עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by klayman,

היי ! אתמול קרה לי הדבר הכי הזוי שקרה לי אי פעם במחשבים. לקחתי מצלמת DV של חבר שלי, חיברתי אותה לכבל FIREWIRE, וברגע שחיברתי את הכבל לחיבור FIREWIRE שבמארז, בום ! נכבה המחשב ויצא רייח של פלסטיק שרוף. אוקי, אז חשבתי שזה הספק שהלך, רצתי למחרת קניתי ספק חדש, חיברתי, והנה, כלום, לא מגיב. עכשיו הסתכלתי על הלוח אם וראיתי צ'יפ אחד מתחת לחיבורים של ה SATA עם חור שרוף כזה באמצע שלו, אז אני מניח שזה מה שנשרף... אוקי, אז הלוח אם נדפק...יש אחריות....אבל יש סיכוי שזה דפק עוד משהו ??? יוווו...מזה אין לי כוח עכשיו לפרק את כל המחשב בשביל להחליף את הלוח....יווו איזה מעצבן זה.... איך יכול לקרות דבר כזה בכלל ?? למישהו יש הסבר הגיוני לזה ???

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by ThePinkPanther,

מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by omd,

מעוניין לרכוש זכרונות DDR3 4GB 1- G.SKILL DDR3 DUAL CHANNEL 4096MB 1600M HZ CL7 מחיר 1350 ש"ח 2-MUSHKIN 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL7-7-6-18 XP מחיר 1400 ש"ח או משהו שאתם חושבים בתקציב הנ"ל !!! תודה .

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. אני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD כנראה 2000 + תודה מראש. עכשיו ה2000+ הוא 0.18 מיקרון לפי מה שאני יודע ... ה2100 הוא 0.13 ? או שרק המעבים 2400+ והלעה הם על 0.13 ( וגם ה 1700 + ) ? :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by MagimiX,

אנשים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה ראדון 9700 פרו ! אבל אין כיום לוח נורמלי שיהיה איתו ! אז השאלה מה עדיף ? לוח של מבוסס ציפ של סיס שתומך ב AGP X8 ! או לוח שמבוסס ציפ אינטל(8PE) שתומך רק ב X4 !!! :AR15: אני הולך להיות עם זיכרון 333 ומעבד אינטל ! מה לעשות ? איזה לוח לקחת ? :\ (מי שרוצה לראות את כל המפרט שילך לראות בפורום מפרטים)

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by VolTAge,

יש לי היום את המחשב הזה : Intel P3 1000 VIA Apollo Pro Plus - On a Lucky Star mobo 256MB SDRAM 133 mhz G-force 2 mx 200 חשבתי על שדרוג, אני חושב לקנות ASUS TUSL2-C - 815EP LeadTek WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128MB זה אמור לעלות בערך 1600-1700 ש"ח. מה אתם אומרים ? שווה ? כמה זמן המחשב יוכל להחזיק ? האם הוא יוכל לנצל את כל הכוח של ה GF4 ? תודה. P.S לא ידעתי איפה להדביק את הת'רד הזה, אבל מכיוון שאני גם חושב לשדרג את הלוח אם, החלטתי לשים אותו פה. אם זה לא מתאים, אז בבקשה, תעבירו אותו.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  7. 7 ננומטר נוחת בתחום האקסטרים - חברת AMD מכריזה על סדרת מעבדיה החדשים לפלח העליון של שוק המחשבים האישיים עם ליבות Zen 2 מהירות ועד 64 נימים לכתבה

8. חוץ מהתמיכה בDDR2-800 האם ההפרש של 200 השקלים לערך מצדיק את תוספת הביצועים שאקבל?

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by Oranl,

היי, אני משדרג (עד כמה שאפשר לשדרג) מחשב ממש ישן. האם הזיכרון הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1440 מתאים ללוח Asus Cusi-M? (http://www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/370/cusi_m_e.pdf)

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  10. Started by zaviv,

שלום, אני מתלבט בבחירת מעבד של אינטל בין E8500 לבין Q9550, האם מבחינת לוחות ההבדל הוא משמעותי? ומה ההבדל בין ציפסט P45 ל- G45 המשמעות העיקרית היא שב- P צריך לקחת זכרון DDR3 וזה מייקר את העלות השאלות הן: 1. האם ניתן לקחת E8500 עם ציפסט P45 זיכרון DDR3 ואם כן איזה 1066/1333 מול E8500 עם ציפסט G45 ואז אני ב- DDR2 800 האם אני ארגיש בהבדל? אני מריץ בעיקר סרטי בלו ריי גם כונן שאני מתעד לרכוש (האם צריך מעבד חזק יותר קרי Q9550 ו- DDR3 2.האם יש הבדל מהותי בין Q9550 ל-E8500 לצורך מה שאני בעיקר משתמש הבדל במחיר בין המעבדים הוא 500 ש"ח ואז כמובן צריך לקחת DDR3 שמייקר את העלויות אני לא ממש גיימר אבל מי יודע אולי נתחיל 3. שאלה נוספת האם כרטיס מסך GEFORCE 9500GT 512MB PCI EXPRESS+DVI …

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by SSLSNOB,

תתחדשו

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  12. שלום לכולם כמו כולם אני רואה בכליון עיניים את הקצב בו יוצאות ואמורות לצאת בקרוב וברחוק כל מיני טכנולוגיות חדשות ולא יודע איך לכלכל את צעדי. אני מעוניין לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון, ורוצה לדעת, בעצם, מחכמי הפורום (גדולים כקטנים - העיקר חכמים) האם בטווח של שלושה חודשים או חצי שנה יותר כדאי לי לחכות חשוב מאוד: אין שום כוונה, כלשהיא, מתישהוא, איך-שהוא, לבצע OC. ולא, אני לא מעוניין בלוח 945. תודה. המערכת תריץ ויסטה. העומס הגבוה ביותר יבוא משימוש בפוטושופ CS2 ועריכות תמונות RAW כבדות. מפרט נוכחי: +A8N-SLI 939, 1GB DDR400 ADATA, ATHLON 64 3000 מפרט רצוי: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E …

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  13. אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by RT2,

האם הצלחתם להריץ את הזכרון הזה במהירות 275 ו2-2-2-5? הייתי בטוח שאני אצליח..אבל הוא לא עולה לי בT1 מתזמונים הללו במהירות הנ"ל.. יכול להיות שזה הלוח אם? הזכרון הוא BH5..

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by swisaavi,

אני מדבר על twinmos 2GB ddr2 667mhz, על לוח אם 775dual-VSTA. קודם כל, הלוח אם יכול לקלוט cl4 בזיכרון כזה? יש הבדל גדול בין cl4 ל cl5?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by kokoki,

היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by eddie_b,

למה מקביל המעבד הזה למעבדי INETL PENTIUM(הכוונה במהירות)?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by bubin689,

יש לי לוח אם DS4 של GIGABYTE ואני יודע בודאות שהוא תומך במערך CROSSFIRE (שזה מאפשר לחבר 2 כרטיסי מסך של ATI ) השאלה שלי אים אני אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך כפולי ליבה ללוח אם ואים הוא תומך בזה בכלל? :s05: תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  19. המערכת שתיבנה סביבו, תהיה לגיימינג .... זה יהיה I7 זה בטוח, לא יהיה אוברקלוקינג .... אני משיג כל מעבד בחצי מחיר, לכן אני שואל על 2000 .... אשמח לתשובה איכותית =] תודה !!!!!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי בלינק "כל מה שרציתם לדעת על זכרונות תזמונים וכו'... וגם לא במנוע החיפוש מידע רלונטי בנושא. רציתי לדעת מה המושג ECC אומר, ומה ההבדל בין סוגי הזכרונות וכמובן, מה טוב יותר ל-OC. בתודה, אסף.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  21. Started by evman007,

יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by NadavAfuta,

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=395 כתוב: 2 x PCI-E x16 2.0 Slot (CFX x8) האם זה שהCFX פועל בx8 יוריד את הביצועים?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שלום לכולם, - ידוע כי בכל רגע נתון מבצע המעבד פעולה אחת, ובעצם מתייחס לתהליך אחד בלבד. אך כאשר מדובר במעבד מרובה ליבות האם כל ליבה מתעסקת באותו תהליך שהשניה מתעסקת או שמה כל ליבה מבצעת חישובים של תהליך אחר ובכל בעצם מתבצע חישוב עבר מספר תהליכים בו זמנית? שאלה נוספת - כאשר אני משתמש בעבד 64 ביט או מעבד 32 ביט - מה בעצם אני מקבל בכל אחד מהם? יותר פעולות לשניה? בתודה מראש על התשובות הברורות, NOISE

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by psybrain,

יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  25. שלום יש לי צורך להריץ Virtual PC בעיקרון למי שלא יודע זה כמו מערכת הפעלה נוספת עם הקצאת משאבים משלה.. מערכת ההפעלה הראשית תהייה וינדוס 7 , ושאר העותקים של ה VM יהיו XP SP3 איזה זיכרון וכמה מומלץ ? ואיזה מעבד ? ואיזה לוח... יהיה יתרון לקנות 16 גיגה זיכרון ?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים