עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Guy950,

לאחרונה רכשתי קירור חדש למארז וכל מני חידושים להוסיף למערכת שלי, ונתקלתי בשני הלוחות הבאים שנמצאים במציאון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7751 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7750 אני מעוניין לעשות למעבד שלי OC (בגלל זה אני משפר את הקירור) ואני כבר יודע מראש שהלוח אם שלי יגביל אותי וחשבתי אולי לשדרג את הלוח אם. אילו מהלוחות הללו יהיה טוב? אני לא בונה על CF, אני פשוט רוצה לוח אם שלא יגביל אותי בOC. בנוסף לכך, הבנתי שכאשר אני מחליף לוח אם צריך לפרמט את ההארד דיסק, זה נכון? אני מעדיף להימנע מפירמוט וכו'.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  2. בהמשך לכל ההודעות שלי (תודה רבה לכל מי שעזר), החלטתי לקנות מעבד את'לון 64 (לא X2) ואיתו לוח. בגלל שיש לי כרטיס מסך AGP אני לא אוכל להשתמש בו. לכן אני רוצה לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם עם חיבור PCIe (כדי שבעתיד אוכל לקנות כרטיס). עדיף שיהיה x16 כדי שאם ארצה הלוח יתמוך בD3X10. (למרות שאני בספק אם אקנה כזה כרטיס למחשב החלש הזה) הלוח חייב לתמוך בDDR1 (ברירת מחדל ב939 לא?) כי אלה הזכרונות שיש לי היום ואני לא מתכנן לשדרג. (בגלל תקציב) המחשב מיועד להיות ראשי למשך כחצי שנה-שנה ואחר כך אני אקנה מחשב חזק. הוא אמור להריץ סרטים מדי פעם, ובעיקר לגלוש באינטרנט, ככה שהוא לא צריך להיות חזק. אני אשמח ללוח (וגם למעבד) שיוכל לעמוד באובקלוקינג (אבל לא רציני), למקרים שבהם אני אצטרך קצת יותר מהמ…

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by OK83,

so-dimm ddr2 667mhz בלי תיקון שגיאות ובלי היטסינק. אין הגבלה לתקציב, שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד.

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  4. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני כבר חודשים מנסה להבין למה הלוח אם P5W DH Deluxe עולה 1600 ש"ח ולמה הלוח אם P5B Deluxe עולה 1300 ש"ח? אני הבנתי שהלוח אם P5W DH Deluxe בא עם אריזה מלאה באביזרים וזה כולל מערכת עם שלט וכו' אבל נגיד ואני בן אדם שלא צריך את האביזרים הנ"ל, איזה לוח עדיף? ראיתי שהם אותו הדבר - ממש אותו לוח וה-P5B מביא ביצועים הרבה יותר טובים! גם יש לו קירור יותר טוב לצ'יפסט וכו'. מה שחשוב לי בלוחות זה שיהיה להם תמיכה בזיכרונות בתדר 800 ותמיכה בטכנולוגית CrossFire, כמובן שכל השאר (SATA, RAID) כבר נמצא בכל לוח היום, אז אני לא צריך להעיר על כך. בקיצר, אשמח אם תגידו לי איזה לוח יתאים לי יותר, והאם P5B Deluxe בא עם כרטיס רשת שתומך ב-WiFi, כלומר באינטרנט אלחוטי. וחוץ מזה…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by SteelCat,

אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  6. ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by Electrobunny,

מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by asifpz,

שלום! אני מתכנן לקנות את הQ.. כמעט בטוח אני יקנה אותו, יותר משתלם לי. רציתי לדעת, עד כמה משמעותי ההבדל ביניהם בגיימינג (באמונה שאני לא מתכנן OC) והרבה גלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by Garbil,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  12. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by kabak,

איזה לוחות אם הם הכי טובים והכי זולים בכלליות...? כאילו אני מתכוון שאם אני רוצה לקנות לוח אם טוב וזול לאיזה חברה אני צריך ללכת ראשונה?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by LaCostE,

בס"ד אני רוצה לקנות את המעבד הזה בקרוב ואני לא יודע מה ההבדלים בין הליבות- טולדו או מנצ'סטר E4 או E6 יש לאחת מהסטפינג הפרעות עם בקר זיכרון, אם אניח ירצה 4 סטיקים או משהו. איך הוא לטווח הארוך יחזיק לכמה שנים או שיתרסק עם צאת DDR2? DFI INFINTY,איך הוא למעבד. זיכרונות A-Data או סאמסונג. הוא תומך Sata2 (הNF4 הרגיל) כדי לקחת את האולטרא? אני לא אוברקלוקר אני רק רוצה לדעת עם הוא בסדר.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  15. רשום בכתבה מה זה אומר לי שהליבה הוגדלה והזיכרון הוקטן? מה זה נותן ?

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  16. http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2820 תעברו על כל התבלאות (בסוף הכתבה תחת Page 8 Gaming Performance), ב 965P כמעט אין הבדל...של אחוזים בודדים...ואפילו גורע מהתוצאה?? למה זה קורה..? בראל.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  17. Started by compman112,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by SandLegion,

מצאתי שמהירות המעבד שלי הוא רק 1800MHZ ורציתי לשאול אם זה תקין. המעבד הקודם שלי היה barton 2500+ ובמשך כמה חודשים מהירות המעבד הייתה מאוד נמוכה (1.2מה"ץ) עד שהבנתי שיש דיפולט ללוח אם למהירות לוח נמוכה, אז העלתי את מהירות הלוח ל-166 (מהירות הלוח הייתה צריכה להיות 333 אבל זה פועל במכפלות של 2) ומהירות המעבד עלה ל1.87מה"ץ. שורה תחתונה, AMD 64 3000+ עם מהירות 1.8 מה"ץ, נשמע תקין?! כי לי לא כ"כ...

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  19. https://semiengineering.com/the-race-to-next-gen-2-5d-3d-packages/

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום קניתי MP חדש והוא אומר לי שהוא יפעל לאט בגלל שלא מותקן אצלי USB HI SPEED לוח האם שלי הוא של ג'גה בית k8nf-9 עד כמה שאני ידוע הוא תומך USB 2 אפו אני מוריד את הדרייבר לזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by DarkIDevil,

זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1131 או זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=327 למרות שרשום באתר היצרן (OCZ) שיש להם אותו CL (5-5-5-18), ובאתר של RSM רשום שלאחד מהם יש CL של 5-5-5-15?

23. רק תגידו כן או לא בבקשה !

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  24. תגידו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי יותר מומלץ ומה ההבדלים העיקריים ביניהם (קירור, Pci, וכו'..) (המחיר מאוד דומה לכן אל תתיחסו..) אני רוצה גם לדעת אם לאחד מהם או לשניהם יש בעיות אופייניות.. תודה!

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  25. ביקורות ראשונות של ניידים עם מעבדי ה-H העוצמתיים בדור החדש של אינטל החלו לטפטף למרשתת, ומאפשרות לנו לבצע את ההשוואות המתבקשות למעבדי הדור הקודם, למעבדים הבכירים של AMD - וגם ל-Apple M1לכתבה

דיונים חדשים בפורומים