עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שימו לב למעבדים של שני המחשבים הבאים . איזה מהם טוב יותר ? זה הראשון : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FSIZ וזה השני : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FGIZ בבקשה תשובה מהירה הזמנתי את השני ואני רוצה לבדוק אם לשדרג לראשון הכל תלוי באיזה יותר טוב ובאיזה הבדלים .

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. למעבד Q6600 תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו) יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף) צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב כמעט בן שנתיים עם מעבד AMD Athlon 3200, עם כרטיס מסך 6800GS ועם 1GB ראם. אני רוצה לגרום למחשב לעבוד קצת יותר מהר, גם בתוכנות, וגם במשחקים. אבל אני לא רוצה משהו יקר מאוד. אז השאלה שלי היא: האם כדאי לי להשקיע בעוד ג'יגה ראם? ואם כן אז איזה.

4. Started by omri44,

נראה לי שזה הכי מתאים לפה אם לא אז תעבירו סורי http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=13&XLID=0&UID=11669610 זו התוצאה שיצאה לי..זה המפרט שלי 7600GT 256 MB 256 BIT E6300 CORE 2 DUE 2GB RAM 533 MHZ האם זה טוב?{התוצאה למפרט}

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by victory,

במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by TheBeast,

בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

8. Started by danm,

שלום לאחר שרכשבתי מחשב חדש התקנתי את תוכנת הEVEREST כדי לבדוק שאכן קיבלתי את החלקים שהזמנתי הכל בסדר חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה את הדגם של הלוח אם וגם לא הTYPE של המעבד שאלה נוספת, 55 מעלות ל8800GTS 320 במנוחה זה נורמלי????

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  9. האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by moshel7,

האים לוח-אם של: gigabyt M61-SME-S2 תומך ומתאים למעבד: AMD ATHLON 64 4800X2 DUAL-CORE תודה לכל העונים משה!!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. זהו למעשה הפרמטר הקריטי ביותר מבחינתי לגבי עתיד כפולי הליבה של AMD - האם זכרון המטמון שלו יהיה 4MB לפחות ומעלה בדור הקרוב שישווק ? ואם כבר אז נהייתה התבהרות כלשהי בנוגע לתאריך שיווקו בחנויות (בארץ כמובן ) ? תודה רבה מראש לעונים

12. אז ככה...חובה פיירוייר... הזיכרונות הם 2GBX2 של גיסקיל במהירות 1000.... רק בחנות SKYPC חשבתי על ASUS P5KE/WIFI-AP...מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by huhxd,

שלום לכולם, אני עומד להזמין מחשב בימים הקרובים ויש לי שאלה. הכרטיס מסך שהולך להיות לי הוא 8800GTS אשר תומך ב DDR3. השאלה שלי היא אם אני יקח את הלוח אם הבא: GA-P35C-S3 אשר תומך גם ב DDR2 וגם DDR3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה יותר? מבלוח אם אשר תומך אך ורק ב DDR2? או שיעבוד אותו דבר וההבדל היחידי הוא הזכרונות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by mangob,

לחבר שלי יש לוח אם אם סוקט 939 ולי יש מעבד 4400X2, השאלה שלי האם אני יכול לחבר בין השניים? או ש 4400X2 מתאים רק ל AM2? הבנתי שיש לו את אותו רצף פינים כמו 939 לכן הוא מתאים.. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by Decktor,

מסיבות שמפורטות בת'רד הזה אני מחפש לוח אם שעונה לדרישות בכותרת שעולה כמה שפחות, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. הנה הצילום של של המידע על הלוח מאוורסט [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zam,

מעבד - E6750 לוח - P35-DS4 לאחר שעידכנתי BIOS ירדה מהירות המעבד ל- 2000Mhz במקום 2666Mhz. כבר בהתחלה כשהרכבתי לראשונה את המחשב הייתה לי בעיה דומה בה ה- Bus Speed עמד על 266 אבל שיניתי את זה ב- BIOS ל-333 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. אציין שאין לי שום בעיה אחרת במחשב. הוא עובד מעולה. רגע... המהירות קופצת מדיי פעם ל- 2666Mhz מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  18. אני מוסיף סים לצידו של הסים הקיים...הוא מתאים והכל, אני מפעיל תמחשב רואה שגדל הזיכרון עלי להגדיר משהו בביוס? או הגדרות אחרות? או רק לשים את השיכרון במקומו ולהפעיל את המחשב? אם צריך שינוי אשמח גם לדעת איזה שינוי תודה מראש חבר'ה

19. Started by TaLTooL17,

יש לי זכרונות 512MB 400MHZ ,שני סטיקים בסה"כ 1GB, אני מעוניין לעלות ל2GB , ואני לא יודע מה עדיף לעשות: 1.לקנות סטיק אחד של 1GB. 2.לקנות שני סטיקים של 512MB . תודה מראש על העזרה.

20. אפשר לראות את זה ב Everest? הזכרונות הם 2X512MB DDR1 400MHZ של A-DATA והלוח הוא ABIT NF7-S. על הלוח יש 2 סלוטים צמודים ובצד ימין סלוט בודד. כרגע הזכרונות על 2 הסלוטים הצמודים. זה אומר שהדואל מופעל?

21. Started by לוח שנה,

תודה.

22. Started by zion561,

תראו אני צריך לקנות 2 מאווררים למארזהיום ואני לא יודע איזה שקע אם יגיעו אם לחבר ללוח אם לספק ואני לא יודע אם יהיה לי מקום לחבר ללוח אם תמאוורר למארז או לספק הלוח אם שלי Asus P4S533-MX http://www.terralab.ru/pubimages/56449.jpg תמונה יש לי מאוורר על המעבד שלי פנטיום 4 ומאוורר רגיל למארז

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by Eviljelly,

לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY

24. היי לכולם.. יש לי בעיה רצינית ואני ממש מתוסכל. אתמול בדקתי את ההגדרות של המערכת וגיליתי שהמחשב מזהה משום מה רק זיכרון אחד של 512 מגה למרות שיש עוד אחד.. כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל וניסיתי לחזק את הכרטיס למקום.זהו. חיברתי את המחשב לחשמל(שמתי לב שהיה ניצוץ קטן אבל זה תמיד ככה וזה לא עשה אף פעם בעיות) והפלא ופלא המסך לא נדלק. בעבר קרה לי דבר דומה ומה שעשיתי אז היה פשוט להזיז את הכרטיס הגרפי ליציאה אחרת אבל הפעם זה לא עבד. אוקי חשבתי שאולי נשרף הכרטיס. החלפתי את הכרטיס בכרטיס שעובד ועדיין שום דבר. גם את המסך החלפתי ושום דבר. האם נדפק משהו בלוח אם? יכול להיות שזה המעבד? ואיך לעזאזל הדברים האלה קורים!!!!! תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים