עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראיתי שני זיכרונות של 1024MB 533MHZ של PQI עולה 415 ושל TWINMOS עולה 430, מה יותר עדיף לי לקחת ?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. Started by Yosi199,

שלום אני בתהליכי בניית מחשב חדש. המחשב יעבור OC ולכן חשוב לי שיהיה לי זכרונות מעולים. המחשב יהיה מחשב אולפני כלומר יעבוד עם תוכנות של מוסיקה שדורשות שימוש נכבד בזיכרון. האם אני ירוויח מזכרון גדול יותר או שאולי מזיכרון מהיר יותר? המפרט: P5B-DELUXE CONORE E6300 כרטיס מסך ASUS Extreme AX700 Silencer/TD/256M (הוא שווה משהו בכלל?) אשמח אם תענו לי על השאלות ואולי אפילו תמליצו על דגם מסויים של זיכרונות

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by coolmeen,

טוב תראו יש לי כמה שאלות: 1.זיכרונות בעל תיזמונים טובים יותר יש להם ביצועים יותר גבוהים, אחרי זה קראתי כתבה שאומרת שזה משפר ב 3-4 אחוז התיזמונים והחשיבות היא מהירות השעון)רוחב פס(, לרוחב הפס ישנה חשיבות גדולה יותר בשביל אינטל?, במה יותר חשוב הרוחב פס לאיזה מטרות? 2.מה עדיף תיזמונים של 2-2-2-5, בזיכרון שעובד על 250 mhz או תיזמונים 3-4-4-8 שעובדים ב 275 mhz ? כי לפי בנצמרק, ב3dmark2003 זה עם התיזמונים קיבל יותר טוב , עכשיו מה תורם רוחב הפס באינטל ולמה הוא פחות חשוב ב amd?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by d0s,

שלום, אני רוצה לדעת מה עדיף 2GB DDR3או 4GB DDR2 מחירים: הDDR3 עולה 376 ש"ח ( kingston ) הDDR2 עולה 456 ש"ח ( Mushkin ) וחשוב: כמה השם חשוב? האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הכרטיסים של החברות הללו?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by KingRyu,

אני מעונין לקנות זיכרונות למחשב חדש שאני בונה, המחשב הוא כמובן לצורכי גרפיקה כבדה, סרטי hd בין היתר גם כן.. השאלה הנתבקשת היא האם לקחת סטיקים של 4 בשביל כמובן 16gb או לקחת 2 סטיקים של 8gb ? מבחינת כסף אני מבין שה4x4 יותר זול? וזה כדאי או שזה לא בהכרח נכון? או שעדיף לקחת בכלל 32gb כי 16 לא יספיק

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חברה עבור משחקים מה כדאי יותר מהירות הזיכרון או כמות הזיכרון . (לוח msi-z87-g55 מעבד i5 4440 ). לדוגמא: G.Skill F3-2400C11D-8GAB. 8GB או 16GB G.Skill F3-1600C9D-16GXM תודה מראש. המשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיתי שרוב האנשים שעושים מפרטים באתר ממליצים או על G-SKILL או על A-DATA.. 2x2 GB אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים ושאר הדברים. חבר של אבא שלי עובד כמתכנת, והמליץ דווקא על Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  8. שלום לכולם! על איזו חברה הייתם ממליצים יותר מבין השניים? או שהם זהים לחלוטין? אם זה רלוונטי מדובר על זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by wolly,

אחרי הרבה דיונים בפורום, בעזרתכם החלטתי על זיכרון OCZ אבל אין להם במלאי את הדגם שהמלצתם לי. מה שיש להם זה : OCZ PC-3200 DDR 512MB DUAL CHANNEL PREMIER SERIES - אני קונה 2 של 512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Premier+Dual+Channel למדתי בפורום שהזכרונות הטובים הם C 2 ואלה שרוצים לשים לי במחשב לא. המחשב הוא עבור עריכה ודיאו וגרפיקה והלוח הוא Asus P4C -E - DeLuxe האם כדאי ללכת על זיכרונות האלה (רק שלא יהו הצעות על דברים שאין במלאי. יש אפשרות כנראה גם ל-GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value (אבל הם לא מופיעים באתר של ASUS כמתאימים) ;D האם יש התאמת הזכרונות שמציעם לי ללוח ואוכל להוציא מקסימום מהלוח והזיכרונות

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  10. המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by idan,

האם כדאי לחבר אותם יחד או לא? הזכרון הראשון: Samsung 256 266Mhz 2) Samsung 512 400Mhz האם כדאי לחבר ביחד או לא? תודה מראש עידן

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by kobi_af,

עוד שאלה אם אני מחבר בכל לוח שתומך במעבדי א.מ.ד 3 זכרונות מה הוא לא יפעל המחשב?תסבירו קצת על זה באיזה ליבות כן ..ובאיזה סוקטים... :nixweiss: :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by yosizach,

טוב היה לי עד עכשיו 512 +2 בדואל צנאל אתמול הוספתי עוד 512 ... ועכשיו יש 1.25 גגה זיכרון הבעיה היא שיש לי שניים של של 333 ושניים של 2100 (אני מתכוון למהירות ) הייתי רוצה לדעת עם הזכונות 2100 גורעים . וכדי להחליף את כולם ועם אני יחליף לה 400 יהיה שינוי מדהים ? או להשאיר את מה שיש לי עכשיו ועוד משהו בלוח אם שלי סתם שאלה שאני מתעניין לא רשום לי אברקלוק לזכורנות רשום לי 3:2

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by owen10,

חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by polyron,

רציתי לדעת מהם היתרונות בשמוש בזכרונות אלו... וכיצד ניתן להבדיל בן זיכרון Double Sided לזיכרון רגיל

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by MarkK2003,

אני מעוניין לקנות 2 בלוקים של 512MB DDR400, ולא מתכנן אוברקלוק בכלל. וכידוע ישנן כמה חברות המייצרות זכרונות, חלקן ידועות וטובות וחלקן פחות, ויש גם תדירויות שונות, אז מה שאני שואל זה האם זה שווה את תוספת ה-100 200 שקל לקנות GEIL או CORSAIR ולא MICRON או סמסונג או בכלל זיכרון ג'נרי? האם ההבדלים משמעותיים בין ערכי LATENCY שונים? התקציב שלי פשוט די צפוף תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. Started by Studio54,

שלום אני מחפש 4 ג'יגה זכרון נוספים לנייד שלי (FSB=1333) בחיפושיי ברשת (ובאתר NEWEGG) מצאתי 2 אופציות : 1. זכרון במהירות 1066 אך תזמון = CL7 2.זכרון במהירות 1333 אך תזמון =CL9 בגדול ובכללי - מה יותר עדיף? מהירות זכרון יותר גבוהה במגהרצים או תזמונים יותר נמוכים ? מה יתן ביצועים יותר טובים ? ובמה זה תלוי ? תודה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by Yaniv.E,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2621&Pname=SAMSUNG מישהו מכיר את הזכרון הזה? הוא ממש זול. האם החנות הזאת אמינה?

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by rampel,

קניתי (זכיתי ב "נט אקשן") פי סי AMD מעבד XP 2600 זכרון 256/333 קיבלתי אותו עם כרטיס מסך שיושב על לוח האם ולא בחריץ של ה - AGP כשאני בודק את ביצועי המערכת אני רואה שהכרטיס "סוחב" 32 MB זכרון מהזכרון הכללי כך שנשאר לי 224 MB . שאלתי: אם אשתול כרטיס מסך אחר ב - AGP האם גם הוא ימשיך לסחוב זכרון? (לי נראה שלא מכיון שהמסך יהיה מחובר אחרת)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MisterMan,

קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by arikg,

שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by amix55,

שלום יש לנו במשרד מחשב שמשמש כשרת קטן של תוכנה ("עסקים" ERP וCRM) ל5 עמדות משתמשים למחשב לוח אם: asus p8h77-m/scm h77 מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 וכיום יש זכרון 4GB KVR kingstone 1333 mhz בהמלצת חברת התוכנה אני מעונין לבדוק אפשרות רכישה של זכרון 16GB בסטיק אחד 1600 MHZ (זה מה שהלוח מסוגל) בארץ ראיתי שמוכרים רק מפוצלים (4X4 ו2X8) ניסיתי לעיין באיביי, אך קצת הסתבכתי מישהו יוכל להאיר את עיני לזכרון המומלץ? האם זה מתאים? www.ebay.com/itm/360972864160 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by motogt,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by אוריפ,

יש לי כרגע 2 סטיקים של זכרונות 2100 (512+256=768), יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4A ולוח אם ASUS P4S533-MX. רציתי לשאול, האם קנייה של זכרונות 3200 יראו ביצועים ששווים את הכסף? הבדלים גדולים? המפרט שלי תומך? כמה יעלה לי לקנות חדשים (512 יספיקו לי... ) תודה!

• 5 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.