מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוחות אם שיספקו אותי לעוד מספר שנים,ואם ארצה לשדרג את המחשב בעתיד, הם יתמכו בכל הטכנולוגיות החדישות. נגיד עכשיו אני קונה CORE 2 DUO ואם בעתיד ארצה לשדרג ל QUAD אז שהלוח אם יתמוך. אותו דבר בנוגע לחלקים האחרים... אני חושב שאני לא צריך כרטיסי קול או מסך מובנים, כי אני קונה בנפרד כרטיס מסך וכרטיס קול יש לי. אשמח אם תתנו לי מספר לוחות מומלצות . ותגידו לי מה עדיף ולמה... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם ראשית יש לכם פורום נפלא ואני נהנה להשתתף בו גם... אז ככה יש ברשותי את הלוח אם הבא: תמונה 1 יש לי בעקרון מקום ל-4 זכרונות.. הם מסומנים ב2 צבעים שונים.. אבל מי שהרכיב לי את המחשב - שם את הזכורנות בצבע הכחול בלבד - האם יש לכך סיבה מיוחדת??? האם לא ניתן להכניס בשאר גם זכרונות?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני חייב חוות דעת לגבי לוח-אם זה וזה די דחוף! אז הנה המפרט: intel core 2 duo E6750 evga gf 8800GT SSC * 2 corsair 2GB [1GB*2] 800MHz אני צריך לדעת האם הוא: נוח , איכותי ואיך האוברקלוקינג? האם יש משהו אחר במחיר דומה שהייתם ממליצים? [מעדיף אסוס] [אולי אפילו רק אסוס^^]
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
המחשב כבר לא מה שהיה ואני רוצה להתחיל לשפר אותו לאט. קודם זכרון (שהכי חסר לי כרגע) כי יש לי רק 512. אחרי זה מעבד ולוח אם. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כל כך. קודם כל, איך אני מברר איזה סוג זכרון יש לי. אני יודע שיש סוגים ומהירויות. אחרי שאני אברר איזה זכרון יש לי, אתם תגידו לי אם הוא שווה משהו, ואם שווה לי לקנות עוד כרטיסי זכרון מאותו סוג, או שכדאי לי לקנות כרטיסים חדשים לגמרי במקום הישנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ההבדל במחיר בין זכרונות 667 לזכרונות 800 (CL4 GSKILL) הוא 100 שקל. אם אני לא מתכנן לעשות OC, אבל לשחק במשחקים כבדים, האם יש הבדל בביצועים ? המפרט שלי הוא Q6600 8800GT מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המערכת שנמצאת ברשותי היא כזו: intel 6600 core2 2.4 ghz על לוח ASUS P5W DH בזמן האחרון המאורר עובד יתר על המידה, ללא סיבה מוצדקת של עומס או של חום, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 6 תגובות
- 433 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הכי מומלץ היום מבחינת ביצועים/איכות? nVidia/Intel? לטובת משחקים. תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strOSs=All&strTypes=UTL&ProductID=1881&OSFullName=All+Operating+Systems&submit=Go%21 תוכנות לזיהוי המעבד. אני משועשע במיוחד מהיכולת לזהות תכונות כמו VT, EIST, x64,hyperthreading,halt state, SSE, נותן גם באס ומהירות מול באס ומהירות מומלצת. cache וכו. יש גם גרסת בוט שאפשר לעלות מdos שזה משהו נהדר. עליתי על זה במקרה, לא שונה בהרבה מcpuz רק שזה כלי רישמי ויותר מעודכן והוא נותן את תכונות המעבד בצרות יש/אין במקום רק מה יש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ישנן בו חריצי הרחבה עד 4 זכרונות ע"פ מה שהבנתי (גם כאן בפורום) אי אפשר להוסיף זיכרון DDR2 ללוח הנ"ל האם כדאי להשקיע בהוספת זכרונות DDR? ובייחוד ,אם הבנתי נכון, שהמהירות של החדשים תהיה כמו של הישן? המחשב שלי (2.6 G מעבד) זוחל נורא....
-
- 1 תגובה
- 376 צפיות
-
-
קיבלתי מחנות K.S.P מחשבים הצעה ללוח אם ומעבד של אינטל ברצוני לדעת אים לקנות אותם או לבקש מעבד ולוח אחרים... intel pentium dc e2140 1.6ghz 1mb cache s775 800mhz- מעבד לוח אם- a pt880 ultra, 2xddr1 2xddr2 667, pci-e,agp, hd audio, lan האם זה שווה משהוא או לא? אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי בתקציב של עד 3500 ללא מסך,עכבר ומקלדת ומארז.
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לוחות-אם הבאין תומכים SLI [לא כתוב באתר של ASUS ] והלוחות הם: asus p5k-se asus p5k asus p5k-E ואם כן : איזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות למפרט הבא, מאיזו חנות ובאיזה מחיר? המפרט: מעבד-intel core 2 duo E6750 כ.מסך-evga geforce 880GT SSC זיכרון-corsair 2GB [1GB*2] 800MHz בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ואני ככל הניראה אלך לכיוון של מעבד E6550. מזמן כבר לא התעסקתי בתחום ולכן אני לא כל כך מבין מה הולך היום בנושא לוחות אם. יש מלא בחירות ואיני יודע מה ההבדל? האם מישהו יוכל להסביר בקצרה מה ההבדלים בין הצ'פסטים השונים - P35 , P31 , P965 ועוד.. מה שחשוב לי הוא שיהיו יציאות FIREWIRE משום שלעתים אני מעביר וידאו מהמצלמה הדיגטלית.. אולי יתוכנן OC קטן בעתיד.. אם תוכלו לתת גם המלצה ללוח שיתאים לי אני אשמח, משהו לא מפואר מידי סביב 600 ש"ח.. אם צריך להרחיב את התקציב זה אפשרי.. תודה רבה מראש,
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש בנצ'ים או מידע מועיל. האם המעבד הזה יותר מהיר מה P-D930 שיש לי בדסקטופ? הוא הוא יותר מהיר מהפנטיום D שלי אחרי OC על הD ל4000?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, לפני שבוע ומשהו המחשב שלי הפסיק לעבוד, שלחנו אותו לחברת תיקון והם אמרו שזה הלוח אם שהלך, חיכנו כמה ימים ואז הם התקשרו ואמרו שהם לא מוצאים את הלוח שהיה בעבר (יותר נכון מצאו, אבל יקח איזה שבוע-שבועיים לשלוח אותו, אה, ואני לא זוכר את השם, רק שזה היה AMD). האנשים בחברה הבינו שאין לנו כח לחכות אז הם הציעו לנו שידרוג, פנטיום 4, ליבה כפולה (לא ממש מבין את המושגים =/), לוח אם ASUS 1333, מחיפוש מהיר בגוגל אני מאמין שהכוונה היא לזה: http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1811&modelmenu=1 בכל מקרה, רציתי לשאול מה דעתכם על השדרוג הזה, ובסך הכל, אני לא מחפש איזה משהו טופ טופ, אני לא משחק שום משחקים חדשים ואין לי כוונה לשחק (המשח…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אחים שלי איך הלוח אם הזה ?? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 נראה לי אחלה של לוח לא?? גם תומך ב ddr2 וגם ddr3 וגם מאפשר את טכנולוגיית ה SLI של של שני כרטיסים בו זמנית!!! כדאי להכניס אותו למחשב חדש??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם מסוג P-35. לפני מספר ימים רכשתי מיקרופון וחיברתי אותו לכרטיס הקול(Realtek ALC888 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller PCI) של לוח האם. משום מה, המיקרופון רוב הזמן לא פועל, כשהוא פועל הוא משמיע רעשים משונים או שהוא חוזר על מה שאמרתי כמה פעמים במין הד מוזר(וזה לא קשור לקירבה לרמקולים) ופעם בכמה זמן הוא פועל כמו שצרים לפחות מחצי דקה, ושוב פעם חוזר למצב של חוסר פעולה/פעולה לא תקינה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? אולי אתם יודעים מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר המעודכן ביותר ללוח האם שלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב לפני כמה חודשים והלוח אם שלי נדפק, הלוח שיש לי הוא- (Asus P5N SLI (775 conroe nforce 570 SLI DDRII 667 והחברה מעדיפה להביא לי לוח אחר בטענה שהוא יותר טוב הם רוצים להביא לי-GIGABYTE דגם GA-945P-DS3 השאלה שלי איזה לוח יותר אמין, טוב יותר במפרט הטכני? והאם כדי לי להחליף לgigabayte או להחליף את שלי לאותו דגם אבל חדש? אה ואני לא משתמש ב- SLI אז אין לו חשביבות מבקש עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא ככה יש לוח שתומך עד 4 כניסות של כרטיסי .PC3200 DDR SDRAM ואני חיברתי במחשב שלי ככה 3 במהירות של 256 ועוד אחד של 512 כולם מאותו סוג (PC3200 DDR SDRAM). השאלה שלי מותר שכל ה4 יהיו מלאים בכרטיסי זיכרון? האם יגרם נזק למחשב/ללוח? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/0yhvz2yn2wwu.jpg מה קורה פה?!?!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם דבר כזה אפשרי לחבר שני מחשבים ביחד ואז ששניהם עובדים כמחשב אחד (ואז המחשב עובד מהר יותר??) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי 3 מעבדים שונים ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים מי מביניהם הכי טוב ,להלן הנתונים שלהם: המעבד הראשון: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box : מס' ליבות - 4 FSB-1066 מהירות מעבד - 2400 זכרון מטמון-8000 המעבד השני : AMD Athlon 64 X2 FX-74 Socket AM2 Box : מס' ליבות -2 FSB -2000 מהירות מעבד-3000 זכרון מטמון- 2x1024 המעבד השלישי : Intel Pentium 4 660 : מס' ליבות - 1 FSB - 800 מהירות מעבד-3600 זכרון מטמון - 2048
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז לפני שאני קונה מחשב התלבטות אחרונה(אני מקווה) אני רוצה לקנות את הQ6600 הוא עולה בסביבות ה1450. אבא(שממן לי חצי מהמחשב) שלי טוען שזה בזבוז כסף ואפשר להסתדר טוב עם E6750 שעולה כ1020 ש"ח בלי להרגיש בהבדל. אז ככה. מצד אחד נראה לי אבא שלי צודק כי אינטל ממשיכה לפתח מעבדים עם 2 ליבות ז"א ש4 ליבות זה קצת מיותר. ועם OC אפשר לעלות את המעבד ל3 ג'יגהרץ. ושנה הבאה אני הולך לצבא כך שיכול להיות שהמחשב ישמש אותי רק בסופ"שים, החל משנה הבאה. מצד שני עוד שנה שנתיים לא יהיו מעבדי 2 ליבות חדשים, וכל המשחקים יתמכו ב4 ליבות גם מע' ויסטה, והמחשב שלי לא יתמוך בצורה טובה ב כל במחשקים החדשים. ואני פוחד שהFPS במשחקים כבדים ירדו ולא יהיה כיף לשחק. במשחקים כבדים אני ירגיש הבדל בFPS ? זה מה שהכי חשו…
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה זכרונות 1gb זולים אפשר לקחת ללוח הזה? הנה מפרט של הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65gv תודה
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
בכמה היתה מוכר את זיכרון זה digma ddr 400 256mb לחנות מחשבים???
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-