מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
ישנו מכשיר מדידה ו\או בדיקה של זרימת מתח ובקרה ל-PCB שיוכל לומר לי בוודאות שלוח האם לא תקין? או שצריך לעבוד באופן הסטנדרטי שטכנאים משתמשים כיום שזה בדיקה של הרכיבים בלוח אחר ובמידה ועובד הלוח הקודם היסטוריה...? אני עובד עם בודק ספקים שבורר מתחים ממחבר ה-ATX ומודיע על תקינותו של הספק.. יש מכשיר בסגנון שניתן לרכוש ללוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני מתכנן על שידרוג של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. כבר היה לי מפרט דיי מוכן עד ששמעתי שהפנרין יוצאים בינואר. הבעיה היא שהמחשב שלי גוסס וחודשיים בלי מחשב זה ממש לא מתאים בשבילי. התכנון שלי היה Q6600 GA-P35-DS3L CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 677MHz 8800GT האם כדאי לי לרדת במעבד וכשיצאו הפנרין למכור אותו ולקנות פנרין? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם abit nf7-sl ומעבד athlon xp 2500+ ואני מעוניין לשדרג. העניין הוא שיש לי כ.מסך Gforce 6600gt שהוא AGP ,שאני חושב שהוא טוב. אז הקטע הזה תוקע אותי ואני לא חושב שכדאי שאני יקנה כ.מסך PCI E אם אין לי תקציב. כל זה נובע מבעיה של חוסר תקציב.(חייל) אני מעוניין לקנות את הלוח והמעבד שתומכים בAGP. על איזה לוח אתם ממליצים לי לקנות, ומעבד? איזה תושבת היא הכי טובה שעוד תומכת בAGP?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיתחבר למגבר ולהעביר אודיו באיכות HD נאמר לי שרק דרך HDMI ניתן לקבל זאת בבקשה את עזרתכם בנוגע ללוח רם 1333MHZעם HDMI לאודיו .ראיתי לוחות עם HDMI header מה זה אומר והאם זה מה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי במחשב עכשיו 1GB זכרונות(512*2) של OCZ שעובדים בדואל. אני רוצה לעלות ל2GB בגלל שאני מתקין וויסטה רציתי לשאול מה יותר כדי: http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=VS512MB400&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=5 -העדפה שלי בגלל שאני הולך להביא מהחנות הארד דיסק ואז אני יקנה שם כבר את הזכרונות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8559 - כאלה יש לי עכשיו והם טובים מאוד אבל יקח שבועיים להגיע אז אני לא יודע אם אני רוצה לחכות. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 - אותו מחיר כמו הCROSAIR אבל יקח יותר זמן להגיע. כולם יעבדו בדואל צ'אנל ביחד עם הזכרונות הנוכחים השאלה זה מה הכי כדי? והאם יש הבדל כ"כ גדול ביניהם? כל המחירים נעים בין 350-390 תודה …
-
- 19 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קיבלתי מחנות K.S.P מחשבים הצעה ללוח אם ומעבד של אינטל ברצוני לדעת אים לקנות אותם או לבקש מעבד ולוח אחרים... intel pentium dc e2140 1.6ghz 1mb cache s775 800mhz- מעבד לוח אם- a pt880 ultra, 2xddr1 2xddr2 667, pci-e,agp, hd audio, lan האם זה שווה משהוא או לא? אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי בתקציב של עד 3500 ללא מסך,עכבר ומקלדת ומארז.
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לסוקט 7 + כמה זיכרונות ישנים שאני לא מצליח להבין איזה סוג או מהירות הם(התאימו לאותו לוח עם סוקט 7) אז כמה אתם חושבים שאפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הכי מומלץ היום מבחינת ביצועים/איכות? nVidia/Intel? לטובת משחקים. תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני חייב חוות דעת לגבי לוח-אם זה וזה די דחוף! אז הנה המפרט: intel core 2 duo E6750 evga gf 8800GT SSC * 2 corsair 2GB [1GB*2] 800MHz אני צריך לדעת האם הוא: נוח , איכותי ואיך האוברקלוקינג? האם יש משהו אחר במחיר דומה שהייתם ממליצים? [מעדיף אסוס] [אולי אפילו רק אסוס^^]
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ואני ככל הניראה אלך לכיוון של מעבד E6550. מזמן כבר לא התעסקתי בתחום ולכן אני לא כל כך מבין מה הולך היום בנושא לוחות אם. יש מלא בחירות ואיני יודע מה ההבדל? האם מישהו יוכל להסביר בקצרה מה ההבדלים בין הצ'פסטים השונים - P35 , P31 , P965 ועוד.. מה שחשוב לי הוא שיהיו יציאות FIREWIRE משום שלעתים אני מעביר וידאו מהמצלמה הדיגטלית.. אולי יתוכנן OC קטן בעתיד.. אם תוכלו לתת גם המלצה ללוח שיתאים לי אני אשמח, משהו לא מפואר מידי סביב 600 ש"ח.. אם צריך להרחיב את התקציב זה אפשרי.. תודה רבה מראש,
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחים שלי איך הלוח אם הזה ?? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 נראה לי אחלה של לוח לא?? גם תומך ב ddr2 וגם ddr3 וגם מאפשר את טכנולוגיית ה SLI של של שני כרטיסים בו זמנית!!! כדאי להכניס אותו למחשב חדש??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 547 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לוחות-אם הבאין תומכים SLI [לא כתוב באתר של ASUS ] והלוחות הם: asus p5k-se asus p5k asus p5k-E ואם כן : איזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות למפרט הבא, מאיזו חנות ובאיזה מחיר? המפרט: מעבד-intel core 2 duo E6750 כ.מסך-evga geforce 880GT SSC זיכרון-corsair 2GB [1GB*2] 800MHz בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי 3 מעבדים שונים ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים מי מביניהם הכי טוב ,להלן הנתונים שלהם: המעבד הראשון: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box : מס' ליבות - 4 FSB-1066 מהירות מעבד - 2400 זכרון מטמון-8000 המעבד השני : AMD Athlon 64 X2 FX-74 Socket AM2 Box : מס' ליבות -2 FSB -2000 מהירות מעבד-3000 זכרון מטמון- 2x1024 המעבד השלישי : Intel Pentium 4 660 : מס' ליבות - 1 FSB - 800 מהירות מעבד-3600 זכרון מטמון - 2048
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ישנן בו חריצי הרחבה עד 4 זכרונות ע"פ מה שהבנתי (גם כאן בפורום) אי אפשר להוסיף זיכרון DDR2 ללוח הנ"ל האם כדאי להשקיע בהוספת זכרונות DDR? ובייחוד ,אם הבנתי נכון, שהמהירות של החדשים תהיה כמו של הישן? המחשב שלי (2.6 G מעבד) זוחל נורא....
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
-
-
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strOSs=All&strTypes=UTL&ProductID=1881&OSFullName=All+Operating+Systems&submit=Go%21 תוכנות לזיהוי המעבד. אני משועשע במיוחד מהיכולת לזהות תכונות כמו VT, EIST, x64,hyperthreading,halt state, SSE, נותן גם באס ומהירות מול באס ומהירות מומלצת. cache וכו. יש גם גרסת בוט שאפשר לעלות מdos שזה משהו נהדר. עליתי על זה במקרה, לא שונה בהרבה מcpuz רק שזה כלי רישמי ויותר מעודכן והוא נותן את תכונות המעבד בצרות יש/אין במקום רק מה יש.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש בנצ'ים או מידע מועיל. האם המעבד הזה יותר מהיר מה P-D930 שיש לי בדסקטופ? הוא הוא יותר מהיר מהפנטיום D שלי אחרי OC על הD ל4000?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז לפני שאני קונה מחשב התלבטות אחרונה(אני מקווה) אני רוצה לקנות את הQ6600 הוא עולה בסביבות ה1450. אבא(שממן לי חצי מהמחשב) שלי טוען שזה בזבוז כסף ואפשר להסתדר טוב עם E6750 שעולה כ1020 ש"ח בלי להרגיש בהבדל. אז ככה. מצד אחד נראה לי אבא שלי צודק כי אינטל ממשיכה לפתח מעבדים עם 2 ליבות ז"א ש4 ליבות זה קצת מיותר. ועם OC אפשר לעלות את המעבד ל3 ג'יגהרץ. ושנה הבאה אני הולך לצבא כך שיכול להיות שהמחשב ישמש אותי רק בסופ"שים, החל משנה הבאה. מצד שני עוד שנה שנתיים לא יהיו מעבדי 2 ליבות חדשים, וכל המשחקים יתמכו ב4 ליבות גם מע' ויסטה, והמחשב שלי לא יתמוך בצורה טובה ב כל במחשקים החדשים. ואני פוחד שהFPS במשחקים כבדים ירדו ולא יהיה כיף לשחק. במשחקים כבדים אני ירגיש הבדל בFPS ? זה מה שהכי חשו…
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זקוק לעצת מבינים בתחום בקשר ללוח אם מחברת אסוס בלבד למפרט הבא: כרטיס מסך evga GeForce 8800GT 512MB SSC מעבד אינטל: E6750 intel core 2 duo זיכרון: 2GB 800MHz בתודה מראש במחיר של עד 800ש"ח =]
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, לפני שבוע ומשהו המחשב שלי הפסיק לעבוד, שלחנו אותו לחברת תיקון והם אמרו שזה הלוח אם שהלך, חיכנו כמה ימים ואז הם התקשרו ואמרו שהם לא מוצאים את הלוח שהיה בעבר (יותר נכון מצאו, אבל יקח איזה שבוע-שבועיים לשלוח אותו, אה, ואני לא זוכר את השם, רק שזה היה AMD). האנשים בחברה הבינו שאין לנו כח לחכות אז הם הציעו לנו שידרוג, פנטיום 4, ליבה כפולה (לא ממש מבין את המושגים =/), לוח אם ASUS 1333, מחיפוש מהיר בגוגל אני מאמין שהכוונה היא לזה: http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1811&modelmenu=1 בכל מקרה, רציתי לשאול מה דעתכם על השדרוג הזה, ובסך הכל, אני לא מחפש איזה משהו טופ טופ, אני לא משחק שום משחקים חדשים ואין לי כוונה לשחק (המשח…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
הE6550 לעומת הE4500 בלי אוברקלוק שניהם. מי יותר כדאי? הE6550 עולה 900 והE4500 עולה 650. השימוש במחשב הוא למשחקים ושימוש רגיל(אינטרנט,ריבוי תוכנות וכו')
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרגע 512mb אני חושב ddr 400 . האם זה מספיק? או צריך להוסיף זכרון? ואם להוסיף , להוסיף אחד של 512 , אחד של 1 gb או בכלל 2 של 512 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-945gzme-rh ויש לי 1 ג'יגה זיכרון די די אר 2 667 שניכנסתי לאתר של הלוח אם היה כתוב שהלוח פועל הכי טוב עם 533 אבל היה כתוב שהוא גם תומך ב-667. המחשב גם נורא איטי יחסית למחשב עם 1 ג'יגה זיכרון ואני לא מעמיס עליו מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה????
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
השאלה שלי היא ככה יש לוח שתומך עד 4 כניסות של כרטיסי .PC3200 DDR SDRAM ואני חיברתי במחשב שלי ככה 3 במהירות של 256 ועוד אחד של 512 כולם מאותו סוג (PC3200 DDR SDRAM). השאלה שלי מותר שכל ה4 יהיו מלאים בכרטיסי זיכרון? האם יגרם נזק למחשב/ללוח? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך פה עזרה בדגש על מהירות: אני קונה פנטיום 6550, לאחר התלבטויות רבות שאחסוך אותן מכם (מאוד רציתי AMD בהתחלה)... בכל מקרה אני צריך לוח אם וזיכרון (2 ג'יגה) והכל בדגש על פשטות. לצוטרך העניין אני לא מתכוון להוציא יותר מ-400 על לוח אם. מה שחשוב שיהיה לו IDE רגיל כי יש לי הארד דיסק ישן. מעבר לזה אני צריך תכונות בסיסיות ביותר - שיש בכל לוח אם אז אין צוריך לציין. כמו כן המלצה על 2 ג'יגה זיכרון, שאוסיף ואומר שאני לא יודע באיזה מהירות הוא צריך להיות אז הסבר קטן על המהירויות של המעבד הזה יהיה נחמד... אני מוסיף פה את האייסי שלי שפתחתי במיוחד לאחר שנים שהיה סגור - ומי שיכול לדבר איתי לייב יהיה ממש טוב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-