עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lihay,

אני כנראה מחר הולך בע"ה לסגור עסקה בחנות TMS.CO.IL (זה האתר שלהם) למחשב..שזכותכם ובזכות עוד כמה חברים בניתי את המפרט,הבעיה האחרונה היא הלוח אם שאני אמת לא ממש מבין בו. המטרות שלי מהלוח אם: *של ASUS או GIGABYTE *סוקט AM2 מתאים לזיכרון DDR2 667MHZ *הכי טוב במחיר 400 ש"ח לא יותר(גג 450 שקל).. *אם יש כזה דבר יציאת DVI בשביל מסך LCD או HDMI אני לא ממש מבין בזה.. *כל מה שאתם מוצאים לנכון שיתן יצועים הכי טובים במחיר הזה למחשב שלי.. אני יודע שלא נהוג לרשום "דחוף" הודעה אל מחר,לפני חנוכה,זה כנראה היום היחידי שאני יכול ללכת בו לחנות הזאת ולסגור את העיסקה ולכן זה כל כך חשוב דחוף עבורי..בבקשה תעזרו לי.. הציעו כבר לוח אם פורום מפרטים אבל אני פונה אליכם כאן בפורום לוחות אם כי…

2. Started by eviatal,

הזכרונות: 1) G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 מחיר:360.00 ¤ 2) Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit מחיר:265.00 ¤ האם יש הבדל בין שני הזכרונות? ההבדל במחיר משמעותי ואני לא יודע למה. האם ללכת על הזול יותר או שאחד מהם יותר איכותי מהשני? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. שלום, אני לא חזק בהבנת חומרה כמו רוב החברה כאן...וגם יש לי מחשב יחסית ישן ....אז בבקשה לא לצחוק עלי או להגיד לי לקנות חדש. למרות שהמחשב יחסית חלש ..אני עובד עם ישומים דורשניים ברמת הגרפיקה, כמו 3DMAX ותוכנות תלת אחרות... אני נתקל בזמני רינדור ארוכים במיוחד (למרות שהמחשב יציב ולא נופל) אני יכול לחלק את השאלה שלי לשתיים: 1) איפה צוואר הבקבוק לפי מפרט המחשב שלי- זאת אומרת, מה כדאי לי להחליף\להגדיל (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) ? 2)איזה חלק ספציפי (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) אני יכול לקנות שיתאים ללוח האם ? המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. יש לי שניים של 512 שעובדים ביחד שכל אחד 400 מגה ארץ הכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1 gb ויש לי שני סטיקים פנויים מה עדיף לשים 1 או שניים של 512 ואיזה דגם מסויים הוא מוצלח ושל איזה חברה האם לקנות אם יותר ארצים יותר מ400 בכל מקרה תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  5. Started by tzolerguy,

לכל המעוניין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2668&products_id=19631

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  7. יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  8. התקציב שלי הוא 800 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by RJ1,

כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...). אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למע…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by za-david,

מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בזמן עבודה רגיל ומה אמורה להיות הטמפרטורה בזמן עבודה מאומץ נראה לי שאצלי הטמפ' לא תקינה כי בעבודה רגיל הטמפ' 65-72 ובעבודה מאומצת 80-88

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  12. יש לי לוח 865PE משו עניתקה ביותר ואני רוצה לשדרג ת'זיכרון וזיכרון DDR 400 עולה יותר מ667.. אז האם זה יעבוד במהירות המרבית שהלוח שלי מסוגל או שפשוט לא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  13. אני לפני קניית לוח חדש ואני כנראה הולך על הGigabyte GA-P35-DS3L ובעצם בעוד ב65 שקל ככה אפשר לשדרג ל P35C שתומך בDDR3 עד 4GB וגם יש לו כרטיס קול של ACL889 לעומת ה888 של הP35 הרגיל. אז כמה שאלות: 1.השאלה העיקרית - האם ניתן יהיה לפצות על הרוחב פס הגדול של הDDR3 בכמות זיכרון גדולה יותר של DDR2 מבחינת ביצועים?כלומר האם הביצועים של 2GB DDR3 יהיו שווים לכמות מסויימת(גדולה יותר כמובן) של זיכרון מסוג DDR2? מתי אתם מעריכים שמחירי DDR3 עם תזמונים טובים ותדר טוב יהפכו לנורמליים? אני יודע שרובכם פה לא ממליצים לקנות לוח שתומך בDDR3,אבל למה לא בעצם?האם זה לא יהפוך את המחשב ליותר מותאם לעתיד וייתן למשתמש זיכרון הרבה יותר מהיר בעוד 2-3 שנים ככה? 2.לגבי הכרטיס קול...האם זה נכון שהACL888 לא…

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by oren12,

הנה לכם: http://www.skypc.co.il/pl_product~1111~60~0.htm יש לי שאלה: Q6600 או Phenom ? (ביצועים)

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. Started by amitay_s,

אני לפני קניה של לוח+מעבד +זכרון, כרגע ברשותי מעבד 3G , זכרון 2 כפול 512 , לוח שלא תומך ב DDR1, DDR2, כרטיס מסך 8800 GTS, ספק ENERMAX FMA 2 535W, ומארז שהוזמן וצריך להגיע אלי בימים הקרובים Thermaltake Soprano VB1000. אני מתכוון לקנות מעבד Intel Core 2 Duo כמובן לוח מתאים וזכרונות חדשים DDR 2. יש לי מישהו שמביא לי מחו"ל אני רק צריך לקנות ולשלוח אליו. חבר הרכיב לי את הסט הבא: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115030 לוח: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131142 זכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227139 מאוורר למעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835118223 הכל יחד יצא ל…

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  16. Started by ob,

מחפש לוח אם עם אפשרות ל OC ותמיכה גם ל ארבע ליבות בעתיד . מה אתם חושבים על הלוח הזה GAP35CDS3RוGigabyte ? הוא תומך ב DDR2 +DDR3 , שזה טוב לעתיד ... מפרט : Operating System: Windows Vista Ultimate (6.0, Build 6000) (6000.vista_rtm.061101-2205) System Manufacturer: INTEL_ System Model: DP965LT_ Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs), ~1.9GHz Memory: 3054MB RAM DDR2 (1024x2mb Corsair + 512x2mb WD) DirectX Version: DirectX 10 Power Supply: Atx G-pro 500W Zalman CNPS7000B cpu fan

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by eliemail,

היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

האם תהיה ירידת מחירים בעקבות שיחרור הפנרין בינואר?

20. השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לרעש חשמלי שמגיע מלוחות, בד"כ נראה כי המקור הוא מאחור באיזור חיבורי ה-USB, אולי מהקבלים שם. אבל בד"כ זה קורה כשמזיזים את העכבר/גלגלת.. עכשיו יש לי כאן P35-DS3 בהרצת Memtest, ופעם בכמה זמן הוא עושה רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. זה בטוח לא רעש של משהו מכני כמו מאוורר או כונן קשיח (שאינו מחובר בכלל). הלוח באוברקלוק ל-FSB 400 עם Q6600. HDD S.M.A.R.T. Capability__ [Disabled] Limit CPUID Max. to 3______ [Disabled] CPU Enhanced Halt (C1E)____ [Disabled] CPU EIST Function__________ [Disabled] Virtualization Technology__ [Disabled] Smart FAN Control Method__ [Disable] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [102] C.I.A. 2__________________________ [Disabled…

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  22. כרגע יש לי 1GB בסינגל צ'אנל (סטיק בודד) והזיכרון שלי אמור לחזור מתיקון מהולנד בזממן הקרוב (2GB ב 2 סטיקים). האם עדיף לשים רק את ה 2GB בדואל או שעדיף לשים את הכל וזה יהיה סינגל? או שאני טועה וזה יהיה דואל גם בקונפיגורציה של 3 סטיקים? תודה

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by etay44,

מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ללוח אם ASUS P5K שיש לו קירור יותר טוב בבקשה אם אפשר הסבר מפורט תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by X-BLADE,

לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.

• 12 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום חברים, אני רוצה לקנות מעבד נורמלי, ובמחיר סביר. לום אם כנ"ל. וכרטיס מסך שיהיה עמיד וטוב. לא חובה משהו מפציץ, משהו שיחזיק לי שנה, יש מחירים, אני רוצה כל חלק שלא יעלה על ה-120 דולר.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים