עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tepez,

אני מתלבט בין שני המעבדים, למחשב חדש לשימוש משרדי. אגב, איפה אני יכול להשיג אותם בתל אביב?

2. Started by alexxela,

המחשב הואlenovo  thinkstation p500 אשר תומך במעבדים הבאים Up to 1 x 145W Intel Xeon E5-2600 v3 family processor Or up to 1 x 140W Intel Xeon E5-1600 v3 family processor אני רוצה להזמין את המעבד הבא מ ALIEXPRESS Intel Xeon Processor E5 2678 V3 CPU 2.5G Serve CPU LGA 2011-3 e5-2678 V3 2678V3 PC Desktop processor CPU For X99 motherboard האם הוא מתאים למחשב (X99) לאומת לוח אם של XEON תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by H - Z,

כי אני חושב שגם 2100 הוא 0.13 מיקרון בקיצור אני רוצה לעשות OC לא קטן אבל אני לא יודע מה לקחת אני מתלבט בין שתי המעבדים מה אתם אומרים והלוח שאני הולך לקחת הוא EPOX 8RDA+

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by em28,

האם המתחים המפורטים בתמונה תקינים ? ובעיקר השניים המסומנים ? בזמן מנוחה (כפי שנראה בתמונה) המחשב עם טמפרטורות קרירות, אבל עם מאמץ קטן (הצגת פלאש באינטרנט) הטמפרטורות של הלוח והמעבד עולות לכיוון ה-60 מעלות. האם תקין ? מדובר בלוח M61 של ג'יגאבייט עם מעבד AMD 4200.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. יש לי לוח אם 648 Max-V ואני רוצה להוסיף דיסק קשיח בנפח 80GB (יש לי עכשיו 40GB) והשאלה שלי היא עם אני יכול לחבר את שנייהם ושהיא לי 120GB? מידע דיסק קשיח (שם חיבור והכל): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={528B8234-67C8-41B6-8832-619EBAE7B9B6}&details_type=1&itemid={6F76906B-F381-438A-BF02-C990A13400C1} מידע לוח אם (מידע על הכל): http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by b007,

שלום רב! בלוח אם צ'יפסט - P31 קיים פיצ'ר מסוג: H/W Monitoring 1. System voltage detection 2. CPU/System temperature detection 3. CPU/System/Power fan speed detection 4. CPU overheating warning 5. CPU/System/Power fan fail warning 6. CPU fan speed contro האם אותו פיצ'ר קיים גם בדגם המקביל אליו רק עם צ'יפסט - P35 בדגם: Gigabyte GA-P35-DS3L היות ולא מצויין באתר החברה עבור דגם זה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by Chuda,

שלום חברים , גיליתי תופעה מוזרה שקוראת אצלי , אולי זה רק אצלי אך אשמח לברר שזה רק אצלי קורה. ^^ כשנכנסים ל: כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> הגדרות מערכת מתקדמות -> מתקדם -> ביצועים -> מאפייני ביצועים -> שנה (מצטער על הכיוון בעברית , המערכת באנגלית) יש לי 4GB זכרון RAM וכפי שמתי לב המערכת משתמשת בזיכרון הוירטואלי שלי במקום להשתמש בזיכרון שלי . 2 שאלות : 1. האם לאפשר למערכת לפחור אוטומטית את הזיכרון שנקבע לה ? 2. במידה ויש לי 4GB , מה הן הדרישות המומלצות ל - Intial size ול- Maximum Size . השאלה שלי מובילה להמשך , כשאני רוצה לצפות הסירטי HD 720p או 1080p הסרט מוצג לי בשלואו מושן . יש לי כרטיס מסך 9600GT במערכת XP הכל עבד מעולה . מודה לכם מראש . נ.ב…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  8. אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב.. ויש לי הרגשה שהמצב יותר בעיתי משחשבתי - כיום המערכת שלי היא כזו - AMD 1800+ EPOX 8RDA+ 512 DDR GEIL ATI READON 9600XT עכשיו אני מתחיל להבין שאם אשדרג לוח ומעבד אצטרך לשדרג גם זכרונות ואולי דברים נוספים ולכן אשמח לשמוע את המלצתכם.. חשוב לצין שהצרכים שלי הם קצת משחקים והרבה עבודה שותפת של אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע ולכן חשוב לי מעבד מהיר ויציב. תקציב? עד ה1000 ככה ללוח ומעבד אפשר לחרוג מעט... המעבד בו אני מעונין הוא ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore?, מה אתם חושבים עליו? יעשה את העבודה במשחקים? מהיר? יש צורך אולי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל3800? בכל מקרה זה בענין המעבד. לוח - חשוב לי לוח שתהיה בו תמיכה לכל ההתקנים החדשים [PCI-X SA…

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by Danman,

מישהו שמע על המעבדים האלו? ה2140 מגיע בתדר של 1.6Ghz וניתן למצוא אותו ב434 ש"ח. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=E2140-t http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3738 רק לי זה נשמע כמו E6700 ב400 שקל? החסרון הגדול במעבדים אלו הוא כמות הCache הנמוכה. למרות שייתכן והקיצוץ למגה קאש בלבד לא יהיה כל כך מורגש, בדומה לקיצוץ בE4X00

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. ציטוט מאתר חיצוני [מקווה שאני לא מפר כאן זכויות יוצרים או משהו מעין זה] שיפור של 7 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Sysmark 2012[/r] שיפור של 14 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים HDXPRT 2011 שיפור של 11.5 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Cinebench 11.5 תוצאה משופרת ב 13 אחוזים ב ProShow Gold 4.5 ביצועים משופרים ב 25 אחוזים בתוכנת Excel 2010 ביצועים משופרים ב 56 אחוזים בתוכנת ArcSoft Media Expresso שיפור של 192 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 17 אחוזים בביצועי המעבד במבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 199 אחוזים בתוצאת הליבה הגרפית במבחן הביצועים 3DMark Vantage [*][/l]

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. 18 שקל אתם קולטים? במקום 1900 שלמתי רק את ההפרש.. שווה או לא?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Yosi199,

השאלה בכותרת. ידוע התאריך למישהו?

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by yamedi,

שלום לכולם אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם : 1. Asus P5WD2-E Premium - ערכת שבבים של אינטל 975x Asus P5N32-SLI Deluxe .2 - ערכת שבבים של Nvidia SLI X16 יהיה עליו מעבד Intel DuoCore 3GH ו-2 גיגה זיכרון במהירות 667H אני רוצה גם את הכרטיס מסך Gefore7800GT (הוא הכי משתלם היום, לא ?) אבל חשוב לי גם כל שאר התכונות של הלוח, SATA אפשרויות RAID וכל שאר הירקות. איזה לוח עדיף ומומלץ ? למשחקים ועבודה שותפת מול המחשב וגם בתור השקעה לטווח רחוק תודה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 767 צפיות
  14. אהלן, אני בונה מפרט בימים אלה (SKYLAKE + DDR4) ונתקלתי בזכרון הבא באמאזון, 16GB DDR4 במהירות של 3000MHz: http://www.amazon.com/gp/product/B0134EW7G8?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER 115$ לפני שליחה ומסים, סה"כ כולל הכל יוצא בערך 560 ש"ח אם אני זוכר נכון. אני שוקל להזמין אותו היום ואשמח לכמה תשובות כדי לוודא שאני לא עושה טעות. יש דעה על הדגם הספציפי על זה? האם הדיל שווה יחסית לארץ? (מצאתי בזאפ כרטיסים מאותה סדרה אך בתדר נמוך יותר ב800 שקל ומעלה) האם הלוח יתאים על ASUS Z170-PRO-GAMING אותו אני שוקל לקנות ? האם יש מניעה מסויימת מלרכוש זכרון בחו"ל? (אחריות, נזק במשלוח, DEAD ON ARRIVAL, וכו') (אם טעיתי בפורום, סליחה מראש…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by Radeon38,

שלום יש לי לוח אם קצת ישן על סוקט A. העניין הוא שהחלטתי קצת לשפר ביצועי ולהשמיש את בקר הסאטה המובנה שלו.יצרתי התקנה של חלונות וחיברתי את הכוננים לבקר הבעיה היא שהביוס שלו קצת ישן והוא לא רואה את הבקר החיצוני או את הכוננים שמוגדרים כרייד 0.ההתקנה כבר הגיעה למצב של איתחול אבל המחשב לא רואה את הכוננים בכלל כי הם לא ניראים ללוח בגלל הבקר (SI 3112) עד כמה שזכור לי בלוחות בתקופה ההיא כדי להשמיש בקר חיצוני היה צריך להתקין מערכת הפעלה להתקין את הדריבר של הבקר ורק אז לחבר אליו את הכוננים.(בתקופת ה ATA 100 וה ATA 80 של בקרי פרומיס ) אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. ב FOXPC ניתן למכירה ה Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro ב-1400 ש"ח, עכשיו השימושים שלי במחשב הם רק משחקים,אינטרנט, שירים וסרטים.. לא מתוכנן OC. השאלות שלי הם: 1) האם זה שווה והגיוני במחיר כזה? 2)האם שווה לי לחכות להורדת המחיר של הQ9450 ? כי הבנתי שזה יקח זמן 3)האם הקירור הנ"ל נחשב שקט מאוד וטוב? אגב המארז שלי יהיה P180/P182 ואני רוצה שהוא יהיה כמה שניתן חרישי תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by computer_freak,

אם אני שם 4 זיכרונות זהים הדואל צאנל יפעל נכון?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  18. לא מדובר על מחשב חדש, במחשב קיים אני משדרג מעבד. שאלה שניה: את המשחה הטרמית איך אתם מורחים, ישירות על המעבד או על גוף הקירור? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by romansah9,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מדגם dell xps l702x (מפרט בצד). בזמן האחרון- לאחר פירמוט מחשב, במהלך משחק באטלפילד 3 המערכת מתריעה על זכרון מועט. לכן החלטתי לשדרג זכרון ram. למחשב יש 4 סלוטים של זיכרון שתומכים עד 4 גיגה כל אחד במהירות 1333 Mhz. שתיים מהם תפוסים בזכרונות של 3 גיגה (6 גיגה סה"כ). השאלה שלי היא: אם אני הוסיף עוד שתי סטיקים של 4 גיגה (באותו התדר כמובן), זה לא מתכון לבעיות? או שכבר עדיף פשוט להחליף וזהו? אם אפשר את התשובה כמה שיותר מהר-armored kill בדרך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  20. שאלה זו עלתה במוחי לפני זמן מה. נגיד ויש לי זכרון מסויים (1280) ואין מצב שאני צורך יותר מ 900 מגה מהזכרון שלי. האם זכרון גדול טוב גם אם אני לא משתמש בכל הזכרון שקיים אצלי? אשמח אם מישהו יפרט לי בעניין הזה. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by eladbu,

אני צריך הסבר לגבי 2 דברים 1 מה זה psb parking בתוכנת הביוס והאם היא אמורה להיות enabale או dis 2 מה זה latency time clock ומה אמורה להיות הספרה שם כרגע 32 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by zaroor,

איזה הסבר יש ליחסי הFSB/DRAM לדוגמא מעבד עם 800 FSB שזה יוצא BUS 200 אז לפי הבנתי מהסברים שזה יוצא 200x4=800 ואז נגיד יחס של 1:1 עם זיכרון של 400 mhz יתן לי 200FSB/200 memory , ןמה קורה שאני רואה שרשום נגיד 5:4 מה ההסבר ש 5x200=? זה לא מסתדר לי ,,,,איך זה שבכלל לוחות מגיעים ללא המהרה ביחסים של 5:4 או 2:3 וכו' ע"י מה זה ניקבע אם מישהו לא קבע ידני בביוס ,,,,, אז איזה הכפלה או חישוב יש לזיכרון ול FSB ??? ראיתי כתבות אבל לא ממש מובן

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  23. יש לי לוח אם Asus P5LD2-VM , תומך Dual-Channel, עד 667MHZ. נכון לעכשיו יש לי זכרון 2*512 , 667MHZ. ואני רוצה להוסיף זכרון, Corsair 2*1024MB DDR2-675 XMS2-5400 Xtreme Performance Memory. זה אפשרי (לשים את כל ה4 זכרונות ביחד)? או שיגרום לבעיות? עדיף להוציא את ה2*512 ולהשאר עם הזכרונות החדשים בלבד? או שאני יקבל ביצועים טובים יותר עם ה3 גי'גה? תודה רבה, פיטר.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). התקציב שלי למעבד פלוס לוח הוא אלף ש"ח וקצת. חשובה לי האופציה לשדרג בעתיד. אני לא מעוניין בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ולא מיקרו ATX חשבתי על Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 471 ש"ח בRSM. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by shai265,

מה ההבדל בינהם ומה יותר שווה לקנות בתושבת 478 PGA והאם זה מתאים לכל לוח אם של סוקט 478 ???

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.