עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elibadra2,

שלום לכם מה שלומכם? אני רוצה לקנות מחשב בסביביות ה 2200 שקל. אני רואה שבפורום פה אתם כותבים על מעבדים שונים לגמרי מהמפרטים שכתובים באתר איך זה יכל להיות, האם המפרטים שלהם עד כדי כך לא מעודכנים? אתם מדברים על מעבדים "I3 , I5, ו I7 " והם מדברים על מעבדים אחרים לגמרי ,מישהו יכל להגיד לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Chronick,

http://www.theinquirer.net/?article=23845 AMD עומדת לייצר SEMPRONS על בסיס 64BIT בסוקט 754 דגמים: 2600+, 2800+, 3000+,3100+,3300+ כל לוח אם לסוקט 754 יתאים לאחר עידקון ביוס. המעבדים יתמכו בטכנולוגיה COOL AND QUIET בסוף המאמר מוזכרים INTEL שמתכננים להוציא CELERONS שיתמכו ב64BIT גם...

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. בקידוד למשל ? או מתי ולאיזה יישומים כדאי לקנות זוג מעבדי Xeon ? אני יודע שעקרונית מעבדי Xeon זה לשרתים , אבל באיזה מקרים כדאי לאדם פרטי לקנות אותם ? והאם יש הבדלים משמעותים בביצועים לעומת Pentium D Dual Core ?

4. Started by LGA77564BIT PRO,

האם בכל מעבדי סוקט:lga775 intel יש 64ביט? אם כן?ייש אפשרות לבדוק באמצצעות תוכנה ניסיתי הכל אפילו רשמתי בהפעלה dxdaig =\לא עזר יש איזו דרך או תוכנה אחרת!?

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by Magneto,

שלום חברה בשבוע האחרון לכבוד היום הולדת שלי קנו לי מארז מיד טאוור RAIDMAX SCORPIO 868 + ספק 420W Amd athlon 64 3000+ s-939 Gigabyte K8NF-9 NF4-4X Kingstone 512MB DDR 400MHZ/PC3200 Gigabyte GF6600GT 128MB DDR3 PCI-E SLI VIVO התעוררו מספר בעיות בלוח ישנם שני דברים שהלוח לא מצליח לזהות והדיסק שקיבלתי עם הלוח לא עוזר... ב SCSI AND RAID Controllers ST3WOLF SCSI Controller לא מזדהה ולא נמצא בדיסק של הגיגהבייט וב SYSTEM DEVICES ה PnP BiOS Extenstion גם לא מזדהה והדרייבר גם לא נמצא בדיסק של הגיגהבייט אני מניח ששני אלה יוצרים בעיות... למשל.. שאני מנסה לשחק Americas Army online אז אחרי כמה זמן שאני נכנס לתפריט של המשחק מופיע לי מסך כחול שבו הוא אומר משהו על .. Physical memory dum…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אהלן, יש לי לוח אם של ABIT והורדתי לפני איזה 3 חושדים מאוורר קטן שהיה עליו(כמו על כל לוח אם),בגלל שעשה רעשים. חברה לוח אם שלי יכול להישרף? (ואם כן,מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא ישרף,כי זרקתי את המאוור שהיה על הלוח אם לפח)

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by yos11,

שלום לכולם איזה לוח הכי מומלץ ל INTEL 775 3.2 GHZ ותודה מראש

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  8. יש לי את הלוח של אינטל ויש לו רק AGP 4 ואני חיב להחליף לו את הכרטיס כי הוא פשוט חלש מה אני עושה ומה האופציות שלי לכרטיס טוב עד 1300 שח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by AvIv`A,

יש לי סטיק של 256 במחשב כרגע, ואני מעוניין לקנות אחד חדש של 512. של איזה חברה כדאי לי לקנות? כיצד אני אשיג מהירות מירבית משני הזיכרונות (לחבר אותם יחד או רק את ה512?)? הנה תמונות מcpu-z : http://planet.nana.co.il/avivas/cpu.JPG http://planet.nana.co.il/avivas/mother.JPG

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ). הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ). לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by KOSTENKO,

שלום חברה אני רוצה להכניס חתימה היא נימצאת ב נענע http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf זה פלאש אז שאני מכניס את זה בסימן הזה של פלאש נותן גודל של 300X100 מכניס את לשדה של החתימה עושה שונה פרופיל וזה נותן לי קישור של זה למה מישו יודע? תודה לעוזרים http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  12. 1. האם המונח "סיבובי שעון" זה בעצם כמה תנודות HZ (הרץ) המעבד עושה בשניה אחת? 2. מהם תזמוני מערכת? כל השבת ישבתי ו"השלמתי חומר", ונשארו לי רק שתי השאלות האלו בראש, לא הכי מובנות מספיק. תודה רבה מראש לעונים תשובות מספקות וממצות

13. דיברתם כאן על כל כך הרבה לוחות שאני לא ממש מבין כבר מה כדאי לי! יש לי תקציב של 1200 שקל אבל כמובן שאפשר פחות! אני בכלל לא מתעניין בOC אבל רוצה לוח חזק שיחזיק לי הרבה זמן. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  14. אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by koby058,

2.5-4-4-7 או 3-3-3-8

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  16. כחלק מהבדיקות שלי לביצוע OC טענתי את ערכי ה-Fail-Safe defaults ומאז נעלמו לי חלק מההגדרות בדפים שונים של ה-BIOS. גם טעינה של Optimized Defaults לא עזרה. איך ניתן להחזיר את הערכים הקודמים? תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. ברשותי מחשב שמארז הוא חדש וגם הספק וארד דיסק וגם כרטיס המסך.יש לי מאוורר טוב למעבד Arctic-Cooling האם הוא מתאים לתושבת M3 יש לי כרגע מעבד AMD 6000 וזיכרון 2 גיגה.מעוניין להחליף AMD 945 ולוח אם. וזיכרון ל4 גיגה יש לציין שהמחשב עובד בצורה טובה.אבל התחושה שאני צריך עוד קצת האם יש לכם המלצות לשדרוג? רק מחנות זיגזג בבקשה והאם אני ארגיש שינוי בביצועים? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by yuvalaba,

שלום משהו מכיר את הבורד ויכול להמליץ האם כדאי לקנות בורד עם nforce ציפ ולא אינטל 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HD http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  19. יש הבדלים? מה יותר טוב? מה יותר משתלם לעתיד הנוכחי \ רחוק? תודה רבה לעונים ,

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום אנשים, יש לי מחשב שאני רוצה להכין לקרוב משפחה ואין לי זכרון בשבילו זה מחשב די ישן שאפשר לעשות ממנו שרת קטן ביתי או מחשב משרדי אבל אין לי זכרון SDRAM בשבילו כי הזכרון שלו נדפק וגם ככה הוא נמוך מאוד 256MB בלבד אני לא מוצא בשום מקום לא איבורי ולא KSP ולא פנדה ולא נעה ולא בשום מקום אחר זכרונות מסוג SDRAM אם יש לכם זכרון מסוג SDRAM או כמה כאלה שהם 256MB + שאתם לא צריכים ושהוא טוב בלי שגיאות אני מוכן לקנות במחיר סביר תצרו איתי קשר בפרטי, תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  21. Started by netanelam,

היי תגידו איזה מעבד יותר טוב למשחקים חדשים שיוצאים היום: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box או CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ או AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  22. הי , יש לי היום שני כרטיסי זיכרון 512 MB ובלוח האם יש מקום לעוד שני כרטיסים. אני רוצה לרחיב מ 1G ל 2G. מה יותר כדאי: 1) להוסיף עוד שני זכרונות 512 זהים לאלה שיש לי היום? 2) להוסיף עוד זכרון אחד של 1G? 3)להחליף אותם ב זכרון אחד ש 2G? תודה על העזרה אסי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: Kingston KVR553D2N4/512 X2 לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by raananan,

מאוד מעניין אותי לדעת (ובטח לא ממש תוכלו לעזור, אבל אולי לעורר את השיחה על הנושא) האם בגלל המצב בצפון תהיה בעית זמינות של המעבדים בחנויות השונות. שמעתי על הרבה ספקים (לאו דווקא של מוצרי מחשב) אשר פוחדים להגיע לצפון. אני אישית גר בחיפה אז המצב בחיפה בטח יהיה יותר סביר, אבל כל מה שמעבר לחיפה אולי יהיה בעיתי.

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by King Kong,

היה לי לוח EPOX עם ציפסט SIS661 שהחזיר את נשמתו לבורא .. היו לי כמה אופציות .. בסוף רכשתי את האסרוק .. P4I65G . חוות דעת .. תודה . נ.ב. 1 )לא ממש מרגישים הבדל בין ה EPOX ל ASROCK מבחינת ציפסט יכול להיות שההבדל הוא רק ב OC . 2 )רשום שה VGA UP 94MB ובביוס יש רק עד 32MB איך זה ? תודה . :auto: :2gunsfiring: :auto:

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. Started by ItsMy§tyle,

כותרת :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים