מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לפני כמה ימים לוח אם, לא ממש משנה איזה. כשהלוח הגיע ופתחתי אותו ראיתי שהוא rev 1.0, בעוד שבאתר היצרן ראיתי שכבר יש ללוח הזה rev 1.3 האם יש לזה משמעות ? האם אני צריך להחזיר אותו ולדרוש מהחנות לתת לי rev 1.3 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש זכרונות למפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte זיכרונות ?????? Hark disk WD2500KS Western Digital מארז אופציה ראשונה GIGABYTE Triton GZ-XX1CA ספק כוח ?ZM460B-APS Zalman צורב H22N LG (הכרטיס יוחלף-כנראה באחד הdx10 החדשים) השימוש הוא משחקים+עבודה שוטפת--תהיה התעסקות בoc בהמשך איזה חברה ודגם ספציפי לרכוש (האם ידועות בעיות תאימות עם הp5b dlx) במסגרת התקציב תודה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים! יש לי בעיה בבחירת המעבד של המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות מחשב עם המעבדים החדשים של ה 64 bit אבל אני לא יודע אם לקנות AMD או PENTIUM מה יותר טוב ומה יותר כדאי ? ואם אפשר גם יעוץ לגבי לוחות אם מתאימים תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הכירו את לוחות האם החדשים מבית הענקית הטאיוואנית לערכת השבבים Z490 ולתושבת LGA1200 החדשה של אינטל - זמינים בחנויות החל ממחר! לכתבה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לבצע OC אבל לא בצורה מטורפת , אני מצרף לכם את הלינק על הלוח + הסבר על הOC שניתן לבצע אליו. יש יותר טובים ? מה ההמלצות שלכם ? http://www.msi.com.tw/html/e_service/techexpress/tech_column/6728/page3.htm 10X
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בניתי מחשב ועדיין לא החלטתי לגבי הRAM, מתלבט בין CORSAIR ל PATRIOT, 1 ג'יגה (512X2 ) שניהם בערך אותו כסף... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך הזיכרון הזה בשביל מחשב למטרת משחקים כבדים מאוד DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5 2 זיכרונות כאלו ב1250 ש"ח מעבד INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בביוס 2 פונקציות שאני לא יודע מה הם עושות... CPU-Throttling CPU Interface מישהו יודע מה הם עושות? בבקשה בלי תשובות של "תבחר ככה וככה" בלי הסבר, כי זה לא עוזר... תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי שאלה לגבי סוגי לוחות האם. בשמות שלהם כתוב נגיד 75M ויש את ה 75 הרגיל. אני יודע שM אומר שהוא קטן יותר (מיני). למה מייצרים גם דגם גדול וגם קטן ומהו השוני ביניהם ברמת התפעול ומה היתרונות של לוח קטן לעומת גדול מאותו הדגם? ויש סיומות שונות כמו DS3V לעומת DS3H. מה ההבדל ביניהם? תוכלו להביא לי את הסיומות השונות, ומה כל אחד מהם אומר. ומהם ההבדלים בין לוח עם שבב 75 ללוח עם שבבים חדשים יותר כמו 77 או ישנים כמו 65,45,35 וכו'. עוד מידע שיעשיר את הידע שלי בנוגע ללוחות אם יתקבל בברכה. בתודה ירדן.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך תמליצו לשפר את המחשב הזה... שבעבר עלה כמעט 15 אלף שקל והיום לא זז....... :[
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס כרטיס סיריאל MOSCHIP עם שתי יציאות סיריאל לסלוט הPCI הראשון מלמטה המחשב עולה אך לא מזהה את כרטיס הרשת המשולב בלוח בסלוט השני ( 2 סלוטים של PCI בלוח ) המחשב לא עושה BOOT .... עודכן ביוס לגירסה הכי חדשה מפרט : לוח P5Q3 כרטיס מסך QUADRO FX 1700 זיכרון 2 גיגה סטיק אחד מעבד Q9550 כרטיס סיריאיל שתי יציאות PCI ספק HEC 550DA-5DX קשיח 250 SATA אני במצב ON THE FACE PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ב 7000 ש"ח בערך וחשבתי במקור לקנות 3200+ 64 ביט אבל ראיתי היום 3500+ של סוקט 939 ב2500 ש"ח והשאלה שלי אם למחשב של 7000 ש"ח כדאי להשקיע את הסכום הזה או לחכות עוד או לקחת סוקט 754 או בכלל אינטל? (הכוונה היא כדי שתהיה מערכת "מאוזנת")
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למשחקים: Amd athlon 64 bit 3500 +Venice 2000 Mhz Sapphir ATi Radeon X800XL 256 MB Westren Digital 160 GB sata 8 mb 7200 מזאת אומרת SATA II בדיסק הקשיח והאם כדאי לי? איזה לוח אם מומלץ מהבאים:? (אני לא עומד לעשות OC) MSI-K8N NEO 4 Platinum Nf4 ultra DFI Lanparty UT NF4 ultra-d Albatron K8NF 4 ultra ד"א המפרט המלא: Nec 3540 OCZ X2 512 MB 400 MHZ DDR CL 2.5 ThermalTake soprano VB1000SWS silver window Thermaltake TT 420 WATT APD 2 fan DVD TOshiba X16 X48 Ligitech cordless desktop EX 100 Creative inspire 2500 sub 2.1 29 RMS איך זה למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מדבר על לוח האם p5wd2 e-premium של Asus בעל שבב 975X של אינטל... האם הוא יתמוך בקנרו? נכון לעכשיו יש עליו זכרונות של OCZ 5400 הגרסא המוזהבת פרופרמנס 2 סטיקים של ג'יגה ומעד PENTIUM D 930
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רגע אם יש לי עכשיו שתי סטיקים של 256 ddr 400 והוספתי עוד אחד 256 מה תרד המהירות או מה? לא הבנתי למה היא תרד בעצם
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שמות דגם, תדרים ואפילו ביצועים של מעבדי משפחת ה-Threadripper 2000 נחשפים לראשונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שאתם יכולים לראות במיפרט שלי שרשום למטה, יש לי סטיק אחד של 265MB RAM ואני מתחיל להרגיש את הקירטוע של המשחקים (היטמן קונטרקטס בקושי זז מישום מה- משהו שלא קרה באף מישחק אחר- ואני חושב שזה בגלל הזיכרון- מותקנים אצלי נורטון אנטי וירוס, WIN XP ועוד כל מיני תוכנות שתופסות זיכרון...) בקיצור: אני רוצה להוסיף זיכרון ולא יודע מה עדיף: סטיק אחד נוסף של 256MB DDR 400 או 256 DDR 333 או 512 DDR 400. אין תקציב לשני סטיקים לכן אני רוצה סטיק אחד. בעתיד (עוד שנתיים בערך...) אני מתכוון לקנות לוח שתומך בדיואל צ'אנל (כאילו שתהייה לי ברירה ;D) וחשבתי לחסוך על סטיק אחד של זיכרון... אם אני אקנה סטיק אחד של 256MB DDR 400 ובעתיד אני אקנה עוד סטיק של 512, הם יוכלו לעבוד בדיואל או שעדיף לי לקח…
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-