מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין הלוח gigabyte ga-p35-ds3 לבין gigabyte ga-p35-ds3l . איזה לוח יותר טוב ? אני משיג את שניהם באותו מחיר אז מה עדיף לקחת?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב... אז הבנתי שמבחינת TOC ה- E6750 שווה יותר במקרה שלא עושים OC. אבל מה בדבר OC? האם גם אז הוא משתלם? ובכלל מדוע? מה הסיבה שמעבד חדש וחזק יותר עולה פחות? יש בו משהו לא בסדר? ולמה ה- E6600 לא ירד עדיין ביחס אליו? אני אשמח לתשובות כי אני מתלבט מה לקנות. המטרה שלי היא משחקים סרטים וכמובן OC אז מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד 3200 שהומהר ל 2550 מגה הרץ ג'יגה ראם 200 ג'יגה והיה לי 7800 הוא נשרף הבאתי עכשיו 7100 ג'י אס ב100 שקל רק שהמחשב יעבוד אני מוסיף עוד 250 ג'יגה כי אין לי מקום במחשב כבר והעלתי את המהירות של האינטרנט וזה סתם מבעס.. השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 512X2 של ראם גם על הדרך.. או שלא שווה להשקיע במחשב ההזה כבר? כי אני יקנה מחשב רק בעוד שנה + .. לא כרגע.. מה אתם אומרים? נ.ב: מפרט מימין .. הכל אותו דבר חוץ מהכרטיס שהוא עכשיו 7100 gs
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד סמפרון המבוסס על ליבת ת'ורוברד לבין בארטון, כששניהם באותה מהירות וקאש. לפי AMD לת'ורוברד קוראים מודל 8 ולבארטון 10. איזה משני הליבות עדיף לאוברקלוק רציני כשמתכננים מערכת מבוססת סמפרון? האם ניתן להשיג סמפרון עם ליבת בארטון בארץ? אם כן מאיפה? תודה מראש ;D
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכבר פירסמתי עד היום עבדתי עם מעבד פ-3 של אינטל. לאט לאט התחלתי לגשש לעבר AMD טיפה לברר עליהם אם זה על מעבדי Duron , A-XP , SEMPRON וכו'... והשאלה שלי היא כזאת ! יש פה מישהו שיודע בצורה מקצועית לא באופן כללי אלא ממש מקצועית לנתח את הליבה של כך אחד ואחד ביצועים של כל מעבד...השוואה מול אינטל...דברים כאלה. אני אשמח לקבל כל פרט ופרט וסטיסטיקות על כל מעבד ומעבד של AMD כי באינטל אני שולט הרבה יותר. ועוד שאלה...האם זה נכון שמבחינת אמינות לאורך זמן אינטל טובה ועמידה יותר ? נ.ב. נאמר לי ע"י GYRO יבואן מנתניה של חלקי מחשב שהמעבדים של SOCKET A-462 של AMD יצאו זוועתיים ! האם זה נכון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם חברים לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!! קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X. עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST . בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן. עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות ל…
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
יש לי לוח P4 ג'נרי עם שלושה סלוטים לזכרונות, ושניים מהם תפוסים ע"י סטיקים של 512mb ו-256mb. אני שוקל להוסיף סטיק 512mb לסלוט השלישי. האם יהיה שיפור רציני? ואם כן במה?
-
בהתחלה כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי CPU 200MHZ. ??!?? זה לא אמור ליהיות 1.8GHZ? (יש לי AMD Athlon 64 3000+)
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורומים פה, ומקווה להשתלב תוך למידה לאט לאט. :jump1: רציתי לשאול שאלה קטנה שלא הבנתי באחד המאמרים, ואני מעוניין להרחיב את ידיעותי בנושא זה. מה ההבדל בין צ'יפים לזכרונות? מה תפקיד הצ'יפים המדויק? איך הם פועלים ואיך הם נקשרים לזיכרון? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאלת תם ... אבל עד כה היו לי רק מעבדי INTEL ובאתר של MSI לא מצאתי תשובה לתמיכה של הבורד הזה {NFORCE3} בכפולי ליבה .
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
השאלה בכותרת והאם אתם יכולים להגיד לי את ההבדלים בין הצ'יפסטים (האחרונים) ללוחות אם למבדים של אינטל
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם : מה יותר משתלם לשים על לוח אם של מעבדי I7 זיכרון dual 4GB או זיכרון Triple 3gb ? כלומר האם שווה להרכיב 2x2GB Corsair XMS3 DHX או 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel למי יהיו ביצועים יותר גבוהים ? דרך אגב לוח האם הוא EX58-UD3R של גיגביט והזיכרונות הם 1333 שני הדגמים . תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המרפט שלי הוא : intel cire 2 dou E6750 2.66ghz , 2gb ram, 8800gts superclocked 320 mb , 160gb , gigabayte P35-DS3L/ אני רוצה להוסיף כרטיס מסך , האם כדי\שווה? ואם כן איזה כרטיס מסך כדי?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבחור מעבד ולוח אם עבור מחשב שמיועד להריץ משחקים אך עדיין להישאר דל תקציב . אני מתלבט בין המעבד amd x2 6000 לבין INTEL E5200 (שניהם קצת פחות מ-500 ש"ח): 1. איזה מהמעבדים עדיף עבור הרצה של משחקים? בהנחה שאני לא מבצע OC 2. האם יש מעבדים אחרים מומלצים באותו תקציב שיתנו תמורה טובה יותר לכסף? (AMD 5600 למשל) 3. איזה לוח אם מומלץ עבור המעבד הנבחר, בהנחה שאין צורך בכרטיס מסך on board ושיעלה עד 500 ש"ח 4. האם יש צורך להוסיף מאוורר מיוחד למעבד או שאפשר לסמוך על המאוורר שאיתו הוא מגיע? (שמעתי ש-AMD מתחממים) ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט אבל ללא הצלחה, ככה שאני ממש תלוי בתשובות שלכם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מעוניין במערך 2 כרטיסים. למה? כי כרגע יש לו 600 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ואולי עוד חודש חודשיים יהיה לו עוד ואז הוא רוצה 'להוסיף' אותו לSLI השאלה אם כדאי לו להיכנס לזה בצורה הזאת או שעדיף להשקיע את המחיר של 2 הכרטיסים בכרטיס בודד. לגבי לוחות אם, הכי זול לSLI זה הP5N-D של Asus שעולה כ620 ש"ח בTMS שווה לשים עליו SLI? הרי הSLI שהוא יקח זה בטח יהיה 9600GT שיעלה באיזור ה1200 ש"ח. או CF עם לוח מתאים וכרטיסים שאתם תמליצו. לדעתי עדיף לו כרטיס בודד עם לוח זול כי גם ככה הוא לא אוברקלוקר. האם 4870 עם לוח G31 יהיה בסדר? בקיצור, מה הסידור הכי משתלם מבחינת ביצועים למחיר? תקציב כרגע כ600 ש"ח לכרטיס מסך לוח גם כן 600 ש"ח(במידה וזה לSLI כך שאם אין SLI אולי אפשר לוח זול יותר)
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר מבין שני אלו: AMD Athlon 6400+ X2 INTEL C2D 7300 1.מי מהם יותר חזק(אני מתאר לעצמי שה7300). 2.מי יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר? 3.מי מהם אוברקלוקר יותר טוב? ועוד שאלה,יש ברשותי מעבד TRIPLE של AMD (8450) שקיבלתי בחינם. אם אני מחליט להחליף ל6400 שלמעלה הביצועים יעלו או ירדו?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות .. אתם יכולים לתת לי תסריט שבו בזמן ריצה של תוכנית שכתבתי המעבד יכנס למצב מיוחס Privilege ? והשאלה השניה .. מה נחוץ בחומרת המעבד כדי ליישם מערכת הפעלה מסוג ריבוי משימות multitasking ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שלוח האם שלו זה : Intel® Desktop Board D946GZIS במפרט של לוח האם רשום שהוא מתאים לכל מעבדי LGA755 "Support for an Intel® processor in the LGA775 package" נכון להיום המעבד שקיים על המחשב זה P-D 3.2GHZ האם אני יכול להיות בטוח בקניה של מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 BOX ולדעת שהוא יתאים ? איך אני בכלל יכול לבדוק את זה לפני ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3656 F3-10600CL8D-4GBHK תודה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם מחשב כזה יכול לספק שימוש חלק באינטרנט ובתוכנות משרדיות? למחשב שמיועד לצרכים האלה בלבד, עדיף להוציא עוד כ-200 ש"ח על E5300 או ש atom יספיק?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-