עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by t-mac,

שלום חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 1.5 GHZ לוח אם ecs וקט 478 זכרון: 512mb ddr 400 כרטיס מסך: radeon 9600xt 256mb הארד דיסק: 80 ג'יגה. הוא אוהב רק אינטל ולא amd. אח שלו קנה לו לפני כמה ימים מעבד intel pentium 4 lga 775 2.8 64 bit הוא עכשיו כעיקרון צריך לוח אם טוב, עדיף שיהיה לו AGP לכרטיס שיש לו עכשיו, וגם pci express לעתיד לכרטיס בעתיד, לא? איזה לוח כדאיי לקנות? הוא אמר לי בערך עד 600 שקל (פחות או יותר - אפשר לחרוג בקצת) תודה רבה לעוזרים ויום נעים.

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by ron-d,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם גיגהבייט ׁ( eg41mf-s2h (fsb800mhz זכרונות 4G ddr2 800mhz של ocz מעבד e5200 האם ניתן לשדרג את המעבד ל- [h=1]Intel Core 2 Duo E8400 Tray[/h]בהתייחס למחיר שלו שהוא יחסית זול - 350 ש"ח . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694534 האם ההגבלה של מהירות לוח האם 800MHZ מהווה בעיה ? האם כדאי לשדרג למעבד אחר שנמצא ברשימה של zap : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cpu&db205045=205518 תודה

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  3. היי קניתי את ה hd5750 שהחליף את הX1950 PRO הישן שלי, אבל יש לי בעיה חדשה של צוואר בקבוק ענק שגורם בחלק מהמשחקים לביצועים אפילו יותר נמוכים ממקודם.. אז חשבתי אולי להחליף גם את המעבד למשהו שיתמוך בלוח אם שלי ויסתדר עם הספק הנוכחי. יצוין שהמפרט כרגע הוא: e6300 1.86 GHZ duo core 2 HD5750 abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin מה אתם חושבים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. שלום התקנתי מערכת מחשב חדשה, התקנתי XP מ כונן CD ישן בחיבור IDE. אתמול החלפתי לכונן CD חדש בחיבור SATA. הכונן נראה תקין,מצליח להפעיל מחלונות. שאני רוצה לאתחל את המערכת מהCD הוא נכשל, בביוס הגדרתי את הCD כראשוני,אני מגיע למסך press any key to boot from cd ומשם הוא עובר ל הרד דרייב. עדכנתי ביוס. לוח של גיגה בייט G31 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  5. אולי מספיק אם הקרקס הזה של אינטל נגד AMD ולהיפך וחוזר חלילה ? ואני מצפה גם מליאור ומהאתר בכלל לא לדלג / להתעלם מהפיל שבחדר - אפל. כי כל ההכרזות האלה, כמו זו האחרונה היום, אולי מציגות שיפור כזה או אחר, אבל בואו, לא ממש מדגדגות את מה שמציעה אפל בניידים, בטח לא בזמן סוללה וביצועים עם סוללה. אז חלאס, העיני האנשים תנקרו ?

6. Started by Vortex,

LCTP? או LTPC? או משהו בסגנון? תודה!

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  7. היי חברים שאלה יש לי כרגע במחשב 2X1024 OCZ 800MHZ עכשיו קיבלתי עוד 2 גיגה מתנה של TWINMOS בסלוט אחד עכשיו גם הם 800MHZ במידה ואני מחבר אותם יהיה לי - 2X1024 + 2048 = 4 גיגה ;D עדיף לי נכון ??? אפילו שזה לא יהיה DUAL כי סלוט אחד פנוי { אני חושב שזה לא יהיה DUAL } שווה לי לחבר או לא ????

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  8. האם המחירים השאפתניים שהוענקו למעבדי Zen 4 השולחניים הראשונים, בד בבד עם תמחורים מוגדלים עבור לוחות האם החדשים, מבריחים את המשתמשים?לכתבה

9. שלום, אני רוצה לקנות מעבד חדש כי אני חושב ששלי נהרס.. (המחשב לא מריץ טוב משחקים שאמור להריץ בלי שום בעיה, משחקים עם איכות גרועה יחסית..) והציעו לי את המעבד Duel Core E6300 עכשיו השאלה כזאת, יש מעבד כזה שבה עם מאוורר ויש בלי (BOX וTRAY) מה ההבדל בינהם? (אם רק המאוורר אז כדי לקנות את הBOX והוא מספיק טוב בשביל לקרר את המעבד? או שכדי להוסיף עוד מאוורר שככה המליץ לי המוכר בחנות כי אמר שהמאוורר לא באמת מספיק טוב..) תודה מראשש!!

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by asaf556,

שלום. שאלתי היא האם יש ל425 L3 נעול ביחד עם הליבה הרביעית שלו? כי אני יודע שכל המעבדים מהמשפחה הזו זהו אותו מעבד שליבותיו נסגרות בהתאם ול550 יש L3 אז האם גם ל425 יש רק שהוא נעול והוא ניתן לפתיחה כמו שפותחים את הליבה הרביעית?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by the godfather,

שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  12. אהלן חברים, אני רוצה לבנות לי מחשב SFF עם כ.מסך 4870 האם יש לוח mATX שיתאים למטרהעד 650 שקלים בארץ הקודש?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מקווה שהכותרת בסדר. האם יש הבדלים גדולים בביצועים בין המעבדים? AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray ו intel core 2 duo E8400 האם E8400 יוכל להריץ משחקים כבדים עוד שנה וחצי?.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by benkapon,

איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr האם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב. (כולל תוכנות גרפיות ומשחקים - ומספר אפליקציות רבות הפועלות בו זמנית) אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

בימים האחרונים אני מתענין בקנית DFI NF4 ULTRA כמה שבועות אחרי שהוא יצא שמעתי שהיה מוד להפיכתו ל SLI אבל לא ממש נכנסתי לעומקו כי לא ממש חשבתי שאני יקנו אחד כזה אבל הנה הגיע הזמן (ובבקשה אל תשאלו למה אני קונה עכשיו לוח כזה אני יודע שיש קונרו וAM2 וכבר חשבתי על כל זה זה פשוט שיקולים אישיים) ואכן מצאתי באנדטק את המוד וזה נראה לי ממש ממש ממש פשוט מה שמוביל לשאלה הראשונה שלי: בסה"כ ע"י חיבור של 2 נקודות מסוימות בקצת עפרון וזהו?? זה באמת כזה פשוט? ומה זה היה ה conductive paint שהם השתמשו שם? ומה יותר טוב זה או עפרון? או שיש שיטה יותר טובה? השאלה שניה שלי היא: בבאנצים הם מתיחסית בגראפים ל2 מצבי SLI אחד זה X8/X8 והשני זה X16/X2 מה ההבדלים? והשאלה האחרונה היא: האם כל זה עדיין נ…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  17. 4X1GB = 2X2GB מבחינת ביצועים והכל? תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by BD1,

שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי בתקציב של עד 600 ש"ח שיתאים ללוח שלי ולקירור של המעבד שלי, תודה.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

שלום, ברשותי זיכרונות מסוג G.skill F3-1600CL9 6GBRHD 6GB אני רוצה לשדרג ל 12GB לפחות. הבנתי שהלוח מפונק בכל הנושא של הזיכרונות וכל מה שחיפשתי ברשימה של Rampage III Extreme Memory QVL לא ניתן להשיג. האם יש לכם המלצות לזיכרונות מתאימים? גם אם זה אומר לקנות סט זיכרונות חדש.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אז ככה: לוח אם msi k8n neo4 platinium nforce 4 ultra מעבד amd 64bit 3200 venice (יש מצב שאני יקח את ה 3500, תלוי כמה המחיר שלו ירד בחודש הקרוב) זכרונות עדיין לא החלטתי משהו עד 800-900 שח חשבתי על 2*512 של ADATA מ KSP או על 2*512 של SAMSUNG מ KSP אם למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון מה לשפר שיכתוב לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by giloman,

כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by danielhasan,

קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי עכשיו אני בודק עם התוכנה Real Temp זה מראה לי http://img401.imageshack.us/img401/348/53506462tx1.jpg ועם CORE TEMP http://img144.imageshack.us/img144/8412/81998581dh2.jpg האם זה בסדר אני עוד עם קירור של OCZ Vaniquser ?? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vaniquser לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: COR…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by dids22,

הוצאתי אותי וניסיתי להדליק את המחשב -והוא נדלק אבל לא יכולתי לראות - הבטריה נותנת כח ל agp??

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  25. למישהו יש מושג מה ההבדל בין שתי הגרסאות ? של אותו לוח אם. ניסיתי לברר בכמה חנויות מחשבים אם יש להם את הגרסה השניה והתשובה שקיבלתי שלא יש להם רק את הגרסה הראשונה אז עם יש מישהו בפורום שיודע שיש איזה חנות בארץ שמוכרת את הגרסה השניה אני הודה לו מאוד עם יאמר לי. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים