עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yanosh,

אהלן יש ברשותי מחשב ישן שעדיין משמש לפעמים לעריכת וידאו. שידרגתי את הזיכרון והספתי 2 כרטיסים כל אחד 2 גיגה. (daul) יש לי עוד את הכרטיס זיכרון הישן שהוא גיגה אחד. רציתי לדעת איך הכי טוב לתקין אותם. לוח האם שלי זה asus p5k se שני כרטיסי הזיכרון החדשים הם 800mhz והישן 660mhz הבנתי שהכי טוב לשים את החדשים באותו הערוץ. אז שמתי אותם על הצהוב ואת הישן על השחור. אבל בתפריט ביוס המחשב מזהה רק 4 גיגה זכרון אשמח לעזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by adidasv111,

אני מחפש זכרון ram חדש (או להוסיף). כרגע יש לי 128 מגה (וכידוע לכולכם זה לא מספיק). אני לא מריץ משחקים גדולים או ויסטה ולכן נראה לי שיספיק לי ג'יגה עד ג'יגה וחצי. אני רוצה המלצות לזכרונות טובים אבל לא יקרים (לא לעבור את המאתיים ואפילו פחות). תודה adidas

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

הזכרון שלי הלך קאפוט (1GB DDR2 533MHz) ואין לי כח להתעסק עם האחריות (הזכרון נקנה בתאילנד) (נראה לי שגם ה256*2 שלי נהרס והוא יוחלף ע"י האחריות בBUG- ששם לצערי רב המחשב נקנה :'( ) אני צריך זכרון 533MHz בנפח 1024 מ"ב (2*512 שיעבוד בDUAL CHANNEL) אני לא יודע את המחירים של הזכרונות הטובים... אבל שלא יעלה לי איזה 600 שקל ל512MB... חיפשתי קצת ואלו הזכרונות שמצאתי... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3563 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3260 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2150 תודה... נ.ב: אני לא יודע אם זכרונות 667MHz יפעלו לי על המחשב.. (לוח אם: AA8 3rd-Eye) אם כן אז תמליצו גם על כאלה...

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by dddd1234,

אני מחזיק ברשותי מחשב אישי ישן(p4 2.0 ghz) בנוסף למחשב החדש. לוח האם שלו הוא מדגם ישן - MSI 645E-Max-U Chipset SiS 645DX..ותומך רק בזכרונות מהסוגים הבאים: PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM, DDR-333 SDRAM. לפני זמן מה הזכרון המקורי של המחשב הושבת ללא כדאיות כלכלית לתקנו וברצוני להחליפו...אולם פה נעוצה הבעיה: אינני מוצא זכרונות מתאימים הנתמכים ע"י הלוח אם. הזכרונות היחידים שאני מוצא שמהירות השעון שלהם נתמכת ע"י הלוח-אם הם זכרונות למחשבים ניידים(חיפוש באינטרנט)... שתי שאלות: 1. אם אני אשתמש בזכרונות שנועדו למחשבים ניידים, הם יוכלו להיקלט גם במחשב שלי? 2. מה הכוונה בעמוד הדגם באתר החברה במילים:"Supported memory types" - אם אני אקנה זכרונות שמהירות השעון …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by Transfer,

שלום יש לי פנטיום 4 1500, לוח של אינטל ו 2 סטיקים של 128 rd-ram 400mhz שמעתי שזכרונות RD-RAM עובדים הכי טוב ב 2 סטיקים. יש בלוח שלי עוד 2 חיבורים פנויים, אז אם אני רוצה להוסיף זכרון עדיף לקחת בשני סטיקים או שאם יש לי כבר 2 אז זה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. טוב אז ככה.. בעבודה של אבא שלי זרקו מחשבים.. הוא הביא לי מחשב אחד שלם שרק הוציאו לו את ה HDD ואת ה RAM. בדקתי איזה לוח זה וזה EPOX EP-6VABA http://www.mainboard.cz/mb/epox/EP-6VBA.htm לפי מה שהבנתי מהנתונים שם ה 66/100MHz Front Side Bus. 3x DIMM Slots for SDRAM. זה אומר שצריך זיכרון במהירות 100 MHz עכשיו אני לא יודע למה אבל 100 עולה יותר מ 133.. אם אני אשים 133 MHz זה יפעל? ויש איזה משהו עוד שאני צריך לבדוק על הזיכרון לפני שאני קונה? (אם הםא מתאים או משהו) והאם 256MB יספיק בשביל שרת לינוקס קטן? או שכבר כדאי לקנות 512? או שבכלל אולי 128 יספיק? תודה לעוזרים עריכה: אם אני רוצה להתקין עליו Windows Media Center ולהוך אותו ל HTPC, 256 מגה זיכרון יספיק? והמעבד מספיק חזק? אי לא…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by SNET,

אני מעוניין לקנות זיכרון SDR ו DDR דיפדפתי באתר ולתדהמתי גיליתי מותג עם שם ! וממש זול ! זיכרון Kingston בתדר 133 מגה הרץ - 128 MB של זיכרון במחיר של 158 ש"ח ! וגם כרטיס של DDR גם קינגסטון 400 מגה הרץ תדר - נפח זיכרון 128 במחיר של 140 ש"ח !!!! יותר זול מ KSP ! ששם זיכרון של A-DATA עולה 200 ! חוות דעת , תודה. האם לקנות ? ??? http://dmii.shopy.co.il/products/7108

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by KrustyTheKlown,

שלום ברצוני לרכשו תוסםת לזכרון שבמחשב. לוח האם שלי תומך בSDRAM 1. מה ההבדל בין CL2/2.5/3? 2. האם ההבדל בין חברות הייצור הוא משמעותי? (KINGSTONE',SAMSUNG) 3. מה אורך החיים של הזכרונות? אני מעוניין לרכוש יד שנייה תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by ron1979,

יש לי מחשב פנטויום 3 800 הרץ , אני מעוניין להוסיף לו זיכרון יד שנייה , כרגע הזיכרון זה 256MB sdram 133HZ , כל sdram שכתוב שהוא 133HZ יתאים? לא פיספסתי משהו , נכון?( כלומר אין סיבה שאתקל בSDRAM במהירות 133 שהוא לא יתאים למחשב)

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by amidanr,

קניתי מחשב שבוע שעבר. ביקשתי זכרון Twinmos DDR2 667 CL5, ובמקום זה הציעו לי את הזכרון של Seon. האם זה יצרן טוב? מישהו מכיר? האם להתעקש על Twinmos?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

איך אפשר לדעת אם כרטיס הזכרון הוא Single Sided או Double Sided? בכרטיס הזה למשל: http://ksp.co.il/?uin=17505 כתוב: "Single Module", זה אומר Single Sided? ובכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?uin=14162 לפי איזה נתון אפשר לדעת מה הוא? אפשר לזהות לפי המראה הפיזי של הכרטיס - אם יש לו משני הצדדים "ריבועים השחורים" או רק מצד אחד? (וסליחה על הבורות, אני פשוט לא ממש מבין בזה.)

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  12. הזכרונות אמורים להיות בתזמונים של 2-3-3-6 אבל באתרי החברות שלהם יש * שכתוב בה cas 2.5 on amd platform משהו כזה... http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Rev+3 http://corsairmemory.com/corsair/products/specs/twinx512-3200c2.pdf השני בPDF למי שאין acrobat reader שפשוט יכנס לאתר ויחפש twinxpc3200c2 אני מתכוון לקנות אותם אבל אני צריך לדעת היום אם הם ב2.5 או 2 כי אם הם ב2.5 אז אני פשוט אקנה VALUE ואם לא אז אני קונה אותם המערכת שתהיה לי מבוססת AMD 3200 VENICE S939 על לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מקווה לתשובה מהירה תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by eyal00,

יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by mazoneli,

יש לי את המערכת ש[במפרט] הFSB שלי מוגבל עד ל 340M אני לא מתעד להחליף את הלוח בשנים הקרובות. מצאתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-5400PHU2-2GBNT~15~0.htm# והמחיר מתאים לי ולשאלה האם הם טובים ? או שעדיף לרדת לכיוון 1G ולקנות עם תזמונים יותר טובים. השדרוג היחידי שאני רואה בעתיד זה אולי אולי מעבר ל VISTA . אם מישהו מכיר זכרונות יותר איכותיים באותו הנפח וסדר גודל של מחיר עד תוספת של 50, 80 ש"ח אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  15. שלום ! לכל האנשים שיש להם את הזכרון הנל על אחד מהלוחות האלו...אני צריך עזרה! יש לי את הלוח של אפוקס אבל אולי בקרוב אני יחליף אותו לאביט.... הזכרון הזה לא עובד טוב על האפוקס שלי ועל לוח גיגהבייט עובד טוב , ככה שהבעיה כנראה באפוקס. אבל אני רואה פה עוד אנשים עם אותה בעיה , אי תאימות מוזרה ? בכל מקרה רציתי להיות בטוח אם הזכרון הזה עובד טוב על האביט ? אם כן אני ישאר איתו... אם לא אני יוצא עוד כסף ויחליף זכרון ל-Mushkin... תודה!

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by morpheus1234,

לפני כחצי שנה קניתי קיט של שתי מודולים 1GB*2 של הזכרון הנ"ל מיד2. הכל עבד יפה, עד שלפני כמה שבועות החלו מסכים כחולים בWIN7. היום היה המסך הכחול האחרון, ולאחריו המחשב סרב לעלות, אחרי שהוצאתי את הסטיקים האלו, הכל עבד יפה. ניסיתי לאתחל את המחשב עם הסטיקים האלו בלבד ע"מ לבודד את הבעיה, והמחשב עדיין לא עלה - כלומר הסטיקים תקולים. מכיוון שקניתי מיד2, אין לי מושג מאיזו חנות הזכרונות נקנו במקור. האם יש מה לעשות? (אין לי את פרטי המוכר) אולי לשלוח לקורסאיר העולמית למימוש אחריות? זה מקובל? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלו? תודה!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by bugosdckh,

הבנתי פה מהחברה שבלוח אם של Intel 865P Rock Lake יש 4 סלוטים של זכרון האם זה משנה שאני ישים בגדלים שונים לדו' 2*256 ו 512*2?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by ovadiasha,

יש לי על הלוח 2 זכרונות של 256MB. האם חייב להוסיף שניים של 1GBאו אפשר 1 של 2GB. יש 4 חריצי זכרון בלוח.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by idanaz,

שלום לכולם המחשב שלי לוח אם asus 939a8n-e מעבד 3200 אתלון venice core עכשיו הבעיה היה לי גיגיה זכרון של twinmos cl2.5 400 והוספתי עוד גיגה זכרון של OCZ עם אותם נתונים סך הכול 4 סטיקים של 512 =2 גיגה עשיתי עדכון ביוס אבל המחשב עדין מזהה לי רק 1512 זכרון כאשר ב CPUZ מזהה לי 2 גיגה ראו תמונה המערכת הפעלה שלי היא xp לכן לא אמור להיות בעיה עם ה remap אני לא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה.

20. Started by naor-007,

שלום, האם הזיכרון הזה: http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m4x1600c9.html יוכל להיכנס בלוח ג'יגבייט GA-H87-D3H, כשמותקן בו מוגן 3? תודה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by yoni321,

אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון זיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  22. היי לכולם. בבדיקה די שגרתית בMEMTEST גיליתי דבר מעניין. נתחיל בזה שאת הבדיקה ערכתי בהגדרות סטוק של כל הרכיבים במחשב. כולל כמובן, הזכרונות. כאשר אני מריץ בדיקה רגילה, ובפרט הגדרת הMEMORY SIZING היא BIOS STD, הכל עובד כשורה. ברם, כאשר אני בוחר באפשרות MEMORY SIZING = BIOS ALL, שלמיטב הבנתי(ואשמח אם מישהו שיודע עוד על העניין יוכל להרחיב), אינה משאירה שום זכרון רזרבה אלא בודקת את כל כולו, אני מקבל תוך מאית שנייה 481 שגיאות, שתוקעות את המחשב לגמרי. כאן אני נתקל בבעיה משונה גם כן - אם אני לוחץ על כפתור הריסט, המחשב לא עושה POST. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש כדי שהוא יחזור לפעול רגיל. כל השגיאות מופיעות בכתובת הבאה : 000fec00000 - 4076.0MB. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - הא…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by wArezm0n,

יש לי Crucial Ballstix Tracer PC4000 DDR500 512MB שני סטיקים אבל הבעיה שהם לא רצים במהירות DDR500 ובמקום המהירות הזאת הם רצים בDDR400 ואני לא יודע למה בבקשה תגיד לי איך מתקנים את זה ויש לי עוד בעיה עם הכונן קשיח שמופיע כאילו הוא מחובר בIDE אבל הוא מחובר בSATA. המפרט שלי: CPU::AMD64 3500+ Winchester 90nm Motherboard::DFI LanParty nF4 Ultra-D GFX::Crucial Radeon X850 XT RAM::Crucial Ballstix Tracer DDR500 512MB*2 HD::Seagate SATA 160GB (8MB) 7,200 RPM NCQ PSU::Enermax 485w with SFMA Case::CM Wavemaster Silver Aluminium

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eliom,
    • 0 תגובות
    • 339 צפיות
  25. שלום, יש לי 4G זכרון(4X1G) וXP עד עכשיו הXP היה מזהה 3.5 זכרון שזה מצוין. אחרי שעדכני ביוס ללוח שלי(965P DS3) לF13 הXP מזהה עכשיו רק 3.25 זה קשור בכלל אחד לשני? איבוד ה256MB משמעותי? עוד משהו קטן ששמתי לב אליו אחרי העדכון הוא שאחד המאווררים במארז ממש מרעיש. יש איזה דרך לשלוט על מהירות המאווררים? יש לי במארז סה"כ 5 מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה שני המאווררים שהגיעו עם המארז (690) של CM שני מאווררים למעלה של זלמן שמהתחלה היו שקטים ועוד מאוורר של SCYTHE גירסת הSLIP STREAM שנמצא למטה.בהתחלה הוא הרעיש אבל אחרי ששמתי את הפילטר הוא נהיה שקט. יש קשר לחיבור שמחוברים המאווררים?(ללוח אם או ישירות לספק) תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.