עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בביקורת זאת נתמקד בביצועי Core i7 החדש ביותר של אינטל שהושק זה עתה. האם דגם יורש בכבוד קו ארוך של מעבדים מוצלחים ופופולריים?לכתבה

2. Started by daniel86,

אם יש לי זכרון ddr3 1600 mhz של 8 ואני רוצה להוסיף עוד אחד, האם המחשב יעבוד לי על 3200 Mhz? או שלא משנה כמה זכרונות אני אוסיף כל זכרון עובד לחוד והמהירות לא מתחברת יחדיו?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  3. אני מעוניין בלוח עם כל הפיצרים, שיהיה מצויין לOC עד 750-800 שקל... למעבד אינטל E8400 (מיתכוון לעשות OC של 3.9-4 GHZ)

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
    • 7 תגובות
    • 838 צפיות
  4. שלום לכולם, זה הלוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp הבעיה היא שאני מנסה לשנות את ה BIOS MODE ל UEFI כי מותקן לי WIN 8.1 במחשב (SSD). לפי שלב 6 במדריך הזה: http://www.eightforums.com/tutorials/20256-uefi-firmware-settings-boot-inside-windows-8-a.html אם אין לי את האפשרות של UEFI זה אומר שהלוח אם שלי לא תומך, למרות שרשום ב SPECS של האתר שהוא כן תומך: [*=left]2 x 64 Mbit flash [*=left]Use of licensed AMI EFI BIOS [*=left]Support for DualBIOS™ [*=left]PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.6, ACPI 2.0a מה פספסתי ? תודה לעוזרים מראש.

5. המפרט הקיים מפורט בצד אני רואה לאחרונה הרבה מעבדי E8500 E8400 משומשים למכירה האם החלפת המעבד תשפיע בצורה רצינית בכל הקשור למשחקים? איזה מעבד הכי כדאי לקנות ? E8500 E8400 Q9550 Q9650

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by YoniG,

אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון. אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון. הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב. איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by shlomishlomi,

מתי יוצאים לוחות P45??

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by avner_s,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה או שלא טוב הבעייה היא כזו, בעצם זה לא בעייה או שזה הייתה בעייה יש לי מחשב p4 2800 פרסקוט לוח אם שלגיגהביט 8s655tx ultra זיכרון של סומסונג 2*256 dc הרדיסק של מקסטור 40 גיגה וכרטיס מסך fx 5200 innvo3d 128m 64k המחשב עובד עם דריבר 66.93 כל המשחקים עובדים מצויין ללא שום בעייה אוקי עכשיו קניתי מחשב חדש amd 64 3000 box 754 לוח אם של גיגהביט k8ns זיכרון של מיקרון 1*512 הרסידק גם של מקסטור 80 גיגה sata התקציב שלי לא היה גדול ומשום כך לא קניתי כרטיס מסך כי היה לי gforce 2 mx400 64m בעתיד התכוונתי לקנות כרטיס מסך חדש וטוב אוקי הכנסתי אותו למחשב המחשב עובד יפה אפילו משחקים הוא מריץ לא רע עד שהגעתי למשחק פיפא 2005 התמונה קופצת …

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by NI4NI,

אם אני קונה מעבד ATHLON64 DUAL CORE, האם אני צריך צ'יפסט מיוחד שתומך בזה או שכל לוח עם תושבת 939 רגיל יהיה בסדר ? תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  10. שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX ASUS M4N82 DELUXE ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. אני זקוק לשני לוחות אם שתומכי CF ומעבדי אינטל (נא לא להביא לי לוחות אם שתומכים בSLI קפיש?) אני צריך אחד בתקציב של 600-800 ואחד שבתקציב של 1000-1200. אם תוכלו להביא מספר לוחות אם כאלו הודה לכם מאוד. אם אין חיה כזאת. לוח אם תומך מעבדי AMD יהיה אפשר להכניס (בתנאי שהוא תומך סוקט AM2+) .

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by yuval001,

שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by R0112,

שלום המפרט של המחשב שלי: לוח אם - ABIT IB9, P965, תומך בDDR2 800 ו667 מעבד - Core 2 Dou E6300 הזיכרון שלי כרגע הוא 512*2 667 של G-SKILL אני רוצה לקנות ארבע כרטיסים של 2GB כל אחד כדי להוציא מהמחשב הכל : איזה חברות עכשו הכי טובות בשוק? איזה דגם כדי לקחת?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  14. המערכת הנוכחית כוללת : מעבד : E6420 לוח : GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות : GEIL 2GB DDR2 800MHz CL4 אני רוצה לשדרג את המעבד במינימום מאמץ. אפשרות אחת היא E8400 שהלוח עדיין יתמוך בו ולא יצריך החלפה של שום דבר אחר. חשבתי גם על צעבר ל- I5 אבל אצטרך להחליף את הלוח. האם יש אפשרות ללוח שיתמוך גם ב- DDR2 או שבכל מקרה מדובר בקומבו של מעבד+לוח+זכרונות ? אם אין ברירה מה הקומבינציה הכי זולה שמומלצת ? ****************************** עריכה - מה ההבדל בביצועים שכל אופציה תתן ביחס למעבד הנוכחי ? תודה. ברק.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by guyyug,

יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by GMTK,

שלום לכולם רציתי המלצה ללוח אם, בעקבות זה שהחנות משחקת איתי עם הלוח ואומרת לי כל יום מחר מחר מחר נשבר לי ואני הולך לבטל תהזמנה היום עם היא לא תגיע ואני מחכה 4 ימים יותר מימה שהובטח לי ועם הוא לא יוריד במחיר בגלל הדבר הזה אני גם מבטל. הלוח שהיה אמור לבוא עם המחשב החדש הוא ashrock fatality p67 b3 המתוקן . עקב זה שהרבה חניות לא עובדות עם המוצר הזה והחנות הזאת כן אבל אני לא בנוי למשחקים של כן כן לא לא שחור לבן. ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת באזור נתניה ועם יש חנות שמוכרת תלוח אם הזה בפחות מ800 שקל אין לי בעייה להביא אותו ולקחת אותו לחנות ושיעשו עליו הרכבה. אז ככה ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת שבאזור שלי ללוח זול וטוב הכוונה זול וטוב מחיר סבבה ששווה את הלוח…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  17. אירוע ההכרזה של המתחרה AMD עבור המעבדים הביתיים החדשים שלה מדרבן את אינטל לספק קצת יחס לתוכניות האישיות שלה עבור התחום - עם תוספת תמיכה מבורכת ב-PCI-Express 4.0 בתור הכותרתלכתבה

18. Started by noam,

יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  21. שלום לכולם, התחדשתי היום בהזמנה של i7-3930k שיגיע תוך שבוע-שבועיים ועכשיו אני צריך להתאים לו כמה חלקים. חקרתי קצת את עולם לוחות האם המתאימים אבל לא הצלחתי להיסגר על לוח מתאים לי אז אשמח לעזרתכם. דרישות: 1. תקציב: אשמח למשהו באזור ה-1700-1200 שקל, אבל זה גמיש עבור ביצועים\פיצ'רים מהותיים. 2. 8 סלוטים של ראם. 3. דרישה רטורית - 6 יציאות SATA כשלפחות אחת היא SATA3 (רטורית כי כולם באים עם הבקר של אינטל שנותן את זה). 4. עדיפות למספר רב של יציאות USB3. 5. אני חושב שאני מעדיף standard ATX, אבל אני לא בטוח שאני צריך להעדיף את זה (האם Extended ATX באמת מקטין משמעותית את מבחר המארזים?) מידע שימושי לממליץ: 1. אני לא רואה את עצמי בונה מערכי כרטיסי מסך מפלצתיים, כרגע אני חושב שאסתפק ב-…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by tomererez,

אז ככה, אני רוצה לוח אם שיספק לי חריץ אחד של PCI-E X16 ואחד של X8 - ועם אפשרות לCrossfireX וSLI ושיאפשר לי סאונד באיכות גבוהה עד עכשיו הייתי נעול על Gigabyte GA-P55A-UD4 מכיוון שהוא נתן לי את כל האופציות, אך הוא יקר מאוד (967 ש"ח ליתר דיוק) והיום אחד מהפורום אומר לי שיש אחלה לוח אם של אינטל שיספק לי את כל הצרכים שאני צריך ב200 שקל פחות עכשיו השאלה לי אליכם המקצוענים האם הלוח אם הזה הוא איכותי וטוב? INTEL WARRENSBURG : P55WG המחיר שלו הוא רק 730 ש"ח, שה 230 שקל פחות מהUD4, משמעותי ביותר. הלוח אם הזה מפיק גם הוא יכולת לSLI וCF, והחריצים של הכרטיס מסך שלו הם עם אותם מאפיינים, PCI-E X16, ואחד X8 מה אתם אומרים? הלוח אם הזה (P55WG) הוא טוב?! או שהוא לא משהו ביחס לUD4?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by nimikipod,

ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…

24. למה הופסק הייצור של המעבד הזה? במה אחיו הגדולים יותר (E7X00) טובים ממנו חוץ מהתדר הגבוה? כרגע נודע לי שאוכל להשיג אותו ב350,האם הוא משתלם יותר מהE6850 שהציעו לי? עם מי אקבל יותר ביצועים בC@?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים