עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by LazyCat,

למחשב עם מעבד Q6600 שיהיה ב- OC ל- ~3.6GHz עם מערכת 64bit עדיף זיכרון 4GB CL5 או 2GB CL4 ? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב מיושן שכולל מעבד פנטיום 4 דגם 630 סוקט 775. יש לי 1200 שקל להשקיע על שיפור המחשב(לא הרבה) רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות לוח אם שתומך גם במעבד הנוכחי שלי וגם במעבדים ממשפחת Core2Due ובעתיד אני יוכל להחליף פשוט מעבד ולא שאר הדברים. כרגע יש לי 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך מיושן של ATI של אפיק מסוג AGP. חשבתי אולי עכשיו לרכוש לוח אם+כרטיסPCIE+זיכרון מסוגDDR2+ספק כוח מתאים ובעתיד לרכוש מעבד חזק יותר מסוג Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לדוגמא.. מה דעתכם על זה?וזה בכלל אפשרי?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Henry,

שלום! הדרישות של CRYSIS, דורשות מהירות מעבד 2.8GHZ. ועם נגיד אני יקנה מעבד 2.6GHZ C2D, אז המשחק יעבוד אצלי? ונגיד יש לי מעבד שתי ליבות, מה ההבדל בין שתי ליבות לבין ליבה? שתי ליבות זאת אומרת שבכול ליבה זה 2.6GHZ?

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  4. שלום, רציתי להזמין לוח של גיגה בייט וזכרונות מסוג OCZ. מישהו מאייבורי אמר לחבר שלי שהזכרונות האלו עושים בעיות עם הלוחות אם של גיגה בייט, כי אם אני לא אעדכן ביוס ללוח אם יהיו תקלות כל שהן.. נשמע לי מופרך? או שבאמת יש תקלה בנושא?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  5. אהלן חברים, אני רוצה לבנות לי מחשב SFF עם כ.מסך 4870 האם יש לוח mATX שיתאים למטרהעד 650 שקלים בארץ הקודש?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט. רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת? אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  7. אז ככה: לוח אם msi k8n neo4 platinium nforce 4 ultra מעבד amd 64bit 3200 venice (יש מצב שאני יקח את ה 3500, תלוי כמה המחיר שלו ירד בחודש הקרוב) זכרונות עדיין לא החלטתי משהו עד 800-900 שח חשבתי על 2*512 של ADATA מ KSP או על 2*512 של SAMSUNG מ KSP אם למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון מה לשפר שיכתוב לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי יש את הmushkin הזה: mushkin XP3200 Dual Pack 1GB (2 x 512MB) Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: 2-2-2 Voltage: 2.5V-2.8V ואת הcorsair הזה: CORSAIR XMS 1GB (2 x 512MB 3200xl Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: TCCD 2-2-2-5 Voltage: 2.75V שניהם בערך אותו מחיר...עכשיו רציתי לדעת מי מביניהם יותר טוב? ומי יותר אמין? ואיך אני יכול לדעת עם לmushkin יש BH5? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  9. אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Night,

מה החידושים בו?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את המחשב ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך... חשבתי לקחת את הלוח הנ"ל http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm מכיוון שאפשר לשים עליו גם כרטיס AGP וגם PCI EX חדש. רציתי לדעת איזה זכרונות ומעבד הולכים חזק עכשיו בשוק... במחיר של עד 3000 רק לזכרונות ולמעבד. ועוד שאלה יש לי על הדרך. אם על לוח כזה אני שם 2 כרטיסי מסך אז המחשב קורא מ2 הכרטיסים? הכוונה האם הוא מעבד דרך 2 הכרטיסים או שאני צריך לבחור אחד מהם? ואני לא הולך לעשות OC ! אז להתחשב בזה 10X

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by elkaifa,

שלום לכולם,כתוצאה מאיזושהיא רששלנות הBIOS של הלוח AMI BIOS נמחק,ולא ניתן לעלות אפילו למצב SET UP למי שיש הכתובת שלי / ראיתי את המדריך שבו כתוב שצריך להשיג לוח תואם עם אותו צ'יפ.אבל גם את זה אין לי . לכן שאלתי היא יש לי CDROM ישן שבפנים יש אותו צ'יפ אפשר לנסות לעשות משהו עם התוכנה HOT FLASH ?כמו שעושים עדכון קושחה? אם יש למישהו איזה פתרון אז שיצור איתי קשר : elkarifa@bezeqint.net בתודה וברכה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by boaz_rosen,

שלום חיפשתי עזרה בכל מקום ברשת ואף אחד לא עזר לי . אני רוצה להרחיב זיכרון במחשב : ויש לי לוח אם : [http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=315] יש ל י פנטיום 4 בן שנתיים וחצי וזיכרון: 256 MB PC2100 DDR SDRAM אם יש עוד נתונים שצריך להוסיף אני אשמח להוסיף. אני מחפש להרחיב את הזיכרון ללפחות 512 בהתאם ליכולת של לוח האם ורוצה לדעת איזה לקנות ?איפה כדאי לקנות ? האם אפשר/כדאי להרכיב לבד ? ואיזה עוד בעיות יכולות לצוץ? אין לי בעיה של כסף!!!

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by udif,

הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by the_cool,

שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם למחשב שרת,אני מתלבט בין איזה לוח אם יותר טוב? שניהם עולים לי אותו הדבר: לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-9IVDTH או לוח אם של MSI E7320. הלוח אם ישמש ל-2 מעבדי קסאון 3 . מה יותר עדיף מחינת ביצועים ויותר אמין במצב של עומס על השרת? יום נעים.

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Inertia,

דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by lmlm,

האתר החומרה הידוע VR-Zone מדווח שאינטל מגיבה לכפולי הליבה מבוססי K8L ע"י הוצאת מעבד כפול ליבה חדש שיקרא Wolfdale אשיר יהיה ליבת Penryn עם 45NM ויבוסס ארכיטקטורת CORE Wolfdale יחלוק 6MB L2 קאש בין שני הליבות לעומת זאת Antares יהיה לו 512KB L2 קאש לכל ליבה ו2MB L3 קאש. כנראה שאינטל לא נוטשת את מרוץ המגה הרצים אתתחיל אותו שנה הבאה כאשר ל Wolfdale יהיה 1333MHZ באס ותזמוני השעון שלו יעמדו מ3.5GHZ עד 4GHZ!!! למרבה הפלא למרות הבאס היותר מהיר ותזמוני שעון גבוהים במיוחד הTDP שלו רק 57W Wolfdale יצא ביחד עם הציפסט החדש Bearlake ברבעון השני 2007 קישור http://www.vr-zone.com/index.php?i=4140

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Dror D.,

יש לי את הזכרונות האלה: OCZ PC2-6400 800Mhz DDR2 2GB Gold XTC Dual Kit 5-5-5-12 והם רק פועלים על רק על 736mhz (אפקטיבי). יש לי את המעבד הבא: AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 2.2ghz , רק כאשר אני עושה אוברקלוק ל-2.4ghz הזיכרונות מגיעים לתדר המקורי (800mhz). היחס בין המעבד לזיכרונות הוא 1:6 , הלוח אם שלי הוא:Gigabyte GA-M57SLI-S4 . יש איזה דרך שאני יכול לשנות את היחס כדי שהזיכרונות יפעלו על התדר המקורי שלהם? (חיפשתי בהגדרות של הלוח אם אבל לא מצאתי איך משנים את היחס [חיפשתי גם ב-advanced chipset setting])

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2292&ProductName=GA-8I945GMMFY-RH http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5929

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by T-Flash,

לפני כמה זמן פורסמו בנצ'מארקים ל-Kentsfield בבלוג של VictorWang, המוכר לנו לא מעט מתקופת הקונרו ( ). כמו שאתם יודעים, Kentsfield הוא מעבד עם 4 ליבות של Conroe. תוצאות הבנצ'ים מרשימות מאוד. ב 3DMARK05 המעבד מקבל מעל 16000 נק', לצורך השוואה המעבד שלי (AMD Athlon 64 3200+) מקבל רק כ-3600. המעבד יוכרז בתחילת השנה, בנתיים יש לנו קצת זמן ללמוד ולהינות מהקונרו.

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by RoNeR,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469115 אני רוצה לקנות את הלוח הזה Asrock 775DUAL-VSTA מישו בבקשה יכול להתאים לי מעבד מתאים עד 600 שקל..?!?! הסתבכתי עם הזיכרון פנימי שלהם ועוד שאלה... בלוח יש שתי יציאות לכרטיס מסך agp וpci e השאלה שלי עם אפשר להשתמש בשניהם באיזו שהיא צורה..?!?! ועוד שאלה על מעבד המעבדים של פנטיום D משתמשים בקירור אחר מאלה של הפנטיום 4?!?!? תודה לעוזרים וסליחה על שאלות כל כך מרובות

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  22. בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  23. אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  24. שלום. מעבד מסוג Phonom II X4 840 3.2GHz, ומדד הטמפרטורה [Core Temp] מצביע על 20 מעלות במונחה. במחשב שלידו, מעבד Core i7 960, והטמפרטורה היא 43 מעלות במנוחה. זאת אני מציין כדי להציע על טמפרטורת החדר, שקשה לי להעריך אותה. נעים בחדר. מעט קריר, אבל לא מדי. האם מדד הטמפרטורה של AMD משקר? תודה!

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  25. שלום. ביצעתי הורדת מתח ידנית למעבד (2500K). הכל עבר בהצלחה. א-ב-ל, למרות הורדת המתח המשמעותית ביחד לברירת המחדל, שמתי לב לדבר מעניין: כאשר אני על הגדרות ברירת המחדל (ז"א, על AUTO), בזמן מנוחה המתח המגיע למעבד הוא 0.8V, והטמפרטורות נמוכות (32 מעלות). לעומת זאת, כאשר אני במצב הידני, ולמרות שבמצב זה המתח שהוגדר הוא נמוך (!) מהמתח שמנפיק מצב ה AUTO במאמץ, הרי שבזמן מנוחה המתח הידני עומד על 1.024 וואט. ולכן, גם הטמפרטורות יותר גבוהות - 35 מעלות. די מוזר לי כל הסיפור, ובמיוחד מכיוון שזה די הופך את ה underVolting למיותר-משהו (: [אציין שתכונת ה C1E פעילה]

דיונים חדשים בפורומים