עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חיפשתי באתר החברה DRIVER לכרטיס רשת ולכרטיס מסך ולא מצאתי יש שם DRIVER ל AUDIO אני מניח שאנני קורא נכון את מה שמופיע באתר האם מישהו יכול לעזור? זה האתרhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-MX אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by maccabeast,

אני לוקח מעבד E6300 ,ועכשיו מאיפה שאני קונה, יש לי לבחור בין לוחות האם הבאים: Intel Coryville Intel Iselton DG946 Intel Sandusky 945P Intel Shrewsbury DG965ssck Intel DQ965GFEKR איזה מהם עדיף? כי אין לי מושג בזה, יש להכניס גם שיקולים כלכליים... ;D

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by roeiw,

תמיד בהפעלה ראשונה של המחשב המאורר של המעבד בהתחלה לא נדלק אחרי כמה שניות מתחיל לעבוד אבל חלש ורק אחרי הצפצוף הוא מסתובב כמו שצריך עכשיו אחרי שעשיתי בביוס שזה יתריע על כשלים של המאורר כל הדלקה של המחשב הוא מצפצף כמה שניות שהמאורר לא טוב.. איזה מין דבר זה???

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  4. שלום, כמו בכותרת אני מחפש סטיק אחד של ג'יגה כדי שבעתיד אני יוכל לקנות עוד אחד. עד 1000 שקל, עדיף מנועה. תודה.

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  5. מעבד AMD ATHLON 64 3000 בסביבות הסכום של 500 ש"ח המחשב לא משמש למשחקים אלא לקידודים תודה נעם

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by Ghtm,

אני צריך המלצה לזכרונות טובים, אני צריך 512 בעד גג 600 ש"ח. אין לי כ"כ ידע בזכרונות ואני לא יודע איזה סוג או כלום, אני רק רוצה לדעת מאיזה חברה כדאי לקנות. כל מה שידוע לי שזה DDR, אני לא יודע אם זה משנה או עוזר.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by ido2309,

שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by הדוד משה,

תפסתי מעבד p560 משנת 2003 עם הכיתוב intel confidential. המספר הקטלוגי שלו הוא QQ44ES. מסתבר שמדובר בדוגמית למהנדסים ומפתחים שנשלחת לכל מיני חברות לפני שחרור דור חדש, אך באופן מפתיע נמצא במערכת מחשב ביתית פשוטה למדי. האתר של אינטל מציין שהמעבדים הללו הינם רכוש אינטל... אני מבקש כמה הבהרות: האם הדבר הזה נמכר למערכת מחשב באופן לא חוקי? האם זה נכון שיש לו מכפלה פתוחה והוא בלתי נעול? האם הוא שווה יותר ממעבד רגיל בן דורו, והאם בכלל מותר לי למכור אותו?

9. אז ככה, קניית מחשב חדש ושדרוג מ CORE 2 QUAD. החלטתי כבר על כל הרכיבים שאני ייקנה חוץ מהתושבת ולכן אין זו בקשה למפרט. המחשב ישמש למשחקים, SOLIDWORKS, והדברים היום יומיים. OC אכן מתוכנן. הרכיבים שאני נעול עליהם הם: מאוורר למעבד - Noctua NH-D14 זיכרונות - Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 מארז - Fractal Design Define R4 Titanium Window שני מאווררים לגג מארז - DS 140 - Deep Silence 140mm ספק כוח - Seasonic X-760 760W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD כונן SSD למערכת Samsung 250GB 2.5" SSD 840 - Series דיסק קשיח מכני - Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB Windforce X2 OC כונן אופטי - LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by Symbore,

ברשותי gigabyte x48 ds 5 על מנת לחבר אותו יש את השקע הרגיל של 24 פינים ויש עוד שקע קטן בצד של 8 פינים. עד עכשיו הוא היה מחובר בשניהם. השאלה שלי, האם חובה לחבר אות שניהם על מנת שהלוח אם יעבוד, מה ההבדל בין שני השקעים ולמה יש לוחות אם רק עם שקע של 24פינים. ספר ההוראות לא שפך אור בנושא. אני יכול לצרף תמונה אם זה משנה... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by Yanivmiz,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי למעבד 4 ליבות במהירות 1333 וכמו כן,גם את הזיכרון יש לי כרגע C2D 2.6 ו2 גיגה זיכרון 800 MHZ שאלתי היא : האם לא כדאי פשוט להוסיף עוד 2 גיגה על 800 שיהיה לי 4 גיגה ואת המעבד ל 4 ליבות שיהיה על 1333 כמה התדר של הזיכרונות ישפר לי את הביצועים ? כמובן שהלוח תומך גם וגם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by bneli,

יש לבן דוד שלי מחשב עם פנטיום D 3.3GH ויש שם לוח P5PE-VM של ASUS רציתי לדעת איזה זיכרון הולך שם? DDR2? או DDR1? וכמה גיגה הכי הרבה שאפשר לשים?

13. קניתי סטיק אחד של 4Gig למחשב ואני חושש שכשאני משחק בבאטלפילד אני מגיע למקסימום זיכרון והבצועים נחתכים יש תוכנה שמאפשרת לעשות מעקב לזמן מסויים על כמות הזיכרון RAM שמנוצלת?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. Started by ronik56,

שמעתי על פתיחה של יחידות עיבוד ב-6950HD ל-6970HD, אבל מעולם לא שמעתי על פתיחת ליבות במעבד, עד היום... לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, לא זוכר בדיוק איזה ואני לא מהנייח. ספק פשוט של TT LITEPRO 450W, זכרונות של DDR2 2GBX2 וכרטיס מסך של 5770HD. חסר פה מידע כלשהו? אם כן תגידו ואוסיף. השאלה היא- ניתן לפתוח במעבד שבכותרת? אם כן- אפשר מדריך?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. Started by SEangel,

ראיתי שיש כמה אופציות לצ'יפסטים לI7. איזה מהם הכי יתאים לצרכים האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540711.0

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by romansah9,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מדגם dell xps l702x (מפרט בצד). בזמן האחרון- לאחר פירמוט מחשב, במהלך משחק באטלפילד 3 המערכת מתריעה על זכרון מועט. לכן החלטתי לשדרג זכרון ram. למחשב יש 4 סלוטים של זיכרון שתומכים עד 4 גיגה כל אחד במהירות 1333 Mhz. שתיים מהם תפוסים בזכרונות של 3 גיגה (6 גיגה סה"כ). השאלה שלי היא: אם אני הוסיף עוד שתי סטיקים של 4 גיגה (באותו התדר כמובן), זה לא מתכון לבעיות? או שכבר עדיף פשוט להחליף וזהו? אם אפשר את התשובה כמה שיותר מהר-armored kill בדרך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי שני זכרונות 1 גיגה DDR2800CL5. הוספתי זכרון של 2 גיגה DD2800CL6. לפני ההוספה קצב השעון של הזכרונות היה 400, עם CL 5 גם כשאני שם רק את הזכרון של ה-2 גיגה, קצב השעון הוא 400 אך עם CL6. אז מה מוזר? כשאני משלב את שניהם, ציפיתי לראות קצב שעון 400 עם CL6. אולם בפועל אני רואה קצב שעון של 312 עם CL5. מה הולך פה? האם זה כי 400*5/6 = קצת יותר מ312? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  18. משפחת ה-Nitro 5 המשתלמת של היצרנית הטאיוואנית זוכה לדגם חדש ובלתי רגיל לכתבה

19. הדגמים הקרובים של AMD יהיו מועמדים ראויים לתואר מקסימום ביצועים ביחס למחיר - מעבד ה-Ryzen 3 2300X מככב בהדלפה חדשה וחושף מעט מיכולותיו לכתבה

20. Started by iveco,

קניתי זיכרון של קורסייר LPX נפח 8 גיגה X2 קיט של 2 = 16GB עדיין לא פתחתי את האריזה אני מפחד שזה יהיה גבולי מדי יש לי כרגע 8 גיגה וזה על הפנים אני מפעיל תוכנות אני מגיע בקלות ל 7-8 גיגה אני רוצה לקחת 2 זכרונות של 16 גיגה X 2 מעבד I3 7100 , מה עדיף לקחת קיט קורסייר LPX 16X2 או Crucial זיכרון רגיל 16GB X2 לא קיט

21. שלום, האם להזמין היום\מחר מחו"ל 64GB DDR4 איכותי ,מהיר ויעיל או PCIe3 NVMe 500\1TB לscratch disk .יש כבר כנראה מספיק אחסון. ל5600G \5700G או להמתין 1-4 חודשים להוזלות מחיר או לדגם חדש? מעדיף מאמזון אלא אם יש יותר זול. עדיף 2x 32GB DC וכמה שווה להוסיף בשביל זה? כנראה שאשתמש בתוכנות תלת מימד כגון זיבראש ,חלק מהתוכנות של אדובי - פוטושופ ואילוסטרייטור ובעוד תוכנות ישנות של 1-4 ליבות... מתכנן לבנות מערכת ל~4 שנים בקרוב ,בחנות באזור פה אך אוכל להשתמש במערכת בינתיים בזיכרון וSSD שיש לי... ללא כ"מ. מתכנן אולי OC קל+, כל עוד הטמפ' של הרכיב בOC לא תעלה הרבה.. מתלבט בין 12600 (לא K) לבין 5600G \5700G ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by motkesabari,

לא מקבל את המהירות הסטנדרטית (1333MHZ) למרות שבביוס הוא מוגדר על המהירות הזאת.. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by -=HOLY=-,

בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. נכון לעכשיו מה שנכנס לי בתקציב במעבדי אינטל זה E2140 ועוד איזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל ו-Intel GMA 950 אני רוצה לדעת אם בתקציב הנ"ל אוכל להשיג מעבד ממשפחת AMD עם ביצועים טובים יותר ואני צריך גם לוח אם תואם עם כרטיס מסך וקול מובנים. כפי שניתן לראות אני לא מתכווין לבצע המהרה והמחשב אפילו לא מיועד למשחקים. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  25. כרגע יש לי 2 סטיקים של 1GB של KINGSTON 667MHZ ואני לא מתכנן OC. ברצוני לרכוש עוד 2GB של RAM בסטיק 1 על מנת שתתאפשר לי אופציה לשידרג בעתיד למקרה הצורך. כך יהיו לי 2 של 1GB ועוד אחד של 2GB והם יהיו DUAL CHANNEL. אייבורי נתנו לי הצעה של 200שח לסטיק אחד של 2GB של חברת CEON. השאלה אם כדאי לרכוש כזה זיכרות במחיר כזה נמוך או להוסיף 100שח ולרכוש חברה ידועה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים