עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysp,

אני צריך בשביל המחשב שאני מנסה לבנות HTPC. הבעיה שלי היא שאני לא מוצא לוח במידות.. יש לי 22X22 ס"מ שאני יכול להישתמש ללוח. כל השאר כבר תפוס ע"י הספק כח... רצוי שישיה גם כרטיס מסך מובנה אבל אם לא אז לא..

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שלום. עם ריבוי האפשרויות של מעבדים לוחות אם וזכרונות שונים, האם יש אתר שבו אני אוכל להכניס לו משתנים שונים או דגמים שונים והוא יבדוק לי התאמה?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  3. סוף סוף נחת אצלי היום מחשב חדש וכמובן התחלתי לפשפש בקרביו וכבר בסנדרה נתקלתי במספר הדורש הבהרה: תחת Chipset 1 ב-Front side bus speed מופיע 2X804MHz-1608 MHz data rate. אציין שתחת Processor speed מופיעה המהירות הנכונה 1.81GHz. האם אני טועה ששני הנתונים צריכים להיות זהים? אם לא אשמח לקבל הסבר קצר. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  4. דגם ה-Cannon Lake הצנוע והיחיד שהושק לו לפני כמה חודשים מצטרף אל משפחת ה-NUC של אינטל לכתבה

5. דור חדש של Surface Pro ודור חדש של Surface Laptop יגיעו במקביל לכתבה

6. E7400 עולה 664 שקל E7500 עולה 799 שקל E8400 עולה 945 שקל אני לא מתכוון לעשות OC משמעותי עם קירור רציני והכל אולי משהו ממש ממש נמוך שלא צורך השקעה של קירור עכשיו הזיכרון CACHE של ה8400 כפול משל ה2 האחרים [3 מול 6] וגם המחיר שלו בהתאם.. השאלה היא אם זה משהו משמעותי עבורי שיהיה 6 או שאני יכול להסתדר מעולה עם 3? אם למישהו יש נסיון עם המעבדי 7 שלמעלה זה יהיה לי מצוין ואין לי כוונה לשדרג את המעבד אחר כך.. ככה שאני צריך משהו איכותי לאורך זמן אז בקיצור השאלה זה אם לא תהיה לי בעיה להפעיל הרבה תוכנות ומשחקים באותו זמן כמו פוטושופ COD אייסיקיו מסנג'ר ונגיד פרימייר [ואם עולה השאלה איך אתה משחק ובפוטושופ וכל זה.. אז זה לא קשור כי הכוונה היא שאני לא יצטרך לסגור את התוכנות בשביל לשחק א…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by !_Evil_!,

לא לאוברקלוקינג וכדומה לשימוש רגיל ושלא יעלה מחיר מופרז

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרגו ל-פנטיום 4. ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד בעיקר בגלל מחירו הגבוה וחשיבותו. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא סימולטור הטיסה של מיקרוסופט (Microsoft Flight Simulator 2004), ולמי שלא מכיר, יש לציין רק שהוא דיי "כבד" - גרפיקה מורכבת מאוד והתקנה של כמעט 3 ג'יגה על הדיסק הקשיח. כל הישומים האחרים שאני משתמש לא דורשים מעבד חזק. לאחרונה אני שומע מאנשים שמעבד Amd הוא יותר "מותאם" למשחקים, ולכן עדיף לי לקנות אותו, אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחק עם "גרפיקה חזקה" כגון הסימולטור. שאלתי היא: האם זה נכון? האם כדאי לי להוסיף כמה מאות שקלים בשביל Intel, או "להסתפק" ב-Amd שכבר ישרת את המטרה שלו? מצטער על הבורות, אבל הדעות ממש חלוקות בנ…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  9. בזמנו הלוח האם המומלץ והפופלרי היה ASUS M2NPV-VM . אני פשוט רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד AMD ATHLON 64 X2 ורציתי לדעת האם מאז הלוח אם הזה יצאו לוחות אם מובנים טובים יותר עם טווח מחיר זהה?<עד 500 ש"ח פחות או יותר.>

• 14 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by liordavid,

מה קורה אנשים יש לי מעבד p4 2.6 עכשיו יש לי תקציב לכרטיס מסך מטורף (x1900xt) וללוח אם עכשיו הבעייה הגדולה שלי היא שאין לוח היום שהוא socket 478 עם pci-E ואם יש אז זה נדיר . השאלה שלי היא האם יש ואיפה יש בארץ ? תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap:

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  11. שלום גם הלוחות הכי חדשים שלכאורה תומכים ב USB3, עושים את זה כאילו הכינו לוח עם USB2 ורק ברגע האחרון עשו טובה וזרקו עליו עוד איזה צ'יפ שיאפשר 2 יציאות USB3. וככה אנחנו מקבלים לוחות עם 6-8 כניסות USB2 ורק שתי כניסות USB3. עכשיו, אפשר לטעון שזה תקן חדש ועדיין לא נפוץ, אבל יש כבר לא מעט לוחות שיצאו לאחר שהתקן כבר הושק ועדיין התמיכה בו מינימאלית. למה בעצם לוקח כ"כ הרבה זמן ליצרני הלוחות לאמץ את התקן החדש ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by liav12,

היי, הזמנתי את הלוח הנ"ל שאמור להגיע עוד כמה ימים, זה נכון שהוא בנוי לעבוד עם 2 כרטיסי מסך של ATI? כמו כן אך ורק ATI ללא אפשרות ל NVIDIA?

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by coldstorm,

בשבוע האחרון הייתה ירידה די רצינית במחיר הזכרונות - לרמה של 400 ש"ח לג'יגה ו-210 לחצי ג'יגה. האם מישהו יודע מדוע הירידה במחיר? האם שווה לחכות עם שידרוג הזכרון עוד שבוע-שבועיים לירידה נוספת?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by X-It,

אני רוצה לקנות או E6420 או E6520 או E6620 או E6720 או E6820 מחנות בארץ... אתם יכולים להביא לי חנויוות באינטרנט שמוכרות את המוצרים הללו...(ישראליות) ואם יש לכם למשל שני חנויות אם אותו מעבד אז את הזול מביניהם(מבין החנויות) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  15. למחשב חדש שייעודו אינטרנט, מוסיקה, ו matlab - איזה מעבד ולוח עדיפים? ולמה? תודה מראש על תשובתכם

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  16. יש לי מחשב ישן בבית של AMD DURON 2000 1.3 גיגה הרץ.קיצר הלוח הפסיק משום מה לזהות את הכרטיס PCI שהיה עליו כי הכרטיס אונבורד עשה רעשים מוזרים.קיצר אין לי ברירה ואני חייב להשתמש בו ,חיפשתי באתר העלוב של ECS ולא ממש מצאתי כי אני לא יודע בדיוק את שם הלוחזה או K7SEM או K7SEM+ או K7SOM פשוט יש להם מלא דגמים ואני מתחרפן!.עזרו לי בבקשה! :please:

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by snaidis,

ברשותי המעבד: PD805 2.6 GHZ INTEL DUAL CORE. רציתי לדעת במדויק כמה זיכרון מטמון יש לו. לפי מייטב ידיעתי יש לו 1MB לכל מעבד-כלומר יש לו 2 MB זיכרון מטמטן סה"כ? או שאני טועה?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  18. הי אני קונה מחשב חדש לגיימינג בעל I5 2400 וכרטיס יחיד GTX 570. אני צריך המלצה ללוח אמין וטוב מ-KSP. דרישות מיוחדות: בעתיד אני מקווה לחבר גם SSD, ואולי USB 3 יהיה נחמד (למרות שאין זה שיקול מכריע כי לא מפריע לי בעתיד לקנות הרחבה ל-USB 3)

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by AlterEgo,

הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון. האם זה נכון?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by pazer005,

האם יש רייד בלוח הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9518 H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP אני לא מוצא את הרייס בביוס וזה משגע אותי. בהנחה שאני רוצה לחבר 3 כוננים ברייד, מה הן האפשרויות שלי במקרה שאין את זה? להחליף לוח? לקנות בקר?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  21. שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה

22. Started by daniel86,

אם יש לי זכרון ddr3 1600 mhz של 8 ואני רוצה להוסיף עוד אחד, האם המחשב יעבוד לי על 3200 Mhz? או שלא משנה כמה זכרונות אני אוסיף כל זכרון עובד לחוד והמהירות לא מתחברת יחדיו?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

שלום! אני רוצה לדעת מה ההבדל בין סלרון בתושבת 478 לעומת סלרון d בתושבת 775. האם סלרון d יפגין ביצועים טובים יותר לעומת סלרון בתושבת 478 למרות שמהירות השעון שלהם תהיה אותה מהירות (נניח 2.66 או 2.8). ועוד שאלה ברשותכם - מי עדיף על פני מי בביצועים? סלרון או סמפרון? לשניהם יש את אותה כמות בזכרון מטמון (לפי מה שהבנתי). הצרכים - הם פשוטים - אינטרנט, סרטים, מוסיקה, אופיס ותו לא!

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  24. המפרט הקיים מפורט בצד אני רואה לאחרונה הרבה מעבדי E8500 E8400 משומשים למכירה האם החלפת המעבד תשפיע בצורה רצינית בכל הקשור למשחקים? איזה מעבד הכי כדאי לקנות ? E8500 E8400 Q9550 Q9650

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by AsD[eyal],

??

• 10 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים