עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום... לפי הרבה דברים שקראתי פה הבנתי שלוחות האם שיתמכו בו יעלו מינימום 1000 ש"ח 1. האם זה נכון? 2. אם כן האם צפוייה ירידת מחירים? פשוט יש בנאדם שאני מכיר שרוצה לקנות מחשב הרבה זמן ואני מחזיק אותו בגלל הקונרו. התקציב שלו לא כזה גדול ואמנם הe6300 יעלה בערך כמו ה930(היום) טיפה יותר, אבל אם הלוחות אם כאלו יקרים יהיו אולי הוא לא יוכל להרשות לעצמו קונרו... :-[

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by guyyug,

לוח אם DDR חשוב שאפשרות השדרוג תהיה הגיונית בעוד כמה שנים לוח יציב OC לא מענין

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by renegade,

תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by KOSTENKO,

שלום חברה אני רוצה להכניס חתימה היא נימצאת ב נענע http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf זה פלאש אז שאני מכניס את זה בסימן הזה של פלאש נותן גודל של 300X100 מכניס את לשדה של החתימה עושה שונה פרופיל וזה נותן לי קישור של זה למה מישו יודע? תודה לעוזרים http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  5. בקידוד למשל ? או מתי ולאיזה יישומים כדאי לקנות זוג מעבדי Xeon ? אני יודע שעקרונית מעבדי Xeon זה לשרתים , אבל באיזה מקרים כדאי לאדם פרטי לקנות אותם ? והאם יש הבדלים משמעותים בביצועים לעומת Pentium D Dual Core ?

6. Started by neploch,

הלך לי הלוח אם ואין עליו יותר אחריות. אני צריך אחר כמוהו או דומה כדי להרכיב עליו את המעבד ושאר החלקים. הלוח הקיים: GA-M61PME-S2P כתוב עליו גם AM2+ המעבד של AMD 2.8GHZ ונראה לי חבל לקנות מחשב זול חדש ב 1300 ש"ח בעל אותם הנתונים כמו שלי אם אפשר להחליף רק את לוח האם. אין לי צורך בביצועים חזקים ובמחשב מתקדם שיעלה הרבה כסף. אז איזה לוח אם אני צריך ויכול להשיג היום כדי להחליף את הנוכחי. תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

מה עדיף ? celeron ניראה לי 600mhz או pentium 2 אין לי מושג כמה אבל אני יודע שהוא לא בתוך קופסה כמו רוב פנטיום 2... והאם שווה ליקנות ספק כוח חדש כדי להחליף?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  8. שלום , איזה מעבד AMD יצא השנה שיחליף את 8350 ? לא מצאתי שום מיידע בגוגל האם AMD תשחרר מעבד שיתחרה מול 4790 ?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  9. היו לי 2 סטיקים של 512MB 667MHZ = 1GB החלטתי לקנות עוד סטיק של GB1 667MHZ אך בחנות היו רק 800MHZ אז התפשרתי על 800MHZ. השאלה שלי אם הלוח אם ( שתומך בזיכרון 800MHZ ) יסתדר עם 2 סטיקים 667MHZ וסטיק 800MHZ ?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by michaelsko,

שלום לכולם. לאחרונה שמעתי הרבה על דבר שנקרא HTPC והבנתי שהמשמעות של זה היא Home Theater PC. לפי השם זה רעיון נחמד, אבל אין לי מושג מה בדיוק HTPC צריך לדעת לעשות, כלומר אילו רכיבים צריך להשיג בשבילו? אם למישהוא מכם יש אחד כזה או יודע מה צריך להיות בו, אנא אמרו לי. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. Started by Blackend,

יש לי לוח אם asus p4s800d עם הצי'פסט של sis כמה לפי דעתכם אני אראה שיפור אם אני אחליף ללוח אם יותר טוב? האם זה ינצל יותר את ה רדאון 9800 פרו שלי ? ואם הלוח אם שלי באמת חרא (כמו שאני חושב) לאיזה לוח אם כדאי להחליף 2 אופציות אחת ללא הגבלת תקציב והשניה הלוח הכי תקציבי ששה משהו

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by vourt,

מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Headspin,

יש לי הצעה ל QX9650 האם כדאי להחליף ? בגדול הדבר היחיד שמעצבן אותי במעבד שלי שקיבלתי מחבר שאין לו וירטואליזציה... וזה מתחיל להעיק עליי. האם הביצועים טובים יותר ? האם יהיה שינוי מהותי..שהמעבד שלי כרגע קרוב לסטוק של QX

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי laptop. הזכרון שיש בו כעת זה - Samsung DDR2-SDRAM SO-DIMM 533MHz אני רוצה להוסיף זכרון נוסף, המחשב תומך עד 2 ג'יגה. עכשיו השאלה שלי היא: האם הזכרון הזה - Kingston 1GB DDR2 533MHz CL4 SODIMM או זה - Super Talent DDR2 SODIMM 1Gb 533Mhz CL4 32X8 SA יתאים לזכרון הקיים והם יעבדו ?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  15. יום הארכיטקטורה של אינטל סיפק לנו גם כמה טיזרים עסיסיים לעולם השרתים של שנת 2020 - עם הדגמת מוצרי משפחת ה-Ice Lake לכתבה

16. מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל ביןASUS P4S800D - E DELUX לבין ASUS P4S800D ??? אבל ממש בפירוט .......למי יש יותר פיצ'רים וכל זה.......(חוץ מזה שהם נראים בול אותו דבר !!!!)

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Ghtm,

אני צריך המלצה לזכרונות טובים, אני צריך 512 בעד גג 600 ש"ח. אין לי כ"כ ידע בזכרונות ואני לא יודע איזה סוג או כלום, אני רק רוצה לדעת מאיזה חברה כדאי לקנות. כל מה שידוע לי שזה DDR, אני לא יודע אם זה משנה או עוזר.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by ^oz,

מה ההבדל בין הזכרונות של היצרניות השונות? מלבד המהרות למינהן ויציבות , כלומר האם זיכרון generic (הדפוק ביותר שיש) הוא איטי יותר מזה של corsair או mushkin? (כמובן כאשר באותה מהירות) ואם כן האם ההבדל הוא זניח או ממש משמעותי? אני הולך בעוד יומיים לעשות טיפול 10000 למחשב....ודי מתלבט אם כדאי לי לקחת זיכרונות טובים או לקחת כמות גדולה יותר של זכרונות מיצרניות טובות פחות.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  19. ביקשתי בפורום מפרטי מחשב שיתנו לי מפרט. קיבלתי מפרט ואפילו עשיתי הזמנה אבל כמה ימים אחרי ההזמנה נאמר לי שאזלו מעבדי ה-q6600 בחנויות. איזה מעבד הייתם ממליצים לי לקנות במקום ? (באותו טווח מחירים) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403581.0 המפרט הנוכחי הוא: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX 1041¤ 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 452¤ 1 כרטיס מסך POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON SCS HD3450 512MB DDR2 - RETAIL 192¤ 1 דיסק קשיח WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS 364¤ 1 זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK 259¤ 2 מארז ANTEC NSK4480B II …

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  20. שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  21. שלום. קניתי לפני חודש בערך מחשב חדש עם מעבד AMD Phenom II X3 720 2.8GHZ. המעבד ממש מהיר והכל טוב ויפה. כשאני פותח למשל קובץ RAR של 500 מגה לוקח לו 18 שניות להיפתח, ואני רואה שהמעבד מתאמץ ב35%. (אני רואה את זה בTask Manager, ב CPU Usage). אחרי שפתיחת הכיווץ נגמרת, המעבד חוזר לעבודה ב2% מיכולתו. עכשיו, אני שואל, למה שהמעבד לא יתאמץ ב90% או לפחות ב70% וככה יכפיל/ישלש את מהירות העבודה שלו? הדוגמה הייתה רק על תוכנת WINRAR אבל הכוונה שלי זה גם בהעתקת קבצים גדולים, הפעלת תוכנות כבדות וכו'. תודה !

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by nec_000,

סטיב הגדול מכולם בעוד פרק משעשע ומעניין, ללא ספק בעל כשרון הגשת תכנית, שהוא לטעמי בין הטובים שיש כיום בשוק:

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. http://www.tgdaily.com/2006/08/25/if_its_friday_dual-core_must_be_falling/ Athlon 64 X2 5000+ ל 301$ - 14% E6300 ל 194$ ירידה של 4.9% ועוד. . .

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם בעל סוקט 478 לפנטיום 4 של אינטל. שיתמוך בזכרון DDR400 (דואל צ'אנל) ויהיה לו כרטיס מסך / קול / ורשת מובנה. החברה לא כלכך משנה, רק שיעבוד. ויהיה יציב. תודה רבה לכולם, פיטר.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  25. שלום. חשבתי לקנות Htpc וחשבתי על המארז אנטק פיוז'ן. לפי מה שהבנתי במארז נכנסים רק לוח מיקרו atx ..אז אני צריך המלצה ללוח כזה...: לא לOc שיכלול יציאה דיגטלית [spdif] לא חייב הרבה usb שיתמוך בq9300/q6600 תאין לי כל כך תקציב אני פשוט צריך לוח שיעשה אתהעבדוה..נגיד עד 650 שקל עכשיו בקשר לקוואד....שתי שאלות על החדש q9300: מתי הוא יגיע לישראל? הנאם יש הבדל בביצועים בינו לבין q6600 או שהוא רק צורך פחות חשמל ויותר חדש? תודה מראש... OT אגב barel מה נסגר עם המסך שלך? ראית כבר מסכים?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים