עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mrraz,

אני גיימר בינוני מינוס אבל חייב שהמשחקים הכבדים שאני מפעיל יעבדו חלק. עכשיו אני מתכוון להרכיב מחשב חדש עם GTX470 ומתלבט אם לקחת 2 כפול 2 גיגה או 2 כפול 4 גיגה מה דעתכם. האם 4 גיגה מספיקים למשחקים כבדים ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by Razor,

שלום לכולם, יש לי 2X4 JM1333KLN-4G של transcend ויש לי אופציה להוסיף שתי יחידות של KVR13N9S6/2 של חברת kingston. לפי מה שבדקתי, התדרים והמתחים אמורים להתאים, בנוסף בדקתי שבלוח יש אכן 4 סלוטים . אשמח לשמוע דעתכם , האם זה אפשרי ? מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by poyzon,

קראתי היום את העדכון היומי שלכם,ואהבתי את הרעיון של Overclocking Database בעודי מעיין לי,חיפשתי על המעבד שלי שהוא פנטיום 3 600 וראיתי שיש מספר גרסאות לו: PENTIUM 3 600 PENTIUM 3 600 B PENTIUM 3 600 E PENTIUM 3 600 EB איך אני יודע איזה מבניהם יש לי? ??? ומה יותר טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  4. יש לי לוח אם מדגם h55m-ud2h של gigabyte - intel הדגם הזה לא תומך ב USB3 (אני מתכוון לתמיכה במהירות הגבוהה כמובן, בתור USB 2 כמובן שיש תמיכה) רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף תמיכה ב USB3 כמו המהירות של לוח אם שתומך בזה מהקופסה? הבנתי שאפשר לעשות את זה על ידי חיבור תוסף ל PCI, ורציתי לשאול אם הוא מנצל את מלא המהירות של USB3 או שהוא לא שווה הרבה, וכן, מה המחיר הממוצע של כזה רכיב (מספיק לי 1 / 2 יציאות USB). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  5. אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by sivick_ch,

אני צריך לבחור בין 2 לוחות אם, בלי הבדל כספי, רק לבחור אחד מהם. Gigabyte GA-945P-S3 או: MSI P965 NEO-F מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by lister,

איך אני בודק מה מהירות ה- Rdram יש לי windows XP

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by evy,

ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ NIS 658.48 כדאי לי לקנות?? (ואם לא אז תציעו לי משהו שיגיע מקסימום למחיר הזה)

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  10. ^ במחשבים ניידים כמובן כשהנייד אמור לשמש לעבודה משרדית תודה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. כי קראתי שמישהו כאן אמר ,שהווינדוס לא רוצה לחנוק את המשב שלך אז הוא מגביל אותך בצריכת הזיכרון!, או משהו כזה???

12. אני קונה מחשב מבוסס AMD כפול ליבה 3600 עם 512 זכרוןX2.<אני יודע שאינטל יותר טוב אבל התקציב חנוק..> כמעט בניתי את כל המפרט רק אני בבעיה עם הלוח אם. מחיפוש בפורום שעשיתי הגעתי ללוחות אם האלו: 1-ASUS M2N-E<הבנתי שהוא עושה בעיות עם הזכרון..> 2-DFI NF II M2 <הבנתי שהוא לוח טוב אבל הוא מיועד לאוברקלוק> 3-ABIT KN9 ULTRA<אין לי מושג איך הוא> -GIGABYTE GA M55S -S3 <הלוח שאני רואה שמופיע הרבה בפורום מפרטי המחשב> על מה ללכת? המחשב הוא לבת דודה שלי.חשוב לומר: 1-היא תישאר עם המחשב שנתיים או שלוש לא יותר.<כל 3 שנים או פחות היא משתדרגת> 2-הצרכים שלה:משחקים כבדים<הכבדים שהיא אמרה לי משחקת זה: GTI 4 GTI 5 קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש ..רק שתהיה לך אי…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  14. היי חברים שאלה יש לי כרגע במחשב 2X1024 OCZ 800MHZ עכשיו קיבלתי עוד 2 גיגה מתנה של TWINMOS בסלוט אחד עכשיו גם הם 800MHZ במידה ואני מחבר אותם יהיה לי - 2X1024 + 2048 = 4 גיגה ;D עדיף לי נכון ??? אפילו שזה לא יהיה DUAL כי סלוט אחד פנוי { אני חושב שזה לא יהיה DUAL } שווה לי לחבר או לא ????

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by urich,

בהמשך להודעת הזיכרונות שלי הגיעה הזכרון והוא מה זה מוזר הוא יותר נמוךכלומר פחות בולט מהשני יש עליו פחות זכרונות והם והם אנכיים לזכרונות רגילים שראיתי בכל מקרה התקנתי את הזכרון והא זוהה אבל שינוי משמעותי לא ראיתי אם אתם חייבים לראות אותם אני יצלם אותם במצלמת הרשת.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  16. http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278 תנו לי תגובות עליו והאם יש אחד טוב ממנו באותו מחיר בערך של חברת ג'יגהבייט כי אני צריך לקנות לוח אם

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by RaZ^MaN,

שלום, אני מחפש לוח אם לשרת איחסון שיכול להכיל לפחות 2 הארדיסקים של 500 גיגה. וכמובן מעבד שיתאים ללוח ויוכל להחזיק שרת נחמד אך לא יקר במיוחד. תודה, רז.

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  18. אני בונה מחשב חדש שתארתי את הצרכים שלו כאן. בגדול, המחשב מריץ כמה מכונות וריטואליות (VMware Desktop) במקביל כך שהמאפיין העיקרי של המחשב הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. אחד הדרכים לנסות להתגבר על זה זה לשים הרבה זיכרון, כדי שהכל יהיה בזיכרון ותהיה פחות עבודה עם הדיסקים. הנקודה היא שבמחשב האחרון שהרכבתי שמתי 8GB זיכרון, אפילו לא 16, ויש לי תחושה שזה גורם לבעיות: ה-BIOS מפעם לפעם מאבד את הערכים שלו, ואני צריך להכניס אותם מחדש, והבנתי מהטכנאי שזה נובע מצריכת הזרם של כל כך הרבה זכרונות. אז השאלה שלי - האם 16GB זה כבר משהו שעובדים אי…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by eyalitzhak,

ביום רביעי רכשתי מעבד I5 3470 מהחנות KSP בקיצור כשהמוכר הביא לי את המעבד זה לא היה בקופסא זה היה בפלטה כזאת (מעבד TRAY ) שהמוכר הוציא את המעבד על הדרך הוא נגע בחלק עם הברזל, איפה שבאה המשחה התרמית, איך ממומלץ לנקות את זה? והדבר שמדאיג אותי זה שהמדבקה של האחריות ממוקמת בצד האחורי של המעבד איפה שהמגעים באמצע בידיוק.. חלק אמרו לי שאם זה באמצע זה בסדר וחלק אמרו שזה לא טוב וצריך לדרוש מעבד חדש. הנה תמונה של המעבד והמדבקה: http://www. siz .co.il/view/4el1nwngdjmn.jpg.htm תוריד רווחים מה אתם אומרים על זה? זה בסדר או לפנות לחנות?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by lumyer,

אני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק והמחיר לא חשוב כרגע. תביאו לי סיבות אחרות למה הוא לא טוב ולא שווה

21. שלום לכולם. אני מקווה שהכותרת בסדר. האם יש הבדלים גדולים בביצועים בין המעבדים? AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray ו intel core 2 duo E8400 האם E8400 יוכל להריץ משחקים כבדים עוד שנה וחצי?.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by woodk1d,

הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו AMD phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by Ori ZEE7,

השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  24. טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by SN מחשבים,

במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים