עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Black_Citadel,

כן, ערכתי חיפוש, לא מצאתי תגובה אחת שמדברת על זה (ספציפית אני מתכוון.. היו הרבה על הBW-E6)

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by GREED,

יש לי מעבד AMD DUAL CORE 3800 כרטיס מסך POWERCOLOR X800GT לוח ABIT KN8 ULTRA זכרונות crosair 512x2 וזו התוצאה שאני מקבל לcpu בAQUAMARK03 (תמונה מצורפת) קצת נמוך לא? כי במחשב הקודם שלי(intel nortwood 2.0ghz) הייתי מקבל פחות או יותר אותה תוצאה לCPU [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by dids22,

תראו יש לי מעבד פנטיום 3 הקיצר היום פתחתי תמחשב והורדתי תקרור מהמעבד והחזקתי תמאוורר ביד ומה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי רוח שיוצאת אז איך המאורר הזה מקרר בכלל תמעבד (והוא מקרר מאוד כי 5 שניות בלי קרור על המחשב הוא קופא וכלום לא זז-זה אמור להיות ככה??(חשבתי שהוא לאט לאט יתחמם עד שהוא ישרף או משהו כזה ) ועוד דבר שלא ממש הבנתי לא זמים משחה טרמית בין המעבד לקרור שלו??? מקווה שיש לכם תשובות תווודההה

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by elan22,

אני מתכנן לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מעבד P4 2.4 800MHZ ואני חושב לקנות לוח של GIGABYTE. צמצמתי את האפשרויות לשתי הלוחות הנ"ל ורציתי לדעת מה יותר כדאי לקנות. ה- 8KNXP משמעותית יותר יקר ולפי מה שהבנתי מה שהוא נותן יותר זה ה-RAID בעיקר וכרטיס רשת גיגה במקום רגיל. יש למישהו דעה או עצה בנושא של מה לקחת? או אולי חלופה אחרת?

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  5. קשור לחנות בארץ לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9239 קישור לאתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# הערה: מילה טובה ליבואן שמביא לוחות גיגהבייט לארץ מייד כאשר הם מושקים בעולם, או אפילו לפני, כמובן שהכל בהנחה שפנדה כרגיל לא פרסמו באתר שלהם לוח שאין להם.

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by NI4NI,

ראשית, מישהו יודע איפה יש ברשת מבחנים של מעבדים עם HYPERTHREADING ? עד כמה זה באמת יותר מהיר, עד כמה זה קרוב לשני מעבדים אמיתיים וכ"ו ודבר נוסף, מישהו יודע למה בכל החנויות ברשת ניתן כבר לקנות את'לון 2400, 2600 ו 2700 ורק פלונטר עוד תקועים עם 2200 ? תודה גיא

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות במרץ (לבקש מאבא ליומולדת ) מעבד. דגם הלוח שלי הוא: GA-MA74GM-S2 revision 4.01 לא ניראה לי שהגירסא הזאת מגבילה אותי בתמיכת מעבדים זיכרון : 2GB מעבד נוכחי: AMD athlon 5000+ נכון שהמחשב לא מאוזן טיפה(יש לי קצת ידע) הספק מספיק(לא לדאוג) והכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 6770 ויש לי צוואר בקבוק 0=(אני חושב ככה) כאלו הכרטיס יותר מדי חזק למעבד ואני רוצה לקנות מעבד חדש: ממה שבדקתי הלוח תומך בהרבה מעבדי AMD ואני מתלבט בין השניים: AMD Phenom X2 955 QUAD CORE לבין AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple הבנתי שאולי אני אצליח לפתוח את הליבה השלישית משהו כזה ועם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ גג 500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  8. תודה

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by gogober,

המעבד שלי פנטיום 3 866 על הלוח יש ג'מפר אינני מכיר אותו האם משהו מכיר? כיצד להתייחס לדבר?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש אבל לא יודע מה ההבדל בין החברות הנ"ל. תודה

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by אנונימוסי,

מקור

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  12. עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).

13. אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by אנונימי,

אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו. לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם. שניהם אותו מחיר 590ש"ח. כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  15. עזרה בבקשה עבדו לי הדריווים של המחשב אז כך אני לא מבין כל כך בזה,אם אפשר לקבל לינק ישיר להורדה. יש לי אומנם מחשב מאוד ישן שמשרת אותי נאמנה לצרחים שלי . פירמתתי אותו ועבד לי הדיסק אם כל הדריווים שלא אמרו לי שאתם תותחים בזה. אפשר בבקשה זה מה שכתוד על הלוח: PC PARTNER AWARD 1998 PCI/PNP 686 149878156 זה פנטיום 2 450 אני חושב יש מצב למצואה או לזרוק אותו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  16. בניתי מפרט למחשב לצורך גיימינג ואוברקלוק בעל המפרט הבא (לא כולל לוח אם): מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD ברצוני לרכוש לוח אם של asrock מדגם z77 pro3 שלפי בדיקה שעשיתי מתאים לאוברקלוק במפרט זה ובמחיר יחסית סביר, אך כשפניתי לחנויות נתקלתי בתגובות עוינות כלפי הלוח הזה בטענה שזה "סוג ב", ושאין לו יבוא יציב בארץ (לצורך מימוש אחריות). לעומתו המליצו לי כמעט בכל החנויות על לוחות של gigabyte. הבעיה היא שלוח של gigabyte שמתאים ל-oc עם מ…

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by g_s,

משהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני שמעבדAMD athlon 64 3000+ s939 עולה רק 790ש"ח???

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום, הרכיבו לי מפרט חדש פה בפורום, אבל המחיר של 7800GT שרציתי לקנות ירד ב 150 שקל ;D אז אני יכול להשקיע עוד 200 שקל בLAN PARTY. רציתי לדעת אם התוספת שווה את הביצועים. הבנתי שהLANPARTY מעולה לOC, אבל אני לא אעשה עד שאני לא יהיה חייב (לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב). מה אתם אומרים, שווה להשקיע? ואיזה זכרונות אתם ממליצים? (סטיק אחד של 1G DDR ) שוב, מטרות אוברקלוק בעתיד הרחוק... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by computer_freak,

אם אני שם 4 זיכרונות זהים הדואל צאנל יפעל נכון?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  20. ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  21. אני מחפש זכרונות PC3200 בשתי סטיקים של 256 כל אחד. חשוב לי שיעבדו ב CAS LATENCY 2 ויתנו לי לעבור את באס ה200.. האם יש המלצות (המחיר - שלא יעבור את ה 550 ש"ח לסטיק) חשבתי על WINBOND אבל בגלל שלא ראיתי עליהם שום ביקורת וגם חיפוש בגוגל לא עזר אני מפחד לקחת אותם קורסאיר עולים כל סטיק כזה איזה 700 שקל, לא? עריכה: איך PC3200 של CORSAIR אבל לא סדרת ה LL הם כדאיים ל OC? כי הם נכנסים לי בתקציב

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  22. היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך, ויש לי חוט שמתחבר אליו שמתפצל ל-2: SPDIF ו GND. בלוח אם יש לי SPDIF_O ו SPDIF_I. לאן אני מחבר את שני החוטים האלו? הלוח שלי הוא P35-S3L. תודה!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  24. היי, אני שוקל בין ה 6300 ל 4300. אני לא מתכנן ל"קרוע" את המערכת אלא להגיע למהירויות גבוהות יחסית לצורך העניין באס 400 אולי קצת יותר עם ה 6300 ועם ה 4300 לאיזור ה 333. השאלה היא מה ההבדלי ביצועים בינהם מבחינת ביצועי זיכרון ומערכת. לצורך העניין נגיש ששניהם על 3 גיגה הרץ, זה אומר 4300 על 333, ו 6300 על 430. מה יהיו הבדלי הביצועים? תודה ענקים מראש רום

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  25. שלום לכם, הטכנאי התקשר אליי ואמר לי,שיצא חוזר )נדמה לי מAMD או מהיבואן(,שאומר שאסור למרוח משחה טרמית במעבדים,2500 ומעלה המבוססים על ליבת ה Braton. זה מאוד לא נראה לא היגיוני,הוא אמר שבמקרה שהמעבד מתקלקל ושולחים אותו לקבלת אחריות,והם יראו סימנים של משחה טאמית,הם יפסיקו את האחריות. זה ממש לא נראה לי הגיוני,מישהו יודע פרטים נוספים?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים