מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD 64 3000+ 512 cache עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף ( אני מתכוון האם זה שווה תכסף ) עוד 300 שקל ל AMD 64 3200+ 1024 cache? האם ה 1024 cache שווה תכסף ? תהשקעה של ה300 שקל ? והאם זה יעזור לי ב OC שכנראה אני יעשה בעתיד ?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בחלקים נפרדים ולחבר אותו לבד קודם כל אני רוצה להתחיל בלוח האם לפני המעבד,הזיכרונות,הדיסקים הקשיחים,צורבים,כרטיסי מסך וקול, וכדומה אני יודע שכרגע אני לא הולך להשקיע ב-quad core מעבד כרגע, ואני יודע שאני אשאר באינטל למרות הדברים הטובים של AMD אז אני רוצה DDR2 וחשוב מאוד התושבת למעבד כרגע אני אקנה מעבד core 2 dou אבל בעתיד אני ארצה לשדרג ל-quad core הקיצקוץ אני צריך לוח שהתושבת שלו תתאים לשדרוג בעתיד ותתמוך גם בברצלונה של AMD (מי יודע) מישהו מכיר דגם טוב של asus במחיר סביבות 100-150$? ועוד שאלה בקשר למארז.... לוח אם חדיש יכול להתלבש על כל מארז או שגם צריך מארז חדיש?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בתיאוריה שלי אפילו DDR2 400 אמור להספיק בשביל לנצל את הבאס של המעבד. אני שואל כי בדר"כ DDR2 667 יקר מDDR2 533 ובנוסף לזה בדר"כ לוחות מבוססים 945P יקרים מלוחות מבוססים 945PL, והתקציב הוא דיי גבולי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי איכותי זה 24bit.. אבל לא רוצה שזה יהיה יקר מדי, בערך שיעלה 600-900 ..[ ואם אין, אז באיזה מחירים? ואיזה עוד כרטיס קול איכותי Onboard יש? וכמובן שיוכל לתפקד על 5.1.. כי יש לי כרגע 5.1 של Winner, ואחד מהם פשוט לא עובד בגלל שהלוח אם מעפן וישן.. ד"א לשואלים עשיתי חיפוש וזה לא מצא כלום..
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון נדפק לי הלוח הישן סה"כ בן שנתיים ( תעזבו עם האחריות כבר ניסתי ) כל שאר הדברים הכרטיס זיכרון, המעבד, כרטיס מסך AGP וכולי... עובדים מצויין. אז אני מחפש לוח אם שיהיה בו גם רשת, לפחות שתי כניסות PCI כניסות AGP ו PCI Express הלוח חייב להיות מותאם ל-754 AMD Athlon 64 Socket ; ו - DDR 400. המחיר לא משנה. תעזרו לי למצוא משהו טוב תודה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי Phenom 2 X6 1090T שווה לשדרג ל4570 למטרות גיימינג או שההבדל לא יהיה מורגש? צירפתי את המיקום שלו ב-CPU Benchmarks לשם המחשה היכן הוא עומד כרגע
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כי יש לי ליד הבית חנות עם שירות מצוין אבל יש להם רק זיכרון של מיקרון (256X2 3200) אז שווה בשביל ללכת על Winbond/Twinmos להחליף לחנות כמו PCH ? שאר השילוש: AXP 2100+ aiuhb 0203 Epox 8rda+ תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה, יש לי שני דיסקים קשיחים וצורב אחד, כולם PATA. אני צריך לוח אם שיהיה אם כרטיס מסך מובנה, יתמוך בקונרו, יהיו לו שני PATA ויעלה בסביבות 600. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הי אני קונה מחשב חדש לגיימינג בעל I5 2400 וכרטיס יחיד GTX 570. אני צריך המלצה ללוח אמין וטוב מ-KSP. דרישות מיוחדות: בעתיד אני מקווה לחבר גם SSD, ואולי USB 3 יהיה נחמד (למרות שאין זה שיקול מכריע כי לא מפריע לי בעתיד לקנות הרחבה ל-USB 3)
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייח שאני רוצה לשדרג כדי לא להשקיע יותר מדי כסף ובעתיד אולי לקנות חדש. לוח האם שלו זה - Gigabyte 965p ds3 מעבד core 2 due e6600 intel זיכרון כרגע 2 gb 667mhz דיסק קשיח 320GB עכשיו חשבתי לשדרג רק את הזיכרונות, אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות זכרונות יותר מהירים 800mhz זה המקסימום שהלוח אם תומך, וגם להוסף אותם לקיימים כדי שיהיה יותר זיכרון בכללי. מה אתם ממליצים? לקנות 4 GB 800mhz זכרונות חדשים ולהחליף לגמרי את הקיים או להוסיף 2 GB לקיים כדי שהמחשב יוכל להריץ ברקע הרבה טאבים (ככה אני רגיל לגלוש)? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני שובר את הראש בבחירת הלוח אם! יש בידי את הרכיבים הבאים: Inter Core 2 duo E6300 2X Corsair 512mb 667mhz. Enermax Liberty 400watt Asus Radeon eaX1950pro (לא מתוכנן OC) אשמח אם תוכלו לדרג לי את הלוחות הבאים: לפי איכות מול מחיר, במידה ואני רוצה לחסוך כמה שניתן אבל לא באיכות ירודה. (קחו בחשבון שאני יודע מה נותן כ"א מבחינת תמיכה, אבל לא מבחינת יכולת). Gigabyte GA-945D-S3 Gigabyte GA-946D-S3 Gigabyte GA-965P-S3 Intel® Desktop Board DG965WH Asus P5B Abit IB9 Foxconn P9657AA [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 20:15:20 ושיכלול גם כרטיס קול ברמה טובה.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת. לוח שמתאים למעבדי AM3 (עם זכרון DDR3). עדיפות לATX מלא, אבל גם mATX בא בחשבון. אני לא מצפה לגדולות ונצורות, אבל אם הוא גם אובקלוקר סביר ו\או בעל פיצ'רים נוספים, אדרבא.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1) מה נכון מביניהם האם ה - E6300 הוא DUAL CORE או CORE 2 DUO? 2) עכשיו ראיתי גם שבבנית מחשב רשום שהמעבד הוא DUAL CORE E6300 SLGU9 ובמקום אחר ראיתי שכתוב CORE 2 DUO E6300 SL9SA - מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המעבד E6550 ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3. הורדתי את התוכנה Everest והיא מראה במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/6596/everesttemptr6.jpg ובמאמץ המעבד והלוח אם הגיעו ל- 80 - 90 מעלות. היה נדמה לי שאלו לא טמפ' נורמאליות, אז הורדתי את התוכנה PC Wizard ושם היא מראה לי במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/3489/pcwizardtempva4.jpg מסתבר שפה התמונה יותר גרועה והטמפ' גבוהות ב 10 - 20 מעלות מבתוכנה הקודמת... זה הגיוני? אני יודע שכרטיס המסך מסוגל לעבוד בטמפ' כאלו (יש לי 8800 GT), אבל המעבד והלוח אם? השאלה שלי היא האם הטמפ' הנ"ל הן נורמאליות, ואם לא, מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אמרו לי לעדכן את הBIOS כי יכול לה…
-
- 16 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את הDFI LANPARTY NF4-U ואני רוצה לעדכן לו ביוס הבעיה היא שאין לי פלופי(לפחות לא אחד מחובר) בFAQ באתר של DFI, שתי הדרכים היחסית לעדכן ביוס הן בעזרת פלופי http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=1180&PAGE_TYPE=US&SITE=US http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=3042&PAGE_TYPE=US&SITE=US יש איזה דרך לעדכן את הביוס ללא שימוש בפלופי?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני ישמח להסבר ראשוני מזה בכלל הנתון הזה. מהי חשיבותו למחשב שנקנה למטרת משחקים ומהי חשיבותו במעבד כפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה להכניס חתימה היא נימצאת ב נענע http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf זה פלאש אז שאני מכניס את זה בסימן הזה של פלאש נותן גודל של 300X100 מכניס את לשדה של החתימה עושה שונה פרופיל וזה נותן לי קישור של זה למה מישו יודע? תודה לעוזרים http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-