עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilay22,

כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  2. Athlon 64 6400+(soket AM2) או Cor2 2 Quad Q6600 ?

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  3. כרגע יש לי 1GB בסינגל צ'אנל (סטיק בודד) והזיכרון שלי אמור לחזור מתיקון מהולנד בזממן הקרוב (2GB ב 2 סטיקים). האם עדיף לשים רק את ה 2GB בדואל או שעדיף לשים את הכל וזה יהיה סינגל? או שאני טועה וזה יהיה דואל גם בקונפיגורציה של 3 סטיקים? תודה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  4. מה תהיה בערך העלות שלהם? ואיך שהבנתי מעבד הפנום 9500 שכבר הגיע לארץ יכול לעבוד גם על לוחות AM2 הישנים. השאלה האם ידוע כמה אחוזים מהביצועים מאבדים אם שמים את ה9500 על AM2? והאם זה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. שלום חברים, אני רוצה לקנות מעבד נורמלי, ובמחיר סביר. לום אם כנ"ל. וכרטיס מסך שיהיה עמיד וטוב. לא חובה משהו מפציץ, משהו שיחזיק לי שנה, יש מחירים, אני רוצה כל חלק שלא יעלה על ה-120 דולר.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Gigabyte GA-8I945P-G 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB0 (186 GB, IDE) TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U זה המחשב שיש לי רציתי לשפר אותו או להחליף לו חלקים או להוסיף לו כמו להחליף מעבד אם אפשר על הלוח הזה להוסיף זיכרונות להחליף כרטיס מסך? וצורב גם ולהוסיף כונן קשיח יש לי 1000 שקל לכל הבלאגן ואני לא יודע מה לעשות ומה כדאי...כדיי שהוא ייהיה יותר חזק..

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לרעש חשמלי שמגיע מלוחות, בד"כ נראה כי המקור הוא מאחור באיזור חיבורי ה-USB, אולי מהקבלים שם. אבל בד"כ זה קורה כשמזיזים את העכבר/גלגלת.. עכשיו יש לי כאן P35-DS3 בהרצת Memtest, ופעם בכמה זמן הוא עושה רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. זה בטוח לא רעש של משהו מכני כמו מאוורר או כונן קשיח (שאינו מחובר בכלל). הלוח באוברקלוק ל-FSB 400 עם Q6600. HDD S.M.A.R.T. Capability__ [Disabled] Limit CPUID Max. to 3______ [Disabled] CPU Enhanced Halt (C1E)____ [Disabled] CPU EIST Function__________ [Disabled] Virtualization Technology__ [Disabled] Smart FAN Control Method__ [Disable] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [102] C.I.A. 2__________________________ [Disabled…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  8. אהלן אני עושה אוברקלוק וכרגע המעבד על 1.5 וולט בבאס של 438 (יציב). המעבד הגיע גם לבאס של 455 אבל לא יציב. אני מפחד להוסיף לו מעבר לזה כי המתח המקורי הוא 1.35 וולט וזה כבר העלאה די מכובדת. מהו המתח אותו אסור בתכלית האיסור לעבור? המפרט בצד תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by moshiko513,

מה טוב יותר?? לוח M2NE ASUS או MSI K9NULTRA-F ומזה החיבור הרגיל של החשמל הזה (רגיל כמו קונקטור של ספק)>להכניס לו מתח מהספק או שזה מוציא מתח למאוורר למשל?? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by davidreznic,

שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by kozimus,

עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. האם הרכיבים על הלוחות דומים מספיק רק בשביל עידכון דרייברים של כרטיס קול/רשת, או שחובה להתקין הכל מההתחלה? כמו כן מה קורה עם הווינדוס החוקי אם הוא רשום על הרכיבים הקודמים (XP PRO).

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by SloOmPer,

איזה מעבד אתם ממליצים? AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box 656 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AMD1172~60~0.htm או Intel Core 2 Duo E4500 Box 635 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~IE4500~3~0.htm ואני לא עושה OC

14. Started by dekel555,

שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי עכשיו הזיכרון החדש צריך להיות מאותה חברה של הזיכרון הקיים?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  15. Started by Raped,

שלום, הפעלתי עכשיו CPU-Z אני לא מבין כל כך בתוכנה יש לי שאלה זה אומר שהזכרונות שלי 400MHZ או מה? המחשב חדש עכשיו הפעלתי אותו אני הזמנתי מהחנות זכרונות 800MHZ [br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 18:49:19 לפי everest זה מראה לי שזה 800 MHZ וואלה לא יודע :\

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by GREATTHUNDER,

Whats the diffrence between these GB MB modles? DS3,DS3R,S3,DS3L? why are the prices so diffrent? PS Im in the US so i can't write in hebrew... EDIT (Im talking about the P35 modles)

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by haim1440,

קניתי לפני שלושה חודשים מחשב חדש עם E6750 וראיתי שהמעבד מגיע לטמפ' של 30 מעלות. האם יש סיבה לכך? ואם כן יש דרך לשנות זאת? :s05:

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by averaraz,

אבא שלי קנה מחשב חדש בשבילו בעל הלוח בכותרת, אני עושה Xpress Install אבל הקול לא עובד גם בלוח בקרה הוא לא מזהה את הכרטיס קול כאילו לא מותקן למרות שהתקנתי. מחקתי את הדרייברים התקנתי שוב ולא עוזר. יש במחשב גם כרטיס טלויזיה עם זה קשור? מקווה שתעזרו לי תודה אם זה לא הפורום המתאים נא להפנות את צומת ליבי לכך(פשוט אני יודע שהרבה אנשים מכירים את הלוח הזה פה אז אולי הם יוכלו לעזור לי אם הם נתקלו בבעיה דומה)

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by za-david,

עד היום הייתי קונה רק אינטל במחשב החדש שאני מתכוון לקנות אני רוצה לנסות את AMD איזה סדרה של מעבדים יותר חזקים ב AMD, מעבדי Athlon או Opteron? אם יש לכם המלצות מעבר לזה יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  21. מזה ה- HYPER TECNOLOGY הזאת? למה זה תורם אם כן..? והאם אפשר פשוט לעשות אל זה DISABLE בביוס? תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 13:13:07

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DAn0sH,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע איזה חיבבור אני צריך שיהיה לכרטיס מסף psi-e or agf ניראה לי קוראים ל זה ככה, קיצר אני לא יודע איזה חיבור אני צריך לוח אמ: gigabyte GA-8I945GZME-RH בבקשה תעזרו לי.

23. אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...). אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למע…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by udi,

אני לא אלך סחור סחור יש לי אפשרות לקנות זכרונות של Kingston במחיר עלות אני משדרג את המחשב Q-6600-G0 GA-P35DS3P כרגע התלבטתי בין הזכרונות האלו CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - C2G6400C4 OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK השאלה היא האם יש ל Kingston זכרונות באותה רמה איכות ביצועים כמו אלו בתודה מראש על העזרה עריכה אני הצלחתי למצוא את אלו KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 דגם: KHX6400D2LLK2/2G http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5100 האם מומלצים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by ko-b83,

שלום, יש לי לוח אם Asus A7V400-MX SE, אני חושש שהביוס עושה לי כמה בעיות, אז החלטתי לנסות לעדכן בתקווה שהבעיות יפתרו. הבעיה היחידה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל :s05: איך עושים את זה בדיוק? שמעתי שזה די מסוכן ויכול להרוס את הלוח אם. אני אשמח אם מישו יסביר לי איך עושים את זה בזהירות שכלום לא יקרה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים