עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Leo101,

שלום... עם המחירים הנוסקים של הזיכרונות רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי.... מפרט- e8400 GIGAByte P35-DS3L GEIL 2*1GB DDR2 800MHZ (ולא זוכר את התזמונים ) אני בעיקרון רוצה לקנות עוד 2 GB (ניראה לי גם שני סטיקים של ג'יגה) 1. השאלה האם אני יאבד את הDUAL? (במצב שיש לי 4 סטיקים של ג'יגה) 2. הזיכרונות שאני רוצה הם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL3 (הם הכי זולים בIQPC) השאלה האם תהיה בעיית תאימות בינם לבין הזיכרונות הנוכחיים שלי? (הCL בחדשים הוא 3 לעומת שלי בישנים 4 או 5 (שוב אני לא זוכר))

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by redead,

מה מהירות הזיכרון שלי? הוא אמור להיות 400 אבל אני רואה שכתוב רק 200... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by nir1992,

הבנתי ש-burst mode זו דרך של המעבד לפצות על הלייטנסי של ה-ram אבל לא הצלחתי להבין בדיוק איך זה עובד, כנ"ל לגבי pipelining שממש לא הבנתי מה זה ועוד יותר לא ברור לי איך זה עובד ???. וכמה שאלות בקשר לציטוט הזה (מהאתר המופלא howstuffworks.com העמוד השני בנושא איך עובד זיכרון מחשב): Burst mode depends on the expectation that data requested by the CPU will be stored in sequential memory cells. The memory controller anticipates that whatever the CPU is working on will conti to come from this same series of memory addresses, so it reads several consecutive bits of data together 1. מה זה "memory controller"? 2. memory adresses ? 3. ומה כוונת המשורר כשהוא כותב : "it reads…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד Toshiba A300-20P לינק: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=1061563#0 כמה זכרון מותר לי לשים? ואיזה מהירות מותרת לי? אם יש למישהו המלצה איפה לקנות או להזמין יתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by adiomri,

מישהו שמע על זכרונות supertalent? הלכתי להזמין מחשב חדש וחשבתי לכלול בן corsair. אבל המחירים עלו מאד והמוכר אמר שזכרונות supertalent עושים גם את העבודה ונותנים תמורה מצוינת למחיר. הוא הראה לי שיש להם גם צלע קירור וזה יתרון לטענתו. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  7. שלום לכולם קונה מחר מחשב htpc מתלבט בין שני מעבדים A6 3500 בעל 3 הליבות מהסדרה הישנה יותר של amd ו A6 5400k בעל שני הליבות אך עם מהירות שעון גבוה יותר. אני יודע ששניהם יהיו טובים בשביל השימושים שלי אך איזה מעבד הייתם קונים היום? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  8. תגידו בין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7870 ההבדל הוא רק 200 מגה הרץ? ואם זה רק 200 מגה הרץ האם זה שווה 800 שקל?

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by roma,

אהלן, עברתי על הסטיקי ולא מצאתי תשובה. במערכת הנוכחית שלי יש שני סטיקים של 2GB של חברות שונות, שניהם DDR3 1333Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה כדי שיהיו לי 8. האם זה יעבוד טוב אם אני אקנה עוד סטיק של 4GB?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  10. אני מחפש אחר לוח-אם מבוסס nforce2, אני לא ממש מתמצא בלוחות אם.. אולי יש לכם המלצות על כמה לוחות כדאיים? מה שהולך להיות על הלוח זה זכרונות קורסאיר, ואם אני אקח לוח-אם מבוסס NFORCE2 אני אולי אשים 2 זכרונות. אני צריך כ. רשת, כ. קול וכ. מסך מובנים על הלוח הכ. מסך יהיה בשימוש (במקום רדאון 9000 שהיה התכנון שלי עד לא מזמן) אני ארכיב עליו גם AXP 1800+ ככל הנראה. התקציב, העיקר שיענה על הדרישות הללו, אם כן, אז אפשר לקחת עד אלף ש"ח. בסביבות.. איזה לוחות הכי מומלצים ? ושלא יעשו בעיות עם הזכרונות או כל בעיה כלשהי שתצריך אותי בעדכון ביוס כבר על ההתחלה כי שמעתי על איזה לוח [לא זכור לי איזה] שעושה בעיות עם זכרונות קורסאיר

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by d0s,

שלום, אני רוצה לדעת מה עדיף 2GB DDR3או 4GB DDR2 מחירים: הDDR3 עולה 376 ש"ח ( kingston ) הDDR2 עולה 456 ש"ח ( Mushkin ) וחשוב: כמה השם חשוב? האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הכרטיסים של החברות הללו?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by DrizziTx,

כאמור מעוניין לקנות לוח, ראיתי את ה-DFI Infinity NF4 Ultra כאן. לא צריך לוח ל-SLI ועדיף לוח באזור המחיר הזה... לצערי לא מצאתי לוח של Asus שמגיע עם NF4 (ה-chipset העדיף על פני SIS ו-VIA למיטב הבנתי, לא?) המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by G1,

שיהיה יכול לעבוד עם זיכרונות DDR ופנטיום 4 שהמחיר יהיה עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by ronik56,

שמעתי על פתיחה של יחידות עיבוד ב-6950HD ל-6970HD, אבל מעולם לא שמעתי על פתיחת ליבות במעבד, עד היום... לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, לא זוכר בדיוק איזה ואני לא מהנייח. ספק פשוט של TT LITEPRO 450W, זכרונות של DDR2 2GBX2 וכרטיס מסך של 5770HD. חסר פה מידע כלשהו? אם כן תגידו ואוסיף. השאלה היא- ניתן לפתוח במעבד שבכותרת? אם כן- אפשר מדריך?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. הזמנתי מהזיגזגים לוח אם של אסוס P6T DELUXE: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8955 אמרו לי שאין אותו ושהם משדרגים לי באותו מחיר את הדגם שנשמע כמחליף של מה שאני הזמנתי P6T DELUXE V2: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8955 באותה הזדמנות רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הלוחות ואם כבר אולי יותר כדאי להחליף ללוח Asus P6T Deluxe OC PALM במקום מה שהציעו לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9104

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  16. ושתי היצרניות שבכותרת הרחק מאחור מבחינת הנצילות לעומת מעבדי M1 של אפל. גם עדיין אין מידע ביחס לדור ZEN3+ ( רייזן 6000 ) של AMD. מה שכן, נהיה סיפור מהסרטים להשוות מעבדים של ניידים בגלל תצורות הספק שונות ומשונות בניידים שונים. https://www.notebookcheck.net/Intel-Alder-Lake-Core-i7-1260P-The-12th-Generation-of-Mobile-CPUs-in-Review.617138.0.html

17. Started by turtleman,

בהתחלה רציתי את ה EPoX EP-8KDA3J, אבל התקשרתי לפנדה ויש להם בעיות עם היבואן בקשר ללוח הזה. עכשיו אני חושב בכיוון של MSI K8N Platinum (שעולה יותר משמעותית ד"א), איך הוא? ואם אפשר להמליץ לי על עוד לוחות טובים... ושאלה לא כשורה, איך הזכרונות הבאים, בשביל 565 שקל? GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  18. היי.. המפרט הוא כזה : ? amd athlon 64b 3000+ s-939 זכרון 512DDR 400MHZ, ומארז של HEC ... אני לא יודע מה לעשות עם הלוח אם! המליצו לי על GIGABITE , אני לא יודע אם לקנות NFORCE3 או NFORCE 4 ! המחשב לא נועד למשחקים בכלליות, אבל אני לא רוצה להתקע בעתיד בשדרוג. מצד שני אם אני קונה לוח עם PCI-E אני חייב שיהיה עליו כרטיס מסך ברמה טובה (מובנה) וכרטיס קול טוב מובנה ! ואין לי מושג אם זה קיים (לוח PCI עם כרטיס מסך טוב מובנה). אז תעזרו לי...בבקשה..אני רוצה להזמין עוד היום . המליצו לי על GIGABITE . תודה .

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  19. המחשב לא ישמש למשחקים ברמה גבוהה ולכן כרטיס מסך יהיה מובנה או פשוט (כיוון שאני צריך יציאה לטלוויזיה אז כנראה אני יקח מובנה של אביט) הוא לא מתכונן לאוברקלוק (99% שלא), הוא אולי אולי יעבור שידרוג בעתיד רק של כרטיס מסך חיצוני חזק ואולי הוספת זיכרון. בעיקרון לעכשיו המחשב יהיה לצורכי עבודה מהירה, לא למשחקים גבוהיים וסרטים כבדים. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy Efficient 65W לוח-אם: Abit NF-M2 nView NF430 6150 זיכרון: Twinmos\Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 אחת מהחברות של הזיכרונות, כיוון שזה תלוי היכן נרכש המפרט. בחרתי בלוח-אם הזה מכיוון שיש בו את מה שאני צריך (והתקציב הוא חסכוני כמה שאפשר), יש בו 7.1 סאונד איכותי מאוד הבנתי, שני יציאות DVI ו D-SUB שזה במיו…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  20. שלום. איזה מבין הלוחות הללו מומלץ יותר? אני יודע שזאת שאלה קצת "באוויר", אבל אני אשאיר אותה ככה, כי אין לי כל כך מה להוסיף. האם אחד מהלוחות הללו עדיף? [לא צפויה דרישה ל SLI] תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. מה הבנצ'מארק הזה אומר

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

בכללי אני מתקשה בבחירת כל החלקים אבל אני דיי סגור על השאר. אפשר עד 500-510 שקל עדיף פחות. כרגע האפשרויות שאני רואה הן אלה: GIGABYTE P35-DS3L GIGABYTE P43-DS3L MSI P35 PLATINUM MSI P45 NEO-F (שלוח חרא אבל נכנס במחיר) ה P43 של GIGABYTE הכי חדיש (אין בחנות את ה NEO3-F של MSI) וה PLATINUM הכי מתקדם. המעבד יהיה E8400 והקירור יהיה AC פריזר 7 פרו. מה לדעתכם הכי כדאי?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by dekektam,

שלום לכולם זקוק לעזרתכם לפני שנה וחצי רכשתי מחשב עם מעבד AMD 4200 לאחרונה המחשב החל לעשות בעיות שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה קניתי את המחשב והמעבד נמצא תקול כעת במעבדה נאמר לי שאני צריך לחכות 14 יום לערך עד שהם ייקבלו מעבד חדש בתמורה למעבד שלי רציתי לדעת אם זה זמן הגיוני לחכות והאם לא יותר הגיוני שיחליפו לי מעבד מתוך המלאי שברשותם ואם זה הנוהג בחנויות שמוכרות מחשבים כאשר מתקלקל מעבד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  24. ...ב-firewire? אני קונה לוח-אם Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P DDR1 + LAN. לא רשום חיבור firewire (או 1394) אבל יש לו pci-express, השאלה אם ה-pci-express מכיל firewire או אם יש מתאם לקנות או אם אני צריך לקנות גם כרטיס firewire? ושוב תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by itaysk,

לא שיניתי כלום מאז שקיבלתי אותו ואין לי כ"כ בעיות... כדאי לעדכן ביוס\דרייברים ללוח אם? מה זה יתן לי?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים