עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofer_mat,

יש אתר תמונה משהו שמראה את כל היכולות של כל המעבדים של אינטל מה3 דרך הסלרון ל4 אני מתכוון לתמונה של גרף תודה מראש

2. Started by gnk,

שלום, האם ספק כוח 300W מספיק למעבד Athlon64 3000+ ? (הספק הוא מחברת HEC) תודה.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by Spootnik,

מעבד עם לוח אם ו כרטיס מסך עד 3000 בערך אני צריך שלוח אם יתמוך ב hdd ddr1 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by bilbo,

http://www.theinquirer.net/?article=8359

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה ללוח לE4300,מתוכנן OC עד 700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by netanel38121,

האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by AMD-Z,

מה ההבדל בין גירסת הפרו לרגילה? מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 וכמה עם דואל? נ.ב. זכרונות וינבונד 333 יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. הכירו את לוחות האם החדשים מבית הענקית הטאיוואנית לערכת השבבים Z490 ולתושבת LGA1200 החדשה של אינטל - זמינים בחנויות החל ממחר! לכתבה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by PART MAN,

לוח ב700 שקל על איזה אתם ממלצים לי תודה תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by ORrrr,

שלום חברי פורום יקרים, היות ואני מרגיש שהמחשב שלי כבר מיושן, רציתי לשאול אם שווה לי לשדרג את המעבד או להוסיף 2 ג'יגה זכרון או גם וגם. או אולי בכלל עדיף להחליף גם לוח? בכל מקרה אין תקציב ספציפי אבל שימושים ביתיים עם טיפה משחקים.. כמובן לא להגזים עם העניין אבל בגדר הכמה מאות שקלים האם שווה לשדרג מעבד ל 5000? ועוד שאלה מה ההבדל בין המעבדים ה"ישנים" ל 4850e נגיד? תודה מראש, אור.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by TermiNal,

שלללללום אני מתכנן OC כבד על מערכת 64 ביט המבוססת על ה3000+ אני זקוק ללוח הכי הכי טוב לOC כרגע עם כל הפ'יצרים! בלי הגבלת תקציב לקטע הזה. ולזכרונות מצויינים במחיר די נמוך אבל שיהיו מצויינים לOC תודהה. אה, זכרו אני יכול לקנות מחול ה-כ-ו-ל לכן תביאו חנויות מחול )

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by hellfire03,

אני עומד לרכוש נייד ועקב המחירים ברצפה של ניידים יד שניה בני מספיק זמן זה די קורץ למשל המחשב הזה:http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20052/cat/32 בזמנו היה מצויין ביחס למחיר הזה בטח... השאלה האם מעבד בן שנתיים (וגם כרטיס מסך ו RAM) למרות שהוא ברמה גבוהה פחות טוב ממעבד בינוני היום (למשל I3 2310 או איפלו I5 2410) אני לא מדבר על הנייר אלא בפועל האם כל הטכנולוגיות שיש במעבד החדש מפצות על התדר והזיכרון הנמוך? או שזה מינורי יחסית? והאם יש איזו שהיא "שחיקה" למעבד או משהו כזה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by FatherBoard,

מה זה: סלוט 1? סוקט 7? סוקט 8?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  14. Started by yonatan.mendelson,

ה-MEG הוא כנראה לוח האם המשוכלל ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית הוותיקה מאז ומעולם - והוא מיועד דווקא למעבדיה של AMD לכתבה

15. Started by kknd,

שלום לכולם, היום הגיעה אלי חבילה מ-EBAY (מוכר Power Seller) של מעבד AMD 64Bit שהזמנתי. בדף המוצר צויין בפירוש שהמעבד הוא בעל ליבת Venice וגם בהתכתבות בינינו הוא חזר על כך, אך בפועל המעבד שהגיע הוא ככל הנראה Winchester (עוד לא מצאתי הוכחה רשמית באתר של AMD לעובדה ש-ADA3000DIK4BI הוא באמת Winchester, ואשמח לקבל עזרה גם בתחום הזה...). העניין הוא כזה: עד כמה משמעותי ההבדל בין שתי הליבות? ארבעה סטיקים ב-400MHZ לא מעניין ולא יעניין אותי בעתיד וכך גם OC, והנושא של הסיליקון המתוח לא ממש נהיר לי (אשמח לקבל הסבר) ומשלוח של מעבד לחו"ל הוא סיפור מורכב שיעלה כסף, וגם אם המוכר יסכים לשלם את עלות המשלוח עדיין מדובר בהתעסקות מעייפת. האם מבחינת ביצועים נטו, במערכת Mid-Range שלא תעבור שום …

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  16. שלום חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שמשמש לצרכי מוסיקה\סרטים\אינטרנט\קצת משחקים אם לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים, התקציב שלי הוא 1500 שקל. אין לי צורך ב Raid , כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, תמיכה ב SLI , Crossfire או שום דבר כזה. אני צריך רק שהרכיבים יהיו אמינים ויחזיקו הרבה זמן. אין לי בעיה לעשות OC קל-בינוני אבל לא יותר מזה. המארז שלי הוא Antec Sonata I שמגיע עם ספק של 300v, אם זה כבר לא מספיק אז צריך להוסיף מארז לתקציב. אתם יכולים להמליץ לי על משהו נחמד שיכנס לתקציב? רצוי שיהיה מ KSP כי הם ממש ליד הבית שלי. תודה, אלמוג.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות שתי סטיקים של DDR3200 כדי לשים אותם בDUALDDR ואני לא יודע אם לקנות את הדגם LL של CORSAIR או את הדגם של TWINMOS/WINBOND זה לא ישמש אותי לOC אלא רק למשחקים. תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by zippobuyer1,

איזה זכרונות יגיעו לבאס הכי גבוה ב CAS2 (אני יודע שהקורסאיר מגיעים ל 215FSB) מדובר על PC3200 וב CORSAIR לא על גרסאת ה LL שאין לי תקציב אליה ובכל מקרה אני אצטרך לוותר על התזמונים האלה ב OC כבד

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by aviv00,

אני מחפש ICH10R הכי זול שאפשר למצוא למעבד CORE 2 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום ~! אני מרכיב לאחותי הקטנה מחשב יש לנו הכל חסר מעבד ולוח אם (שיכלול כרטיס מסך כרטיס קול וכרטיס רשת...) אז כרגע יש לי 2 אופציות (אחרי שלא מצאתי משהו טוב יד שנייה...) הנה הם : 1. Elitegroup K7SOM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ (VGA 64Mb,Sound,LAN) 2. Elitegroup K7VMM+ VIA KM266 Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ (VGA,AGP,Sound,LAN,ATA133,USB 2) בבקשה תגידו מה לדעתכם יותר טוב, מה ישלם ואם אפשר לפרט כמו כן מה בדיוק הצ'יפסט הזה של SIS אני לא מכיר אותו...לעומת ה-KT266 שהוא ישן אבל אמור להיות די טוב :-\ לא ? אני אשמח לשמוע תגובות..תודה רבה ! בבקשה אם אפשר להזדררז אני רוצה להזמין עוד היום [הלינקים צונזרו, אין לפרסם חנויות!]

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by saarxee,

הזכרונות האלו: http://www.tms.co.il/product/12189 הם מוצעים במחיר די משתלם וטוב, הבנתי שהחברה הזו היא בת SAMSUNG, איך היא? הזכרונות יהיו טובים לגיימינג ולשימוש כללי במחשב? הם מהירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by yesman,

האם להסתפק בלוח Gigabyte GA-M720-US3 NForce 720D CHIPSET או להשקיע עןד 50 ש"ח ב Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET מה ההבדלים בין משפחות הציפ סט 720 -770- 780 - 790

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by Eli100,

פתאום אתמול שמתי לב שאני מפעיל דברים והמחשב כבד ולוקח את כל הזכרון ולא היה משהו מיוחד שפתוח אלא עבודה יומית רגילה.. ואז פתאום ראיתי את זה אין לי מושג איך זה ניהיה.. יש למישהו מושג למה זה קרה?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  24. אני מחר/מחרתיים מעביר את המעבד פנטיום 4 שלי מהלוח של ECS הישן שלי ללוח ABIT is7 החדש. אני קצת מפחד מכל העניין הזה, אני מפחד שיקרה משהו למעבד... בכל מקרה עשיתי ניסוי של הוצעת מעבד על מעבד פנטיום 3 שלי (שלא עובד). וכשהרמתי את הידית שמעתי רעש של הפינים של המעבד (כמו מסרק שמעבירים עליו את האצבע). ולקראת הסוף הייתי צריך להשתמש בקצת כוח (וזה עשה קול "קליק" חזק). אבל בדקתי ואף פין לא נשבר. עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם היה צורך להשתמש בקצת כוח בגלל שזה תושבת ישנה (PGA 370)? והאם בתושבת (478) גם יהיה את הרעש הזה של הפינים ויהיה צריך להשתמש בקצת כוח? ואחרי שאני מוציא את המעבד, מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהוא לא נפגע? אם תוכלו לתת לי קצת טיפים מתוך ניסיון, איך להוציא את המעבד בדרך …

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. שלום... אני הולך לקנות מחשב חדש עם Q6600 ו 8800GTS... איזה לוח אם כדאיי לי לשלב איתם? שמעתי שיש לו GIGABYTE ga-965p-ds3, שווה להשקיע עליו?? (עולה 600 שקל בערך)... תודה...!!

• 12 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים