עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום ה-Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX שהוא 65NM עולה בארץ בסביבות 6000 שקל!! ראיתי באתר טיוואני שהם מוכרים את אותו מעבד ב-600 דולר!!!! שזה 2400 שקל!!! ואת המעבד:Intel Core2Extreme QX9650 3GHz 1333 שהוא 45NM קוד Penryn עולה שם 1000 דולר...מעניין כמה יעלה בארץ... עכשיו...ברור לי מה ההבדל בביצועים אבל למה ההבדלים במחירים האלו!? ד"א אני יהיה בטיוואן חודש הבא...מה אתה אומרים לקנות את QX9650 ? עכשיו יש לי את ה-Q6600 עם לוח ABIT IP35 PRO שהוא תומך ב-45NM ... שווה להשקיע 1000 דולר?? (אין לי בעייה של כסף) אני רוצה סופר ביצועים בקידוד ווידאו ובאודיו ביחד עם משחקים...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. שלום לכולם. אני קונה מחשב מהחברה איסטרוניקס, עכשיו 2 שאלות לי אליכם. Intel Core2Du Quad 2.4 q6600 8m 1066 יותר/פחות טוב מ Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box עכשיו, לי נתנו את הראשון(core2du) האם יש הבדל ביניהם? או שהם אותו דבר פשוט יש להם שם אחר? רשמתי נגיד בzap את המעבד הזה, זה לא מצא, ואת השני זה כן מצא. וגם ניסיתי לראות כמה m יש לאקסטרים, אבל לא רשום בשום מקום. ניסיתי לברר באתר הראשי של אינטל בקשר למעבד Core2Du, אין שום מעבד כזה בכלל אז בבקשה לא להגיד סתם, המעבדים האלו הם אותו דבר או שהם שונים? תשובה מדוייקת בבקשה ומפורטת.. 2. עוד שאלה קטנה בקשר ללוח אם, בחברה הנ"ל נתנו לי את הלוח אם הבא - Dragontailpeak ATX\DDR 2800\1333 האם הלוח אם הנ"ל טוב? בדקתי ב"מפרט הטכני" של ל…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הזון, בעוד מספר שעות עליי יהיה להחליף בין הלוח הנוכחי שלי(של גיגהבייט, צ'פסט G31) ללוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. ראיתי את ה"כיצד להחליף לוח אם" בדיון הFAQ, אך שאלה לי. האם ההוראות תקפות גם לצ'יפסטים האלו של אינטל? ההוראות האלו די ישנות, מ2006, ואינני רוצה לגרום נזק מיותר לחומרה/תוכנה שלי. כמו כן, האם התקנת ריפייר שומרת על שלמות ההארדדיסק עליו היא מותקנת? כלומר, יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה שעליו מספר דברים, כולל הווינדוס - האם בהתקנת ריפייר המידע שעל ההארד-דיסק נשאר ללא נזק? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by Frequency,

אני מעוניין לרכוש עודכ 1G זיכרון למחשב הנייח שלי בשל איטיותו עכשיו, מתי אני צריך CL5/4/3 ומתי המהירות\ תדר ישנה משהו לזיכרון? והאם כדאי קירור? יש לי בינתיים 1G (2 של 512) של 667MHZ בלי דואל כי אני לא יכול לעשות (לא יודע למה), אמרו לי שאי אפשר. יש לי 4 חריצים לזיכרונות. בקיצור מה אני צריך? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. Started by mashas,

שלום, צריכה עזרה, יש לי פנטיום 4 2.4 GHZ עם זיכרון פנימי DDR 256, המליצו לי להרחיב, יש לציין כמה נקודות חשובות, המחשב כבר בן 3 שנים לפחות, מדובר על לוח אם של ASUS שהכל מובנה עליו (אין לי כרטיס מסך נפרד הכל built in על הלוח אם) האם שווה להרחיב כלומר האם אני אראה הבדל בין 1G ל 512 או שבגלל שהמחשב ישן לא יורגש ההבדל? אם כן אז לכמה ושל איזו חברה? ראיתי שזכרונות של קינגסטון של 1G עולים כ 300 ש"ח. יש חברה עדיפה ? corsair אולי? האם כדאי להרחיב והאם אין מצב שהלוח אם יתמוך ב DDR2 ? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by Fir3DragoN,

אני מתלבט בין שני מעבדים של AMD הראשון איטי מהשני אך הוא מתחמם לאט יותר ופחות. ההבדל בינייהם הוא 100MHZ X2. אני רוצה מעבד של AMD במחירים של 500- 650 האם 200MHZ משפיעים כל כך? הראשון : http://skypc.co.il/pl_product~AMD1205~60~0.htm השני: http://skypc.co.il/pl_product~AMD1208~60~0.htm תסתכלו על המפרט הטכני. מה דעתכם? מה עדיף לי?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by most,

אז למען הסדר הטוב, חיפשתי בפרום ובגוגל ומצאתי חלקי הסבר הייתי רוצה להבין, הרי הגיעו למין "קצה גבול יכולת" בהגדלת תדר מעבד חד ליבה(משהו באזור 3.8GH) ואז החלו לפתח את כפולי הליבה לצורך ביצועים טובים יותר. השאלה האם כפול ליבה של AMD (לצורך העניין) 5000 שעובד בתדר של 2600MHZ (אני מניח שהנתון הוא עבור ליבה אחת) שווה ערך למעבד חד ליבה בעל תדר עבודה של 5.2GH או שההסבר שונה? כנ"ל למעבדי הקונרו? אשמח לתשובה פשוטה

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  8. 8I945pl-g של גיגהבייט rev1 כתוב שהוא תומך רק בשני גיגה של זכרון, מה גורם למגבלה הזאת? יש לו 4 חריצים של DDR2 יש דרך לעקוף את זה?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אני משחק מדי פעם במשחקים חדשים מאוד. יש לי 2GB זכרון, ואף פעם המחשב שלי לא עבר את ה 2GB בשימוש. האם חשוב לגיימר לקנות מעל 2GB זכרון (נניח ומדובר על WIN XP) ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by BIGWOLF,

חברים, אחרי עיון באחד המדריכים באתר זה, וליתר דיוק : המדריך המלא להרכבת מפרט מחשב, אבקש לקבל הבהרה בנושא הבא : במקום אחד רשום : " במשחקים, אומנם המעבד משחק תפקיד שולי..." ובאותו מקום בהמשך רשום "עושה רושם כי ידה של אינטל על העליונה(באופן מוחץ)" אז... אם תפקיד המעבד במשחקים הוא שולי... מדוע כולם ממליצים למשחקים לקנות Core 2 Duo ? להמחשת השאלה, תענו לי מה עדיף: נניח ויש לי תקציב של 250 ש"ח לרכישת מעבד, בתקציב הזה אני יכול לקנות או AM2 Dual Core 4000 או E2140 , אז מה עדיף ? ההבדל במחיר בין AM2 Dual Core 4000 לבין E6750 (המעבד שהרבה גימרים רוכשים לאחרונה) הוא כ 550 ש"ח אז בשורה תחתונה האם עדיף לי לקנות AM2 DC 4000 ואת ה 550 ש"ח שהצלתי להשקיע בכרטיס מסף (בנוסף לתקציב X שיש לי…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by rotman,

שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by oshric,

שלום לכם.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של ג'יגה ואני מעוניין להרחיב... אני לא ממש מבין בחברות אבל יש ברשותי 150 שקל ואני רוצה עוד ג'יגה אחד כמובן של 667 mh... איזה חברה אתם ממליצים לי במחיר הזה? האם כדי קינגסטון ? או האם עדיף חברה אחרת טובה יותר..? בבקשה צרפו לי קישור מאתר skypc.co.il משם אני מזמין מחכה לתשובה.. מקווה שתעזרו לי, ותודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי את הלוח ABIT KN8 V1.1 מה הוא המעבד הכי טוב בישבילו

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by dol222,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין המעבדים האלה: (ואם שווה לקנות את היקר יותר או שזה לא כל כך משנה...) Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX תודה רבה

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  16. Started by בטיטi,

1. עד היום ידעתי שמערכת הפעלה 32BIT יכולה לנצל רק עד 2 ג'יגה זכרון, אתמול קראתי בפורום שהיא יכולה לנצל עד 3.2 ג'יגה, אך לא מצאתי לכך סימוכין באינטרנט. האמנם 3.2 ג'יגה, או 2 ג'יגה ? 2. אני ארכוש מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (ומעבד Q666), ע"מ לנצל את כל הזכרון עלי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, כלומר Windows XP 64BIT או Windows Vista 64BIT (?), האם המערכות הנ"ל יציבות מספיק ? (אם פורום אחר רלוונטי יותר, אשמח לדעת). תודה. עריכה : ראיתי שיש פורום WINDOWS :-)

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  17. שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט GAP35CDS3 וזיכרון F2-6400CL4D-2GBHK החלפתי 2 סטים של זכרונות ועדיין יש לי בעיה. לעומת זה זכרונות של קינגסטון עבדו לי ללא שום בעיה. מישהו יודע על בעיית תאימות בין לוח האם לזכרון הזה,והאם יש דרך לפתור את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by Ashand,

הראשון הוא ABIT IP35 PRO השני הוא GIGABYTE GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express או מה מבין הלוחות של גיגהבייט שווים מבחינת תועלת כספית וביצועים... יש לכם המלצות?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  19. אממ אז ככה הלך לי הלוח אם לS478 אז חשבתי במהלך קנייית לוח אם חדש גם לשדרג את המעבד בדרך. האם קיימת חיה כזאת שתשרת את מה שאני צריך? אם לא אשמח ללוח אם מומלץ לS478 וחנות באזור המרכז, בתודה רבה, דור.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by Oranili,

שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?

21. אני רוצה לקנות עוד זיכרון, כרגע יש לי זכרונות של KINGSTON ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. זה משנה של איזה חברה אני קונה? חשוב שזה יהיה גם של KINGSTON? כי 2G של KINGSTON יעלה 40-50 שקל יותר מ 2G של חברות אחרות כמו סמסונג

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  23. כמו שמפורט בכותרת. מיועד למחשב נישא של HP, עד שני סלוטים. רצוי פירמה איכותית, תזמונים לא משנים. DDR1, הזכרון הנוכחי הוא 333, 400 אמור מן הסתם גם לעבוד. 1 או 2 גיגה אם נכנס בתקציב. רצוי חנויות מאזור הצפון (פנדה, נועה, באג, מרדנית, KSP..) תודה!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by Yosi199,

מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.