עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by Oranili,

עכשיו יש לי 1536 זיכרון במחשב ) ! מקודם 256 256 ועכשיו 512 512 DUAL CHANEL המחשב טיסן : ) ! 512 MB 400MHZ DDR PC-3200 8/16 Chip - CL 2.5 VT/Starex Series

• 5 תגובות
    • 449 צפיות
  3. הכל היה בסדר במשחק שלי המערכת לגמרי הייתה תקינה ועכשיו על בסיס קבוע התחילו לי להיתקע משחקים וזה קורה רק במשחקים...המסך פשוט קופא...וכל מה שאני רואה נשאר...ככה קפוא ויש נקודה זוהרת כזאת בפינה של המסך בצד שמאל למעלה...אבל בגלל שזה קורה לי רק במשחקים ושזה התחיל פתאום בלי סיבה גרם לי לבדוק מה זה יכול להיות ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר חוץ משאולי הArctic silver3 על הליבה של הכרטיס מסך מקצרת לי או שהמעבד שלי לא מקבל מספיק זרם יש לי AXP1700 עם מתח של 1.73 וכרטיס מסך GeForce4 Mx440 של visiontek עשיתי לו קירור אקטיבי עם Crystal Orb וArctic Silver 3. יש לי 512DDR PC2100 המערכת הייתה תקינה לגמרי זה ככה התחיל פתאום ניסיתי להתקין דריברים מחדש לא עזר...גם הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי וו…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  4. התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  5. פשוט מדהימות התמונות של הכרטיסים וגם המארז נראה רוצח

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by sos,

שלום הבנתי שמעבד AMD מתחמם מאוד בקלות ורציתי לדעת האם זה מסוכן שאני ישאיר את המחשב דולק כמה ימים ברציפות?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  7. נושא השיחה התחממות אצל המעבדים: שמעתי שהמעבדים של AMD מתחממים מהר האם זה נכון, עדיף לקנות את הוולקני 7 איך שקוראים לזה ,וגם להוסיף מאווררים נוספים במארז, אני לא יודע מה כדי לעשות, מה אתם מציעים לעשות? ,מה אתם הייתם עושים? ,להחליף מארז.???? להוסיף מאוורים נוספים????. כיום הלוחות של AMD והמעבדים זולים בהרבה מאינטל והם מגיעים לביצועים בדיוק כמו אינטל השאלה הגדולה מה כדי? אז הינה עובדה לכולם: יש לי מחשב P2 לוח אם של ASUS ומעבד של P2, מצטער אני פשוט לא טוב בסוגים של מחשב, אבל בקיצור מה שאני רוצה להגיד שמעבדים של אינטל אחרי כמה שנים לא הרבה... המאוור של המעבד משמיע רעש היום ונורא אני סובל כל יום אם זה אפילו עכשיו, והמעבד פשוט מתחמם יותר מידי אבל למי איכפת לאינטל יש אחריות לכל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by izostar,

תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה ל…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by s-k,

שלום הלוח אם שלי ממש חם בערך כ 12 מעלות יותר מהמעבד ??? מגיע במאמץ ל60 מעלות !!! ממה זה בא??? יש לי 4 מאווררים במחשב שמסודרים טוב והאם ניקוי אבק יוריד לי את הלוח ב30 מעלותת ?!?!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  10. גם היום וגם אתמול זה קרה לי. הלכתי לישון והשארתי את המחשב דלוק בבוקר אני קמה ואני מגלה שהוא עשה ריסט. חשבתי אולי סתם התחממות חד פעמית. ואז כל היום במשך היום הוא עשה ריסט כל שעה או חצי שעה. בדקתי את הטמפ' של המחשב והחום של המעבד נע בין 50-60 מעלות, ואפילו הגיע לי ל67 מעלות!!!!! יש לי e6500 ליבה כפולה. יש לי 4 מאווררים אחד על המעבד,אחד בכרטיס מסך, בספק וליד ההרדיסק. קיצר אין לי מושג מה לעשות... לקנות עוד מאורר? תייעצו לי, תודה שיר.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by shimronfio,

אני משתמש במעבד 3.0 GHZ חד ליבה המעבד שלי מתחמם יותר מדי ולפעמים המחשב נתקע שאני מפעיל ישומים פשוטים כמו IE7 או Office המחשב מתחיל להשמיע רעשים ופולט חום רב מהמאוורר הצדדי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? נקיתי את המארז לפני חדשיים ואני לא בטוח אם זה אבק או משהו אחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shimi_ch,

היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by nadavmor,

ברשותי מעבד AMD 64 3200 ולוח אם מבוסס NFORCE3 של GYGABYTE תוכנת המוניטור שהגיע לי עם הלוח אם, התריעה בפני שטמפרטורת המעבד היינה 77 מעלות! (אחרי עבודת רינדור מאומצת) כמובן שהדבר נשמע לי חריג. הבאתי את המחשב לKSP, שם נאמר לי שהטמפרטורה היינה סבירה, ושאין לי מה לדאוג. האם יש מישהו שמבין בתכום שרוצה לצאת חוצץ \ להסכים עם הדברים? נדב.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by fatNjazzy,

היי קניתי היום לוח ASUS P4GD1 (לוח PCIE לסוקט 478) וקניתי 6600GT של GIGABYTE. כאשר אני עולה עם ה BIOS אני רואה שהטמפ של ה CPU על 50C. בנסיון התקנת WINDOWS , כמעט באותה נקודה המחשב נכבה. שללתי את האפשרות שה CD התקנה דפוק. יש לי ספק ג'נרי של TZAG ELITA 350W ולו חיבור של 20 פינים. הלוח דורש 24 למרות שניתן לחבר (גם עפ"י החוברת) ספק של 20 פינים בתנאי שהוא יכול לספק 15A ל12V על הספק כתוב שהוא יכול 17.5A ל 12V. לאחר שהמחשב נכבה, לא ניתן להדליקו למשך 3דקות לפחות. כשהעברתי את המעבד, שמתי (ללא נקיון) גריז מתאים וחיברתי אותו (סתם לידע כללי). האם יכול להיות שהספק חלש מידי ולכן גורם למעבד להתחמם? או שפשוט יכולה להיות בעיית קירור. לאיזה כיוון הייתם הולכים. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by za-david,

מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בזמן עבודה רגיל ומה אמורה להיות הטמפרטורה בזמן עבודה מאומץ נראה לי שאצלי הטמפ' לא תקינה כי בעבודה רגיל הטמפ' 65-72 ובעבודה מאומצת 80-88

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  16. Started by dana25,

האם למישהו יש נתונים לגבי ההבדלים בהתחממות בין המעבדים הבאים: Intel Pentium 4 775PIN 2.8GHZ 800FSB 1M 530 Intel Pentium 4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M 530

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by mystic-d,

מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת לגבי המעבדים הבאים: intel Q8200 intel Q9400 שמעתי שהם מאד מתחממים ורציתי לדעת האם זה נכון ... האם שווה לקחת את אחד מהמעבדים הללו או את הE8500 אם אני רוצה שזה "יחזיק" לי לכמה שנים הבאות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. אם מעבד מסויים או זיכרון מסויים או רכיב מסויים "שותה מתח V " זה אומר שהוא מתחמם יותר ובעייתי יותר ? למשל אתלון 3.3 V או אתלון 1.7 V למשל ? ה 1.7 למשל יהיה מעבד קר יותר "ומהיר יותר" ? למשל זיכרון אם עודף מתח יעבוד פחות טוב ? אני אישית לא עובד עם פרסקוט הבנתי למשל שהפרסקוט שותה מתח V והוא מעבד חם האם זה נכון ? או שהוא חם מסיבה אחרת ? ( M1 ק'ש ) .

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by yonatan.mendelson,

הדור הבא של אינטל שמיועד להחליף את מרובעי הליבות הניידים הפופולריים מתקרב ומופיע במבחני ביצועים ראשונים עם תדרים מירביים מרשימים לכתבה

20. נציגת שיווק של AMD איתגרה גולשים לנחש את תוצאות מבחני הביצועים של צמד מעבדים עתידיים מהחברה לכתבה

21. Started by eladbu,

שלום לכולם ניתנה לי הזדמנות לקנות את המפרט הבא לוח אם גיגה בייט i875p 8ik1100 עם זכרון 256*2 של קינגסטון עם מעבד אינטל 3ג מה אתם אומרים? (אבקש התיחסות ספציפית לחלקים הנל)

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  22. ל OC ומשחקים..

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני פשוט לט מצליח למצוא את השילוב הנכון...מעבד 6600 או 6400 לוח של מי ????......איזה CHIPSET??? זיכרון 667 או 800 G.SKILL . או אולי PQI הכל נהיה כלכך מסובך פתאום....

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Ran B,

שלום לכולם. מכיוון שאת רוב המודינג שלי עשיתי, ועשיתי את רוב הפרוייקט שלי למחשב הנחמד שלי. עכשיו הגיע הזמן לנצל את המשכורת החדשה (לא כולה) ללוח עם וזכרונות. אז ראשית אני רוצה לרכוש את הלוח אם ואחר כך את הזכרונות (אלא אם מבחינה תקציבית יתאפשר לי שניהם). יש ברשותי 700 שקל, שמתוכם אני אעדיף להשאיר 200 בצד, כלומר 500 שקל מקסימום ללוח. הסתכלתי בKSP, ועם הקצת הבנה שלי בנושא חשבתי על : ?IS7(865PE)SATA,raid,Fwire,lan? אז כן, הוא 30 שקל מעל התקציב, אבל בא נניח שניה את התקציב בצד, ואם הוא בכלל שווה משו. אני צריך לדעת אם מבחינת הציפסט הוא נחשב לטוב. אם נניח ואני ארצה בעתיד לעשות אובר קלוק, האם משו בלוח יכול להגביל אותי? נעילת PCI/AGP האם יש לו? יש לו תמיכה ב-SATA, בFIREWIRE, יש רשת, …

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  25. יש לי מחשב בן 4 שעבר עם השנים מעט שיפוצים, הלוח אם לא עובד, אחרי מספר שלילות שלא מדובר בספק או רכיב אחר, המחשב כולל את הפרטים הבאים: מעבד E7300 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD6850 1GB ספק כוח SeaSonic M12II 620W מודולרי 80+ Bronze ראם נפח 4GB (מ1GBx4) תDDR2 ברור לי שהטכנולוגיות ישנות, DDR2 ומעבד עם סקוט 775 זה יהווה בעיה וכבר עבר זמנם אך התקציב שלי בתור חייל לא מאפשר לי התקדמות גדולה מדי, אלא אם כן יש משהו שאני לא מכיר? אם זה חשוב, הלוח אם הקודם שלי היה P45-EP45-DS3L

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.