מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח P4P-800 של אסוס, בעדכונים באתר יש את Afudos BIOS update tool למה זה משמש ואיך מתקינים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כפי שכבר הבנתם מהנושא אני מחפש מעבד QX6600 (לא Q6600). אני לא יודע אם קיים מעבד כזה אבל מה שבטוח שבחיפוש דרך גוגל הוא קיים. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעבד כזה, וכמה הוא עולה זה מאוד יעזור לי. מה גם שמעתי שקיימת גרסת QX6400 שגם יותר זולה מ-QX הבכירים. אני מחפש את גירסת ה-QX כדי לבצע אוברקלוק של מכפלה ולא של FSB.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד P4 3.20GHZ/1M/800/04A סדרה sl7pw, איך אני יכול לדעת אם הוא 32 או 64 BIT ? אני יודע שהשם שלו הוא J540 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL7PW או שהוא ה 32 וה- 541 הוא ה 64 .... תודה מראש ליודעים והעוזרים, דעתכם חשובה לי.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוחות של אסוס והלוח הזה בפרט http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1179727&Sku=A455-2112&SRCCODE=GOOPROD&CMP=OTC-FROOGLE
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
זה הלוח אם המדובר - http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/g41-express-chipset.html לחבר כרגע יש סטיק 1 של 2 ג'יגה במהירות 400. לפי מה שראיתי שם כתוב שזה נתמך בעד DDR3 1066 , זה מוזר כי לפי מה שאני רואה בחנויות , 1066 זה בכלל נחשב לDDR2. שורה תחתונה אם הוא רוצה לשדרג ל4 או אפילו 8 ג'יגה זיכרון , מה הייתם ממליצים לבחור? יכול ליהות שלפי מה שכתוב שם אם הוא בוחר בזכרונות במהירות 800 הוא יכול עד 2X4GB ואם הוא בוחר ב1066 אז 2X2GB ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום. לאחרונה לוח האם הישן של חבר טוב שלי נפח את נשמתו. הוא לא מוכן להפרד מהמחשב, לכן אם מישהו יודע במקרה על חנות יד שנייה כלשהי, או פורום מסויים שיוכל לעזור לנו למצוא לוח אם דומה () או אפילו אם סתם יש לכם מחשב עתיק שזרוק בבוידעם אקראי שעלול להיות עליו לוח האם הנ"ל, זה יוכל לעזור. המוצא הישר יתוגמל בהתאם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מחשב נייד שיש לו נתונים מאוד טובים אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שרשום שמהירוץ המעבד שלו היא בין 1.1 ל- 2.7 אז בדקתי קצת וראיתי שמדובר בטכנולוגיה של אינטל, כשפותחים תוכנה או משהו אז הוא מאיץ לכמה שניות כדי שיהיה smooth אז המעבד הזה בעצם חלש? זה שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל גם פה אבל אני אוכל סרט על זה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב1.5-2-2-5? מהם התזמונים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר? ואיזה מהתזמונים מומלץ שיהיה הנמוך ביותר (עבור ביצועים)?
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב אני די סגור על החלקים ורציתי רק עוד חוות דעת כדי לדעת בוודעות שאני יהיה מרוצה המעבד שאני מתכנן לקנות זה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 השאלות שלי הן: המעבד הוא יחסית מתקדם מאד ורציתי לדעת אם גירסאות קצת יותר זולות של Q עדיין ירוצו לי לעוד כמה שנים המחשב שאני מתכנן בעיקר למשחקים כבדים מאד אז רציתי לדעת אם שווה להשקיע במעבד כזה ולהנות ממנו כמה שנים ארוכות ( מקווה ) או לקנות מעבד קצת פחות ממנו לדוגמא Q8200 ... בקשר ללוח אמ ... האם הוא אמין ויספק אותי בשנים האלו ? ובקשר לזיכרון אני צריך הסבר קטן מזה CL5 - 4 ובמה שווה להשקיע פחות או יותר זה המחיר שאני רוצה השא…
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי לוח אם RAMPAGE FORMULA אני רוצה ליקנות מעבד בשבילו CORE 2 DUO E8600 או CORE 2 DUO E8500? האם יש הבדל גדול בין המעבדים הללו למשחקים או ל OC ? כי E8500 =950 שקל וE8600=1450 שקל. מבקש את דעתכם........
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אחרי LGA775 אינטל עיצבה שני סוקטים חדשים, 1366 וסוקט 1156. עיצוב של סוקט חדש(והפינים המקבילים במעבד) זה לא דבר של מה בכך. זה דורש השקעה גדולה ועבודה ארוכה, ולפעמים יש תקלות (כמו הסוקט של FOXCONN). למעבדים בעלי הסוקט החדש ייקח זמן עד שיתחילו להימכר מכיוון שאנשים (בדרך כלל) לא רצים לקנות לוח אם חדש רק בגלל שיצא סוקט חדש. כמו כן יש בעיה למשתמשים והיא אותה בעיה של התיישנות הסוקט והצורך להחליף את כל הלוח אם. אז השאלה היא מה האינטרס של אינטל להחליף סוקט? האם הם לא יכלו להשתמש במעבדי i7 בסוקט LGA775? ברור שהצ'יפסט לא היה תומך אבל היו יוצאים לוחות אם עם צ'יפסט מיוחד והלוח היה תומך גם במעבדים ישנים יותר.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-