עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pringles,

מה יותר עדיף בכל תחום כאילו באיזה תחומים בddr שולט ובאילו הrdram וגם מבחינת תיזמונים והכל

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by Borat,

שלום אני מרכיב לעצמי מחשב, רוצה לקנות לוח אם של Asus P8H67ורציתי לשאול אך אני מחבר אליו את המסך (אני רוצה להשתמש בכרטיס הגרפי של המעבד) אין לו לא DVI ולאVGA לינק ללוח אם המדובר; http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67/ תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by reflex,

האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by fit3,

שלום אנשים אני יש לי במחשב שני סלוטים של 256 שעובדים דואלי במהירות 533 השאלה אם בשני סלוטים הריקים שלי אני יוסיף שניים של 512 במהירות 533 זה יהיה בסדרר? או שמומלץ לשים עוד שנים של 256?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

6. מהן שתי האופציות הראשונות ומה ההגדרות הכי טובות בשביל מעבד E8400 בOC?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by Impreza,

יש לי זכרון של A-DATA 512DDR 400MHZ, מעבד AMD BARTON 2600+, ולוח ABIT NF7-SL אני יודע שהתזמונים של הזכרון הם 2.5 בלוח הגדרתי על 2.5 מצב ה TURBO אבל בתוכנה AIDA32 כתוב: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Memory Slots DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) משהו …

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  8. לאח שלי יש פנטיום 533 על לוח אם של אינטל VC820 יש לו סטיק אחד של 128 מגה PC800 RDRAM (בסלוט השני יש משהו שבחוברת של הלוח נקרא CRIMM, חצי מגודל הסטיק הרגיל, בלי צ'יפים). הוא מריץ על המחשב XP ונראה שהמערכת כל הזמן משתמשת בזכרון הוירטואלי (ההארדיסק רוב הזמן טוען, במיוחד במשחקים כשהוא מדי פעם מודיע על חוסר זיכרון וירטואלי... כן כן אפילו ג'נרלס עובד ). חשבתי להוסיף לו עוד זכרון, השאלות הן האם זה כדאי? כמה להוסיף 64/128? והאם זה לא יעשה בעיות, כי בכל מקום ראיתי שצריך לשים RDRAM בזוגות ולי יש רק סטיק אחד?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  9. הנה ההוכחה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by yaniv1306,

ה950D יקר ב400 שקל יותר האם יש סיבה טובה לכך ובמידה ואני מחליט על אחד מהם למה בדיוק מתכוונים שמדברים על סטיפינג C1

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  11. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני כבר חודשים מנסה להבין למה הלוח אם P5W DH Deluxe עולה 1600 ש"ח ולמה הלוח אם P5B Deluxe עולה 1300 ש"ח? אני הבנתי שהלוח אם P5W DH Deluxe בא עם אריזה מלאה באביזרים וזה כולל מערכת עם שלט וכו' אבל נגיד ואני בן אדם שלא צריך את האביזרים הנ"ל, איזה לוח עדיף? ראיתי שהם אותו הדבר - ממש אותו לוח וה-P5B מביא ביצועים הרבה יותר טובים! גם יש לו קירור יותר טוב לצ'יפסט וכו'. מה שחשוב לי בלוחות זה שיהיה להם תמיכה בזיכרונות בתדר 800 ותמיכה בטכנולוגית CrossFire, כמובן שכל השאר (SATA, RAID) כבר נמצא בכל לוח היום, אז אני לא צריך להעיר על כך. בקיצר, אשמח אם תגידו לי איזה לוח יתאים לי יותר, והאם P5B Deluxe בא עם כרטיס רשת שתומך ב-WiFi, כלומר באינטרנט אלחוטי. וחוץ מזה…

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by rander1,

איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by optimizeR,

אהלן חברים וחברות, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי במחשב שלי ל16ג'יגה, או אולי רק ל8 ג'יגה. אני רוצה 2 קומבו של שני זכרונות כמובן. אני חיפשתי קצת ואני לא כל-כך מצליח להבין איך לבדוק אם זכרון מסויים תואם או לא. -בדקתי כמה זכרונות של G.Skill ובאתר שלהם יש QVL רשימה של לוחות אם תומכים אבל אין את הלוח שלי באף-אחד מהזכרונות שלהם. הלוח אם שלי הוא H61m-u3s3 ע"פי ה EVEREST זה המעבד : CPU #1 Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz כתוב באתר של הלוח אם שלי, שהוא תומך בDDR3-1600. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך 1600 או לא, אני לא גיימר כבד, אבל אני רוצה לקנות זכרון ולשכוח לכמה שנים טובות. סביר להניח ש16 ג'יגה במהירות 1333 יעשה ת'עבודה, אך איך בוחרים זכרון ? מה י…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by dino,

חנות מסויימת מציעה למכירה מעבד AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 ב-406ש"ח, מחיר טוב למעבד והסטפינג הזה?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  15. הלוח אם שלי gigabyte ga-p35-ds3l תומך ב DDR3 ? אני חושב על שדרוג של הזכרון תודה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  16. שלום חברים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי במשחב שלי ורציתי לדעת את דעתכם לגבי מה כדאי לשדרג, יש לי כרגע שתי כרטיסים PDP 512MB DUAL CHANNEL תזמונים 2.5-3-3-8. ונשארו עוד שתי סלוטים פנויים לזיכרונות.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  17. היי, אני עומד לפני קניית מחשב ורציתי לדעת האם הרכיבים הבאים משתלבים זה בזה היטב. אני לא זקוק לכרטיס מסך וכרטיס קול מיוחדים כך שעליהם להיות משולבים בלוח האם. המפרט חייב להיות בעל מעבד אינטל. Intel Celeron 2.8 Ghz fsb533 Sock775 1 680 680 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ DDR 256Mb 400MHz AData /VT 2 125 250 (אני רוצה שיהיו מורכבים בדואל) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD800JD 1 340 340 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by Chronick,

http://www.theinquirer.net/?article=23845 AMD עומדת לייצר SEMPRONS על בסיס 64BIT בסוקט 754 דגמים: 2600+, 2800+, 3000+,3100+,3300+ כל לוח אם לסוקט 754 יתאים לאחר עידקון ביוס. המעבדים יתמכו בטכנולוגיה COOL AND QUIET בסוף המאמר מוזכרים INTEL שמתכננים להוציא CELERONS שיתמכו ב64BIT גם...

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by OR007,

כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  20. זכרונות של GEIL VALUE אני לא מצליח לשנות להם תיזמונים כל מה שעשיתי לא הצליח... כל פעם שאני מעלה או מוריד אחד מהתזמונים המסך מתמלא קשקושים כאלה, ניסתי דרך הווינדוס ודרך הביוס פשוט זה לא נותן לי. אני עם גירסאת ביוס F3 מישהו מכיר בעיה עם הגירסא הזאת? אופס אופס אופס לא יודע למה זה פירסם לי פה טעות שלי להעביר בבקשה :'(

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by I T Z I King,

אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI. השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך? מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by peripushkin,

קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום".. ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם.. כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי" ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה.. אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  24. ???

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by NuXeR,

שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים