מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
סטיב הגדול מכולם בעוד פרק משעשע ומעניין, ללא ספק בעל כשרון הגשת תכנית, שהוא לטעמי בין הטובים שיש כיום בשוק:
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כל אחד בעצם רוצה כזה דבר...אבל אני באמת מוכן להתפשר קצת על איכות אני מעוניין בכרטיס ג'יגה ומעלה שיהיה זול!!! ושלא יהיה זבל.. ישלי כרטיס מסך די עלוב ודיסק קשיח מעפן שגם אותם אני כנראה משדרג אז עדיף לחסוך כמה שאפשר. מה ההמלצות ? (אין סכום מוגבל,פשוט כמה שיש יותר זול כי אין לי טווח מחירים ) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי היום לוח 965P-DS3 ואני מרכיב את המחשב, אני לא מוצא את חיבור ה IEEE1394 על הלוח ! יכול להיות שהלוח לא תומך בו ?!! תודה
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות כרטיס Sapphire ATI X800GT 256 mb איזה לוח אם של ASUS תומך בכרטיס זה ? המעבד של אינטל
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי עידכון לביוס של הלוח epox 4g4a+ ואני לא יודע כיצד לעדכן אותו ..... הבנתי שזה מסוכן אם לא יודעים מה עושים לכן אני צריך את עזרתכם , כיצד לעדכן אותו ? הקובץ שהורדתי הוא : 4g4a2822.exe האם אני אמור לעדכן אותו מהדוס ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קודם כל ברוכים הנמצאים חברי פורום ותיקים וחדשים כמוני, יש לי שאלה דחופה ואודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי: האם התקן חיצוני המחובר למחשב דרך לוח אם יכול לשרוף לוח אם, ויותר מדוייק התקן כמו מודם? ואיפו אוכל למצוא מאמר בנושא כלומר, מה הנזקים שיכולים לעשות התקנים חיצוניים?, איזה מתח חשמלי מעביר כבל USB, איזה מתח חשמלי שורף לוח אם?, ובכלל כל עצה בנושא יתקבל בברכה. אגב, אני הבנתי שלא רק שהתקן חיצוני יכול להזיק למחשב אלה גם מחשב יכול להזיק להתקן חיצוני... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז אני מתלבט בין קנייה של לוח אם עם צ'יפסט של NVIDIA לבין זה של אינטל. ככל הנראה לא יהיה שום אוברקלוקינג, אבל התכנון זה לוח אם שיתמוך ב45NM, ככל הנראה מקטגוריית הHIGH-END יהיה עליו מעבד Q6600 או E6850, זכרונות 800MHZ וכ.מסך מסדרת 8800. מה אתם ממליצים? (הסכום הסופי ללוח הוא עד 1800 ש"ח בהגזמה)
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות .. אתם יכולים לתת לי תסריט שבו בזמן ריצה של תוכנית שכתבתי המעבד יכנס למצב מיוחס Privilege ? והשאלה השניה .. מה נחוץ בחומרת המעבד כדי ליישם מערכת הפעלה מסוג ריבוי משימות multitasking ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן. לפני כ שבועיים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל BFG 8800 GTS 320MB ומאז נוצר לי צוור בקבוק דיי רציני. אני מחפש עכשיו מעבד שיאזן לי את המפרט. המפרט להלן: לוח: DFI lanparty nf4 ultra-d מעבד: amd athlon 64 3500+ OC'ed @ 2.7ghz זכרונות: Geil One BH5 DDR400 @ 500mhz כ.מסך: BFG 8800 GTS 320mb ספק: Enermax Liberty 500W אני חושב ללכת עם AMD X2 או Opteron אבל נתקלתי בבעייה דיי רצינית כשניסיתי למצוא משהו בארץ. מה המעבד הכי טוב למפרט שלי שאפשר להשיג בתחום של עד 1000ש"ח? תודה
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות זיכרונות יד שניה של קרוסייר tccd 1)הם לוקחים הרבה מתח??(מק"ס 2.9v) 2)הם יוכלו להגיע למהירות fsb של 280?? ועל כמה מתח?? 3)דגם מדויק=CMX512-3200C2PT 4)תודה!
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לשניהם יש ציפסד nf4 אני רק רוצה לבדע שלא עבדו עלי חברת albetrone
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
רכשתי את השילוב של E2180 עם AC 7 פריזר רציתי לדעת האם על אחד מהם או עם אחד מהם או שנייהם מגיעה מדבקה טרמית או משחה? או שאני צריך לרכוש בנפרד המעבד בגירסת BOX
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz מה זה אומר? 2.4GHz מציין את המכלול הסופי? או שכול ליבה עובדת במהירות 2.4GHz? וזה אומר שבכללי (בערך) 4.8GHZ? שובבי
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי נייד Pentium-M עם לוח 915 (כלומר DDR2 533MHz) וסטיק אחד של 512. חשבתי להוסיף עוד אחד, והשאלה היא איך להבטיח תאימות (Dual Channel וגו'). הזכרון הוא של סמסונג (4-4-4-11) ולא מצאתי כמעט בארץ מקומות שמוכרים אותו. מאיזה יצרן סביר למצוא זכרון שיעבוד באופן תואם? בלי קשר לתאימות, האם סטיק של 667MHz יעבוד? עם תזמונים טובים יותר? (כי שלי למשל עושה 3-3-3-8 על 400MHz) הרי היום 667 עולה אותו דבר כמו 533. תודה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום חיבורי esata ו firewire עוד בכלל רלוונטיים? אני שואל לגבי האם כרטיסי קול חדשים נגיד עושים עוד שימוש בfirewire? ונגיד דיסקים קשיחים חיצוניים עוד עושים שימוש בesata? ואם כן תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם טוב שיוכל להתאים למפרט הבא שחבר פה בפורום בשם שניצקי יצר לי במקום הלוח האם שהוא המליץ עליו כלומר אפשר לעלות במחיר גם עד עוד 800 שח ללוח אם בערך Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3754 Gigabyte GA- B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪427 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7,…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, עברתי על הסטיקי ולא מצאתי תשובה. במערכת הנוכחית שלי יש שני סטיקים של 2GB של חברות שונות, שניהם DDR3 1333Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה כדי שיהיו לי 8. האם זה יעבוד טוב אם אני אקנה עוד סטיק של 4GB?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המון דגמים, הבדל עצום במחירים אפילו עבור מוצרים של אותן חברות, והבדל ביצועים לא מורגש. למי נועדו הזכרונות היקרים? יש מצבים שבהם הם משתלמים? זה אוכל אותי מבפנים :-X
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף כרטיס זיכרון כרגע יש לי שתי כרטיסים של 256 מגה כל אחד DIMM1: CEON2565340 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) השאלה שלי זה מה עדיף לעשות? להחליף לשתי כרטיסים של 512 או אחד של 1024? ואם אחד של 1024 אז אולי כדאי להשאיר את אחד הכרטיסים הישנים? והאם הכרטיס הבא יתאים למחשב שלי? DDR2 1GB PC2-5300 667MHz 200-Pin SO-DIMM Kingston KVR667D2SO/1GR תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
אני צריך שתעזרו גם לי , איך אני מזהה את REV שלי? DOMINATORS 6400C4D http://ramlist.ath.cx/ddr2//
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום לכולם צריך חוות דעת על הלוח אם הבא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41CM_LX/ האם הוא יהיה יציב באוברקלוק בינוני? של אינטל e5200 תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני עובד עם XP אחרי שכבר הייתי עם ויסטה. ואני צריך לפרמט את המחשב שוב. החלטתי לחזור לויסטה. כרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון פנימי 667 ועוד את הזיכרון של הכרטיס מסך (כידוע, מערכת 32 ביט, הגירסא שיש לי, לא יודעת לעבוד עם יותר מ 4 ג'יגה זכרון פנימי) לכן חשבתי להוסיף עוד גיג'ה של זיכרון לפני שאני חוזר לויסטה. האם אני אראה שיפור בעבודה השותפת (את האמת גם ה XP לא תמיד מתמודד עם כל התוכנות שרצות בו זמנית. ואני לא מדבר על עריכת וידאו, אלא פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית). שווה להוסיף ?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-