עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OMRI2010,

איך המעבד והלוח אם האלו טובים למשחקים? מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS למי אומר שזה גם קשור לכרטיס מסך אז זה הכרטיס: PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe בעיקרון איך המעבד והלוח אם קניתי אותם והשישמוש העקרי הוא למשחקים.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שמשמש לצרכי מוסיקה\סרטים\אינטרנט\קצת משחקים אם לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים, התקציב שלי הוא 1500 שקל. אין לי צורך ב Raid , כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, תמיכה ב SLI , Crossfire או שום דבר כזה. אני צריך רק שהרכיבים יהיו אמינים ויחזיקו הרבה זמן. אין לי בעיה לעשות OC קל-בינוני אבל לא יותר מזה. המארז שלי הוא Antec Sonata I שמגיע עם ספק של 300v, אם זה כבר לא מספיק אז צריך להוסיף מארז לתקציב. אתם יכולים להמליץ לי על משהו נחמד שיכנס לתקציב? רצוי שיהיה מ KSP כי הם ממש ליד הבית שלי. תודה, אלמוג.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. היום קיבלתי את המחשב ובהתחלה הכל טוב ויפה אני מדליק רואה שעשו לי אוברקלוק ל 3.6 מעבד E8400 אחרי זה לא יודע היה לי שמה בעיה עם התקנת הווינדוס ולחצתי כמו דפוק alt+ctrl+del וזה כניראה איפס לי הכל עכשיו אני לא יודע מה לעשות ? וגם שאני בודק בתוכנה cpu-z ב multiplier קופץ לי כל פעם מ *9 ל *6 שזה משנה את כל המהירות בבקשה הסבר איך אני יכול לשחזר את ההגדרות שהיו לי לפני

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by rsl,

שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  5. Started by redead,

בBIOS לגבי HPET-MODE כרגע הוא על 32ביט , לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שמומלץ לשנות את זה ל64 ביט אם אני משתמש במערכת הפעלה מהסוג הזה, האם זה מה שצריך לעשות.? QUICK BOOT ? כרגע הוא על DISABLE , האם להעביר לENABLE ? מה בעצם המלכוד כאן? למה שמישהו לא ירצה בוט מהיר? BACKUO BIOS IMAGE TO HDD - גם כאן זה על DISABLE ואני לא מוצא שום סיבה למה לא להעביר את זה לENABLE ולמה זה לא ככה בדיפולט כבר? תודה על הסבלנות והתשובות..

6. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ........................... (אין לי כוח לכתוב את ההמשך) kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9 אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטו…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by hellfire03,

אני עומד לרכוש נייד ועקב המחירים ברצפה של ניידים יד שניה בני מספיק זמן זה די קורץ למשל המחשב הזה:http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20052/cat/32 בזמנו היה מצויין ביחס למחיר הזה בטח... השאלה האם מעבד בן שנתיים (וגם כרטיס מסך ו RAM) למרות שהוא ברמה גבוהה פחות טוב ממעבד בינוני היום (למשל I3 2310 או איפלו I5 2410) אני לא מדבר על הנייר אלא בפועל האם כל הטכנולוגיות שיש במעבד החדש מפצות על התדר והזיכרון הנמוך? או שזה מינורי יחסית? והאם יש איזו שהיא "שחיקה" למעבד או משהו כזה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  8. Started by MoDaN,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  9. אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  10. אחד מלוחות האם הכי מתקדמים בשוק זוכה מאיתנו למבט מקרוב - האם Gigabyte הופכת למלכת ה-HEDT בממלכה של AMD? לכתבה

11. Started by Tzah22,

שלום לכולם, אני בעיצומו של שידרוג מחשב וכל מה שנשאר לי הוא המעבד, רק רציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9900k (מ4770K), או לחכות לדור הבא? האם הדור הבא יתמוך בכלל בסוקט 1511? והאם קירור Antec Kuhler H2O 620 Water Cooler יספיק ל9900K? חייב לציין שזה בשביל גיימינג נטו, פשוט רוצה מעבד שיחזיק עם השנים.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. שלום קניתי לפני כמה ימים לוח אם, לא ממש משנה איזה. כשהלוח הגיע ופתחתי אותו ראיתי שהוא rev 1.0, בעוד שבאתר היצרן ראיתי שכבר יש ללוח הזה rev 1.3 האם יש לזה משמעות ? האם אני צריך להחזיר אותו ולדרוש מהחנות לתת לי rev 1.3 ? תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  14. מדובר על המפרט שלי ה 2X2GB על מתח של 1.5 ה4GB על 1.7-1.9 יכול לגרום לבעיות?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על הטמפרטורות הללו בזמן מנוחה? ???

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. אירוע ההכרזה של המתחרה AMD עבור המעבדים הביתיים החדשים שלה מדרבן את אינטל לספק קצת יחס לתוכניות האישיות שלה עבור התחום - עם תוספת תמיכה מבורכת ב-PCI-Express 4.0 בתור הכותרתלכתבה

17. היי, כיום יש לי על המחשב 16 ג'יגה זכרון, אני רוצה להרחיב ל-32, השאלה שלי האם הסט הזה של 2x8 יתאים לסט שכבר יש לי. הסט שיש לי זה זה CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14 Memory Kit - Black (CMK16GX4M2A2400C14) https://www.amazon.com/gp/product/B00S51XHUQ/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 והסט שאני שוקל לקנות זה זה G.Skill RipJaws V Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin SDRAM PC4-28800 DDR4 3600 CL18-22-22-42 1.35V Dual Channel Desktop Memory Model F4-3600C18D-16GVK https://www.amazon.com/-/he/G-Skill-RipJaws-PC4-28800-CL18-22-22-42-F4-3600C18D-16GVK/dp/B07XJLDHW4/ref=sr_1_9?crid=3FVU40BKY90JJ&dchild=1&k…

18. ביקורות ראשונות של ניידים עם מעבדי ה-H העוצמתיים בדור החדש של אינטל החלו לטפטף למרשתת, ומאפשרות לנו לבצע את ההשוואות המתבקשות למעבדי הדור הקודם, למעבדים הבכירים של AMD - וגם ל-Apple M1לכתבה

19. Started by JC_Denton,

יש לי מחשב amd 2600+ throughbred. השאלה היא האם עשיתי טעות כשקניתי throughbred ולא barton וזה בגלל שבכל המפרטים אני רואה רק Barton כל הזמן.. מפרט: 2600+ radeon9600p micron 768 400ddr wd200 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  20. שלום לכם, הטכנאי התקשר אליי ואמר לי,שיצא חוזר )נדמה לי מAMD או מהיבואן(,שאומר שאסור למרוח משחה טרמית במעבדים,2500 ומעלה המבוססים על ליבת ה Braton. זה מאוד לא נראה לא היגיוני,הוא אמר שבמקרה שהמעבד מתקלקל ושולחים אותו לקבלת אחריות,והם יראו סימנים של משחה טאמית,הם יפסיקו את האחריות. זה ממש לא נראה לי הגיוני,מישהו יודע פרטים נוספים?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by menos,

כרגע יש לי AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton עכשיו יש לי חבר טוב שיש לו את אותו המעבד רק אצלו הוא דפוק ועושים לו בעיות בחברה קיצר הוא צריך לקנות חדש אני רוצה לעזור לו והשאלה שלי היא האם AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM ייתן לי ביצועים יותר טובים באובר קלוק או לא אחרת פשוט אין לי טעם להחליף אני כרגע באובר קלוק (ראו תמונה מצורפת) מפרט המחשב שלי: ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500 (vantec aeroflow 45c idle 50 heavy duty) A-data viest 500mhz 256mb X2 radeon9800pro 128 256bit האם ההחלפה תהיה כדאית? אגב אני לא מצליח בשום אופן לשנות את יחס ה RATIO ולכן לא מסוגל להגיע ל-500 MHZ (עכשיו על 410 כמו שאתם יכולים לראות) אם אני משנה ולא משנה אילו תזמ…

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by evy,

שלום אני מוסיף עוד מעט זיכרון למחשב שלי ועכשיו רציתי לדעת מה יותר כדאי שתי סיטיקים של 256 שיפעלו על דיואל או אחד של 512? יש לי כבר שתי סטיקים של 256 על הלוח של ABIT IS7 שפועלים על דיואל ,ועכשיו עקב היציאה של המשחק הדגול "דום 3" ,זה עורר בי תאבון לעוד זיכרון.. אשמח לשמוע הצעות

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by jambo7,

מה זה clock ratio switsh או ck_ratio מדובר בלוח g7vaxp כרגע הוא במצב auto תודה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by ofir123,

היום פתחתי עיתון ואני רואה [צונזר - אין פרסום] מוכרת את המעבד הנ"ל במערכות מחשב!!! זה אמין? ויש כבר מחיר והכל.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. Started by Arnold,

הי! רציתי לדעת עד איפו אני יכול לשדרג את הלוח אם שלי. כמו מעבד כרטיס גרפי וכו. נ.ב לוח אם שלי הוא GIGA-BYTE GA-7VRXP תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים