרגע 512X2 של TWINMOS ואני דואג שלא יתאים להם שום דבר מלבד TWINNMOS לכן אני שואל

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  10. אהלן אני מחפש תוכנה שתגיד לי במדיק איזה סוג זיכרון במחשב. אבא שלי נמצא בארה"ב, ואני מעוניין לקנות מעט כרטיסי זיכרונות למחשבים שלי, אך אני לא רוצה לקנות כרטיס זיכרון שלא מתאים, לכן אני פשוט מעדיף לקנות את הדגם המדויק שיש לי, ככה לא יכולות להיווצר בעיות נכון? אשמח לתוכנה פשוטה שאומרת לך מה הדגם.

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by predator_008,

הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קודם כל אהלן כולם אני חדש כאן! יש לי מחשב 3.0GHZ HT זכרון: 1.5GB 400MHZ כרטיס מסך:X1950XT (קניתי לא מזמן) ולוח של ECS 915P. אני רוצה להחליף לוח ומעבד וגם זכרונות ולהשאיר את כל שאר החלקים,אני לא מתכנן אוברקלוק. אני רוצה לקנות את החלקים האלה: לוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~IL9P~10~0.htm מעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm וזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ26672048VDC-K~15~0.htm האם אני עושה טעות בבחירת אחד החלקים? אני פשוט צריך ליהיות בטוח בקניה שלא יהיה בעיות. האא ועוד שאלה,אני יצטרך לפרמט את ההארד דיסק אחריי שאני יחליף את הלוח?? תודה רבה לכל העונים!!!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by avidan28,

שלום. אני שוקל שדרוג בעקבות מחירי הזכרונות ואשמח לקבל יעוץ בבחירת לוח. הדרישות שלי הן קצת מורכבות.... 4 חיבורי סאטה 2 ומעלה. 2 חיבורי גיגבייט תוצרת מארוול MARVEL 3-4 PCI 32.(החריץ הלבן הישן הגדול) עדיפות לnFORCE 6-8 חיבורי USB 2 חיבורי 1394. זה הכל ולדעתי קשה למצוא לוח כזה. מצאתי את ה TYAN 3400B אבל אני לא יודע איך הוא כי אין אותו באף חנות ולעשות הזמנה מיוחדת זה מחייב ויש לו רק 4 חיבורי USB. ו 6 חיבורי סאטה. לוחות של אסוס יש בשפע אבל שוב רק 2 חיבורי PCI ישנים... תודה לכל המגיבים ולילה טוב\בוקר טוב :)

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by eranir,

מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הלוחות החדשים שGB הוציאו? יש 4 עם שמות דומים: P35-DS3, P35-DS3P, P35-DS3R, P35C-DS3R. אני יודע שהאחרון © תומך גם ב-DDR3 בניגוד לאחרים. R קשור לגשר הצפוני? קצת פירוט יעזור. בנוסף איזה מהם מומלץ? תחילה חשבתי לרכוש את ה-DS3 הישן (מבוסס 965), ועכשיו חשבתי לקנות את המקביל מסדרה 3, רק שכל הדגמים בילבלו קצת. ה-DS3 עולה בסביבות 730 וה-DS3R כ-100 שקל יותר.

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by kopler,

אני יודע שנפתחים מלא דיונים על איזה צ'יפסט עדיף. אני רוצה עזרה ספציפית לגבי אני מתכנן לקנות מחשב לעבודה רגילה וקצת למשחקים. עכשיו אני כנראה אקנה את ה- 8800 GTS 320 והשיקול היחיד שלי כרגע בין שני הצ'יפסטים זה האפשרות בעתיד לבצע מערך SLI. בעיקרון אם ה P35 היה תומך ב SLI (אומרים שאולי בעתיד יצאו לוחות אם P35 עם תמיכה ב SLI אך כרגע זה לא קיים) לא הייתי מתלבט. השאלה היא האם זה צריך להיות הגורם המכריע כאן או יש גם שיקולים אחרים?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by or1990,

אני לא עושה O.C ולא ממש מבין בתחום המעבד הוא ADM וההתלבטות היא בין G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL5 לבין OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL5. ההבדל במחיר הוא כ120 שקל ומתבטא בשם של החברה וכ133 MHZ. המטרה של המחשב היא עבודה שותפת גם בתוכנות מעמיסות, מה לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by taotao,

סיור במפעלים של ECS וצפייה בתהליך בניה של לוחות אם... תהנו.. http://www.legitreviews.com/article/525/8/ ;D

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. אני מעוניין לדעת מה הבדל ביניהם ?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by billlgoldberg,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי את ההאפשרות לקנות מעבד E6600 או בצורת BOX או בצורת TRAY . ה-TRAY יותר זול. מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור??

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by מר מקלדת,

כמה לפי דעתם הוא יעלה בסוף יולי? הבנתי שב-22 ביולי יש ירדה של 50% על הארבע ליבות ואז לא הגיוני ש-E6600 יעלה כמו Q6600... למרות שהירידה של ה-E6XXX היא רק ב-2 בספטמבר.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by staticx,

שלום לכולם שמתי את ה Q6600 החדש קודם כל אומר שכן, יש הבדל משמעותי במשחקים בעיקר, למשל עכשיו אני יכול להריץ את QUAKE 4 באפשרויות הכי גבוהות (INSANE QUALITY) מה שעם ה 6700 שהיה לי לא הצלחתי, כנ"ל לגבי FEAR ואני בטוח שיש עוד משחקים שזה משפיע (מממ...מחכה לגוסט ריקון 2) דבר שני, האם ידוע לכם על משחקים שהוציאו פאטש תמיכה במעבדים כאלה? (חוץ מQUAKE 4 שהוציא) תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי במחשב Dual channel עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB של חברת Kingston השאלה היא האם הזיכרון יעבוד כמו שצריך? כי הדואל זה שני סטיקים של Corsair. הזיכרון שאני מתכוון לקנות. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=259&category_id=822da4ab551c29b7e6d19969903eec&PHPSESSID=3b8d0d3fa6d46091775966767d5cb56f בקיצור זה אפשרי ששתי חברות שונות של זיכרון יעבדו באותו החשב? תודה.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by mihFir,

אהלן, סליחה מראש על הבורות. יש לי לוח אם Asus striker extreme ,מאיפה יותר עדיף להוריד את הדרייברים? להוריד מהאתר של ASUS או ללכת לאתר של NVIDIA ולהוריד את הדרייברים לצ'יפסט? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. אז ככה יש לי זכרונות: CORSAIR TWIN2X1024-6400C4 DDR2 1GB (512MBX2) 800MHZ CL4 אני רוצה להוסיף שני ג'יגה נוספים של הזכרונות האלה: G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 רציתי לדעת אם תיהיה בניהם תאימות מלאה וניצול מירבי? :s05: אם לא אנא תמליצו על זכרונות אחרים בתדר של 800 מגה הרץ עם CL4 קיט של שתי ג'יגה ובטווח של עד 600 שקל לכל היותר ושיהיו תואמים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. האם הביצועים של E6600 בבאס 400 יהיו זהים לביצועים של E4400 בבאס 400? ביצועים שונים? מי יקח? מה המכפלה של E4400 והאם אפשר להגיע איתו לבאס 400 מבלי להעלות יותר מדי מתחים? הבנתי שהליבה של E6600 היא קונרו ושל הE4400 היא אלנדל, יש הבדל ביניהן?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.