מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי ואני לא בטוח לגבי התאימות שלו ללוח g7vaxp kt400 של gigabyte ולמעבד amd 1800xp תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
דור ה-HEDT החדש של אינטל מעניק לשוק הביתי כמות ליבות גדולה הרבה יותר מבעבר, אך נראה כי יש גם שינוי שרבים ממש לא יתלהבו ממנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI. השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך? מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני עובד כיום על המחשב הבא: pentium® 4 CPU 2.40GHz 256 (RAM (sdram ואני יכול לעבור למחשב הזה: AMD Athlon XP 1500+ 512 (RAM (ddr (השימוש במחשב הוא בעיקר גלישה ופוטושופ)
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
השאלה בנושא. המעבד הוא Q6600. אם אפשר גם הסבר למה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
הוצאתי את המעבד מהמקום וקרה שנהיה עליו קצת משחה טרמית אבל מהצד של הקונוסים שבנויים בשורות ניסתי לנקות עם נייר לא הלך לבסוף עשיתי עם ספריי מגעים ועדין לא עבד ניסתי מעבד אחר כך שזה לא קשור למחשב המעבד לא עבר אוברקלוקינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית אני מתנצל על פתיחת אכול חדש, אבל אני בלחץ עשיתי מה שדובר כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8de5048eb2263c9b375b775cdce7dc84&topic=102495.new#new נכנסתי לביוס, באמת תחת FSB היו כמה אופציות : 100, 133, 166 (שהיה מסומן) ו 200. שיניתי ל 200, שמרתי הגדרות ויצאתי מהביוס. המחשב הופעל מחדש, היתה לי כתובית אדומה על המחשב, משהו עם "לא לכבות את המחשב" (לא הספקתי לקרוא הכל), ואז המחשב התחיל לצפצף (סאונד גבוה לשניה, סאונד נמוך לשניה וחוזר חלילה). נתתי לו להיות ככה כמה דקות, זה לא הפסיק. כיביתי והדלקתי - שוב אותו דבר. ניסיתי להכנס שוב לביוס ולהחזיר את המצב - אי אפשר בכל להכנס לביוס. חשבתי להוציא את הסוללה שעל לוח האם, אבל לפני כן חזרתי לכא…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב חיברתי הכל ונשאר רק עניין החשמל אז קיבלתי כבל מהמארז והוא לא התאים לחשמל של הארץ אז לקחתי כבל ממחשב אחר חיברתי נדלקה איזה נורה אדומה בלוח הפעלתי ואז אחרי שניה הלוח מתחיל לצפצף הזעקה ישר כיבתי את המחשב והתחלתי לבדוק מה הבעיה ולא מצאתי מישהו יכול לעזור לי? SOS
-
??? ניסיתי להסיר את התומך למקרר של המעבד שמודבק בגב לוח האם והגרוע מכל קרה: שרטטי את הלוח ועכשיו יש 4 שריטות קלות (בערך חצי מ"מ אורך כל אחת) אבל רואים את הנחושת! של כמה קווי חשמל (אני חושב) שעוברים מהזיכרונות לכיוון המעבד. השאלה שלי היא אם כדאי לנסות ולהרכיב את המחשב על הלוח הזה או שזה יכול לסכן מרכיבים אחרים?? יש בעסק הזה של מכירות חלקי מחשב אנשים מאוד "נחמדים" שאחרי שהשקעתי 7000 שקל בקניה לא היה איכפת להם יותר ממני...
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מהC…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד קונרו ובאייבורי הציעו לי לוח 965 MSI NEO במחיר זול יחסית ל965. כנראה שזה בגלל שהם היבואנים המורשים שלו והם מביאים אותו במחיר זול. המחיר הוא 550 שקל. מה דעתכם עליו? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום הציעו לי עכשיו (הבנתי שהייתה ירידה קלה במחירים) למחשב שישמש למשרד, גלישה באינטרנט (כבד) + סרטים HD בעיקר שאני מעוניין שלוח האם יכיל את הכרטיס כמובנה 410 ש"ח | מעבד AMD Athlon II X3 425 Box + 450 ש"ח | לוח אם Asus M4A78 או באותו מחיר Asus M4A785-M סך מחיר למעבד ולוח אם 860 האם אלו מפרטים מכובדים או שבאותה תמורה ניתן לקבל שילוב טוב יותר ? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות 4G RAM של PQI מחולק ל4 יחידות שזה אומר שכל יחידה עולה 148 ש"ח אז כולם ביחד 592. אני דווקא מעדיף לא לקנות אותם ומעדיף לקנות זכרונות של G.SKILL שכל שתיים עולים 339 אז שתיים ביחד עולים 678. הכסף לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה האיכות.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יודעים איזה ציפים של הראם? הסיפור הוא שלחבר שלי יש HYPER X ואני רוצה לדעת אם יש לו את סידרת הBH5 או משהו אחר.. אז איך אני בודק?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הצלעות קירור מצופות זהב או כסף בזכרונות DDR3 באמת מועילים משמעותית או סתם בקטנה ?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרגע מערכת עם לוח אם : DFI nF4 Ultra-D זיכרונות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4742 ואחד הסטיקים יצא דפוק ולא יציב אפילו על 370MHZ בתיזמוני סטוק. המחשב מתוכנן לרוץ על 313X8 ביחס 1/10 למעבד ככה שהזיכרונות ירוצו בידיוק על 500MHZ. המעבד עצמו נבדק עם הסטיק הזה ונמצא יציב גם ב2600MHZ למעבד(אפשר יותר - לא ניסיתי) ככה ש313X8 לא אמור להוות בעיה. עכשיו - אני חשבתי אם כבר יש הזדמנות להחליף אז למה לא לקחת את אלו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4888 אז - מה אתם חושבים שכדאי לעשות... אפשר להציע זיכרונות 2GB עד 1500שקלים גג 1600.
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי חברים יש לי מחשב נייח ישן, שהלוח אם שלו כנראה הלך.. המפרט הנוכחי: לוח DP55WB מעבד I 5 750 כרטיס מסך HD 7950 ספק CoolerMaster MWE GOLD 750W קשיח + SSD אני רוצה לשמוע הצעה (או כמה הצעות) להחלפת הלוח + מעבד + זיכרון (רוצה גם קירור טוב למעבד, אז אשמח להצעה גם לזה בהתאם), שאר הרכיבים כמובן שארצה להשאיר. המחשב מיועד לשימוש ביתי, עבודה, וגם למשחקים פעם ב... לא רוצה להשקיע יותר מידי, אבל מצד שני רוצה כן לקחת חלקים טובים, תקציב - 1500 שקל - מעדיף לא לחרוג אלא אם חייב. תודה רבה!
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לסוקט 775, המעבד שישודך אליו הוא E4500, והכרטיס מסך 8800GT, נחברה לא משנה במיוחד, אבל עדיף מ אסוס,ג'יגה בייט,די אפ איי... תודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטל דואל.. רציתי המלצה ללוח אם בסביבות 700-600 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חסכתי 1500 שקל למעבד רציתי לדעת מה כדאי AMD או אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-