מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש: AMD2500 ועוד כמה חליקים. בהתחלה הFSB היה על פחות מ100 MHz, אחרי זה שיניתי ל 133. המהירות השתנתה מ1.1 GHz ל 1.9 GHz מתי שאני מדליק את המחשב, אבל כשאני בודק את המהירות בSystem או באמצעות תוכנה אחרת, אתרים, הם מראים לי שהמהירות של המחשב שלי 1.4 GHz. האם הכל תקין? או שרימו אותי? אם הכל תקין, אפשר לעבור לFSB גבוהה יותר, בלי שיחשב לOvercloacking? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המפרט שבחתימה. הייתי רוצה לדעת אם שווה לי להחליף מעבד למעבד חדש ב 300 שח, או שבמחיר הזה אני לא אקבל משהו טוב בהרבה משלי? לאיזה מעבד משתלם לי להחליף לAM2 אם בכלל שווה לי? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz
-
- 17 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לוח אם שתומך בתדר כזה?? כי ראיתי זכרונות של 2Gb OCZ 1000Mhz ב1560 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3045
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני צריך דיעה שלכם על הזכרונות האילו : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK או G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מה אתם אומרים עדיף מבחינת ביצועים בלי O.C כרגע?
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי כולם לאחרונה המחשב של אבי מראה סימנים של התיישנות, הוא אינו מעוניין להחליף את לוח האם, אלא רק לשדרג את המעבד וכרטיס המסך (אני מבין שזה לא הפורום המתאים לכרטיסים) בכל מקרה, כרגע יש לו לוח אם Asus P5LD2-VM SE עם פנטיום D930, עשיתי בדיקה באתר אסוס והמקסימום שהוא יכול לתמוך בו (מעבד שעדיין איכשהו ניתן להשיגו) זה E6300 שהוא איכשהו שיפור על המעבד הקיים.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5408 אלא אם כן תמליצו לי על מעבד יותר טוב שאפשר להשיג בשבילו? ובנוגע לכרטיס מסך, יש לו כרגע Radeon X1950 ישן אך אני חושש שהמעבד הנוכחי ישמש כצוואר בקבוק לכרטיס יותר חזק.. יש לכם עצות/המלצות מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תקציב עד 300 דולר בערך רצוי 2GB כי זה הולך להיות מחשב של משחקים
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני סטיקים של 512MB מאותו סוג של CROSAIR והתקנתי אותם בלוח על שני החריצים עם אותו צבע. משום מה בCPU-Z אני מקבל את זה: (ראו תמונה) יש משהו שאני מפספס? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד יש לי512 HYPER-X 256 A-DATA
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
במה זה שונה הכוונה DDR2 VALUE RAM לזיכרון של KINGSTON כנו לי מ KSP זכרון 2GB של KINGSTON ורשום על האריזה VALUE RAM בחנות הם אומרים שלא משנה מה רשום באריזה אלה בכרטיס עצמו .ובכרטיס לא רשום VALUE RAM חירפנו אותי ..
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מצטער מראש על הדיון הארוך, אבל ניסיתי לפרט כמה שאפשר ככה שגם הפחות מומחים לעניין יביניו וינסו לעזור לי, אז תודה מראש. לאחרונה הלך לי הלוח אם (וגם הספק, אבל זה לא חשוב) במחשב כתוצאה מקפיצות מתח וכעת אני צריך לקנות אחד חדש. המפרט שלי (רק הדברים שחשובים). לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-SLI עם ציפסט nForce 4 SLI מעבד: AMD 64 Bit 3500+ בסוקט 939. כרטיס מסך: Dual Core Geforce 6600 GT או בשמו האחר 3D1, כרטיס עם 2 ליבות שמתאים רק ללוח המסויים הזה או ללוח דומה (עם אותו ציפסט). עכשיו לבעייה, לוח כזה בדיוק אי אפשר לקנות בנפרד ורק בחבילה שבו קניתי אותו (שנקראת 3D1 למעוניינים) שכוללת את הכרטיס + לוח אם + כרטיסי רשת ושיט, אך מצאתי לוחות דומים עם אותו ציפסט. עקרונית הלוח שמקבלים בערכה…
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא זיכרון מארה"ב... המושקין עולה 200 הגייל 210 והLC עולה 235 המעבד AMD 3200 VENICE עם TT BT עליו וAS5 והלוח DFI LP NF4U-D אם יש לכם הצעות לעוד זכרונות בתקציב הזה תציעו אני רוצה מקסימום ביצועים במשחקים, לא לשבור שיאים או משהו תודה
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
במה החומרה של ddr3 יותר טובה מ- ddr2?? איך היתרונות מתבטאים מבחינת ביצועים ואם הם לא משמעותיים למה זה כיום מה שיש בעיקר בשוק?? האם עדיף ddr2 עים תזמון של cl5 ותדר של 800 מאשר ddr3 עים תזמון של cl9 ותדר של 1333??
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן. 1. אני יודע שה EPoX 8RDA+ יכול לפתוח את המכפלה של מעדבי TBRED החדשים, AthlonXP 2400+ ומעלה ללא צורך בשינוי פיזי במעבד. אז רציתי לשאול בקשר לזה אם האפשרות הזאת גם קיימת בדגם של אסוס ה A78NX, או שלא. עוד דבר, האם האפשרות של פתיחת מכפלה יכולה להשפיע משמעותית על האוברקלוק למעבד ? אני לא כל כך מבין בזה, אז אם תוכלו להסביר בקצרה איך המכפלה מתקשרת ל FSB זה יעזור לי נורא. 2. זכרון מסוים יכול לעבוד על CL של פחות מ 2 ? זה אפשרי ? אם כן, אפשר לקחת זכרון 3200, להעביר אותו למצב של 2700, ולהוריד את התזמון שלו לפחות מ 2 ? 1.5, או 1 ? אם כן, האם זה יתן תוספת ביצועים נכבדת ? עוד דבר בקשר ל CL, לדוגמא אני רואה את זה 2-3-3-6-T1, איך אני "קורא" …
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה לוח כדי לי לקנות לפנטיום 4 LGA775 ? חשוב שיהיה: DDR1 כרטיס קול איכותי כרטיס רשת גיגה תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את הנייד מ4GB ל-8GB. הזכרון שלו הוא 1 סלוט של Hynix DDR3-1600 בתזמון של 11-11-11. חיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות בדיוק אותו זכרון hynix ולא מצאתי, בסוף ניגשתי לאיבורי ושם היה להם רק corsair 9-9-9, לקחתי בכל זאת כי לא היה משהו אחר. בבית לפני שהרכבתי אותו, הורדתי קצת את המדבקה וראיתי שלמרבה הפליאה הציפים שלו זהים בדיוק לאלה שיש לזכרון במחשב שלי (ציפ של hynix עם אותו SN על הציפ). השאלה שלי, איך זה שיש בדיוק אותם ציפים, אבל התזמונים שונים. האם זה עבודה בעיניים של corsair?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הלוח הוא IP35P של ABIT. תודה!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
בעת ניסיון ניקיון לגוף הקירור של המעבד, השתמשתי בכוח מופרז ומכיוון שאייבורי שמו לי דבק טרמי ולא משחה טרמית, המעבד עף החוצה וכ-10 פינים נתלשו או התעקמו. ניסיתי לסדר אבל כלום לא עזר. עכשיו אני מנסה לצאת מהבעיה עם כמה שפחות נזק כספי. האם מעבד שעולה כ-500 שקל של סלרון יתאים ללוח אם של פנטיום 4, העובד ב FSB של 800? אני יודע שה-FSB של מעבדי סלרון הוא 533.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 זכרונות של קרוסייר DDR3 כל זכרון הוא 2GB למרות זאת בנתוני המחשב מופיע לי רק 2.91 GB האם זה נורמלי או צריך לבצע משהו כדי להגדיל את הגודל במחשב ואם כן איך עושים זאת? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. מעבד מסוג Phonom II X4 840 3.2GHz, ומדד הטמפרטורה [Core Temp] מצביע על 20 מעלות במונחה. במחשב שלידו, מעבד Core i7 960, והטמפרטורה היא 43 מעלות במנוחה. זאת אני מציין כדי להציע על טמפרטורת החדר, שקשה לי להעריך אותה. נעים בחדר. מעט קריר, אבל לא מדי. האם מדד הטמפרטורה של AMD משקר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-