מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועים למעבד מסוג CENTRINO 1.5GHZ? (שני המעבדים במחשב נייד) תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
משהו שלא ראינו עד כה ועבודת מחקר יפה של סטיב:
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם עד 700 שקל! מפנדה! אם צריך אז הספק הוא ליברטי 400 וואט והכ.מ הוא 8800 עם 320 מגה.... הלוח הוא לAMD 5600MHZ וזיכרון של 800 MHZ תודה. עריכה: לא עושה OC!
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות שילוש של מעבד לוח וזיכרונות האמת לא משנה לי amd או intel ואני יודע שamd משתלם יותר בתקציב שלי 1800 שקל השימושים שלי הם גיימינג בעיקר ועבודה כללית במחשב עם כרטיס מסך hd4890 לכן הכנתי 2 מפרטים הראשון מבוסס על amd amd phenom 2 955 black edition igabyte GA-870A-USB3L - ATX וזיכרונות 4gb של קינגסטון מחיר 1350 השני מבוסס על אינטל i5 2400 ntel Core i5 2400 3.1GHz 6MB LGA1155 - TRAY - מעבד IGABYTE GA-PH67A-UD3-B3 (H67) - ATX - 951001B3 ואותם זיכרונות כמו במפרט הקודם מחיר 1650 שקל מה עדיף ? אני כן מתכנן לעשות oc ופה הדילמה שלי כי לפי מהשראיתי אי אפשר לבצע oc למעבד הזה של אינטל זה נכון ? ועוד שאלה כרגע ישלי מעבד e7200 4ghz אם אני יחליף את הכrטיס מסך לכרט…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מי שלא עושה OC איזה מהירות זיכרונות מומלץ ? בהנחה שאני קונה E8400 והזיכרונות צריכות להיות DDRII
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הם אותם תזמונים? 2-6-3-3 T1....ההפרש במחיר הוא 100 שקל לסטיק, ולסט של LL זה בכלל חתיכת הבדל, אבל התזומנים אותו דבר...מה ההבדלים ביניהם אז?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
כבר בניתי מפקט מחשב והכל....ואני רק מחכה ללוחות החדשים. אתם יכולים רק להגיד לי מתי ההערכה הכי מדוייקת של תאריך היציאה, טווח מחירים......ועוד פרטים הידועים עליהם מעכשיו.......... תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עד כמה משתלם יכול להיות מחשב המבוסס על שבבי ה-Kaby Lake-G הייחודיים של אינטל? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על : Corsair DDR2 VALUE SELECT 533MHz, 512MB , 64Mx64, non-ECC, 240 DIMM, unbuffered, CL4 VS512MB533D2 כעת נמכר במחיר של 550 ש"ח תודה אסף
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב כבר כמה חודשים. המחשב שלי מריץ משחקים ממש זבל וכבר נמאס לי! אני מת כבר לקנות מחשב וחוות מהירות וגראפיקה שלא יכלתי לחוות עם המחשב הנוכחי (128*2 SDRAM). תכננתי לקנות מחשב אפילו ביום ראשון הקרוב, אבל הבעייה היא שאני לא יודע אם לקנות AMD 3000/3200 או INTEL 2.66 DUAL. אני לא מתכנן לעשות OC בכלל.. חלק אומרים שעדיף INTEL אפילו בלי OC כי בעתיד יהיו לי ביצועים טובים. וחלק אומרים שאם לא עושים OC אז AMD עדיף על אינטל. עכשיו שמעתי שבקרוב מגיעים מעבדים חדשים אשר יורידו את המחירים של כל המעבדים הנוכחיים וגם יקבעו חד וחלק אם לקחת את AMD או את INTEL. אבל אני לא יודע כמה המעבדים האלו יעלו (אם זה בתקציב שלי של AMD 3200 וINTEL DUAL), ואני גם לא יודע בכמה כסף המעבדים הנ…
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי 2 סלוטים של ddr2 שתומכים במהירות 667mhz, כרגע הם ריקים ואני רוצה למלא אותם עד למקסימום גודל ומהירות. כרגע אני יכול לשלם רק על סטיק אחד של ג'יגה, וחודש הבא כנראה שאני יקנה עוד סטיק של ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יעבדו בדואל צ'אנל. אני מתכוון ללכת על croshair שסטיק אחד עולה בערך 700 שקל, ובעוד חודש אני יקנה את אותו כרטיס מאותה חנות, הם יעבדו בדואל צ'אנל?
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם... המון זמן שלא ניכנסתי לפורום יש ברשותי לוח DFI LAN PARTY SLI-DR, וכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם שני ליבות של 6600GT, עד עכשיו הכרטיס עבד במחשב של אחי ללא SLI, אני מעוניין להפעיל את ה SLI כדי להרוויח עוד קצת ביצועים... שיניתי את המצב על הלוח ל SLI עלידי הוזזת הג'מפרים למצל SLI... ובביוס עצמו שמתי על ENABLES, אבל בכל זאת זה מוצא לי כרטיס 6600GT יחיד... יש אפשרות בדרייברים ? משהו שלא עשיתי טוב ? אני פשוט ממש לא זוכר אך מתעסקים בזה... :-\
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תכננתי ללכת על איזה P5K של ASUS על P35 עם WiFi מובנה (פיצ'ר שגם ככה בטוח אשתמש בו, אז למה לא לקנות אותו משולב בלוח?) אבל ה-P5Q על P45 יוצאים עוד שנייה, אז למה לא לחכות להם? ומה ASUS עושים? כמובן, מורידים את ה-WiFi מכל לוחות ה-mainstream ומשאירים אותו רק בגרסת ה-DDR3 היקרה והמיותרת שלהם. http://event.asus.com/mb/p5q/ גועליים, יימח שמם.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קונה בקרוב מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב AMD phenom 2 940 או intel Q9550 ??? והם אתם אומרים שamd יותר חזקים אז תגידו למה !? בלי oc
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על CORE I5 750 + לוח P55A-UD3 של GA (שתומך בUSB3 וSATA3). השאלה האם אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכספי מהצד של AMD? אם כן אשמח לקבל הסבר + מחיר תודה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא אם הם מורידים מחירים, אני רואה את המחיר באתר שלהם כאן, אבל עדיין יקר מדי, הם חנות כזאת שמורידה את המחיר אם מגיעים אליהם על מנת לקנות? דרך אגב מה נותן לי: VIDEO IN VIDEO OUT ומה זה: TV OUT ????????? תודה
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי אחרי שהמעבד, core 2 duo e6300@1.86, כבר הגיע לרמת חום בלתי נסבלת, מעל 80 מעלות, פתחתי את המארז והתגלה שכל השטח על ההיטסינק שמתחת למאוורר שלו מלא אבק, שחסם את החורים בהיטסינק. אחרי שניקיתי את האזור מכל האבק, הוא רץ במהירויות שנעות בין 69 ל75 מעלות לפי intel thermal analysis tool ו-core temp, וקצת פחות, בין 66 ל 70 לפי speedfan. כל זה עם מארז פתוח. ממה שאני מבין הטמפ' המומלצות של אינטל זה עד 60 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהוא כל כך חם? יכול להיות שאחרי שלוש שנים, פשוט צריך למרוח משחה טרמית חדשה על המעבד? הביוס דרך אגב מראה טמפ' קצת שונות. 56-57. האם פשוט הפעלה של ווינדואוס מעלה את הטמפ' ביותר מעשר מעלות?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie אני מעוניין שהזכרונות יהיו 800 מגה הרץ.. השאלה שלי היא איזה חברה לקנות ומה זה זכרונות עים CL5 ? כי זה מה שאמרו לי לקנות אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך תשובה בדחיפות בכדי שאוכל להזמין את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי כמה חלקים שאני רוצה לימכור למען שידרוג של המערכת. מעבד Q9550S 2.83Ghz 12MB Cache 1333FSB Socket775 קירור OCZ Vindicator S775 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR זיכרונות G.SKILL 2GBX1 DDR2 1000Mhz CL5-5-5-15@CL4-4-4-15 מה לדעתכם המחיר שאני אמור לבקש עבורם ? ללוח עדין יש אחריות של 2.5 שנים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-