מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היכן אפשר למצוא זכרון למחשב ישן יש לי crg Mhz 128 m
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך גם ב ddr2 וגם ב ddr עכשיו יש אצלי 256*2 DDR. השאלה שלי היא מה יקרה למהירות של זכרונות DDR2 שאני מתכוון להוסיף 512*2. לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו שניהם על DDR גם הישנים וגם החדשים,האם כדאי להשאיר את הישנים(DDR) או להוציא אותם בכלל ולהשאיר רק את הDDR2
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי עכשיו במחשב 2 זיכרונות של כל אחד 512MB והם של החברה CEON והם DDR400 CL2.5 אז אני רוצה לקנות זיכרונות חדשים של כל אחד 2G ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה חברה אני צריך לקנות וכמה MHZ הם צריכים להיות תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אתלון 939 64bit 3000 לוח אם GIGABYTE K8NSC939 מארז עם USB קדמי FLOPPY זיכרון 256MB DIGMA DDR 400MHZ כולל הרכבת מחשב + משלוח 1729 ש"ח . איך המפרט אנשים (בעיקר הזכרון כי אני לא מכיר....), תודה . סה"כ כולל מע"מ: 1729 ¤
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב מחנות ליד הבית שלי. עכשיו אני מכיר את כל החברות של כל החלקים במפרט שלו חוץ מהזכרון של חברת Infinity שבכלל לא מצאתי אותו באינטרנט. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הזיכרון הזה? תודה, עומרי.
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לעוזרים יש לי מחשב לפי המפרט שמופיע ליד שמי אני מעוניין לעורר אותו קצת לחיים בתקציב נמוך ככל שניתן. חשבתי להגדיל את הזיכרונות, כרגע יש לי 1 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה (EBAY), השאלה היא אם בכלל יש טעם ? אני לא רוצה להיכנס להשקעה גבוהה תודה
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר במחשב P-4 2.66, עם זכרון 512 מגה DDR 400mhz, בתצורה של 256X2, מערכת הפעלה Win XP SP2. להחליף את שני רכיב הזכרון הללו ב-2 זכרונות חדשים מסוג DDR 400mhz 512X2. מרגע שבוצעה ההחלפה המחשב אינו עולה כלל - המסך נשאר שחור. בנוסף, ניסיתי להתקין את 2 הזכרונות החדשים במקביל ל-2 הזכרונות הישנים, וכשהמחשב מסיים להעלות את Win, הוא מבצע ריסט באופן עצמאי וללא התראה. הזכרונות תחדשים ותקינים, ולוח האם, כמובן, מתאים לסוג הזכרון, ותומך עד 4GB (הלוח מסוג MSI 865PE Neo 2-S). היכן הבעיה? אשמח לקבל בבקשה את עזרתכם. אפרים
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
בוקר טוב, המחשב שלי מחשב ישן..משנת 2002 יש בו זכרון DDR 256MB 333MHZ בשעה טובה הגיע הזמן להוסיף זכרון/לקנות זכרון חדש.. להלן השאלות: 1)לא מצאתי באף חנות באינטרנט זכרון במהירות של 333MHZ..מתחיל רק מ400MHZ, האם אני יוכל להתשמש בהם? 2)יש הגבלת גודל של זכרון מסויימת שאני יכל לשים? למשל האם אני יוכל להשתמש ביותר מ 1 ג'יגה? או שמא יש הגבלה כלשהיא.. 3)האם אחרי הוספת זכרון/החלפת הכרטיס זכרון - יש צורך בפרמוט המחשב או שפשוט מכניסים את הזכרון וממשיכים כרגיל? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים מחשב ישן שלי מודיע על בעיית זיכרון ע"י שלושה צפצופים בהדלקה. מאחר שנסיונות רבים לנקות את כרטיס הזיכרון והתושבת לא הצליחו, אני שוקל לקנות זיכרון חדש. הבעיה היא שמרוב שלוח האם ישן אז אני לא מצליח למצוא כרטיס זיכרון שעונה על הדרישות ב-manual שלו: "The mainboard accommodates two 184-pin, 2.5V DDR DIMM sockets with a total capacity of 2GB system memory." השורה הבעייתית יותר היא: "Supports DDR up to 200/266MHz memory bus" העניין הוא שגם כרטיסי ה-DDR המעטים שמצאתי עובדים בתדר 400MHz לפחות, יותר ממה שמוגדר. השאלה היא האם כרטיס של 400MHz יעבוד על לוח האם הנ"ל? (בנוסף האם עלי להתייחס לערך ה-CL?) דרך אגב, אם יש הצעות לעוד נסיונות לתקן את בעיית "שלושת הצפצופים" זה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריכה עזרה, יש לי פנטיום 4 2.4 GHZ עם זיכרון פנימי DDR 256, המליצו לי להרחיב, יש לציין כמה נקודות חשובות, המחשב כבר בן 3 שנים לפחות, מדובר על לוח אם של ASUS שהכל מובנה עליו (אין לי כרטיס מסך נפרד הכל built in על הלוח אם) האם שווה להרחיב כלומר האם אני אראה הבדל בין 1G ל 512 או שבגלל שהמחשב ישן לא יורגש ההבדל? אם כן אז לכמה ושל איזו חברה? ראיתי שזכרונות של קינגסטון של 1G עולים כ 300 ש"ח. יש חברה עדיפה ? corsair אולי? האם כדאי להרחיב והאם אין מצב שהלוח אם יתמוך ב DDR2 ? תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם מעבד סלרון עם לוח שתומך ב-SDRAM. הזיכרון שהיה עליו נדפק (וכבר אין אחריות). השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הזיכרון בזיכרון DDR? (ניסיתי למצוא תשובה לשאלה בסטיקי של הזכרונות, אבל יש שם קצת יותר מדי מידע בשביל לקבל תשובה פשוטה)
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות. 1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה? 2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שמפורט בכותרת. מיועד למחשב נישא של HP, עד שני סלוטים. רצוי פירמה איכותית, תזמונים לא משנים. DDR1, הזכרון הנוכחי הוא 333, 400 אמור מן הסתם גם לעבוד. 1 או 2 גיגה אם נכנס בתקציב. רצוי חנויות מאזור הצפון (פנדה, נועה, באג, מרדנית, KSP..) תודה!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, הציעו לי זכרון של חברת NCP במקום TWINMOS האם להתעקש על חברה אחרת כמו SAMSUNG או שגם החברה הזו בסדר? תודה על העזרה ;D
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן forum-dwellers, אני רוצה זכרון טוב אבל לא יקר ולא ל-OC, בערך עד 300 ש"ח (2x1G). שמעתי על Golden-משהו של OCZ, שאמור להיות טוב בקירור הפאסיבי שלו (עטוף נחושת או משהו). מכירים? ושאלה ספציפית - אם הכיוון שלי הוא 2 ג'יגה (בשני סטיקים) של DDR2 800MHz, שווה להשקיע את הכסף ב-CL4? (והאם יש CL4 של חברה טובה בכלל בסביבות מחיר של 300 ש"ח ל-2x1G?) (והאם מורגש ההבדל בין CL כלשהו עם סדרת תזמונים שונים כמו CL4-5-4-11, CL4-4-4-15....?) תודה על כל תגובה רצינית.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יכול להיות שאבא שלי יכול להביא לי זכרון פנימי מארה"ב. התקציב שלי הוא 100$. DDR2 667MHz 2X512MB של חברה טובה לOC
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
עיינתי בביקרות "DDR2 - יקר מול זול" אני אומנם אני לא מבין גדול אבל תחוו דעה על מה שחשבתי בביקרות נרשם ש כיום מציעה למשל LG ניידים מסדרות LS55 Express וכן מסוג LS70 Express ראה פרטים בלינק http://www.lge.com/catalog/prodlist?categoryId=CTG1000651&modelCategoryId=CTG1000667&parentId=CTG1000439 חשבתי על זה ועלתה לי שאלה הבאה: (ממספר את שאלות שיש קל יותר לענות ולעקוב) 1. האם הסדרה של LS55 מגיעה עם DDR1 333 האם קיום chipset מסוג 915 מאפשר בעצם שדרוג עתידי ל DDR2, או שזה תלוי בעוד דברים? (הסוקט זהה?) בנוסף בביקורת הופיע גם ש: בעקבות זאת עלתה לי השאלה: 2. האם בעקבות קיום chipset מסוג 915 בסדרת LS70 זכרונות ה DDR2 שמגיעים איתה לא יתפקדו במהירות מקסימילית כלומר כ- 300…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם זכרון DDR3 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק ב DDR2?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש 8 גיגה 1600MHZ עד 200-250 ש"ח שקל וראיתי את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233186 האם משתלם להזמין מחו"ל או עדיף לקנות בארץ? כפי שאני רואה ההבדלים הם של 100-150 שקל, כמעט כפול בארץ לעומת חו"ל. המחשב שלי זה: לוח אם: MSI X48 Platinum מעבד:E8500 של אינטל כרטיס מסך:GTX 275 בעתיד הלא רחוק אני משדרג את הלוח אם והמעבד (i7 או i5 ולוח אם תואם)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד P4 2 GHZ , זכרון DDR333 SAMSUNG 512 MB ולוח אם +EPOX 4G4A. לאחרונה הורדתי כמה עדכונים לביוס מהאתר של EPOX מואתרים אחרים. פעלתי לפי כל ההוראות העתקתי לדיסק האתחול, אתחלתי את המחשב , הרצתי את AWDFLASH והתקנתי את הקבצים הדרושים. אבל משום מה אני לא יכול לשנות בביוס את הזיכרון מ266 ל333. מה אני לא עושה נכון? או למישהו יש אתר שממנו אפשר לראות את העדכון לביוס שבאמת יפעל?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
האם אפשר לדים זכרונוצ יותר מהירים ללוח שלא תומך בהם כדי להריץ אותם בOC יציב יותר
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם P4B266C לינק לאתר עם נתונים על הלוח אם http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4B266-C&langs=09 עכשיו אני מעוניין להוסיף סטיק זכרון של חברת KINGSTON בעל קיבולת של 512 MB אבל בתדר של 400 MHZ לרגע זה מותקן סטיק של 266 MHZ בעל קיבולת של 256 MB מדובר על זכרון מסוג DDRAM ה 512 יעבדו בנוסף ל 256 השאלה שלי : האם הזיכרון החדש יעבוד ללא בעיות ? והאם מישהו עשה זאת והמערכת עבדה ללא כל בעיות ? תענו לי רק אם אתם יודעים באמת כי אני עושה הזמנה ואני לא רוצה אחר כך לשלם כסף לחינם כי לא יהיה ניתן לבטל את הרכישה !!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה עדיף יותר מבחינת הביצועים, זכרון DDRII במהירות 1066MHz עם CL5 או זכרון DDRII במהירות 800MHz עם CL4? קראתי את הדיון הזה באתר Tom's Hardware, וגם שם הדעות חלוקות... http://www.tomshardware.com/forum/255174-30-ddr2-1066 יש למישהו תובנות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-