עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, ברשותנו מחשב עם זכרון Twinmos 512MB DDR400 CL 2.5 ואני מעוניין להרחיב אותו בעוד חצי ג'יגה. הבעיה היא שההבדל במחירים (עבור זכרונות של טווינמוס) הוא 200 שקל יותר עבור זכרון CL2.5 לעומת CL3. האם חובה לקנות זכרון עם CL2.5? או שאולי אפשר לקנות CL3? האם חשוב יותר לשמור על רכיב של אותו היצרן או שעדיף לקנות זכרון CL2.5 של יצרן אחר (Corsair, Kingston, OCZ)?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  2. Started by alex125,

שומעים יש לי בעיה אני פתחתי את מחשב ואני וראה על זיכרון רשום digma ddr 400 256mb 32n8 שאני יכנס לתוכנה cpu-z רושם לי שיש לי 200MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה ועוד דבר יש לי מעבד 3.0GHZ אבל בתוכנה רשום לי 2992MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by tamiravigan,

מצאתי בSKYPC F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ# הוא טוב? או לקחת משהו אחר? חשוב שיהיה מSKYPC בלבד DDR2

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. זקוק לעצת מבינים בתחום בקשר ללוח אם מחברת אסוס בלבד למפרט הבא: כרטיס מסך evga GeForce 8800GT 512MB SSC מעבד אינטל: E6750 intel core 2 duo זיכרון: 2GB 800MHz בתודה מראש במחיר של עד 800ש"ח =]

6. Started by TearecioNN-,

P35-DS3L P35C-DS3R

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  7. שלום, אני ממש צריך פה עזרה בדגש על מהירות: אני קונה פנטיום 6550, לאחר התלבטויות רבות שאחסוך אותן מכם (מאוד רציתי AMD בהתחלה)... בכל מקרה אני צריך לוח אם וזיכרון (2 ג'יגה) והכל בדגש על פשטות. לצוטרך העניין אני לא מתכוון להוציא יותר מ-400 על לוח אם. מה שחשוב שיהיה לו IDE רגיל כי יש לי הארד דיסק ישן. מעבר לזה אני צריך תכונות בסיסיות ביותר - שיש בכל לוח אם אז אין צוריך לציין. כמו כן המלצה על 2 ג'יגה זיכרון, שאוסיף ואומר שאני לא יודע באיזה מהירות הוא צריך להיות אז הסבר קטן על המהירויות של המעבד הזה יהיה נחמד... אני מוסיף פה את האייסי שלי שפתחתי במיוחד לאחר שנים שהיה סגור - ומי שיכול לדבר איתי לייב יהיה ממש טוב... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by sagi145,

יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-945gzme-rh ויש לי 1 ג'יגה זיכרון די די אר 2 667 שניכנסתי לאתר של הלוח אם היה כתוב שהלוח פועל הכי טוב עם 533 אבל היה כתוב שהוא גם תומך ב-667. המחשב גם נורא איטי יחסית למחשב עם 1 ג'יגה זיכרון ואני לא מעמיס עליו מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה????

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. אני מנסה לשחק במשח הגולף של "Tiger Woods PGA TOUR 08" המשחק עולה יפה מעוד וגם רץ ממש טוב, ואז אחרי שעה או יותר קופץ לי מסך כחול ואומר לי שהיתה לי שגיעה רצינית במערכת ולכן המערכת נאלצה לסגור הכול ובלה בלה בלה.... אחרי זה בהסברים כתוב לי שיש לי בעייה עם ה"BIOS" שלי בקובץ הזה "igxpdx32.dll" עשיתי את כול העידכונים האפשריים ועדיין יש לי את השגיעה הזאת. האם יש פה מושיע ? שהולך לומר לי איך לפתור את הבעיה ? תודה רבה לכם על הזמן והעזרה נ.ב אני לא יודע כמה זה חשוב לפתרון הבעיה? אבל זה המפרט שלי: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Intel G33 BIOS for G33M-S2H

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום לכולם, האם מדובר בDIMM'S שנדפקו? כול הזכרונות תקינים, וגם כאשר ניסיתי זיכרונות אחרים זה לא עבד.. בבקשה עזרה.. תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. Started by peripushkin,

קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום".. ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם.. כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי" ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה.. אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by alex125,

שלום לכולם וסליחה על זה שאני מזין לכם את מוח שאני שואל עוד פעם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב יש לי עכשיו במחשב זיכרון digma ddr 400 256mb 32n8 עכשיו אני רוצה לקנות 2*512 מגה יש לי כמה שאולות אז תעזור לי בבקשה הזיכרון שאני קונה יהיה DDR400 1. אם יש לי CL2.5 ואני קונה זיכרון עם CL3 זה יעשה לי בעיות? 2. אם אני קונה חברה אחרת לא DIGMA זה יעשה לי בעיות? 3.האם גודל של זיכרון שונה יעשה לי בעיות, לדוגמה יש לי 256 ואני קונה 512 זה יעשה בעיות??? תודה הרבה על עזרה שלכם ועוד פעם סליחה על זה שאני מזין לכם את מוח!!!!!

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  13. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע 512mb אני חושב ddr 400 . האם זה מספיק? או צריך להוסיף זכרון? ואם להוסיף , להוסיף אחד של 512 , אחד של 1 gb או בכלל 2 של 512 ? תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by 114508534,

אם כן לינק יתקבל בברכה , יד שנייה נראה לי תמוהה לקנות למרות שיותר זול יד שניה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שלום לכם יש לי במחשב עכשיו 1GB זכרונות(512*2) של OCZ שעובדים בדואל. אני רוצה לעלות ל2GB בגלל שאני מתקין וויסטה רציתי לשאול מה יותר כדי: http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=VS512MB400&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=5 -העדפה שלי בגלל שאני הולך להביא מהחנות הארד דיסק ואז אני יקנה שם כבר את הזכרונות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8559 - כאלה יש לי עכשיו והם טובים מאוד אבל יקח שבועיים להגיע אז אני לא יודע אם אני רוצה לחכות. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 - אותו מחיר כמו הCROSAIR אבל יקח יותר זמן להגיע. כולם יעבדו בדואל צ'אנל ביחד עם הזכרונות הנוכחים השאלה זה מה הכי כדי? והאם יש הבדל כ"כ גדול ביניהם? כל המחירים נעים בין 350-390 תודה …

• 19 תגובות
    • 767 צפיות
  16. נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת א…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  17. שלום לכולם! אז כהרגלי בקודש לפני שאני קונה מחשב אני מברר טוב טוב לגבי כל רכיב בשביל שתהיה לי מערכת אופטימלית (לא קונים מחשב כל יום). רציתי לדעת מהם ההבדלים בין P35 לבין X38, האם זה משהו שמשפר ביצועי מערכת באופן כללי או שיאריך את הלוח אם מבחינת תמיכה בתקנים חדשים יותר בעתיד. אם זה המקרה (תמיכה בתקנים עתידיים) אזי שזה לא חשוב לי בכלל, שכן אני קונה מערכת אחת לשנתיים בערך ואז מחליף את כולה, אני לא מאמין בשדרוגים. בכל אופן אשמח לקבל קצת מידע. תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by LinKinG,

יש לי 1 GB זכרון על המחשב בשני סלוטים של 512MB ואני רוצה להוסיף עוד 1 GB השאלה היא אם יש הבדל בין שני סלוטים של חצי גיגה כל אחד לבין סלוט אחד של גיגה. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by ExTazy,

מה ההבדל בין 2 הלוחות הללו : 1) INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM 2) Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L האם הGIgaByte עדיף בהרבה ? האם הINTEL מתאים יותר למעבדי INTEL ? ומה המחירים שלהם בערך ? אני פשוט קונה מחשב עד יום ראשון ואני ממש מתלבט .. הציעו לי בחנות שהלוח של INTEL עדיף כי הלוח של Gigabyte מוחלש .. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  20. הE6550 לעומת הE4500 בלי אוברקלוק שניהם. מי יותר כדאי? הE6550 עולה 900 והE4500 עולה 650. השימוש במחשב הוא למשחקים ושימוש רגיל(אינטרנט,ריבוי תוכנות וכו')

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by RGod,

תהנו ... http://www.expreview.com/news/hard/2007-11-06/1194333585d6811_1.html

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  22. רוצה לקנות זכרונות DDR2 2 Gb, 800Mhz. מה מבין השניים עדיף ומה ההבדלים במחיר בערך?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. Started by davidreznic,

הי רציתי לשאול האם הלוח הזה : GA-P35-S3L בסדר, ומה ההבדל בינו לבין GA-P35-DS3L????? כי ה-S3L יותר זול, ואני לא מבין למה. בדקתי באתר שלהם וזה נראה בדיוק אותו דבר!!!1 אפשר לקחת את הS3L???..

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  24. יש לי לוח אם ASUS P5K והציעו לי זיכרון kingston 1066 240 pin cl7 מאוד הפתיע אותי ה CL 7 האם יש כזה דבר והאם אתם יכולים להציע לי זכרון במהירות 1066, או שעדיף בכלל 800 ואיזה חברה לבחור

• 4 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים