עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by b127,

הלוח הזה של אביט AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2527 במחיר 800 או הלוח הזה של אסוס P5WD2 פרימיום (לא דלוקס ולא הרגיל) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=283&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53&PHPSESSID=16bcbb52a4ee364b7049ca2ca675f322 במחיר 1200 מה אתם אומרים? שווה את ההפרש? מבחינת היצרן ויתר הפיצ'רים?

• 11 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by Aviad Cohen,

שלום לכולם, אני כבר שבועיים סגור על המפרט שלי מלבד הלוח אם וצריך את עזרתכם ההתלבטות היא בין MSI z97 gaming 5 Gigabyte z97x gaming 5 Asrock z97 extreme 4 מיועד להמהרת i5 4690k הבנתי שבmsi אין sata express, האם זה קריטי ואצטרך זאת?? המפרט המלא: Intel i5 4690k Noctua nh-d15 G.skill sniper 2*4gb ram Seagate barracuda 3tb Radeon r9 280x vapor-x Nzxt 410/530

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב למשחקים כבדים אני מתכנן OC משמעותי אני כמעט בטוח שאני הולך על ה ASUS p5q שמעתי עליו שהוא אחלה בOC ועם אחלה קירור אני לא יודע אם ללכת על זכרונות 1000MHZ או 800MHZ עד כמה זה שווה את ההבדל של 200 ש"ח? ועד כמה שווה ההבדל של התזמונים 4-4-4-12 5-5-5-15

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by avishai1b,

יש לי כרטיס מסך 9800GT אני צריך מעבד ולוח אם שיתאימו לו, אני מתכנן לעשות OC (למעבד ולכרטיס מסך) אז אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני ממש בהתלבטות איזה מעבד לקנות- ואני צריך הסבר קטן על ההבדל בין box לtray אני לא יודע איזה מעבד כדאי, יש את ה E8400 E8500 בהתחשבות שאני מתכנן OC חשבתי שכדאי ללכת על הE8400 או אפילו E7200 עם קירור טוב ולעשות OC לחסוך, אני לא יודע מה כדאי. :] איך הלוח הזה בoverclock? EP43 DS3L של gb? תקציב לשניהם בייחד - סביבות 1500 אבישי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  6. 1.אני מתלבט בין 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ל 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channe 2.האם יש הבדל גדול בין תזמון 9-9-9-24 לבין 7-8-7-24? 3.יש הבדל משמעותי בין זכרון שעובד על 1.5V לבין 1.65V? 4.לגבי 555 PHENOM 2 מה ההבדל בין הגירסא הרגילה לBE? 5.מה זה תמיכת זכרונות XMP? 6.מה ההבדל בין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לבין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel יש להם אותו תזמון ואותו מחיר רק הם עובדים בוולט אחר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכם, חבריי הגיקים התפנה לי כסף לאחרונה, והבנתי שחלאס, אי אפשר לשחק במחשב עם ג'יגה אחת (מרסנריס כלל לא זז על הרזולוציה הכי נמוכה). כרגע יש לי דואל צ'אנל של 512x2 עם 667 MHZ עכשיו, השאלות שלי הן כדלקמן: מה אתם הייתם עושים? מה יותר חכם כלכלית כרגע\יעיל באופן כללי? לזרוק ג'יגה לפח ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? או בכלל עדיף להשתמש בג'יגה ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? ומה משחקים צריכים בכלל כרגע, 2 GB או 4 (אני כנראה לא אשדרג עד המחשב הבא שיקנה רק אחרי הצבא (לפני גיוס), כך שצריך לקחת את זה בחשבון)?!האם הDDR3 כבר נכנס לשוק כך שאפשר לקנות אותו במחיר סביר? ממש לא התעדכנתי לאחרונה, כך שאני צריך לסמוך עליכם לתשובות ד''א, גם מחירים משוערים יעזרו בהחלט. תודה רבה לכם עריכה: …

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  8. כמו בכותרת.. אני צריך לדעת איזה לוח אם יותר מתאים. והאם שווה להשקיע 750 שקל ב ABIT-IP35 ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by KF,

שלום, קניתי את המפרט הבא ואני כרגע בהתלבטות אחרונה עד מחר לפני ההרכבה.. http://tms.co.il/preview/spec/h7esmc1b ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי הזכרונות הנ"ל. האפשרות היא להוסיף עוד כ-300 ש"ח ולקבל את הזכרונות הללו http://www.pro-clockers.com/review.php?id=281 מה אתם אומרים ? חשוב להזכיר שהמפרט הוא למשחקים ובעיקר ל OC.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש (אחרי הרבה הרבה...... הרבה זמן) והנה הבעיה אני לא יודע מה לקנות ASUS A8N-SLI או NEO 4 PLATINUM A-DATA 512MB 500ddr (האדומים) או TWINMOS PC 3500 BH-5 המחירים זהים (בשבילי הם באמת בהבדל של רק 30 ש"ח , אל תשאלו איך) אז בבקשה עיזרו לי לבחור

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום, אני עומד לבנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מתלבת בין שני המעבדים הבאים, חשוב לציין שאת המעבדים אני קונה בארהב וההפרש במחיר כמעט 100 דולר לטובת 6750. Intel Core 2 Quad Q6600 quad-core processor - 279$ 190$ - Core 2 Duo E6750 Processor כרטיס מסך 8800GT לא סגור עדיין איזה ייצרן תלויי מה יהיה במלאיי תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל: http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=990FX Extreme4&cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#sp תקציב עד 850 שח. האם ה ASROCK 990FX Extreme4 מצדיק את ההפרש של 50 שקל איזה לוח הייתם לוקחים בהתחשב בדברים הבאים: מתוכנן OC מערך רייד בנדל שהלוח איתו מגיע. ביצועיים האם יש הבדל? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום. לפני רכישת מחשב חדש בתקציב של 3K למטרות משחקים ותוכנות המסרים אני מתלבט על איזה מערכת להתבסס INTEL או שמה AMD. במפרטים שהוצעו לי ישנם את שתי המערכות ,נאמר לי שבתקציב זה מערכת הAMD כדאית יותר. משום מה חוששני לקנות את המערכת מבוססת הAMD, האם תוכלו לעזור לי ולשפוך מידע למה כן כדאי ולמה אין ממה לחשוש? אין בכוונתי לבצע OC כלל או לפתוח ליבות. בתודה מראש, אלעד.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by hagay21,

אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by JonyPony,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני מתכונן לשדרג את הזכרון שלי ולעבור מ2GB ל4 כרגע ברשותי 2 סטיקים של 1GB של OCZ מסדרת REAPER במהירות 800MHZ אמנם ראיתי 2 סטיקים מתאימים במחיר מצויין אבל עדיין יש לי לבטים בנושא: 1. האם עבודה עם 4 סטיקים של 1GB זהה לעבודה עם 2 של 2GB? 2. אם עדיף כבר לעבור ל2 של 2GB, האם כבר עדיף לקחת סטיקים של 1066MHZ? (כן, הלוח אם שלי תומך) 3. האם יש המלצות בטווח ה450 ש"ח לסטיקים הנ"ל? ראיתי סט של OCZ REAPER 4GB במהירות 1066MHZ(מהדגמים החדשים) ב455 ש"ח ואני בהחלט שוקל לעבור אליו אבל האם יש המלצות אחרות? G.SKILL? MUSHKIN? CORSAIR? PATRIOT? ושוב תודה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. אני מקבל את הלוח עוד 10 ימים ואין לי שמץ למה אני עושה את זה כי היה לי MSI K8N NEO2 PLATINUM .....לא נורא הX800PRO כבר נמכר אז אין דרך חזרה בכל מקרה חשבתי על כמה סוגי קונפיגורציות : 2X6600GT או כרגע 6800GT עם אופצייה להוסיף עוד אחד בעתיד ( המאוד לא רחוק עד כמה שזה תלוי בי ) או לשים X850XT מה אתם אומרים ? בהתחשב בX800PRO שהיה לי עד עכשיו ..... ולכל השואלים .....אין מה לעשות יש את המשוגעים לדבר תשאלו את CUPRA ו THE BYTER ועוד כמה .

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אני מחפש מפרט במיוחד ל HTCP + HD וגם קצת משחקים.. אני מתלבט בין מפרטים דיי דיומים גם במחיר וגם בבצועים חשוב לציין שברצוני לעשות OC.... אז ככה: E2180 GA-G33M-S2L http://www.gigabyte-usa.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2612&ProductName=GA-G33M-S2L 2GB 800HZ או Athlon 64 5000+ MA78GM-S2H AM2+ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 2GB 800HZ נכון להיום אני יודע שINTEL יותר טובה בOC אבל השאלה עד כמה? ואם לא בהרבה אז אין לי בעיה להתנסות ב AND אני לא מחפש לעבור את ה3GHZ תודה לעונים..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eylon951,

אני בהתלבטות מאוד גדולה כבר המון זמן מה עדיף ויעלה יותר את ה FPS ? איזה מפרט יותר חזק ? מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 Super GV-N207SWF30C-8GD או מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060 Super GV-N206SWF20C-8GD

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבר'ה לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג T220 ואיתו ניפתח התיאבון אני רוצה להתחדש במפרט חדש... יש לי מפרט על הכוונת אני פשוט מתלבט בין המעבדים והכרטיס מסך! עכשיו אני יסביר איפה "אני אוכל כל פעם תסביך מחדש": לגבי המעבד אני מתלבט בין QUAD שהוא Q9550 לבין E8400 שהוא INTEL CORE 2 DUO עכשיו חשוב לציין אני לא מתכנן O.C ואני לא ילד מושפע שקונה מחשב רק לפי GTAIV מה שכן חשוב לי העתיד הרחוק -אנחנו רק הולכים ומתפתחים הן בחומרה,תוכנה,משחקים וישומיים אני לא גיימר גדול אבל אני מחפש מערכת שתוכל להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות באיכות גבוהה מאוד! אני מתכוון לשחק משחקים כבדים מאוד כמו FAR CRY2,GTAIV,PRINCE OF PER,CRYSIS,NEED FOR SPEED UNDERCOVER ועוד רשימה ארוכה.... אני יודע שרובם לא תו…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by mazoneli,

הלוח שלי הוא של ASROCK עם סוקט 775 האופציות שבינהן אני מתלבט הן : 1. סדרת ה E21XX עם 1M מטמון 2.פנטיום 4D מסדרה 9XX עם 4M מטמון התקציב הוא באיזור ה 400 ש"ח, מה לקחת ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  21. היות והלוחות אם של ASUS שנחשבים להכי טובים בשוק... יקרים ... רציתי לדעת האם יש מקביל ל ASUS P5LD2 - DELUX בג'יגהבייט ולא במחיר כזה... או אפילו יותר טוב מהלוח הזה בג'יגה בייט במחיר יותר נמוך. והאם ההבדל היחיד בין P5LD2 ה DELUX להרגיל זה האפשרות לביצוע של SLI?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. עד עכשיו רציתי לרכוש מעבד dual core 3.4GHz D940 ולוח של Asus P5LD2 בתקציב של עד 2000 ש"ח בערך (כמה שפחות יותר טוב). אבל עם יציאת המעבד החדש אני תוהה אם אני יכול להשיג משהו יותר טוב באותו תקציב (או פחות). אני רוצה שהלוח יהיה אף הוא של Asus ושיתמוך כמובן במעבד בדור החדש, איזה מעבד כדאי לי לקנות (אני חושב על ה E6300 כדי לא לחרוג מהתקציב ולוח אני כבר לא יודע), יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by vmaddog,

איזה לוח אם עדיף? ASUS M3A78-EM לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H כמעת אותו מחיר מה יותר טוב

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by Dunes,

אני מתלבט האם לקנות את ה EPOX 8RDA או הABIT NF7 אני פשוט רוצה לוח אם טוב שיאפשר לי אוברקלוק קטן ל 1800 שלי בטווח מחיר של עד 450 שקל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע כל הצעה תתקבל בשמחה תודה !!!

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by paradoxx,

אז ככה, האם משתלם להשקיע כרגע באחד מהלוחות הבאים (שאיזה עדיף מבינהם גם אין לי מושג ) : DFI LANPARTY UT CFX3200-M2R/G for AM2 DFI LAN PARTY UT NF590 SLI-m2R/G for AM2 בעיקר מבחינת השקעה לעתיד ותמיכה ב K8L בעתיד כשיצא, מבלי להחליף את הלוח אם כדי לשדרג. או שעדיף לקחת ASUS M2N-E AM2 ולסגור עניין... מה שכן אני מעוניין OC.. ואני קונה זכרונות וקירור בהתאם..

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.