עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב חדש. חשבתי תחילה על G965 , אך מצאתי דגם של G33 שעולה רק 30 ש"ח יותר, וזה נראה לי עדיף, לכן החלטתי כנראה לקנות את GA-G33M-S2. שימו לב ש G33 זה בדיוק P35 רק כולל גם כרטיס מסך XMA3100 למידע טכני : http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557&ModelName=GA-G33M-S2 אוברקלוקינג לא בא בחשבון, המחשב לא מיועד למשחקים - ובכל זאת פעולה אינטנסיבית של מעבד. אני לא אשתמש ב RAID ולכן ICH9 מספיק לי. ועלו אצלי כמה שאלות 1. הלוח תומך רק ב DDR2. מכיוון שהשיפור ב DDR2 לעומת 1 לא כזה גדול אני מניח שגם בין 2 ל- 3 לא יהיה גדול, כן? 2. היתרון בציפסט הזה מבחינתי, זה התמיכה במעבדים מהדור החדש - 45ננו. …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.. מאחר וגם אני הייתי מעוניין במידע הזה התחלתי לחפש מידע..... לא מצאתי כלום, אפילו מייל לא מצאתי כדי לשלוח להם שאלה.. היום אחרי כמה חפירות ארכיאולוגיות באתר, מצאתי פיסת מידע, שעלולה להיות שימושית... אם תשימו לב, הביצועים בc2q הם ++, ואילו בc2d זה +... אז אני מניח מזה שהתוכנה אכן תומכת בריבוי ליבות.. אז מומלץ עוד מידע אודות דרישות המערכת לקיובייס: http://www.steinberg.net/547+M52087573ab0.html לגבי פרוטי לופס.. אני מעוניין במידע הזה בעצמי... אמשיך לחפש. אם אמצא תשובה אחזור אליכם בהקדם..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. INTEL 6420 או AMD 5600

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  4. שלום עשיתי אוברקלוקינג מטרף למעבד שלי.. הבאתי את הפרסקוט שלי, ל 3.5 Gh מ2.8 Gh... המכפלות הן: 200X14, והעלתי את זה ל 250X14... המחשב לא עולה לי... אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס בכדי לתקן את הטעות הזאת... האם יש דרך לדעת האם צליתי את המעבד או את הלוח אם שלי? בתודה גל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Zeev86,

ביקשתי מפרט בפורום ונתנו לי מעבד הבא: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX חבר אמר לי שבשביל משחקים, עדיף להשקיע את הכסף במעבד רגיל, יותר טוב מאשר 2 מעבדי 2.3 GHz. האם זה נכון? שמעתי גם שיש מעבדים מחוברים, לא מחוברים, מישהו יכול בבקשה להבהיר לי מה עדיף כיום בשביל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? (אני מדבר רק על מעבד, לא כרטיס מסך). תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  6. היי לכולם, במערכת ישנה (כמו שלי..), עם צ'יפסט 875 ניתן ההתקין עד DDR400 Dual Channel ובמערכת חדשה עם 965 אפשר DDR2 533 בלי אוברקלוקינג. מהן האפשרויות של ה-P35C ?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by emule2,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והבנתי שהיתה לפני כמה ימים ירידה במחירים של AMD והשאלה היא מתי הירידה תבוא לידי ביטוי בחנויות בארץ אם בכלל? כנ"ל לגבי הירידה שצפויה ב 22 מתי הירידת מחירים תגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by RON_Xxx,

יש לי שאלה כאילו קניתי זכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה... ורציתי לדעת אם יש הבדל בין ג'י סקיל לOCZ מבחינה כללית של זכרונות אבל במיוחד אם הגוף קירור של OCZ עדיף על ג' סקיל או להפך... הבלבול שלי נובע מכך שג'י סקיל בעקרון מתמחה בזכרונות לאומת OCZ שמייצרים הכל בערך .. מקווה שתעזרו

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by shai82,

אני מתלבט בין GIGABYTE ‏945P-S3 , ‏965P-S3 INTEL DG965RYCK וABIT IB9 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by Silol,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד Q6600 / QX6700 וגם שיתאים לאוברקלוק בעתיד.. תקציב עד 1200 + - תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by zsela7,

שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על לוח אם של חברת GIGABYTE GA-965P-DQ6 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6600. רציתי לקבל תגובות על הלוח אם הזה מימשהו שקנה אותו או מכיר אותו וגם לגבי המעבד. האם השילוב של שניהם הוא מוצלח וטוב ובנוסף אשמח לדעת אם בעבר נכתבה ביקורת ללוח האם הזה באתרכם (אם אפשר קישור לכתבה). תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by amirberner,

שלום, אני הזמנתי מחשב מסקיי פי סי, וביקשתי 2 זכרונות 1GB 667Mhz של טווינמוס, אבל הודיעו לי שאין להם כרגע כאלה אלא רק אותו דבר של קינגסטון ושזה טיפה יותר זול (הפרש של כ50 ש"ח לשני הסטיקים ביחד). איזו מהחברות הנ"ל עדיפה? האם להתעקש על טווינמוס? תודה

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  13. המחירים ירדו או שרק ב 22 ביולי הם יורדים? של amd ו intel

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  14. תגידו לי אם זה אפשרי: התקשרתי ל-IVORY בקשר לאיזו מודעה באתר שלהם עם מעבד E6550 (שאמור לצאת ב-22, נכון?), ואמרתי להם שלא הגיוני שכבר יש להם אותו, והם אמרו לי בביטחון שכבר יש להם אותו ואני יכול להזמין את המחשב. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  15. Gigabyte GA-965P-DS3 Gigabyte GA-965P-S3 Gigabyte 81965P-DS3 מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי P5B DELUXE הבעיה היא שהוא עושה לי בעיות חימום החלפתי שדרגתי ביוס שום דבר לא עזר אז אני צריך להחליף אותו יש למישהו המלצות ללוח ASUS טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לכל אלה שלא יכולים כבר לחכות לירידת מחירים של אינטל... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251

• 73 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. שלום חברים אני צריך המלצה ללוח אם למפרט הבא עד תקציב של 850 ש"ח + -: מעבד E6600 כרטיס מסך LEADTEK 640 MB GTS זכרון 2GB של KINGSTON הרד דיסק SAMSUNG 320 GB kj + WD 160 GB צורב NEC 7173 + LITEON אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS P5K Gigabyte GA P-35 DS3 אשמח לעצתכם דן

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 (530 TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 600 OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ 600 האם הם מתאים ללוח ds3 rev 3.3 ? והאם הtwister והocz שויים תהשקעה?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שאלה מה עדיף לקנות מעבד INTER CORE 2 DUE 1.83 או DUAL CORE 3.0 GHZ?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by m.l,

שאלה בשביל חבר שלי. הוא מתכנן לקנות את הלוח הנ"ל עם 2GB זיכרון כרטיס מסך וכ'ו...אבל מעבד הוא רוצה לחכות לחדשים E6550 או דומיהם....בקיצור יש לו מעבד פנטיום 4 חד ליבה שהוא מעוניין להשים על הלוח הזה (ABIT IP35) לתקופה שעד שהוא ייקנה מעבד חדש...הפנטיום 4 הוא גם סוקט 775...סידרה 5XX אם אני לא טועה...הוא יעבוד על הלוח או שהלוח לא ייתמוך בו? פשוט אין לי ממש מושג בלוחות החדשים האלו..עוד לא היתנסתי ב'ציפסט החדש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730? כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by yz101,

אין צורך בכרטיס מסך מובנה. שהיו 4 חריצי RAM. מתכוון להשתמש בDDR2 667. דיסק קשיח SATA2 צורב IDE. כמובן חריץ PCIEX16. עדיפות ללוחות של ASUS אחרי נסיון מאד מוצלח איתם. אם אפשר גם המלצה לסוג קירור למעבד, וסוג זכרונות לכי אני לא פוסל OC על המחשב הזה. יש להתחשב בכך גם בלוח עצמו! מדובר על מחשב פשוט, לקצת משחקים, ווידאו אינטרנט, סביר שיאלץ לסחוב את VISTA תוך כמה חודשים.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by McMerc,

על פי כתבה ב-TG Daily אינטל שלחה לא מזמן מסמך לעובדים שלה, ושמה ציינה את "הסכנות" בדרך. אינטל כתבה ששני החברות שמהווה לה את הסיכון הכי גדול הם סמסונג ו-IBM (ודרך אגב אני מסכים עם העובדה הזו), ואילו AMD היא רק סיכון קל לעומתן. לכתבה: http://www.tgdaily.com/content/view/32885/118/ מה אומרים?

• 111 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. האם הוא מתאים? לds3 rev 3.3 ואיך הוא בoc?ואיך הוא מבחינה כללית?והאן הוא טובל גימניג?והאם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה בערך 800 mhz?תודה רבה http://skypc.co.il/pl_product~STT-T8UX2GC5~15~0.htm

• 0 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.