מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות זכרונות DDR2 למחשב חדש... עכשיו יש לי 2 אפשרויות מה אתם אומרים דרך אגב המחשב יעבוד על ויסטה 64BIT כנראה.. 1. 3GB שזה מתחלק ל1GB 577MHZ ו2GB 800MHZ אז זה אומר שזה יעבוד על 577 אם אני לא טועה.. 2. 4GB 800MHZ 1. 120 שקל 2. 280 שקל ועוד שאלה יש עדיפות ל2 סטיקים במקום 4? כי אפשר לקנות 4GB 4 סטיקים ב240 או 2 סטיקים ב280 נ.ב. מה זה headspreaders וצריך לשים לב למשהו מיוחד אם אני מתאים בין זכרונות במהירות שונה וגודל שונה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עקב קניית מחשב חדש,יש לי במלאי 4 סטיקים של חצי ג'יגה של DDR.(סה"כ 2GB) איפה הכי כדאי לפרסם מודעה למכירה? יש לציין שהביוס נדפק לי,והוא היה נתקע אחרי השלב של ספירת כמות הזיכרון,(לעיתים,היה עובר לשלב הבא,ואף מנסה להיכנס להגדרות ה-CMOS Setup,אבל פשוט נתקע בכניסה),אבל נראה לי שלא נגרם נזק לזכרונות עצמם. אני רוצה למכור את כל הסטיקים במחיר של 300 ש"ח,מה שנראה לי סביר,יחסית למחיר של זכרונות חדשים. 2 סטיקים אינם באחריות(של Geil),ושניים של Kingston.(אחריות לכל החיים או ל-5 שנים,אינני זוכר במדויק) הזכרונות כולם נקנו בחנות הראשל"צית גולדטופ. אודה למישהו על עזרה בנושא, יוחאי.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! כבר די הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב. השימוש הכי כבד בו הוא גיימינג, בעיקר WoW, עם פזילה לכותרים כמו Titanfall ו D3. כרגע אני מריץ E8400 בסטוק, 4 ג'יגה ראם ו6870. משחק ברזולוציה של 1680X1050. בגדול, תכננתי לחכות לMaxwell וכרטיסי מסך ב20NM, אבל נראה שהם לא ממהרים לבוא. עד שהם יגיעו, אני מרגיש צורך עז (כנראה שזה בעיקר בראש) לפנק את עצמי במערכת חדשה. אחרי ההקדמה הארוכה, השאלה היא איזה מבין המעבדים עדיף ולמה, i3-4130 או G3220. התכנון הוא להשתמש במחשב עד שיצא הדור החדש, ואז כנראה להפוך אותו לLanbox, או מכונת Steam. לפי הביקורת הזו, נראה שהG3220 נותן עבודה לא רעה בHD. האם למישהו יש השגות לגביו או לגבי ההחלטה בכלליות? תודה מראש נ.ב. אני מתכנן לזרוק לתוכו ג…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס מסך GTX470, הפעלתי כמה משחקים ושמתי לב שהFPS נמוך מביקורות כאלה ואחרות ידעתי מלכתחילה שהמעבד כנראה יהיה צוואר בקבוק אבל לא חשבתי שזה יהיה משמעותי כלכך.. בכל מקרה השאלה שלי אם שווה לי לשדרג למשל למעבד Q9XXX אפילו יד שניה עם המערכת הנוכחית או שזה לא משתלם ושווה לי כבר לקנות מעבד,לוח וזכרונות חדשים? ודבר שני,האם הזכרונות גם מגבילים אותי או שזה רק המעבד? (מפרט בצד) על מעבד אני אולי אוכל לקנות משהו בזמן הקרוב ומערכת חדשה זה רק עוד כמה חודשים (אין כרגע תקציב) תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר לקידודים. הביאו לי 2 הצעות: מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB BOX מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 BOX האם מישהו מכיר? האם מישהו יכול להמליץ? התקציב הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג קצת (במקרה הזה באיזה 50 שקל...)... תודה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ביקשו ממני עצה למפרט שאמור להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, אבל *קצת* יותר רציניים מסוליטר, אינטרנט וכו... הדבר הכי חשוב, שמחשב אמור להחזיק 4-5 שנים (להריץ משחקים בינוניים...) יש הגבלה של תקציב (מעבד ב2000 ש"ח לא אופצייה...5K עבור כל המערכת- ללא מסך...) השאלה שלי היא אם כדאי לחכות לAM2 או עדיף לתכנן מפרט מחלקים שנמצאים כבר היום במלאי? האים כפולי הליבה או אפילו המעבדים בעלי ליבה אחת, בתקציב הנתון יחזיקו מערכת (עם שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון, שידרוג כ. מסך...), בלי קרטועים במשך הזמן המבוקש? (לא להתחיל לבנות לי עכשו מפרטים כדי שלא יעבירו את הת'ראד הזה לפורום מפרטים...) תודה.
-
- 15 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני כרגע בארהב ומעוניין לרכוש כמה רכיבים למחשב הבא שלי. בינתיים זה נראה כך: מעבד AMD 3000 VENICE ברגע שיהיה זמין פה. הבדל המחיר בינו למעבד 3000 WINCHESTER הוא כ70 דולר: http://www.ncix.com/search/index.php?quicksearch=venice אבל מעיון כאן זה נראה כדאי: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice_14.html לוח אם MSI K8N NEO4-F: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=241163&affiliate=pgmsi שקראתי שזהה בבסיסו לגירסת הפלטינום ULTRA NEO4/SLI מלבד כמה תכונות שלא נראה שיהיו חסרות לי במיוחד. ביקורת על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2358&p=21 כרטיס מסך. רציתי אחד עם VIVO והתלבטתי בין PRO X800 לבין 6600GT. לפי מה שקראת…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אם יש את השאלה הזאת אז ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי אז אני מצטער מראש. אני מתכנן מפרט לידידה שלי ובתקציב שלה עכשיו היא יכולה לקנות רק 1 ג'יגה של זיכרונות. השאלה היא האם לקנות לה עכשיו 2*512 שיעבדו בדואל וכשהיא תרצה לשדרג היא תוסיף עוד 2*512, או לקנות לה סטיק אחד של ג'יגה ושהיא תשדרג אחר כך ותוסיף עוד אחד. האם 4*512 יתנו את אותם הביצועים של 2*1 (עזבו אותכם מזה שהסלוטים יהיו מלאים)? תודה.
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח זול אבל שיהיה טוב למשחקים ועבודות סרטים ואני מוכן להתפשר על הכסף בסביבות 2000-2500 ראיתי מעבד-intel core i3-550 processor 3.2Ghz 4M cache tray ב504 ש"ח יש הצעות למשהו יותר טוב ואם יש הצעות בכלל לעוד רכיבים לוח אם ,כרטיס מסך וכו.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הזכרונות האלה: http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354001&cmp=OTC-pr1c3grabb3r, יש לי כרגע זוג של PDP של 512 עם תזמונים 2.5-3-3-8, וגם רציתי לברר כמה הזכרונות שאני הולך לקנות שווים בארץ(אני קונה אותם בחול).[br]פורסם בתאריך: 30.07.2007 בשעה 19:19:57 מישהו?[br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 12:26:31בבקשה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות, יש לי שתי סטיקים של זכרונות pdp liberty ddr400 pc3200 512 בדואל צ'נאל, ויש לי שתי סלוטים פנויים, הלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה זכרונות, מחשב חדש זה בעייה כרגע בשבילי בגלל הכסף.
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400. הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר? בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא: 1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה? 2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר? 3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב. לאחרונה התקנתי את WIN7 המהולל (יש לציין כי יש שיפור ממשי מWIN XP ) הותקנה גירסאת הULTIMATE 64BIT, רציתי המלצה ל4GB נוספים של זיכרונות DDR2 1000. כרגע יש לי 4GB של זיכרונות מסוג GSKILL PAI DDR2 1000 CL5,רציתי לדעת איזה סוג הכי מומלץ לרכישה (כי יש מחירים מעולים כרגע) ואשמח ללינקים/חברות מומלצות או פשוט לקנות את אותו הסוג של הזיכרון?? אשמח לתשובה מהירה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להריץ Player Unknown Battlegrounds בהגדרות בינוניות בצורה חלקה. כרגע בהגדרות נמוכות אני לא מצליח להגיע ל - FPS יציב (יכול לשבת על 80, אבל בזמנים מסויימים לרדת מתחת ל - 30). לדעתי המעבד מהווה צוואר בקבוק, והייתי שמח לדעת האם אפשר וכדאי לשרדג אותו (ללא לוח אם), ואם כן לאיזה מעבד. התקציב הוא עד 1,000 שח, רצוי פחות אם התמורה למחיר טובה. המערכת שלי בת 5 שנים, מלבד - כרטיס מסך, ספק כוח וכונן קשיח, אשר שודרגו לפני כשנה: מעבד - I5 2500 (Sandy Bridge) לוח - Intel DH67BL זיכרון - 16GB DDR3 - 665MHz (9/9/9/24) כרטיס מסך - Gigabyte GTX 1060 G1 ספק - ANTEC 500 כונן קשיח - SSD של Sandisk תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב פיתוח (Visual Studio .NET) : מעבד AMD Athlon XP +2500 Barton מהירות 1840 Mhz מהירת FSB של 167.4MHz (או 334.6 MHz DDR) זכרון פנימי (סה"כ 1 ג'יגה, מהירות 200 MHz), אין עוד מסילות פנויות : 2 סטיקים של 256 מגה PC3200 DDR-SDRAM 1 סטיק של 512 מגה PC3200 DDR-SDRAM לוח אם דגם (Epox EP 8 RDAI (I 1. מה הדרך האפקטיבית ביותר לשפר את ביצועי המחשב ? להוריד זכרון של 256 מגה, ולשים במקומות 1 ג'יגה ? 2. לשדרג מעבד ? 3. להחליף לוח אם ? 4. האם לדעתכם המחשב הנוכחי יריץ ויסטה בצורה חלקה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג מעבד, לוח אם וזכרונות עבור מחשב גיימינג (מבוסס GTX 970 G1), בעקבות תקלה שהחשוד בה הוא לוח האם. מקריאה בפורומים אני מבין שנכון להיום המעבד המשתלם ביותר הוא AMD Ryzen 5, תקנו אותי אם אני טועה. אשמח מאוד לקבל ביקורת על השילוש הבא. אני נותן קישורים לאמזון, משום שגיליתי ששם המחירים זולים יותר מאשר בארץ, גם לאחר משלוח ומיסים: AMD Ryzen 5 1600 Processor with Wraith Spire Cooler - לפי אמזון מדובר בגרסת 3.6GHz, בעוד שבארץ ה-1600 מתואר כ-3.2GHz. לא ברור לי ממה נובע ההבדל. GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 (יוצא כולל משלוח ומיסים $563, כלומר 2015 ש…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מעבד חזק בעיקר בשביל עריכת וידאו+קצת משחקים. זה קישור למעבדים הנתמכים - https://www.asus.com/supportonly/H81M-K/HelpDesk_CPU/ מפרט קיים- כרטיס מסך(אולי ישודרג בהמשך) GT 630 ווינדווס 10 תודה..
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההודעה נערכה: היי ברשותי מערכת הנ"ל: Q9400 3.4ghz 2X512 g.skill ddr2 800mhz 2X2GB g.skill ddr2 800mhz Asus p5b deluxe Pc power & cooling 610W 260gtx חשבתי לשדרג את הזיכרונות ל 2 סטיקים של 2 גיגה אבל 1066MHZ כדי שאני יוכל להמשיך באובר למעבד שכרגע הזיכרונות שברשותי מונעים ממני להמשיך... אחרי השידרוג של הזיכרונות ובתקווה להצלחה באוברקלוק אני רוצה להביא כרטיס מסך 570GTX כרגע אין לי תקציב עבור מערכת חדשה שלמה ועם שני החלקים האלה זה יוצא קצת מתחת ל2K שח... לדעתכם זה שידרוג נבון?ישפר את הביצועיים במשחקים? תודה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים כמעט ולא הייתי חכם מספיק כדי להתייעץ לגביו עכשיו שרכשתי ידע גדול יותר במחשבים וחומרה רציתי להתייעץ איתכם לגבי לוח האם שלי יש לי מעבד 2.6 פנטיום 4 של אינטל עם 533 באס עם לוח אם של ASUS P4S8X-X אין לי בעיות מיוחדות איתו אלה שיש לי 512 מגה בייט בזיכרון בשני סטיקים של 400 מגה הרץ של חברת מיקרון ומכיוון שרציתי להעלות את רמת הביצועים של המחשב חשבתי אולי להחליף לוח שיעבוד עם דואל DDR וינצל את הסטיקים כמו שצריך מכיוון שהלוח אם הנוכחי לא תומח בדואל חוץ מזה אין לי פיצ'רים כמעט והוא על שבב של SIS ורציתי אולי לעשות טרייד איתו ולהוסיף כסף ללוח מתקדם יותר... יש לי תקציב של בערך 600-700 שקל ללוח אם ואנ ירוצה אופציה טובה ומשתלמת למחיר לביצועים טובי…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה (מקווה שהפעם לא יינעל ... הבנתי את הטעות)
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-