עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by srolik,

ברצוני לקנות זכרונות למחשב הישן שלי ( פאקרד בל גירסת ICONECCT פנטים שלוש 933 וניראה לי לוח משולב ) יש בשוק הרבה סוגים של זכרונות 133 SDRAM והם עולים אפילו יותר מ DDR 400 מה מהם מתאים לי ? אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות שמוכרים בה זכרונות כאלה במחירים סבירים ...

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by BHXHO2,

שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by borg,

איזה זכרונות מתאימים לפנטיום 3 550MHz? כרגע מותקן במחשב זיכרון בודד של 64MB (אני לא יודע מאיזה סוג). אני לא יודע איזה לוח-אם מותקן במחשב. אני צריך 512MB זיכרון עבור המחשב הזה (שני זכרונות של 256MB כ"א, או שני זכרונות של 128MB כ"א וזכרון אחד של 256MB). כמה אמורים לעלות זכרונות כאלה של 512MB (אפשרי גם יד שניה)?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by pazlazar,

היי, רציתי לשאול, מה בדיוק ההבדל בין זכרונות לנייח לסין שרת. אני יודע שיש כמה הבדלים מבחינת אמינות אבל אם הם יותר זולים, לא כדאי לקנות זכרונות לשרת למחשב נייח?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by idoleff,

הי, ראיתי במקרה את הזכרונות הבאים: https://www.amazon.ca/Corsair-memory-16-0-DDR4-PC4-19200/dp/B017NW5NZY/ref=s9u_cartx_gw_i1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B017NW5NZY&pd_rd_r=BNV6T42X2KFDBKTNSF01&pd_rd_w=JLw4r&pd_rd_wg=6esAf&pf_rd_m=A3DWYIK6Y9EEQB&pf_rd_s=&pf_rd_r=ZXS6BESBW04GHGRGG194&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=b06971ce-9992-44c1-9ee0-eb9792e71b5e&pf_rd_i=desktop אבל המחיר נראה לי קצת משונה, האם יש משהו שאני מפספס או שאלו זכרונות DDR4 2400MHZ לגיטימיים?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by parAzoid,

הזכרונות יהיו לOC[מנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם קירור אוויר] מהחנות NEWEGG בלבד. אפשר לחרוג עד 10$ [מקס' 200$] תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Regev,

משהו מכיר את החברה הזאת?????? בקורות די טובות קראתי על הזכרונות שלהם, אני מחפש זכרון 256 DDR266 כנראה שאקח Dane-Elec ב-43 דולר. אני רק רוצה לשמוע את חוות דעתכם בקשר לקנייה. שאני לא יעשה שטויות איך שאומרים...

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  8. שלום, שמתי לב שהזכרונות שלי מוגדרים בביוס על 1333MHz במקום על 1600MHz שזה התדר שבו הם מוגדרים לעבוד, בנוסף לתזמונים שונים מהמלצת היצרן. קראתי בעיון רב את החוברת של לוח האם שלי ולא מצאתי איך אני יכול להגדיר פרופיל XMP. המפרט שלי בצד.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by zaroor,

האם אפשר להרכיב זכרון DDR2 533 MHZ בלוח שתומך DDR 400 MHZ ? האם ב- DDR2 מספר פינים שונה מה-1 השאלה נובעת משיקול מחיר שה- DDR2 יותר זול? בקיצור האם זה יעבוד ויהיה אולי ניצול עתידי ליחדת הזכרון ללוח אחר (הלוח כרגע בתושבת 478 עד 400 MHZ )

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by hm123,

שלום לכולם רכשתי בחו"ל לום אם של אסוס[מקסימוס פורמולה] מעבד q9300 ושני כרטיסי מסך hd3870x2 אני מעוניין איזה זיכרונות המומלצים ביותר. איזה ספק כוח אני צריך אני מעוניין שהכל יהיה במארז שוכב [אם זה יכנס] האם מומלץ לשים קירור מים? יש בעיה של מקום בתוך המארז הוא קטן המארז שאני מתענין בו הוא של זלמן אם מסך נגיעה [אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם בתור hptc ] תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  11. אני מחפש זכרונות שינצלו בצורה טוב את המעבד למחשב המיועד למשחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by puki,

איזה זכרונות כדאי לרכוש ל-ADM 3000, יש את ה-KINGSTON,SAMSUNG,GEIL, ל-GEIL יש גוף קירור, הכי יקר, אחריו הקינגסטון ואז הסמסונג. הבנתי של-AMD כדאי זכרון עם LATENCY נמוך ולאו דווקא מהירות גבוהה (אני לא ממש מבין בזה...). מה לבחור ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שמעתי לפני כמה זמן שמומלץ להשתמש בזכרונות מאותו חברה במחשב אחד ולא לערבב זכרונות מחברות שונות עד כמה זה נכון? כמובן שאני מדבר רק על חברות שונות ולא על סוג זכרון שונה!! :s05:

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by nirbo,

שלום לכולם, נכון לעכשיו יש ברשותי 1 ג'יגה DDR2-667 בסטיק אחד. (TwinMOS) אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 1 ג'יגה בקרוב, לא סגור עדיין של איזו חברה. האם יש משמעות כלשהי לעבודה ב-Dual Channel אם אני משלב שני סטיקים של שתי חברות שונות? בנוסף, על אילו פירמות של זכרונות הייתם ממליצים? אני מחפש זכרונות DDR2-667 סטנדרטיים, לא מתוכנן שום OC.

16. היה לי קודם 256X2 NANYA שראיתי שקיבלתי תוצאות בבנצ'ים של כ-500 נקודות יותר לפני שהוספת 2 זכרונות של 256 שונים , כלומר יש לי סה"כ 3 סוגים של זכרונות בלוח אם ב 1 ג'יגה, הזכרונות עובדים סבבה עם איזשהיא התאמה שעשיתי להם ב BIOS, וגם ב DUAL CHANNEL, אבל יש ירידה במהירות של המחשב.. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להגיד עד כמה זה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by d.c.n,

אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

אני עושה לו בביוס 1T בCOMAND RATE ואני נכנס לEVEREST הוא רושם לי שהוא עובד ב2T הזכרון: twinmos 1GB 667MHz 5-5-5-15

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by ban26,

שלום רצתי לדעת האם קיים לוח אם שתומך בAMD ובזכרנות מעל 400MGH או DDR2.? ואם לא , האם אמור לצאת כזה דבר ? (אני לא מבין למה לאינטל יש כבר לוחות שתמוכים זכרנות מעל 667MHZ ולAMD לא :s05:

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by urich,

בהמשך להודעת הזיכרונות שלי הגיעה הזכרון והוא מה זה מוזר הוא יותר נמוךכלומר פחות בולט מהשני יש עליו פחות זכרונות והם והם אנכיים לזכרונות רגילים שראיתי בכל מקרה התקנתי את הזכרון והא זוהה אבל שינוי משמעותי לא ראיתי אם אתם חייבים לראות אותם אני יצלם אותם במצלמת הרשת.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. Started by tsah1982,

איזה זכרונות סטנדרטיים שיעבדו בdual channel (שני סטיקים של 256, 533 ddr2 mhz) יעבדו הכי טוב עם הלוח אם הזה. המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לעבודה (office וכו') ולאינטרנט

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  24. Started by DisinfectedDuck,

אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by niv_lavi,

אהלן אני מחפש 16 גיגה ddr 3 שיתאימו ללוח אם שמופיע בכותרת. האם יש דגשים מסוימים שעלי לחפש עבור הלוח הזה? בנוסף אני מעוניין לדעת האם ישנו הבדל בתצורה של 8x2 או 4x4? זה משנה? משפיע על משהו..? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.