עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itziking,

שלום לכולם! אני הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל בלי מסך רק יש לי בעיה אחת והיא הזיכרונות!!! החברים שלי אומרים לי שלא לקחת את ה DDR II 533 של חברת A-DATA כי אומרים לי שהם לא אמינים וכדאי לי לקחת זיכרון DDR 400 של חברת KINGSTONE הנה הדגם: ? 512Mb 400MHz Kingston CL3? ומצד אחד DDR 400 זה דיי ישן ואני רוצה ללכת על משו טוב וחדש יותר כמו DDRII 533 אבל אני קצת בבעיה ורוצה לדעת מה כדאי. ודרך אגב ה DDR II 533 של A-DATA עולים 270 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וה- KINGSTONE עולים 300 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וזה DDR 400 אז זה קצת בעיה....אז הנה קישור לזיכרון ההוא של ה A-DATA : http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddrII533.htm מקווה שתעזרו תודה! נ.ב. אני מתכוון לקנות 2 צ'י…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. שלום? אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים והיום ראיתי שיש ירידת מחיר ושני המעבדים שמצויינים בכותרת הם באותו מחיר + - מרובע ליבות שמיוצר בטכנולוגיה 65 ננו מטר לעומת כפול ליבה שמיוצר בטכנולוגיה 45 ננו מטר.(mhz שונה , זיכרון מטמון...) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ₪837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay מה יותר כדי?

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. יש לי מעבד ברטון 2600+ של amd חח כמובן ולוח אם של epox 8rda3+ אני מריץ כל מיני בנצ'ים למערכת ומשווה אותם אחרי זה לאנשים אחרים (תמיד בלי oc) ושמתי לב שיש לי נפילה תמיד בביצועים של המעבד שלא עוקף בביצועיו את המעבדים של 2400 עדין amd, הבנתי שיש לי בעיה מכייון שלפעמים כשאני מפעיל את המחשב הוא מראה לי שהמהירות של המעבד היא 1250 בפוסט (כשהמחשב עולה) ורק אחרי שאני מפעיל ומכבה כמה פעמים זה חוזר ל-2600 (אהה וכן זה אומר oc fail למרות שלא עשיתי שום oc),לדוגמה באקווה מארק ה-cpu שלי מקבל 5,591 והשוויתי את זה לתוצאה אפילו של חבר בעל מעבד 2400 ואחד בעל 2500 ושניהם עוקפים אותי!! 2400 מקבל 5,900 2500 מקבל 6000+ לא יותר ממאה מעל ה-600, ורק אני מזדחל בסביבות 5500 מה זה יכל להיות? הכל חדש ז…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by All_eyes_on_me,

הי, חברה צריך לאשר תאימות בין כרטיס קול עם ממשק PCI-E X1 על גבי סלוט PCI-E X16... בבקשה, רק להיות בטוחים, כי אם אני קונה ומתברר שזה לא כך :'( $ :'( $ :'( tnks

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by AIDEN,

אני הולך להחליף מאוורר בקרוב ורציתי לדעת אם יש עוד דרך להוריד משחה טרמית חוץ מאלכוהול כי אין לי כוח ללכת לקנות, הבנתי שיש אנשים שמשתמשים בWD-40 רציתי לדעת אם זה באמת עובד ( כי את זה יש לי בבית ) או שיש דרך אחרת טובה .

6. Started by aquarius,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html מחשב נייד אשר מתוכנן להיות מוצג ב2006 בעל 2 טרה זיכרון קשיח טרה זיכרון תפעולי ומהירות של 6.8 גה"ץ ימים יגידו עריכה: אני לא בטוח אם זה אמור להיות פה אם לא נא להעביר

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by Lord Flacko,

שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי בתקציב הוא בערך 1500 אפשר יותר למשהו יותר חזק ורציתי לקבל הצעות על מעבדים שונים המפרט שלי הוא מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI אני לרוב משחק CSGO PUBG GTAV וכו תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tuvia,

שלום. יש לי בעיה בזכרון בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי זוחל במשחקים אז הסתכלתי על הזכרון ונדהמתי לראות שכתוב שם 256 שבעצם יש לי 512 אז כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבל והכנסתי מחדש את הצ'יפים של הזכרון וכשהדלקתי את המחשב כתוב לי 384 זכרון גם כשאני בודק בווינדוס אותו דבר... יש למשהו רעיון? תודה מראש טוביה

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  9. שלום לכל גולשי האתר! אני רק היום גיליתי את האתר ועל סף קנייה של מספר חלקים למחשב. כתוצאה מחוסר ידע בעבר קניתי חלקים לא טובים ולקראת הקנייה הבאה שתכלול זיכרון ראם לוח אם וכרטיס מסך אני מבקש בדרכה לאיזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות כמה כסף כדאי להשקיע מה עלי לדעת על לוחות אם ועזרה שתעזור לי למצוא פיתרון. אני לא יודע הרבה על לוחות אם אבל אני צריך מחשב שישמש אותי למשחקים חזקים וכבדים ושיחזיק לי מעמד להרבה זמן עם חלקים טובים ושלא יעלה לי הרבה כי אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך וצריך ועצה כמה כדאי להשקיע. אני על סף קניית המחשב בקרוב ומבקש את עזרתכם לפיתרון בחלק זה של הבעיה תודה רבה לכל העוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. דרשתי וקניתי מעבד Q6600 BOX כפי שהבנתי הוא מגיע בחבילה מלאה עם מאוורר של אינטל כאשר הגעתי לבית פתחתי את המחשב וראיתי שעל המעבד שהוא אכן Q6600 יש מאוורר שרשום עליו EVERCOOL שאלתי היא האם עבדו עליי ביקשתי מעבד BOX וכמה גישושים באינטרנט מצאתי את המאוורר שהייתי אמור לקבל (ככה לפחות נראה לי ) חשוב לציין שהמאוורר שלי שחור וקטן ולא כמו בתמונה !! למישהו יש Q6600 BOX איך המאוורר שלו ?? עבדו עליי ?? או שאני טועה ?? הנה האתר המקורי http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cooler-charts-2008,1784-5.html

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום, אני כרגע לפני קניית מחשב וראיתי שמחירי ה-8450 (שלוש ליבות) זהה למחיר ה-7200 וה-9550)מרובע ליבות) עולה ממש קצת יותר. כשכמובן יש את יתרון המחיר גם בלוחות של-AMD זולים יותר. מה דעתכם? השימושים במחשב יהיו קצת למשחקים, ושימושים כלליים. תודה רבה!!!

12. Started by biggie,

יש לי P4 1.5 ואני רוצה לשדרג תלוח אם וזיכרון. האם לשדרג רק את הלוח אם וזיכרון ולחסוך 400 שקל או לקנות AMD עם athlon 2800?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. האם קיימים כבר לוחות אם עם ביוס מסוג uefi ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by moshel7,

האים כדאי לשדרג מעבד AMD ATHLON 4800X2 למעבד AMD ATHLON 5200X2 ? איזה מעבד של INTEL מקביל למעבדים אלו?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by roeiw,

שלום קניתי את הזיכרונות האלו http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel למה מופיע לי ב CPUZ תזמונים של 5-5-5-15 במקום 4-4-4-15??? אלו ההגדרות של ה spd

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by the-f-master,

האם Q6600 הוא בעצם שתי E6600 מחוברים? או שהקשר בינהם שונה,אם בכלל?

17. Started by menacex,

שלום רב! ברצוני לקנות מעבד חדש , עקב אי יציבות של מעבדי הנוכחי (AMD XP 2200) . תחילה החלטתי הראשונית הייתה לקנות AMD 2800 אך לאחר קראית כתבות ראיתי שאין הבדל גדול בין 2600 ל2800 ובין 2700 ל 2800 בכלל... והוא לא מצדיק את המחיר . האם זה נכון ? מה אתם מיעצים לי לעשות ? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by Ck3,

שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  19. אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by E-tay,

יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו רוצים לקנות עוד אחד השאלה שלי היא מה עדיף? amd athlon xp 2400 + abit nf-7 או p4 1800 intel marryvel d850mv

• 17 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by giladginsber,

מישהו יכול לעזור לי אני לא יודע איך עושים עדכון ביוס ללוח ASUS P4P800 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by קינג,

איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ilanb0,

כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?

24. שלום, הזמנתי מחשב עם GIGABYTE p965 S3, והיבואן התקשר אלי ואמר לי שהלוח חסר במלאי בארץ, ובמקום זה הוא הציע לי את ה ASUS P5B965 הרגיל (לא הדלוקס). מה דעתכם עליו??? האם הוא בסדר לOC? אציין ששניהם באותו מחיר... חייב לחזור אליו עם תשובה תודה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  25. אינטל הצהירה שהיא עומדת לשחרר פקודות חדשות תחת השם AVX-512 instructions זהו סט פקודות חדש ברמה גבוה יותר מהקיים כיום בשוק זה אומר שאתם יכולים להכפיל את הדאטה שניתן להעביר בסט פקודות יחסית חדשות AVX/AVX2 בהוראה אחת או להכפיל פי 4 את הדאטה מפקודות SEE אינטל AVX-512 אמור להיכנס למעבדי Xeon http://www.fudzilla.com/home/item/32063-intel-promises-512-bit-avx-instructions

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.