מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
ואם יש לי 2 זכרונות של 512 שהCL שלהם הוא 2 ואני רוצה להשים עוד 2 של 512 אבל נCL שלהם הוא 2.5 על מה המחשב שלי יעבוד על איזה תיזמון
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ואם כן אז באיזה תדר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בקצרה.. הוצאתי את המעבד ונשברו לו 2 פינים כאלה הדקים האלה .. זה קריטי? המעבד לא יעבוד בגללם? כי בינתיים הוא לא עובד .. אפשר לתקן או שחבל על הזמן וחייב לקנות חדש? ואם כן.. כמה זה עולה? היה לי פנטיום 4 .. 3Ghz.. לוח אם ASUSp4p800 אפשר ללוח אם הזה להתאים מעבדים יותר טובים מאשר הP4 3GHZ ? אולי 3.2 או משהו כזה? וכמובן מהם המחירים? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לסמוך על 2 ג'יגה שלהם ב250 שקל? נשמע זול מידי בשביל להיות רציני.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם. (אבקש רק ממי שבאמת יודע תשובה לענות) תשמעו חבר שלי אמר לי שלוינדוס XP קשה (עבוד מאוד איטי) עם יותר מ2.5 גיגה ראם, ושרק ויסטה בנוי לזה (ליותר מ3 גיגה ראם) כי שבוע הבא אני קונה מחשב בעזרת השם ואני רוצה לדעת אם לקחת 4 או 2 כי זה פחות כסף והבדל דיי גדול. האם הXP לא צריך יותר 2.5 גיגה והאם הוא יעבוד לאט יותר שיהיה לו יותר מ3 גיגה ראם ? כי ממש לא בא לי לשים ויסטה על המחשב החדש אמרו לי שXP הרבה יותר טוב ממנו הוא רק יותר יפה זהו ! ואני לא רוצה לשים ויטסה. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי זוג זכרונות זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL2וPDP Systems מי שמכיר יקרים מאוד אני רוצה להוסיף ואני רוצה להוסיף עוד gb 1 האם רק זיכרון cl2 מתאים או שאני יכול גם להשיםcl2.5 יש לי עוד שני סלוטים פנויים של זכרונות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=340335
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להדכן את הביוס שלי לגרסה החדשה שלו שלפי מה שקראתי גורמת ליציבות טובה יותר בOC . אבל לפני שאני עושה זאת רציתי לגבות את מה שיש לי תודה על העזרה. P.S אין לי כונן דיסקטים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
שלום ראיתי שבskypc יש אחריות לכל החיים על המעבדים של אינטל, לעומת זאת בtms יש אחריות רק לשלוש שנים. קיצור לא הבנתי עם יש אחריות של אינטל או של החנות או גם וגם ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שמעתי שבינואר (עוד שלושה שבועות) יוצאים דגמים חדשים של מעבדי INTEL סדרת QUAD האם אתם צופים שבעקבות כך תיהיה נפילת מחירים של הכפולי ליבה ושל AMD או שהמחירים של סדרת ה QUAD החדשה יהיו גבוהים וכל השאר ישארו באותו מחיר ועוד דבר אם אתם חושבים שהמחיר של המעבדים לא ירדו אז עוד כמה זמן נראה לכם שמעבדים החדשיםירדו וכך גם כל השאר לדוגמא מעבד של INTEL E6750 עולה כ 1000 ש"ח היום האם בעוד שלושה שבועות בעקבות היציאה של כמה דגמי QUAD המחיר של E6750 ירד משמעותי(אם בכלל) או שלא ירד וה QUAD יהיה פשוט יקר? או שירידה תתקיים רק לאחר כמה חודשים? אשמח לקבל תגובות לגבי הצפי של האנשים כאן תודה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הזכרונות האלה שווים ב265 ש"ח? Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 פרטים: PC6400 DDR2 800Mhz, CAS 4-4-4-12 -Hand-picked BGA 64Mx8 Chips -240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package -Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עוד פרטים באתר היצרן: http://www.geil.com.tw/products/showGallery/id/65 מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הלוח ABIT NF-M2S יש לי כבר כמה שנים את המארז של קומפיוקייס 6A19 בבואי לחבר את הכבל power sw גיליתי שבכבל שיוצא מהמארז יש 3 חורים ואילו בלוח יש 2 פינים האם אני אבוד ? (חייב לקנות מארז חדש) האם צריך פשוט לחבר את שני הימניים או את שני השמאליים ? לפי הבנתי בשביל מפסק פשוט צריך שני חוטים אז למה בכלל יש 3 ? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מחפש לוח אם במחיר הנקוב בכותרת אשר ייתמוך ב PCIEX2 וזאת על מנת לאפשר שידרוג עתידי בעוד שנתיים בערך ו DDR 3 לא חובה... אבל חברים ממש ממש חשוב לי שהפשרות של שדרוג תהיה פתוחה בפניי בעתיד. היום אני לוקח 8800GTS G92 512 MB Q6600 2GB X 2 זיכרון...
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח 478 למעב סלרון 2400MHZ. צריך שיהיו יציאות SATA וכרטיס מסך מובנה. אין תקציב מוגדר,רצוי שיהיה זול. תודה
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כמה שיותר טוב, וצ'יפסט איכותי וחדש, מחיר 500 ש"ח +\- 100 מיועד למחשב של אחותי, תוכנות, אייסיקיו, MSN ושאר ירקות, אין צורך במשחקים אך יש צורך בחיבור לטלויזיה אופציונלי. כמובן לC2D
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584&l4=0&model=1929&modelmenu=1 יש לי כמה שאלות בקשר ללוח הזה. 1)באופן כללי אם הוא טוב (לא מתוכנן אוברקלוק)? 2)רשום שזה מיעד לcrossfire, אז זה לא יכול לעבוד עם 2 כרטיסים של NVIDIA ב SLI? 3) האם הכרטיס מסך המובנה הוא טוב? 4) אני חייב לשים 2 כרטיסי מסך או שאני יכול לשים רק אחד?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי מעבד (Q6600) ןהרצתי את Intel processor Id וגם את CPU-Z הראשונה אמרה שהגירסה היא B6 והשניה אמרה GO, איך אני יכול לדעת מי מהם נכונה ושלא קיבלתי את הגירסה הישנה של המעבד. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות ? לאחר שניקיתי את הצד החיצוני שלו ומרחתי משחה טרמית חדשה בטעות חלק מהצד הפינמי שלו (שפונה לתושבת) נמרח בקצת משחה. הלך המעבד ? אני אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה מראש !!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט E6400 GIGABYTE DS-3 זיכרון שיוחלף 1GB A-DATA 667 7600GT FSP 400 אני רוצה לחליף את הזכרונות לחברה טובה ולעלות ל2GB חשבתי בינתיים על שני דגמים תעזרו לי לבחור בינהם או תמליצו לי על משהו אחר יותר טוב בסכום הזה תעזרו לי בבקשה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ברשותי 2 מודולים של 1GB 800MHZ של pqi turbo במסמכים הם רשומים כ 4-4-4-12 אבל עובדים בתזמון זה רק ב 2.2V ואי אפשר להעלות בכלל את התדר שלהם ליותר מ800MHZ... עכשיו שאלתי היא מה עדיף יותר? הסיטואציה שלמעלה... או אותם הזכרונות בתזמון 5-5-5-15 על 960Mhz ב 2.2V ? ---- תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שאני מרכיב זכרון חדש במחשב ... לפי מה אני קונה ? מהירות הלוח אם ? [איך אני מוצא אותה? ] מהירות הזכרון ? [איך ? ] DDR1\DDR2 ... איך אני יודע מה יש לי? תודה רבה !!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-