מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז הגיע הזמן לעשות שידרוג רציני למחשב ולהחליף את המעבד! כבר נמאס לי מהסלרון 1.7Ghz שרק בגלל שאני מפעיל Super Mario Forever או משחק באיזה משחק פלאש מגיע לרמה שבה אני יכול לזרוק את הכיריים בבית שלי ולטגן ביצה בתוך המעבד!!! -__- אז הנה האפשרויות שלי: יש לי כבר לוח קיים עם socket478, אז אני יכול לקנות פנטיום עם ליבת נורווד ולסגור עניין..... אך האם הוא יספיק ? האפשרות השנייה שלי היא להחליף גם את לוח האם ולקנות AMD שבמקרה גם יותר זול... (AMD Athlon 64 3000+), אבל זה יוצא יותר יקר שגם קונים לוח אם..... השאלה.. מה כדאי לעשות, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק או משהו אם אני קונה מעבד חדש..... אז... Any suggestions ? תודה מראש! ודרך אגב, אני התלבטתי אם לשים את הדיון הזה כאן,…
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://www.hed-tech.com/shop/item.asp?itemid=195&catid=4 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RS480M2-IL&class=mb כרטיס המסך שעליו מסוגל להריץ משחקים מהשנים האחרונות בצורה סבירה?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כפי שכבר הבנתם מהנושא אני מחפש מעבד QX6600 (לא Q6600). אני לא יודע אם קיים מעבד כזה אבל מה שבטוח שבחיפוש דרך גוגל הוא קיים. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעבד כזה, וכמה הוא עולה זה מאוד יעזור לי. מה גם שמעתי שקיימת גרסת QX6400 שגם יותר זולה מ-QX הבכירים. אני מחפש את גירסת ה-QX כדי לבצע אוברקלוק של מכפלה ולא של FSB.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ועכשיו בנו לי מפרמט ב-KSP והיום הלכתי לפנדה ונתנו לי זיכרונות שונים מהזיכרונות שביקשתי ועכשיו רציתי לדעת מה ההפרשים בין הזכרונות האלה ומי יותר טוב מ-KSP: 512Mb 400MHz Samsung מפנדה: PQI 523MB DDR400 PC3200 כמובן שזה שניים במחשב.
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד יש לי512 HYPER-X 256 A-DATA
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד I5 ורציתי המלצה על לוח אם מתאים לא מבין יותר מדי בפרטים הקטנים אבל בגדול חשוב לי שיהיו כמה שיותר כניסות USB, תמיכה בUSB3 עדיף אבל לא חובה,ותמיכה בDDR3 . טווח התקציב שלי נע בין 500-800 סדר גודל. ודבר אחרון איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות מוצר לוחות של אסוס או של גיגבייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
סליחה שאני שואל גם פה אבל אני אוכל סרט על זה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם כדאי לי להוסיף עוד 2GB זיכרון פנימי, מה יהיו ההבדלים? מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz 4mb זיכרון פנימי: 2GB Crosair CL5 800 Mhz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L כ. מסך: Geforce 8800 gts 640MB תודה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב1.5-2-2-5? מהם התזמונים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר? ואיזה מהתזמונים מומלץ שיהיה הנמוך ביותר (עבור ביצועים)?
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אחרי LGA775 אינטל עיצבה שני סוקטים חדשים, 1366 וסוקט 1156. עיצוב של סוקט חדש(והפינים המקבילים במעבד) זה לא דבר של מה בכך. זה דורש השקעה גדולה ועבודה ארוכה, ולפעמים יש תקלות (כמו הסוקט של FOXCONN). למעבדים בעלי הסוקט החדש ייקח זמן עד שיתחילו להימכר מכיוון שאנשים (בדרך כלל) לא רצים לקנות לוח אם חדש רק בגלל שיצא סוקט חדש. כמו כן יש בעיה למשתמשים והיא אותה בעיה של התיישנות הסוקט והצורך להחליף את כל הלוח אם. אז השאלה היא מה האינטרס של אינטל להחליף סוקט? האם הם לא יכלו להשתמש במעבדי i7 בסוקט LGA775? ברור שהצ'יפסט לא היה תומך אבל היו יוצאים לוחות אם עם צ'יפסט מיוחד והלוח היה תומך גם במעבדים ישנים יותר.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הלוח הוא IP35P של ABIT. תודה!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד e6300 תקציב בערך 500...
-
- 18 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. פתחתי היום את המחשב, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עדיין לא עלה ושהמסך מהבהב בערך כדקה עד שהמסך נכבה - לא הבנתי מה זה, אבל ריסטרתי את המחשב. לאחר שריסטרתי עלה לי המסך הבא: זה בביוס, אבל המסך שעלה לי דומה מאוד. זאת אומרת המסך שעלה לי הוא הרגיל - המציג את הנתונים של המחשב והכל.. ההודעה שאתה רואים בתמונה באדום הופיע לי בהתחלה כשהמחשב רק נפתח רק בצבא אחר וציין יותר נתונים כמו את התדרים שקיימים. היה רשום שהתדר של הזיכרון הוא 1333MHZ - מה שהיה לי תמיד.. אבל מה שמוזר זה שהתדר במעבד השתנה - היה רשום 2.80 ונראלי שתדר ברירת המחדל של הביוס הוא 2.67 כך שיש מצב שזה עשה לי אוברקלוק? אני יכול לאמר לכם בוודאות שאני לא עשיתי דבר, זאת אומר לא נכנסתי לביוס במחשב הזה …
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש ומתלבט בין אינטל ל AMD מה עדיף יותר ? אשמחאם מישהו יכול לתת את היתונות חסרונות של כל חברה הכוונה היא למעבדים כפולי ליבה תודה
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני מחפש 4 ג'יגה זכרון נוספים לנייד שלי (FSB=1333) בחיפושיי ברשת (ובאתר NEWEGG) מצאתי 2 אופציות : 1. זכרון במהירות 1066 אך תזמון = CL7 2.זכרון במהירות 1333 אך תזמון =CL9 בגדול ובכללי - מה יותר עדיף? מהירות זכרון יותר גבוהה במגהרצים או תזמונים יותר נמוכים ? מה יתן ביצועים יותר טובים ? ובמה זה תלוי ? תודה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב... ברשותי מחשב שהייתי צריך לפרמט ולהתקין חלונות... ישנם כמה התקנים שלא נימצא להם הדריברים,ודיסק ההתקנה אבד.... אני צריך למצוא דריברים בבקשה חרשתי את כל היקום הווירטואלי...... לפי נתוני אוורסט התוכנה...גיליתי כך ~~~~> Motherboard ID - MSI 945P/G NEO 2 A7176IMS V3.3 חסר : Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter חסר : Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller A-1 איפו' אוכל למצוא דריברים להתקנה....!!!!!!!!!! תווודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
התקנתי כרגע לוח ga-z77-d3h עם ssd סמרט רספונט וההארדיסק הרגיל של טרה לא מוצג במחשב שלי , אני כן רואה אותו אבל במנהל ההתקנים וגם שפועל כראוי , מה עושים ??? פליז חברה תענו לי דחוף !!!!
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות אם.. זה :GA-P31-S3G P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E או : ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL אני רוצה שבלוח יהיה אפשרות: Core2Duo 1066Mhz s775,MEMORY 800MHZ , PCI-E וגם שיהיה עליו S-ATA.. כי ההארד דיסק שלי והצורב מחוברים עם כבל SATA.. ושיהיה מקום ל2 SATA לפחות... -- תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה איך שהוא יצא (לא בהמלצה של הפורום) אבל אני לא רואה סיבה מיוחדת למה הוא ממולץ פה. ?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 90 ש"ח ולקחת XP2400 באריזה מקורית , או אפשר להסתפק ברגיל ( הם אותו דבר ? מקבלים מאורר? ) והאם יהיה לי קשה להתקין את המעבד על הלוח (מה אני צריך עוד בשביל זה ?)
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-