עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד Q9550 וכרטיס מסך אחד חזק רציתי לדעת אם חוץ מההבדל של ה-PCIx שב-PRO יש שניים ישנם עוד הבדלים תודה לכל העונים מראש

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by david86,

אני קניתי למחשב שלי Mhz 1066 cl5 השאלה שלי אם עשיתי טעות שלא קניתי mhz 800 cl 4 ומי משתיים יותר מהיר?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  3. ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  4. עזרה בבקשה עבדו לי הדריווים של המחשב אז כך אני לא מבין כל כך בזה,אם אפשר לקבל לינק ישיר להורדה. יש לי אומנם מחשב מאוד ישן שמשרת אותי נאמנה לצרחים שלי . פירמתתי אותו ועבד לי הדיסק אם כל הדריווים שלא אמרו לי שאתם תותחים בזה. אפשר בבקשה זה מה שכתוד על הלוח: PC PARTNER AWARD 1998 PCI/PNP 686 149878156 זה פנטיום 2 450 אני חושב יש מצב למצואה או לזרוק אותו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by motkesabari,

לא מקבל את המהירות הסטנדרטית (1333MHZ) למרות שבביוס הוא מוגדר על המהירות הזאת.. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי פיגו 205 והרכב תמיד מתחמם בדקתי שמן , מים הכול תקין למרוח משחה טרמית על המנוע ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. Started by rony1880,

היי ראיתי שאפשר לעשות מכלה של 11 כפול 0.5 ואז בימקום 2.93 , זה נותן לי 3.06 , האם זה עובר קלוקינג קטן ותקין כך?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by computer_freak,

אם אני שם 4 זיכרונות זהים הדואל צאנל יפעל נכון?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  9. אז ככה: חיברתי 2 זכרונות זהים לחלוטין של 512 מגה, למחשב אחר- ועבד. חיברתי אותם למחשב שלי (הפעם חיברתי 3 של 512 PC3200 זהים לחלוטין כמו ה-2 שחיברתי במחשב השני) וכתוצאה מכך המסך לא עולה ואין אפילו צפצופים המעידים על בעיה כלשהי. החזרתי את הזכרונות הקודמים למחשב , ועדיין המסך לא עולה. ניקיתי את הסלוטים עם אוויר דחוס וגם את הסלוט של הכרטיס מסך, ועדיין לא עזר הוצאתי את הבטריה של הלוח על מנת לאפס אותו- וכלום. חשבתי אולי הבעיה היא בכרטיס מסך\מעבד, החלפתי אותם באחרים - ולא עבד... מה עוד ניתן לעשות? :s05:

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  10. אני מחפש זכרונות PC3200 בשתי סטיקים של 256 כל אחד. חשוב לי שיעבדו ב CAS LATENCY 2 ויתנו לי לעבור את באס ה200.. האם יש המלצות (המחיר - שלא יעבור את ה 550 ש"ח לסטיק) חשבתי על WINBOND אבל בגלל שלא ראיתי עליהם שום ביקורת וגם חיפוש בגוגל לא עזר אני מפחד לקחת אותם קורסאיר עולים כל סטיק כזה איזה 700 שקל, לא? עריכה: איך PC3200 של CORSAIR אבל לא סדרת ה LL הם כדאיים ל OC? כי הם נכנסים לי בתקציב

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by romansah9,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מדגם dell xps l702x (מפרט בצד). בזמן האחרון- לאחר פירמוט מחשב, במהלך משחק באטלפילד 3 המערכת מתריעה על זכרון מועט. לכן החלטתי לשדרג זכרון ram. למחשב יש 4 סלוטים של זיכרון שתומכים עד 4 גיגה כל אחד במהירות 1333 Mhz. שתיים מהם תפוסים בזכרונות של 3 גיגה (6 גיגה סה"כ). השאלה שלי היא: אם אני הוסיף עוד שתי סטיקים של 4 גיגה (באותו התדר כמובן), זה לא מתכון לבעיות? או שכבר עדיף פשוט להחליף וזהו? אם אפשר את התשובה כמה שיותר מהר-armored kill בדרך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  12. שלום חבר'ה, לפני כמה ימים הלך לי הלוח אם ( הבנקים של הלוח), זה היה Abit IB9 שנקנה לפני שנתיים וחצי, פתאום המחשב הראה מסך כחול ולא עבד עם 2 זכרונות רק עם אחד... ועדיין יש לי אחריות עוד חצי שנה, אבל קודם כל אביט כבר לא נמכרים פה, והבחור בחנות נעה מחשבים שד''א נמצאת בנשר ואני מכפ''ס, אמר לי שהם או יתנו לי זיכוי, או שהם ישלחו לי משהו "דומה" (שיכול להיות יותר גרוע לדעתי), עכשיו בשביל שזה יקרה אני צריך לשלוח את הלוח אם אליהם בדואר וכל התהליך הזה ייקח לפחות כמה שבועות וזה לא כ''כ טוב לי. בקיצור אני צריך המלצה על איזשהו לוח אם לגיימרים, איכותי ולא מחיר בשמיים... נגיד עד 1000 ש''ח.... תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjU1 כמובן אחרי אוברקלוק נחמד אבל עידין תראו חבל על הזמן זה חייה של מעבד וואלה אני חושב 3200+ כזה יספיק בהחלט לי לפחות

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  14. שלום, כמו בכותרת אני מחפש סטיק אחד של ג'יגה כדי שבעתיד אני יוכל לקנות עוד אחד. עד 1000 שקל, עדיף מנועה. תודה.

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  15. ??? אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... אבל אין לי מושג באיזו מהירות הוא …

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by tamos,

אני מתכנן לשפר את המחשב וחשבתי לקנות את הלוח הזה: asus p5n-e SLI nforce 650i עם המעבד: intel quad core q6600 זה מומלץ לקנות בתקופת הזמן הזו או שעדיף לחכות? והאם הלוח יתאים טוב למעבד?או שעדיף להחליף לוח בכלל?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by גד :),

בביוס בלוח נמצאת האפשרות "AGP Comp. Driving" מה זה? ואם בוחרים ידני אז יש אפשרויות רבות.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by gameplan,

הכרטיס מסך הוא 8600 gt מה שאומר שנשאר לנו 1400 שקל למעבד זיכרון ולוח אם המחשב הוא למשחקים ועבודה עם פוטושופ ממש צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. שלום ! הומלץ לי בפורום זה לקחת לוח TOללא DDR3 השאלה שלי הא האם כדאי לקחת לוח משולב כדי שבעתיד אוכל לשים גם זכרונות DDR3 ? והשאלה השנייה שלי היא כזאת: מתי יצאו המעבדים החדשים של אינטל לשוק? ומה יהיה מחירם ההתחלתי של למשל הQ9300 ומתי מחירם ירד? משום שאני בהתלבטות האם לחכות למעבדים המצונים והמשתלמים האלו או לקחת Q6600 ולא לחכות.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  20. מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל ביןASUS P4S800D - E DELUX לבין ASUS P4S800D ??? אבל ממש בפירוט .......למי יש יותר פיצ'רים וכל זה.......(חוץ מזה שהם נראים בול אותו דבר !!!!)

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  21. תגידו האם שווה לי לקנות אייאמדי 2200?? עם קירור של וולקנו 10?? ומה אתם אומרים על המפרט הבא? הוא לא כולל מסך כי אני קונה את המסך בנפרד באופיס-דיפוט כי הם זולים ויש לי שם תלושים AMD Athlon xp 2200+tray cpu 491.40 Gigabyte GA-7VA KT400 Motherboard(AGPX8) 388.80 DDR-RAM 512 MB 2700 SAMSUNG Original Memory 448 Thermaltake Volcano 10 Highest Performence Cooler 85.80 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HD 378.00 Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI 872.74 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 275.40 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb ps2 Silver-BI 65.78 TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/TRANSPA 213.47 Computer Assembly 127.98 ס"הכ: 30660 …

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by haimvrt,

:s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  23. שלום, מצ"ב screen shot מפרט המחשב שלי, קיבלתי לאחרונה כרטיס זכרון שפרטיו: SAMSUNG PC2100U 256MB DDR CL2.5 האם אפשר להוסיף את הכרטיס למחשב? במידה וכן, האם עלי רק להכניס את הכרטיס ל slot הפנוי ולתת ל BIOS לעשות את שאר העבודה או שעלי לקנפג משהו? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  24. קניתי היום את הכרטיס 9500GT עכשיו ברגע שחיברתי אותו לא היה לי בעיות עד שהתקנתי דריברים.. ברגע שהתקנתי דרייברים הרגשתי שהמחשב שלי האט בצורה משמעותית... (בכל מקרה רציתי לפרמט) אז פירמטתי אותו.. עכשיו אחרי הפירמוט זה עדיין אותו הדבר..! המחשב שלי איטי מאודדדדד למשל 32 מגה בווינראר לקח לו 50 שניות... בSUPER_PI לקח לי 22 שניות רק השלב הראשון!!! (שברגיל לוקח לי בלי OC רק 22 שניות הכל!!) אני לא יודע מה לעשות כבר! הלוח אם עבר איפוס כי חשבתי אולי זה קשור (נגעתי רק בOC לפני האיפוס) אני חושב שזה המעבד שעושה לי את זה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה? אני נואש! אני מת להתחיל לשחק כבר במשחקים אחרי הקנייה של הכרטיס אבל אני לא יכול לחלץ את המשחקים בווינראר (זה יקח לי לפחות 5 שעות טובות כל משחק)…

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by finish,

בחנוכה האחרון קניתי זיכרון400MHZ A-DATA PC3200 512MB עכשיו לפי כמה זמן שמתי לב שהמהירות שהזיכרון עובד בוא הוא 133MHZ וכשקניתי את הזיכרון הוצאתי את הישן שהוא HYNIX PC2100 256MB 266MHZ הוצאתי את הישן כי חשבתי שהמהירות של החדש תרד בגלל הישן ועכשיו אני רואה שהוא עובד במהירות של הישן עם אני מחבר את ה256 עכשיו המחשב יעבוד? אחד PC3200 ואחד PC2100 את הנתונים של הכרטיס במהירות עבודה כרגע שלו ראיתי באברסט>לוח אם>לוח אם ושמה יש קטגוריה של זיכרון קצת למתה וכתוב: (REAL CLOCK 133MHZ(DDR הנה פרטים על המחשב מעבד אינטל פנטיום 4 1.7 לוח אם של אינטל דגם: D845EBG2

• 10 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים