עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, יש לי לוח אם של ABIT והורדתי לפני איזה 3 חושדים מאוורר קטן שהיה עליו(כמו על כל לוח אם),בגלל שעשה רעשים. חברה לוח אם שלי יכול להישרף? (ואם כן,מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא ישרף,כי זרקתי את המאוור שהיה על הלוח אם לפח)

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  2. המפרט הקיים מפורט בצד אני רואה לאחרונה הרבה מעבדי E8500 E8400 משומשים למכירה האם החלפת המעבד תשפיע בצורה רצינית בכל הקשור למשחקים? איזה מעבד הכי כדאי לקנות ? E8500 E8400 Q9550 Q9650

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

4. שלום לכולם, יש לי מחשב שלוח האם שלו זה : Intel® Desktop Board D946GZIS במפרט של לוח האם רשום שהוא מתאים לכל מעבדי LGA755 "Support for an Intel® processor in the LGA775 package" נכון להיום המעבד שקיים על המחשב זה P-D 3.2GHZ האם אני יכול להיות בטוח בקניה של מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 BOX ולדעת שהוא יתאים ? איך אני בכלל יכול לבדוק את זה לפני ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by בנציצ,

.יש לי לוח אם שלפי מה שבדקתי תומך ב2 ג'גה ראם. קיבלתי את המחשב עם 2ג'גה ראמ אני הוספתי עוד ג'יגה כרגע יש לי 3 ג'יגה ראם הענין הוא שמחשב רואה שיש 3גי'גה גם בביוס מצוין 3 ג'יגה אז השאלה היא עם באמת המחשב מנצל את השלוש ג'גה . ואיך אני באמת יכול לבדוק אם הוא עובד ןומנצל את ה3 ג''יגה ושאני לא עושה נזק למחשב

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX ASUS M4N82 DELUXE ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by amirx19,

אם לוקחים 8200 וממהירים אותו למהירות של ה8400 האם יהיה איזה שהוא הבדל בביצועים בניהם אפילו הפעוט ביותר?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by rann,

פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by Yuron,

שלום. ברצוני לדעת את ההבדלים בין המעבדים של אינטל מדגמים I 5, I 3 והדגמים הישנים שיצאו לפני אלו, והאם המרובעי ליבה עדיפים. בקיצור מה יותר טוב לקנות למחשב ביתי ממוצע? משקים סרטים אינטרנט ופוטושופ. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by bora8,

שלום אני קונה מחשב מבוסס I5 רציתי לדעת לאיזה לוח יש כרטיס קול טוב יותר המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטי HD וקצת עריכות וידאו ‏Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwO7uzOlu1js0TqM&templete=2 או ‏P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://asus.com/product.aspx?P_ID=YhNWZrOT1OWycIgo&templete=2

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by אברם מהמכולת,

מעבד : AMD Athlon XP +2500 לוח אם : Epox EP-8RDAE nvidia nforce2 Ultra 400 + MCP2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR 200Mhz PC3200 האם הרכיבים שלי עובדים כולם ב 200Mhz ? כלומר, האם מהירות מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה, מתבצע ב 200Mhz ? (האם בכלל נכון לתאר זאת כך : "מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה") ?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by assaf990,

על פי מה בכלל זה צריך להיקבע? זיכרון DDR400 PC3200 CL 2.5

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by GMTK,

שלום לכולם רציתי המלצה ללוח אם, בעקבות זה שהחנות משחקת איתי עם הלוח ואומרת לי כל יום מחר מחר מחר נשבר לי ואני הולך לבטל תהזמנה היום עם היא לא תגיע ואני מחכה 4 ימים יותר מימה שהובטח לי ועם הוא לא יוריד במחיר בגלל הדבר הזה אני גם מבטל. הלוח שהיה אמור לבוא עם המחשב החדש הוא ashrock fatality p67 b3 המתוקן . עקב זה שהרבה חניות לא עובדות עם המוצר הזה והחנות הזאת כן אבל אני לא בנוי למשחקים של כן כן לא לא שחור לבן. ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת באזור נתניה ועם יש חנות שמוכרת תלוח אם הזה בפחות מ800 שקל אין לי בעייה להביא אותו ולקחת אותו לחנות ושיעשו עליו הרכבה. אז ככה ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת שבאזור שלי ללוח זול וטוב הכוונה זול וטוב מחיר סבבה ששווה את הלוח…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by ilanb0,

הלוח שלי התחרפן. מה עדיף: לוח עם רכיבים חיצוניים (סלוטים וכד') או שהרכבים בלוח יהיהו on board?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  15. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by itaysp,

אני צריך בשביל המחשב שאני מנסה לבנות HTPC. הבעיה שלי היא שאני לא מוצא לוח במידות.. יש לי 22X22 ס"מ שאני יכול להישתמש ללוח. כל השאר כבר תפוס ע"י הספק כח... רצוי שישיה גם כרטיס מסך מובנה אבל אם לא אז לא..

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  17. סוף סוף נחת אצלי היום מחשב חדש וכמובן התחלתי לפשפש בקרביו וכבר בסנדרה נתקלתי במספר הדורש הבהרה: תחת Chipset 1 ב-Front side bus speed מופיע 2X804MHz-1608 MHz data rate. אציין שתחת Processor speed מופיעה המהירות הנכונה 1.81GHz. האם אני טועה ששני הנתונים צריכים להיות זהים? אם לא אשמח לקבל הסבר קצר. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by silver,

איזה מעבד עדיף לקנות 6300 e http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8954 או e-4300 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9783 מאחר ושניהם עולים אותו מחיר ומה ההבדלים ביניהם

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. היצרנית ממקאו ממשיכה להגדיר מחדש את מה שאפשרי בעולם המחשבים הממוזערים עם דגמי Pico מעודכנים לכתבה

20. Started by Yosi199,

האם יש חיישני בקרה שמראים טמפרטורות, מהירויות מאוורים וכאלה בDFI Lanparty ut nf4 ultra - d בזמן אמת דרך ווינדוס משהו כמו התוכנה של אסוס בלוחות שלהם?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by eldada,

החלטתי לקנות המפרט הזה: הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON XP 2400 + FAN 999 ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 752 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 315 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 694 ש"ח CD AOPEN X 56 OEM 139 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver 299 ש"ח סה"כ 3,198 ש"ח אבל רציתי לשאול אם שווה לי לקנות את הלום אם הזה (של איפוקס) או לחכסוך 153 שקל (דבר שתמיד יבוצע בשימחה) ולקחת את הלוח הזה של לידטק:LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro , ולא אני לא עושה עושה איזה אוברקלוק רצחני אבל אולי אני יעשה משהו קטן, וגם הבנתי שהלוח של איפוקס פותח את המכפלה א…

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני קונה לוח אם לעבד 7200 למחשב משרדי לחלוטין. רציתי לוח אם פשוט ורציתי לדעת את זה לוח אם סביר Gigabyte GA-G31M-S2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail או עדיף ASUS? תודה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by BMItay,

מה עדיף מבין שני המעבדים למפרט HTPC? תתחשבו בחום/ביצועים ויכולות OC.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. חיברתי אתמול זיכרון PC2100 שהיה לי בבית עם זיכרון PC3200 שכבר היה במחשב ה3200 הוא 512 וה2100 הוא 256 המחשב עבד חלק אבל היום בבוקר שהדלקתי את המחשב המסך לא ניפתח החלפתי את הכרטיס מסך לישן שהיה לי בבית וזה עבד יכול להיות שזה קשור לכרטיס זיכרון ששמתי? הכרטיס מסך הוא GIGABYTE RADEON 9550 128MB 64BIT

25. שלום גם הלוחות הכי חדשים שלכאורה תומכים ב USB3, עושים את זה כאילו הכינו לוח עם USB2 ורק ברגע האחרון עשו טובה וזרקו עליו עוד איזה צ'יפ שיאפשר 2 יציאות USB3. וככה אנחנו מקבלים לוחות עם 6-8 כניסות USB2 ורק שתי כניסות USB3. עכשיו, אפשר לטעון שזה תקן חדש ועדיין לא נפוץ, אבל יש כבר לא מעט לוחות שיצאו לאחר שהתקן כבר הושק ועדיין התמיכה בו מינימאלית. למה בעצם לוקח כ"כ הרבה זמן ליצרני הלוחות לאמץ את התקן החדש ?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים