עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Krazy-Hawk,

שלום, לפי מה שבנתי בAMD 64 939 י 2 זכרונות של400MHZ\256DDR ב-Dual Chanel + 2 זכרונות שאני אוסיף עוד חצי שנה אותו דבר אז הם יעבדו ב-333 MHZ במקום 400 ? זה נכון ? ומה אני יכול לעשות כדי למנוע?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  2. אני לקראת בניית מחשב חדש לגיימינג הבעיה שנתקלתי בה היא איזה לוח אם לקנות מערכת עם ערכת השבבים Z790 .מנסיוני הרבה שנים אני הולך לכיוון חברת ASUS הוותיקה שאני רגיל אליה וההתלבטות שלי היא בין הלוחות הבאים Asus ROG Strix Z790-E Gaming WIFI II DDR5 , Asus ROG Maximus Z790 Dark Hero DDR5 ATX , Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO DDR5 על תושבת 1700 תוך כדי הבירור לקראת הקנייה ברשת אני נתקל בהמון אנשים ביוטיוב ובפורומים שיש לאנשים בעיות עם הלוחות הללו בעיות בביוס,בעיות יציבות בזכרון ,מסכים כחולים,חוסר זיהוי של ציוד הקפי קיפאון של המסך וכו... מה עלי לעשות? האים אני לוקח סיכון בקנייה של אחד הלוחות הללו?האים הבעיות האלה למרות הבעיות שמציגים אנשים לא כאלה נפוצות?הכיוון שלי הוא הלוח Asus…

3. Started by saphisto,

שלום לכולם, יש עכשיו ב newegg מבצע על 10700k שגורם לו לעלות 1567 אחרי מיסים וכו, האם כדאי יותר לקנות אותו או ryzen 5600x כששניהם באותו מחיר בערך? השימוש הוא לגיימינג על רזולוציה 1440p 144hz

4. Started by ISmile4U,

שלום אני קניתי את הלוח 8PE667U2 של ג'יגהבייט יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה וזיכרון 512 מגה ddr333 העיניין הוא שאני עדיין לא רואה ממש הבדלים בן המחשב עכשיו למחשב בקודם שלי שהיה פנטיום 3 800 עם זיכרון 512 sdram ועם לוח אם של אינטל וזה מעניין אותי לדעת במה אני אמור לראות את ההבדלים? עם בכלל? הרי המעבד החדש שלי הוא מהיר בכל המובנים פי 3 מהמעבד הקודם שלי (פנטיום 3 800) וגם הזיכרון מהיר יותר ולוח מהיר יותר ומתקדם יותר ? כמו כןמח לשמוע דעות על הלוח ועם יש למשיהו כזה מה דעתו על הלוח? האם הוא מרוצה ממנו?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by david32,

לפי מה שמפורסם באתר סך הכול יצאו 15 מעבדים לשרתים ורק אחד למחשב האישי שהוא EXTREME (והם כול כך OVERPRICES) השאלה שלי: לא הולכים לצאת דגמים יותר "עממיים"? שמתאימים למחשב האישי ואולי גם כפולי ליבה? האם יצא משהו כמו E4X00??

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by poyzon,

קראתי היום את העדכון היומי שלכם,ואהבתי את הרעיון של Overclocking Database בעודי מעיין לי,חיפשתי על המעבד שלי שהוא פנטיום 3 600 וראיתי שיש מספר גרסאות לו: PENTIUM 3 600 PENTIUM 3 600 B PENTIUM 3 600 E PENTIUM 3 600 EB איך אני יודע איזה מבניהם יש לי? ??? ומה יותר טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by nirperry,

שלום לכולם, יש ברשותי: מעבד: PHENOM II 720 BE זיכרונות: OCZ GOLD DDR3 1600MHz. לוח אם: DFI Lanparty JR 790GX M3H5 הזיכרונות חדשים והמעבד משומש קלות. הרצתי MEMTEST ו PRIME 95 במשך חצי יממה ובשניהם היו ERRORS!! שאלותיי הן: 1. האם מדובר בבאג בתוכנות/גירסאות לא טובות? אם כן, אילו גירסאות יציבות/בטוחות ישנן?? האם עדיפות תוכנות אחרות? 2. האם מבחני המאמץ באמת מעידים על פגם בחומרה, או שהן מיותרות? בשימוש אינטרנטי, המחשב עובד כראוי. המון תודה לכל העוזרים!! (אשמח לעזרה דחופה..)

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. שמתי לב שיש זכרונות שהמהירות שלהם היא 3500 ו3700 שזה 433 ו500 MHZ אם אני לא טועה.... איך אני יודע אם לוח אם או מעבד מסויים תומך במהירות הזאת?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by idan,

יש לי זכרון מאפן שקיבלתי של 256 DDR 266Mhz אני רוצה לשדרג ל512 איזה זכרון הכי מומלץ.... תודה מראש עידן

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by dankosh,

מדובר במעבד intel core 2 quad q9550 כשאני מריץ עם תוכנה את המעבד על מאה אחוז עבודה הוא מגיע מקסימום ל2.66ghz והmultiplier ל-8 במקום ל-8.5 כמו כן ה- cache הוא על 6mb במקום על 12mb [br]פורסם בתאריך: 4.02.2009 בשעה 23:11:24 האם מישהו יכול להסביר לי מה הולך?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  11. שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  12. שלום לכולם עד כמה משמעותי ההבדל בין שימוש בלוח אם של פוג'יטסו במחשב מותג מבחינת אמינות וביצועים על הרכבת מחשב בהתאמה אישית? ללא קשר למחיר יקר יותר או זול יותר. זה הלוח אם: http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-D3162-B.pdf זה המחשב: http://www.buzzshops.co.il/upload/PDF/p910(1).pdf תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by club_501,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עכשיו אני מאוד מעוניין לקנות לוח אם טוב ושיחזיק לפחות ארבע שנים. מה שאני צריך על הלוח זה (לוח אם לפנטיום): שיתמוך ב 3.06GHz ומעלה (למרות שאני יקנה מעבד 2.4GHz ,אבל אני מתכנן שידרוג בעתיד) Dual-Channel DDR400 Memory או שאתם מציעים אחרת? 6 PCI ועוד דברים טובים שיתנו לי ביצועים טובים למשך זמן אני לא מתכנן OC

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by Inertia,

דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by אוריפ,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8439 יתכן? הם בטח מדברים על ה3800, לא? אפילו בחו"ל זה יקר במאה דולר לפחות...

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by shaithebest,

זה מבלבל אותי.... בין 400 שקל ל450 שקל למעבד שהוא רק 1.6 GHZ? זה אומנם CORE 2 DOU אבל זה אותו מהירות כמו מחשב נייד סלרון שפעם היה לי יכול להיות שזה כיום אחד המעבדים הזולים בשוק לפנטיום 4? מעבד כזה יתאים לילדה בת 14 (אחותי) שהמחשב נועד רק לגלישה באינטרנט ושטויות בסגנון? רוצה לשלב את המעבד הזה עם הלוח :Asus P5L-VM 1394 ועם כמה זכרונות שזרוקים לי בבית מה שמציק לי זה מארז והאוורור שלו וספק כוח שבדברים האלה אני חדש לגמרי ולא מבין כלום חייב עזרה הילדה רוצה מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by i.k,

יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Ramboli,

שלום לכם, יש לי את הלוח הנ"ל עם 2 זכרונות כל אחד ג'יגה מדגם: Corsair Value Select VS1GB800D2 אני לא ממש מרוצה מהזיכרון הז,ה הוא איטי יחסית לשאר, ובלי שום קשר אני מעוניין ב4GB RAM. אשמח אם תמליצו לי על זיכרון 4GB טוב ומהיר (800MHZ כמובן), שיתאים ללוח (בעבר ניתקלתי במישהו שזיכרון Kingston KVR800D2N5 בDUAL לא תאם ללוח הזה, הביא מסכים כחולים, גם באמצע פירמוט המערכת לWINDOWS VISTA) תקציב: 300 ש"ח פלוס מינוס תודה רבה רבה!

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by ElectricRain,

האם לוח האם הזה הגיע לישראל ? איזה חנות מוכרת אותו ???

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  20. Started by rann,

פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שלום! אני אשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב (יותר נכון אקנה חדש). אני בעיקר רוצה להפעיל את המשחק FSX בצורה הטובה ביותר שאוכל- שהמשחק ירוץ חלק. הייתי רוצה את ייעוצכם בנושא- 1. עד כמה המעבד קריטי בנוגע למשחק הזה (הסימולטור הכבד ביותר)... שמעתי מצד אחד שהכרטיס מסך הכי חשוב ומצד שני שהמעבד דווקא הוא העיקר במשחק הספציפי הזה...? 2. איזה מעבד עדיף - כפול ליבה או מרובע ליבה ולמה? 3. מה ההבדלים בין הQ6XXX ל- Q9XXX... אני לא מתכוון לשות OC. אז אשמח לקבל הצעות והמלצות למעבדים!! תודה רבה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  22. שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by meidan,

שלום, עד היום עבדתי עם סטיק אחד של 512MB. היום קניתי סטיק נוסף של 512MB ואחרי שהוספתי אותו המחשב לא עלה (לא הגיע אפילו לטעינה של ה bios). ניסיתי להפעיל אותו רק עם הסטיק החדש והוא עבד. ניסיתי גם לשים אותו בכל אחד מהסלוטים והוא עדיין עבד. רק כאשר שמתי את שני הסטיקים ביחד הוא לא עבד. שני הסטיקים הם DDR 400, אבל אני חושב שהם של חברות שונות: הישן של ADATA והחדש של American Data. מה יכולה להיות הסיבה?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  24. חג שמח יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת מעבד e6600 כרטיס מסך gb8800gts רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל לא עושה OC האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL ומעבד i5-2500 ממולץ? ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, אני מחפש לוח+זכרון תואמים ל P4 2.4 נורטווד בסוקט 478. תודה מראש, אסף.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים