מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
[נערך] מצטער על העילגות מקודם.. התכוונתי לשאול אם זכרונות של 667 לא יגבילו אותי יחסית לזכרונות של 800 כאשר אני אעשה OC מ2.4 ל3.0GHZ ..ובלי קשר לOC, יש בכלל הבדל בביצועים? כי ראיתי בזמנו של 533 לא היתה נחיתות מול 667 מעבר ל2%-3% . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו הכותרת מחפש לוח אמ טוב או של גיגהבייט או של אסוס..(מה שאתם בוחרים רק תסבירו לי למה דווקא אותו) לא מתוכנן oc בשום שלב אז שזה לא יהיה אחד מהשיקולים. דברים שחשובים לי: כרטיס רשת מובנה תמיכה בכרטיס fw או שיהיה מובנה. ציפ חדש (p35) אם אפשר אז שיהיה תמיכה ב ddr3 (לא הכי חשוב לי) לא צריך raid . תודה. התקציב הוא 500-700 עדיף שיהיה באזור ה600 תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי קונה מחשב חדש ומתלבט אם לקנות כבר QUAD ב500 ש"ח יותר (שאין לי כל כך) או שלשנתיים הקרובות אני אוכל להסתדר עם Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T או אפילו Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (ההבדל שווה את הכסף? יש הבדל בכלל עם OC בין שניהם?) ברור לי שQUAD עדיף אבל התקציב קצת לחוץ ואני לא רוצה להוריד משו אחר במפרט ולפי מה שהבנתי גם ככה זה QUAD הראשון ובשנה הקרובה יהיו שינויים ושיפורים גדולים בטכנולוגיה. אז מה שאני שואל הוא אם עדיף להשקיע כבר בQUAD ב1500 שינוצל רק בהמשך או מספיק לי DUO +OC (יש המלצה?) לשנתיים שלוש הקרובות למשחקים בינוני והורדות... לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ …
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
משהו יודע מה ההבדל בין ציפסט G31 ל G33 של אינטל ? במה כדי להשקיע במחשב חדש ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איך הלוח אם: GIGABYTE GA-945P-DS3 יציב? עושה בעיות? יש לוח אם יותר טוב במחיר הזה? (סביבות ה 500-600) אני מחפש לוח אם זול ופשוט, לא מתכנן שום OC, שלא יעשה בעיות. מתאים לצרכים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי Mainboard : MSI RC410M-L (MS-7173) Chipset : ATI Radeon Xpress 200 Processor : Intel Core 2 Duo E4300 @ 1800 MHz Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GT Hard Disk : Hitachi (165 GB) הזיכרון שקיים אצלי הוא של חברת ceon קניתי עוד זיכרון מאחר ויש לי עוד סלוט פנוי אך הפעם קניתי של kingston וקניתי בידיוק את אותו הדגם - 677n5 1g ddr2 sdram חיברתי את הזיכרון וכשנכנסתי למשחב שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס החדש ועדיין כתוב לי 1GB. אני לא יודע מה הבעיה ולכן גם אין לי דרך לתקן אותה. יכול להיות שזה הבעיה בלוח אם? אין לי מושג, בגלל זה פניתי אליכם שתעזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. בתודה, עומר [=
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
:jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3048 הופתעתי מהמחיר... אם אני חוסך 150 ש"ח ו*לא* קונה את הP35-DS3 , אני מפסיד הרבה אופציות לעתיד ? זכרון מתוכנן - 800, CPU תקציבי - 2160 / 2140 + OC "קל" ל3G. היישום - HTPC בעיקר, עם כרטיס מסך (מתוכנן) 8600GT או HD 2600 - לפי "הזול מביניהם" ... יש מצב שיעבוד ? או לשפר את הלוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 1G זיכרון של טווינמוס (512X2) ואני רוצה להחליף ל-2G.. האם אני יכול לעשות טרייד אין עם החנות על מה שיש לי עכשיו? ועוד משהו אם אני קונה זכרון חדש אני צריך לפרמט את המחשב??? ושאלה אחרונה.. כדי לי בכלל לקנות עכשיו זכרון או לחכות עוד?(יש לי מעבד core 2 due אם זה קשור) דניאל.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום שדרגתי את המחשב והוספתי 2G ע"י 2 סטיקים הזהים במהירות והחברה התקנתי אותם בסלוטים הצהובים כאשר הישנים בכחולים 512M המחשב מזהה רק 2G מתוך ה3 בדקתי ההתקנה הזכרונות יושבים טוב איפה ומה עלי לבדוק לסיבה בברכה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני רואה עכשיו הרבה כתבות באתר הזה,ושמתי לב שעכשיו כל החברות משנות ליבות ויוצאים דגמים חדשים ויותר טובים של מעבדים, אז האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מחשב? או ששווה לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל לקבל מחשב הרבה יותר טוב? ומתי יוצאים מעבדי Nehalem? תודה!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתורידו את EVEREST הגסרא החינמית http://www.majorgeeks.com/download4181.html ותגידו לי איזה טמפרטורה יש ב- AUX ...?? בבקשה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 תוכנת הCore Temp מראה לי טמפרטורה של 37 מעלות לכל ליבה ותוכנות הTAT וSPEED FAN מראות 22-24 מעלות. מי מדויק יותר? ולמה ההבדלים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הוורסיות השונות (1.0 1.1 2.0 ) האם לדרוש וורסיה מסוימת האם מומלץ לשימוש עם E6300
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא זה לא פאנום ,באנצים ואפילו לא קרוב. כל הרעש והצלצולים לגבי הצד האפל של AMD בשביל " Athlon 64 X2 5000+ הגירסא השחורה" מה מיוחד במעבד הזה שהיא עשתה עליו כל כך הרבה צלצולים ורעשים? ה X2 5000+ החדש יכלול מכפלה פתוחה, יהיה 65 נ"מ ויבוא בתדר 2.6Ghz, יצרוך רק "65W" TDP ויבוא עם 2X512 קאש L2 אם אתה קונה 1000 יחידות של המעבד הנ"ל, כל יחידה תעלה לך כ 136$. "מה עם פאנום?" פאנום עדיין מתוכנן להשקה בנובמבר, החודש שפנרין יושק וגם הכרזה מבית אנוידיה תבוא. Fudzilla - AMD dared the world with new K8
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מתלבט בין מעבד 641 למעבד 925 לעבודה משרדית אני חושש מהחום של המעבד מה כדאי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם יש הבדל ניכר בין 6600Q לבין XEON מקביל בשרתים? (אשמח לקבל בנצ'ים)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום. הזכרון במחשב שלי נשרף איכשהו ואני רוצה לקנות זיכרון של ג'יגה. עכשיו, אני לא יודע איזה אני צריך ddr או ddr2. מה ההבדל ביניהם? האם אפשר לחבר את שניהם? איך אני יוכל לדעת איזה אני צריך? תודה לעוזרים עריכה: לא הייתי בטוח אם השאלה מתאימה לפורום הזה. אז מנהלים, אם ההודעה מתאימה יותר לפורום הראשון בבקשה תעבירו אותה לשם בלי לנעול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
עם מדבקה על הזיכרון שרשום בה שהזיכרון הוא PC-6400. בדקתי בCPU-Z,MEMSET והן מצביעות על כך שהזיכרון עובד ב667MHZ. יש לי עוד סטיק של זיכרון במחשב שהוא DDR2800MHZ וכשנכנסתי לביוס והחלתי הגדרות אופטימליות ראיתי שהזיכרונות עובדים במהירות 667MHZ עקב זאת שהזיכרון שהחליפו לי הוא כנראה עובד בתדר DDR2667MHZ. האם ניתן לעשות עוד בדיקות כדי לוודא במאה אחוז שהזיכרון הוא אכן 667 ולא 800? או שמתוך הבדיקות שעשיתי לעיל זה מספיק בדוק. תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב אם סלרון 3.0 ולוח אם pcpartner p4m800pro וזיכרון DDR 512 ואני בזמן הקרוב לא הולך לשדרג מעבד ופשוט בלוח אם יש לי AGP וממש לא משתלם לקנות לו כרטיס מסך חלש ביותר כסף מאשר PCI EXP אז חשבתי אולי להחליף עכשיו לוח אם וזיכרון לDDR2 התקציב הוא 450 שקל זה אומר לוח אם פשוט שיוכל לתמוך בזיכרון DDR2 ומעבדי הדואל קור כולל גם הסלרון למינהם של ה775 וגם איך אפשר להוציא את המעבד מלוח בלי ליגרום נזק? כדי להעביר ללוח חדש בקיצור: חשבתי ליקנות לוח אם שיהיה לו PCI EXP וכרטיס מסך מובנה לעת עתה וזיכרון 1 גיגה או 512 ובאפריל ליקנות כרטיס מסך בחיבור PCI EXP וכמובן שהמחירים ירדו עד אז אז השאלה המסכמת זה משתלם??
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
המפרט מחשב שלי זה amd 5600 2 gb ram geforce8800gts enermax 400w 320gb w.d חייב לוח אם עם פייר ואיר הטכני בחנות אמר לי שעדיף הלוחות של ג'יגהבייט אך הלוח ג'יגהבייט שאני רוצה הוא זול יותר, לכן אולי פחות טוב מהאביט ?
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
מחפש לוח 478 למעבד 2.6 עד 350 גג קיים עוד הדגם של הAlbatron?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שאלה: האם מעבד AMD ATHLON 64 X 2 4200 בהכרח יותר טוב ממעבד AMD ATHLON 3800 64 X 2 ?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בתוכנת מדידת טמפרטורה אני רואה שהsystem נמצא בטמפרוטה די גבוה.. עכשיו אני לא יודע על איזה רכיב מדובר במחשב... זה הצ'יפסט של הלוח אם אולי? התוכנה: וזה המחשב: תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-