עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. Started by justblack,

שלום איזה לוח אם מסוג MICRO ATX יתאים למארז Antec NSK2400 ? אני מעוניין במעבד Q6600 2 ללוח הזה. חשוב שללוח תהיה יציאה אופטית ואם אפשר כמה שיותר USB 2, FIREWIRE אולי אפילו HDMI אם יש.... ;D אם יש עם כרטיס מסך מובנה שטוב ל HD אני בכלל אהיה מאושר!! תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבנתי שבסידרה של B היה STEPPING C1 שהיה טוב מאוד ל OC ואילו עכשיו זה D1. השאלה שלי האם ניתן להשיג בארץ STEPPING זה ?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  4. אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  5. שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by BlackDragon,

יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  7. יש לי את הלוח, וכל הזמן הSYSTEM היה נמצא בין35-42 מעלות.(כשאני מדליק זה 35, כשאני משחק או מריץ בנצ'מארק זה מגיע עד 42) הורדתי את המאוורר של הצ'יפסט, נדהמתי מכמות החומר הטרמי שדחסו על הצ'יפסט בתהליך הייצור(לפחות 2 מלימטר עובי וחצי צ'יפ לא מרוח ). הורדתי את רוב החומר הטרמי, מרחתי אותו מחדש על כל הצ'יפ והשארתי רק שיכבה דקה על כול הצ'יפ. עכשיו הטמפרטורות בSYSTEM לא לא עוברות את 35 המעלות במאמץ וכשהדלקתי את המחשב,בביוס זה היה 25. ממליץ לבדוק את העיניין לכל בעלי הלוח NF7

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  8. או במילים אחרות, יש כבר זכרונות DDR5. עכשיו ממתינים למעבד שיעבוד איתם .... https://www.pcgamer.com/amp/ddr5-5600-ram-is-ready-and-waiting-for-the-first-compatible-cpus/

9. Started by croetro,

גרסת הביוס שלי היא F3 וראיתי באתר של Gigebyte שיצא גרסא F6 הקובץ עצמו הוא SFX חילצי את הקבצים ויש שם 3 קבצים : הסתכלתי על שלבי העדכון דרך פה : http://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/ רק תקנו אותי אם אני טועה.. להעתיק את שלושתם לדיסקט. להיכנס לQ-flash: ולעשות UPDATE, לבחור את הדיסקט ואיזה קובץ להריץ שם ? ושאלה אחרונה. אני צריך ללחוץ על CLR CMOS באיזה שהוא שלב מהתהליך ? יש משהו שפספסתי שצריך לעשות ?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by NaorYfrach,

זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? 4. מה ההבדל בערכות השבבים של הלוחו…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by bubin689,

יש לי לוח אם DS4 של GIGABYTE ואני יודע בודאות שהוא תומך במערך CROSSFIRE (שזה מאפשר לחבר 2 כרטיסי מסך של ATI ) השאלה שלי אים אני אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך כפולי ליבה ללוח אם ואים הוא תומך בזה בכלל? :s05: תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  12. אין לי בלוח אפשרות לשנות תיחסים (כאילו רק 133 166 ו200 שזה משנה תיחסים), מה שאומר גם שאני לא יכול להעלות לו תמהירות מעל 200 (400MHZ) מה עוד אני יכול לעשות...? אני מניח שתשאלו למה אני לא רוצה להעלות תבאס למעבד, אז ככה פשוט מאוד הלוח מגביל אותי אחרי 220 הוא פשוט משתגע (לא מזהה הרד דיסק ,דברים כאלה)

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  13. שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by TheBP,

רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ביוס למחשב כי לביוס שלי אין אפשרות של שינוי מתח למעבד ואני צריך את זה לOC. ניסיתי לעדכן לעדכון הכי חדש אבל זה לא הוסיף לי שינוי מתח. או אם הבעיה קשורה ללוח אם שלא תומך באפשרות כזו. המחשב שלי ממש ישן אבל אני עושה עליו OC כתחביב: mobo: intel d845ebg2 processor: intel p4 2.0 northwood bios: ami....... תתעזרו לי אם אתם יודעים תודה...

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. Started by LaCostE,

בס"ד אני רוצה לקנות את המעבד הזה בקרוב ואני לא יודע מה ההבדלים בין הליבות- טולדו או מנצ'סטר E4 או E6 יש לאחת מהסטפינג הפרעות עם בקר זיכרון, אם אניח ירצה 4 סטיקים או משהו. איך הוא לטווח הארוך יחזיק לכמה שנים או שיתרסק עם צאת DDR2? DFI INFINTY,איך הוא למעבד. זיכרונות A-Data או סאמסונג. הוא תומך Sata2 (הNF4 הרגיל) כדי לקחת את האולטרא? אני לא אוברקלוקר אני רק רוצה לדעת עם הוא בסדר.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by psybrain,

יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  17. למרות המעבר לשימוש בהלחמה איכותית בין שבב העיבוד למכסה המגן שלו - תהליך הפרדה והחלפת החומר באופן עצמאי עשוי לשפר את הביצועים התרמיים המתקבלים לכתבה

18. Started by QQQ,

יש לי כרגע 2 סטיקים של ג'יגה. יש לי עוד 2 סלוטים פנויים ואני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 2 ג'יגה (סה"כ 6 ג'יגה). הזכרונות הם DDR2 800MHZ תזמונים 5-5-5-18. הבנתי שגם המתח חשוב כשמוסיפים עוד זכרונות. בלוח בדקתי והמתח שלהם היה 1.93V. האם אפשר להוסיף עוד 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, DDR2 800MHZ 5-5-5-18 1.8V? מה צריך לעשות כדי שתהיה יציבות? האם זה בכלל מומלץ או שעדיף ללכת על זכרונות שהם 1.9V?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by yossiso,

טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by spot,

שניהם פחות או יותר על אותה קטגוריית מחיר. קראתי פה תגובות נלהבות על הe4300 יחסית למחירו. אם כן, איזה מהמעבדים הנ"ל עדיף?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  21. האם על מחשב בעל לוח אם Intel Sorento D945GNT התומך עד 667MHZ שכרגע מותקן עליו סלוט 1 של ג'יגה במהירות 667, ניתן לקנות עוד 2 כרטיסי זכרון במהירות 800MHZ (אשר אוטומאטית ייהפכו ל667) ? במידה וכן האם כל כרטיס ייתמך או שרק דגמים מסויימים. תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by Dj_Infernal,

המלצה ללוח+ זיכרון שיתאים ל P4 2.4G ,על הלוח צריך להיות כרטיס רשת . תקציב ללוח עומד על 650~ . זיכרון 512M תחליטו אתם. אם איזה זה לוח ואיזה זיכרון אני ישיג את המהירות המירבית מהמעבד ??!

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by YoTaMi,

מעבד-Intel® Core2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB או מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz איזה מעבד לקחת?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  24. תודה מראש, ועוד שאלה: האם כרטיס מסך 7600GS יכול לשמש גם ככרטיס טלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  25. האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים ויכולות אובר קלוק?

• 12 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים