מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה יעניין מישהו :-) שידרגתי את המחשב ואחד הסטיקים היה תקול, אז עד שהגיע הסט החדש הרצתי עם 8 גיגה סינגל ואחר כך 16 ג'יגה דיואל צ'אנל. יש הבדל משמעותי! :-)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 3. 3-gram( 1 cc. ) tube. Artic Silver -6$ GeIL DDR RAM 512MB PC-3500 433Hz ULTRA Platinum Specifications: Type:DDR 184 Pin Dimm Speed:433MHz CAS 2 6-3-3 1T Density:32x8 Voltage:2.6-3.1 Features: 6 Layer, Low Noise PCB Tin Coated Platinum Copper Heat Spreader with 3m Patened Thermal Tape-217$ ASUS A7V8X LAN, Firewire IEEE1394, Serial ATA w/ RAID DDR400 AMD Athlon/Athlon XP/Duron Socket A, Processor Mother Board -Retail-135$ AMD ATHLON XP 2400 /266 FSB PROCESSOR CPU- OEM -186$ SAPPHIRE RADEON 9700 PRO 128MB DDR TV/DVI 8X AGP RETAIL-325$ מה אתם אומרים?? צריך לציין שהשימוש העיקרי זה מש…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום! אני מחזיק עסק מחשבים ובתור מוכר אמין אני משתדל להשיג תשובות אמינות. אני צריך דעה לגבי זמן תגובה של מעבדי AMD אל מול האינטלים. לצערי לא פעם שמעתי תלונות ובעצמי נוכחתי לגלות שאיטלים מגיבים לאט יותר ולא ממש נותנים לך תחושה של מחשב חזק. לאחרונה הייתי אצל לקוחה שהמפרט שלה עלה לא פחות מ 10,000 ש"ח. הערכה כללה 2GB RAM 800MHZ המחולק ל-4 סלוטים (כל זוג דואלי) לוח מקורי של INTEL ומעבד E6600. לצערי נוכחתי לראות שבזמן תגובה בחלונות שהותקן מחדש עם כל הדרייברים העדכניים המחשב מגיב נורא לאט. המשמעות של מגיב לאט זה למשל חלון של אקספלורר נפת לאט יותר ותוכנות אופיס עולות "בכיף" שלהן. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. ולא סוד שאינטל מחזיקים בכתר הביצועים. דרך אגב, הרבה משו…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי לוח GB-DS3 גירסה 3.3 , אני מתכוון להחליף את המעבד ל-E6600 , האם אני חייב להתקין VISTA מחדש??? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש אגדה עירונית כזו (לפחות ככה זה נשמע לי) שזכרונות של kingstone וAMD לא מסתדרים טוב ביחד.... יש שמץ של אמת בזה?!
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? Winbond DDR 512 3200 או Twinmos DDR 512 3200 [נערך ע"י amiram - בשביל מה כל סימני השאלה והקריאה האלו בכותרת?]
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם זה יתכן ש AMD מפגרת מאחורי אינטל מבחינת הבאס מאד מאד? הרי הבאס שמעבדי AMD עובדים עליו הוא 266/333/400 לעומת 400/533/800 של אינטל. ידוע לכולם שמגהרצים זה לא שם המשחק ואת תדר המעבד של AMD יש להכפיל ב 1.28 (אם אני לא טועה...) אבל כאן אנחנו מדברים על רוחב הפס שמגיע למעבד. האין זו נחיתות משמעותית מבחינת ביצועי מעבדי AMD? (רק כדי לחדד את העניין, מעבדי AMD לא ינצלו כמעט בכלל את ה Dual channel DDR לעומת מעבדי אינטל P4C שינצלו את כל רוחב הפס) אשמח לתשובות, אמיתי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להשאיר את המעבד (וההרד דיסק אם יש פה אנשים שמבינים שיענו גם) למשך פרק זמן של חודש +- רציתי לדעת לאיפה להשאיר אותם ולמשך כמה זמן אפשר בערך? נ.ב. יש למטה תרד שלי... בקשה תעזרו לי שם
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבב של הלוח אם יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך, יש רווח של משהו כמו 1-1.5 ס"מ , אי אפשר לגעת בשבב מרוב חום זה כל כך רותח הכרטיס מגיע ל 66-67 מעלות ללא שום מאמץ.. (נבדק בגרסת דרייבר 91.47 ) השאלה האם השבב באמת משפיע על הכרטיס? ואם זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך ל PCI-E השני (התחתון יותר)?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תשכחו מ-Naples ואמרו שלום ל-Epyc לכתבה
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
- 2 followers
-
-
הדגם בעל מהירות השעות הגבוהה ביותר הוא ה ML-37 שפועל ב 2 גיגה הרץ ופולט לכל היותר 35W, סידרת ה MT פולטת לכל היותר 25W עם מהירות שעון מירבית של 1.8 גיגה הרץ (לשני המעבדים הנ"ל זכרון מטמון של 1 מגה בייט). קיימים דגמים נוספים בעלי תכונות שונות. המעבד הושק בחודש 3, כעת המעבד מגיע לשוק. נכון לעכשיו המעבד לא נמכר כמעבד בלבד! מקור: http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1113096264,40023, מקור: http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20050409/etc_turion64.html הערה: יהיה מעניין להשוות מול הפנטיום M השונים, בעיקרון מדובר באתלון 64 בשקע 754 בעל צריכת חשמל מאוד מאוד יעילה. כמובן שמשדובר ב 90 ננו מטר דור ב של AMD.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב עושה לי די הרבה בעיות, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בדיסק הקשיח שאני צריך ללכת להחליף, אבל באחד הנסיונות האחרונים של להעלות את המחשב קרה דבר מוזר ביותר; בין יתר הדברים שהוא אומר לי בשלב העלייה של הBIOS כמו "HARD DISK FAILURE" "BOOT FROM CD\DVD" וכדומה אז הוא נתן לי את ההודעה (שמופיעה בתמונה למטה). אני מעוניין לדעת אם זאת היא הודעה נדירה, אך שהלוח אם יכול להציג, או שמא זאת היא פריצה למחשב? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד intel i7 כרטיס מסך:geforce 9600 gt לוח אם asus p6t וזיכרון 3GB DDR3 עכשיו אני מתכוון להריץ על המחשב את התוכנה הזאת:avid media composer אתמול יצא לה עדכון עם דרישות מערכת חדשות הנה לינק עם הדרישות:http://www.avid.com/us/products/media-composer?intcmp=AV-HP-S2 אשמח אם תגידו לי מה צריך לשדרג תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אלן חברה! יש לי שאלה מעניינת! מי מהמעבדים הללו יותר טוב: D 925 3.0Ghz 4M Cache או E6600 Dual core 3.06Ghz 2M CaChe אני מתלבט על איזה מהם משחקים ירוצו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני כנראה פחות או יותר רוכש מפרט כזה [table][tr][td] חיר [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] [/td][td] 1125₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window[/td][td] [/td][td] 395₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] [/td][td] 208₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3[/td][td] [/td][td] 252₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black[/td][td] [/td][td] 97₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://techreport.com/reviews/2007q2/p35-mobos/index.x?pg=1
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=689&p=0
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עבור מחשב לשימוש כללי ומשחקים מה ההבדל בין AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray ובין פנום 2 משולש ליבות 710/720 ההפרש במחיר הוא של 200-300 ש"ח האם מוצדק? שאלה נוספת לגבי i3 מי המתחרה המקביל ב AMD?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2914&p=2 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-