מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת + המשך...כאשר אני בוחר באותו סוג/רמת זיכרון;לדוגמא:DDR3 1333MHZ?! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, והזיכרון שקניתי, קניתי מנעה מחשבים, את הדגם הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ובדקתי עם התוכנה PC Wizard 2006 קצת מידע על המחשב, ושמתי לב שבקטגוריה של הזיכרון, מופיע הטקסט הבא : General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : Unspecified Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
מזו החברה הזו V-Data?? נתקלתי בKSP באיזור הזיכרונות... האם אלה A-DATA?...
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הביאו לי במתנה 2GBx2 800Mhz DDR2 של Kingston והוספתי אותם לזיכרונות הקיימים במחשב ככה שבסך הכל יש עכשיו במחשב 8GB. אחרי שהוספתי את הזיכרונות שמתי לב שלפתע נעלמו לי 4GB מהמחיצה של הווינדוס בהארדיסק וכדי לבדוק שזה לא זה, הוצאתי את הזיכרונות והנה הזיכרון חזר למחיצה. איך זה הגיוני ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב 2.8 פנטיום 4 , עם לוח אפוקס שתומך עד 4 גיגה. כרגע הזיכרונות לי הם שניים של 256 שעובדים ב Dual - מיקון טק 256, 3200 , דידיאר. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב... ואני לא רוצה לפגוע בדואל... מה האפשרויות שלי!? לשני סלוטים הנותרים אני יכול להכניס איזה זיכרון שאני רוצה (שניים שווים)? אני צריך לשמור על אותה חברה בשני הסלוטים הנוספים? או שאני יכול לקחת חברה אחרת עם נתונים זהים? אני יכול לקחת 2 של 512 , או רק 2 של 256 בשביל לא לפגוע בדואל הקיים!? אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת! תודה רבה , רונן...
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני צריך את עצתכם של המומחים השונים באתר כדי לדעת מה עדיף לי לקחת, מכיוון שהמחשב שלי די איטי בDUAL שלו(ceon 2x512 CL5 800 MHZ) החלטתי להוסיף עוד (1GX2) זיכרונות למחשב. הבנתי שיש זיכרונות מומלצים וזולים לDUAL אבל אני צריך זיכרונות עם נתונים כמו של הזיכרון הישן כדי שהוא לא יוריד מהמהירות של הזיכרון. וגם אני צריך זיכרונות שיעבדו לי על הלוח P5B כי יש זיכרונות שלא תואמים, אז תנו את ההצעות שלכם ואני בסופו של דבר אקנה את הדבר שהכי יתאים, תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ככה: במחשב שלי יש 2 סטיקים של DDR 256 400MHZ הבעיה היא שהם מופיעים בביוס ובתוכנת AIDA32 כ200 מ"הצ אמרו לי שזה ככה שמהירות 400 מופיעה בהגדרות כ200 כמו שמהירות 266 מוגדרת כ 133 זה נכון? דרך אגב הזיכרון מופיע בAIDA32 כך: ddr {3200} 256mb 200mhz מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם זיכרון DUAL RDRAM PC800 שתומך במהירות 533Mhz וגם במהירות 400Mhz יכול לעבוד עם זיכרון שתומך רק במהירות 400Mhz. זה אומר ש... בנק ראשון: 2x256MB RDRAM PC800 533Mhz & 400Mhz בנק שני: 2x128MB RDRAM PC800 400Mhz והמעבד עצמו P4 2.66Ghz תומך במהירות 533Mhz. לוח האם הוא - Intel Maryville 2 D850EMV2.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, יש לי ארבעה זיכרונות KINGSTON DDR2:RAM במהירות 800MHZ.שניים מדגם KINGSTON KVR ׂ - בשני סלוטים של 1GB האחד,ושני הזיכרונות הנותרים מדגם KINGSTON HYPER - X בשני סלוטים של 2GB האחד - הCL של ארבעתם=5. -עכשיו;הטכנאי,שהרכיב לי אותם;הרכיב לי אותם במצב FLEX MODE - הוא טוען,שזה המצב הטוב ביותר והמהיר ביותר ולכן שינה לי את מצב הזיכרונות מהמצב הקודם,שהיה DUAL CHANNEL MODE למצב FLEX MODE. האם לארבעת הזיכרונות מדגמים שונים אך מאותו יצרן,אשר מורכבים אצלי במחשב - המצב הטוב,המהיר והעדיף ביותר,הוא מצב FLEX MODE?! -מה ההבדל בין DUAL CHANNEL MODE לFLEX MODE?! תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 8GB של זיכרון בשני סטיקים. האם יש בעיה להוסיף לו שני סטיקים של 8GB כל אחד כך שבסוף יהיה לו 24GB ? בהנחה שהמפרט של כל הזכרונות דומה (מבחינת מהירות, latency וכל זה), האם יש בעיה עם זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
^^ לא זה לא קשור לתמיכה טכנית נא לא להעביר- אני לא מחפש פיתרון לבעיה ^^ שלום לכולם.. אתמול קיבלתי את מסך המוות ולאחר שבדקתי את קובץ הDUMP גיליתי שזה כנראה בגלל memory corruption הפעלתי את המחשב מחדש עם דיסק של MEMTEST וגיליתי שגיאות בזיכרון. זה לא העניין. העניין הוא שזה כבר קרה. זה קרה בהתחלה כשקניתי את החלקים של המחשב והיו לי המון בעיות ובסוף גיליתי שגיאות בזיכרון, החנות החליפה לי אותם והמליצה בביוס לתת להם +0.2V וזה נפתר. עכשיו זה קרה שוב (ולא נגעתי במתחים של הזיכרון). שני דברים שמעצבנים אותי. 1, למה לעזאזל זה צריך לקרות? כאילו ואם הייתי רוצה לבצע OC (ואני אכן מתכנן כזה דבר) אז בטח הייתי מתחרפן? 2, האם יתכן שאלו זיכרונות בעייתיים באופן ספציפי? מישהו התנסה איתם? הנה קישו…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט IC7 עם צ'יפסט 875 של אינטל. מעבד 2.4C. עם זוג זיכרונות קורסאיר המחשב עובד יופי אבל כשניסיתי להתקין זוג זיכרונות GEIL מסוג GOLDEN DRAGON במהירות 400Mhz התחילו הצרות. עם זוג זיכרונות בשביל DUAL CHANNEL DDR, המחשב עובר יפה את ה-POST אבל נעצר בשלב שבו מערכת ההפעלה אמורה להתחיל להיטען. עם סטיק אחד של הזיכרון, המערכת הפעלה כבר מתחילה לעלות אבל ממש לקראת הסוף, מופיע המסך הכחול והמחשב קורס כל זה בכלל בלי OC ... הפעלה רגילה לגמרי של המחשב... מה זה יכול להיות ? למה זה קורה? ה-GEIL האלה לא אמורים להיות זכרונות טובים מאד ?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שבת שלום פתחתי בפורום זיכרונות אף אחד לא עוזר שם פורום יבש טילים... אולי מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אל תנעל זה סך הכול שאלה קטנה. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אחרי שקיעה בכל כך הרבה נושאים על מנת לא לכתוב שוב אני אשאל את השאלה שלי. יש לי לוח A8N דלוקס על 256 כפול 2.אני רוצה להוסיף לו 512 מגה CL3 ו512 CL2.5 השאלה אם זה אפשרי.שאלה שניה היא האם אפשר לעבור זוג אחד ב CL 3 וזוג שני CL 2.5 וכיצד אפשר לבטל בלוח את המגבלה המעצבנת הזאת??? אני גם שוקל לקנות זיכרונות אז זה חשוב לדעת אם הכל יכול לעבוד.כבר ניסיתי להרכיב 512 מגה כפול 2 וכל אחד מהם עם CL שונה יחד עם הזיכרונות הקיימים במחשב. הבנתי שעם המעבד שלי (וינצ'סטר) יהיה לי בעיה במהירות הבאס והוא ירד לי ל-333. תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאלתי היא: מה אומר ה CL 5-5-5-15 PQ או ה CL 4-4-4-12 עם עוד איזה P...מה שלא הבנתי זה מה הצירופים עם P במקרה הזה אומרים, ראיתי גם H פעם..ומה ה 5-5-5-15 וה 4-4-4-12 אומר?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זיכרונות RDRAM או DDR אינם צריכים להיות בזוגות נכון? (אני פשוט לא בטוח ב - 100%) - השטות הזאת של זוגות עברה מהעולם או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
די נמאס אני רוצה לשפר תמחשב שלי . ברשותי AMD Barton 2600+ epox 8rda+ R9700 PRO maxtor 40gb 7200 rpm 512 ddr 2700 סאמסונג מארז ריידמקס 868 שחור מקורי. tsunami 350w . טוב בקיצור אני רוצה לשפר תמחשב אז תציעו לי הצעות. בעיקרון אני חייב דחוף לקנות זיכרונות חדשים. אני רוצה לשפר כמה שיותר בשביל משחקים, OC אפשרי. אז ככה יש לי תקציב של 2000 שקל לפחות,ואם אני מוכר את החלקים שאני מחליף כאן אז יהיה לי יותר כמובן..
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני(עד שלא יהיה יציב) ואני מעוניין שתמליצו לי על זיכרונות ולוח אם שממש טובים לאוברקלוק.. החלקים שבתכנון Q6600 CORSAIR520 APOLLO
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-