מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות את הלוח אם של GIGA BYTE GA-8SG667 תומך ב-AGP8X ובזכרונות DDR400 לא רשמית אני הולך לקנות את הלוח הזה מפנדה ואני רוצה לקנות זכרון DDR400 מתאים אבל אני לא יודע איזה כי יש כאלה שלא תומכים זה הלינק של הדגם http://www.giga-byte.com/products/8sg667.htm וזה לינק לכל סוגי הזכרונות שהלוח הזה תומך http://www.giga-byte.com/support/support_ddr400_8sg667.htm ומתוך כל סוגי הזכרונות שם, אני צריך לבחור דגם של זכרון שיש אותו בפנדה ואני לא יודע איזה יש בפנדה... עקרונית אני מעדיף את ה-CORSAIR אבל כל דגם יתקבל בברכה כל עוד הוא יעבוד ותודה !
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט, וראיתי פה שמוכרים מעבדים מזויפים אז קצת נבהלתי ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוכנה שיכולה להגיד לי אם המעבד (AMD) הזכרונות והכרטיס מסך מקוריים ועל כמה הם באמת עובדים ? תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לדוגמא, ראיתי מעבד אטלון 3200+ שהוא בעצם 2100 או משהו כזה..
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ברשותי לוח GA-7VRXP VER 2.0 שתומך עד XP 2600 FSB 266 יש לי מעבד DURON 1000 שעובד יפה מאד ללא שום בעיות רק שאני הופך סרט מ DVD ל VCD אני מרגיש שהמעבד חלש אני הופך לסרט מ DVD ל VCD פעם בחודש 1. האם כדי לשדרג ל XP 2400 בכ 500 ש"ח או למכור ולקנות כבר מחשב חזק יותר ? 2. יש לי ברגע זה חבר בהונג קונג שיכול להביא לי מעבד XP-2400 ב 400 ש"ח באריזת BOX אבל זה יהיה ללא אחריות האם כדי ?
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לוח של Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard עד איזה מהירות מעבד הוא תומך? תודה....
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב (כנראה בפסח) לפנטיום 4 2.4 (לא סגור). המחשב ישמש הרבה למשחקים, קצת לעריכת גרפיקה. חשבתי ללכת על זיכרונות של Geilורציתי לשאול: אם ההבדל בביצועים במשחקים בין הזיכרונות הוא גדול? מה ההבדל והאם הוא שווה את הבדלי המחירים (256MB ddr400 עולה כמו 512MB ddr333). ועוד שאלה קטנה: האם יש הבדלים בין תיזמוני הזיכרונות, וכמה הם משפיעים? בקשר לOC אני עדיין לא בטוח, וגם עם כן אז קטן. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח אותו. איזה לוח אם הכי טוב בסביבות המחירים של 800 ש"ח, והאם שווה באמת הכסף שלו! שהלוח אם יהיה מתואם לאובר קלוק כבד הכי טוב שאפשר. שיתמוך בזכרונות DDR ה 400MHZ כפי הניראה השאלה נישאלת באובר קלוק, למה אני מתלבט בין ה AXP 2700+ למעבד ה 2.4C, כי באובר קלוק עם ה 2.4C אני יכול לעקוף את ה AXP 2700+ בהרבה........
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח אם ASUS AV7333 עם מעבד AMD 1700XP וזיכרון של סמסונג 256 MB - המחשב כבר לא מסוגל לקרוא לי משחקים חדשים והוא נתקע איןסוף!!!! אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש למחשב - כנראה של 512 MB. כך שבסופו של דבר יהיה לי במחשב 768 MB - זה אפשרי לא? (כל הכרטיסים ביחד) אז אני מבקש המלצה לכרטיס טוב, חזק ואמין. נ.ד - אני לא מבצע OC במחשב. הוא למטרות משחקים פלוס עבודות בלבד. תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, בלוח הזה: http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=160-SB-E679-KR&family=Motherboard Family&series=Intel P67 Series Family&sw=5 יש לו 3xPCI-E x16/x8 ו- 2xPCIe x8. אז אם אני ישים שני כ.מסך מסוג GTX560TI על ה-PCIe X16/X8 הם יעבדו שניהם על x16 ? מה שאומר שכל הכוח מכל כרטיס ינוצל ולא כמו x8 שרק חצי מהכוח של הכרטיס מנוצל.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המצב שלי כרגע הוא שאני מחפש מעבד אשר מתאים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול (למשל עבודה במטלאב וחישובים מסובכים) יש לי כמה שאלות: 1. האם קיימים היום מעבדים הנמכרים במחיר מתחת ל- 1800 ש"ח (לא משנה לי כמה מתחת), אשר מתאימים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול? אם כן אז אילו דגמים? אם לא אז באיזה מחיר ניתן למצוא מעבד מתאים? 2. האם intel i7 2600k עונה על הצורך הנ"ל? והאם השוני בינו ובין intel i5 2500k הוא משמעותי עבורי? אני אשמח לשמוע אם יש לכם הערות או משהו לאמר שיכול לעזור לי תודה טל
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K - מעבד MSI RTX 2070 SUPER GAMING TRIO 8GB GDDR6 HDMI 3xDP - כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מפת דרכים מודלפת חדשה מצביעה על כך שכדאי לנו למתן מחשבות על משפחת מעבדי Core-X חדשה בתקופה הקרובה - וגם על דור ה-Rocket Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי HTPC : מעבד קיים- INTEL 2DUO E7500@2.93GHZ לוח אם קיים - gigabyte EG41MF-US2H זכרון - 4GB האם לדעתכם זה מספק לצרכי עריכה? האם אצטרך להחליף לוח אם או רק כרטיס מסך (הכרטיס הקיים מובנה על הלוח)? תודה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הלוח האם הוא תומך בRAID ? לוח P5P43TD של אסוס, שימו לב לא גרסת הפרו!. בחיפוש בנט הנושא לא ברור אם כן או לא ואני צריך להחזיר תשובה האם לקחת לוח זה במקום הP53Q-E שהלך... תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי זיכרונות OCZ REAPER 2GB 800MHZ שכל אחד 2GB וסה"כ 4GB... רציתי לשאול: אם אני יוסיף עוד 4 GB זה ישנה לי את הביצועים? אם כן משמעותית? ומה עדיף? 8GB DDR2 800MHZ או 4GB DDR3 1333GHZ?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב תחת מפרט מסוים בו הופיע כרטיס מסך לוח ASUS דגם P5KPL-CM ציפסט G31 והמוכר אמר שהוא משדרג אותי לMSI 1GLAN G31M3-F V2 האם זה באמת שידרוג? או שפשוט נגמר לו הלוחות והלוח פחות טוב ממש תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מאמר חדש של טומס הרדוואר המציג איך ליבות באות לידי ביטוי במשחקים ובישומים. http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cores-performance,2373.html המסקנה- שהליבה הרביעית לא באה לידי ביטוי במשחקים.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה שמתי לב שבכל זמן שיש תצוגה מורכבת על המסך ( כגון משחקים ישנים או אפילו משחקי פלאש ) יש שימוש של 100% במעבד והמחשב מתחיל להיתקע קלות... זאת בעיה שלא הייתה לי בעבר, המפרט: לוח אם msi neo2 platinum מעבד amd 3800X2 939 זכרונות 1 ג'יגה של PDP כרטיס מסך 6800GT 256 ומסך ASUS 22" יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, זה ממש משגע אותי אני מרגיש כמו פנטיום 2 ... תודה, דור
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את הe6300 שלי הלוח אם שברשותי לא תומך ב8400 לכן חיפשתי את הלוח אם הכי בסיסי שיתמוך במעבד, מכיוון שאני לא מעודכן ממה ששקורה בשוק בשנה האחרונה רציתי לדעת אם שילוב זה יעבוד , או שהלוח יגביל אותי באיזשהי מידה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
לכל צ'יפסט שאינטל מיצרת היא מגדירה מאפיינים מסויימים, לדוגמה FSB של עד 1333. איך מצליחה גיגבייט או חברה אחרת למכור לוחות עם אותו צ'יפסט אבל מאפשרות FSB של עד 1600. או דוגמה אחרת, צ'יפסט שמתאים ל- Q2D ו- Q2Q, משולב בלוחות של חברות אחרות בהם הוא מתאים גם למעבדי Extreme. ואחרי כל השינויים שהחברות עושות ללוחות ולצ'יפסטים - הם עדיין עובדים בלי בעיות. איך יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה ללוח אם, וכרטיס מסך טוב למשחקים במחיר סביר! יש לי מעבד 3.0, ו2 סטיקים של 512 400MHZ, של CROSS. מחפש לוח אם זול, אבל שיספק את העבודה, בעיקר למשחקים, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כרגע יש לי ddr400 512 cl 2.5 של twinmos עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה מ-ksp אבל יש להם של חברות שונות רק ולפי מה שהבנתי יכולות להיות בעיות עם זה. וגם אי אפשר להחליף או להחזיר ציוד שנרכש ב-ksp. מה לעשות? זה באמת יכול לא להתאים אם אני לוקח של חברה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-