עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by etay44,

הנה קישור http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=636 תגידו לי אם שווה לקנות אותו או יש יותר טוב אבל אותו מחיר

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by TalG,

אהלן, בעקבות המלצות הזמנתי את המפרט הבא לטובת שדרוג המחשב שלי (משמש בעיקר לפיתוח): [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪905[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪64[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GB85MD3H[/TD] [TD=width:…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by mazoneli,

1

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by slrr,

שמות של חנויות שמוכרות OPTERON/XEON תודה...

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by Sgt_Daniel,

כדאי 1GB 667Mhz CL3 ב-470 ש"ח? או אולי אותו זיכרון רק CL 5 ב-330 ש"ח? כמה ה-CL באמת משנה שהוא שווה את התוספת הזאת במחיר?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  6. לוח אם 965p-s3 ספק-ENERMAX liberty 400w האם הם יתאימו למעבד חדש? ואיזה מעבד כדאי לקנות? (900-1300 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by stingeR-,

יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...) הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by H - Z,

כי אני חושב שגם 2100 הוא 0.13 מיקרון בקיצור אני רוצה לעשות OC לא קטן אבל אני לא יודע מה לקחת אני מתלבט בין שתי המעבדים מה אתם אומרים והלוח שאני הולך לקחת הוא EPOX 8RDA+

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by ageva10,

שלום! יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זכרון מדגם Kingston HyperX DDR4 8G 2133MHz CL14 עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון כי יש לי 4 סלוטים. האם אני יכול לשים כרטיס זכרון של יותר MHz ? והאם אני חייב שה CL14 יהיה אותו הדבר ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by em28,

האם המתחים המפורטים בתמונה תקינים ? ובעיקר השניים המסומנים ? בזמן מנוחה (כפי שנראה בתמונה) המחשב עם טמפרטורות קרירות, אבל עם מאמץ קטן (הצגת פלאש באינטרנט) הטמפרטורות של הלוח והמעבד עולות לכיוון ה-60 מעלות. האם תקין ? מדובר בלוח M61 של ג'יגאבייט עם מעבד AMD 4200.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by iakovl,

מה שהכותרת אומרת , מה דעתכם על GA-7VT600-L

12. Started by danglam,

שלום! האם יש תמיכה ב-SATA/2 בלוח אם ASUS P5GD2-X, או האם ניתן להוריד עדכון לתמיכה? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  13. אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון. בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה? האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים? האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by ExTazy,

מה ההבדל בין 2 הלוחות הללו : 1) INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM 2) Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L האם הGIgaByte עדיף בהרבה ? האם הINTEL מתאים יותר למעבדי INTEL ? ומה המחירים שלהם בערך ? אני פשוט קונה מחשב עד יום ראשון ואני ממש מתלבט .. הציעו לי בחנות שהלוח של INTEL עדיף כי הלוח של Gigabyte מוחלש .. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. אני בקרוב קונה מחשב אני סגור על הכל חוץ מהלוח אם... אני לוקח מעבד E6300 ואני לא יודע איזה לוח הכי יתאים לו... אמרו לי שעם לוחות של יצרנים אחרים שהם לא INTEL יש הרבה בעיות ב BIOS ובגלל זה אני מבולבל לקחת לוח של ABIT? של ASUS? של GIGABYTE? לא מתעסק עם OC

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by TapUdi,

ראיתי שיצאו לוחות שהם Nforce 2 רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומה למעשה זה עושה מבחינת תקציב אני יכול לקנות לוח רגיל של אפוקס או לוח של אפוקס עם Nforce 2 אבל מה למעשה ה- Nforce יעזור לי??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  17. The entire movie was rendered on Linux-based AMD Opteron systems הסרט נוצר על ידי חברת DreamWorks Animation מקור: http://arstechnica.com/news.ars/post/20050528-4953.html

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by pMor,

אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי. למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS בתודה, חזן מור עריכה: שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים.. שוב, תודה

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by moshe55501,

חברה מישהו קונה לי מארצות הברית לוח אם ורציתי לקבל המלצות ואם מישהו יודע אז גם חנות באזור ניו יורק מנהטן מעוניין גם לקבל דעה על הלוח הבא asus P5N-E SLI והאם הוא תומך בפנטיום 4 נ.ב. חשוב כרגע שהלוח יתמוך גם בפנטיום 4 וגם במעבדים החדשים ביותר היום טווח מחירים עד 150 דולר

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by RobiNooB,

ה 3200 כבר מיושן ואני לא מעוניין להחליף הכל מחדש ...רק מעבד איזה 4600 ....5000 ...יהיה נחמד איפה ניתן להשיג עוד ומה יהיה המחיר ? תודה .

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  21. תודה

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by snird,

בנתיים ראיתי במעבדים האו רק עליה... מ1,000 ש"ח בSKYPC זה עלה שמה ל 1,030........ ובKSP מ1,020 בהתחלה ל 1,070... \= אני מדבר על הE6300........ צפויה בו יריד בשבועיים שלוש הקרובים?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by prexus,

Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so... What would you reccomend? Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by eitany245,

שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט. אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE. מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד. כרטיס מסך:GTX 570. בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B. למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם. חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה. תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח. ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  25. בס"ד מה המשפט הזה אומר על הלוח The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 לא כל PCIE תומך ב PCIE 2 רק במהירות של PCIE 1 ? למה רשום את זה? ויש את זה רק מP43 ומעלה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים