מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני מעבדים של AMD הראשון איטי מהשני אך הוא מתחמם לאט יותר ופחות. ההבדל בינייהם הוא 100MHZ X2. אני רוצה מעבד של AMD במחירים של 500- 650 האם 200MHZ משפיעים כל כך? הראשון : http://skypc.co.il/pl_product~AMD1205~60~0.htm השני: http://skypc.co.il/pl_product~AMD1208~60~0.htm תסתכלו על המפרט הטכני. מה דעתכם? מה עדיף לי?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז למען הסדר הטוב, חיפשתי בפרום ובגוגל ומצאתי חלקי הסבר הייתי רוצה להבין, הרי הגיעו למין "קצה גבול יכולת" בהגדלת תדר מעבד חד ליבה(משהו באזור 3.8GH) ואז החלו לפתח את כפולי הליבה לצורך ביצועים טובים יותר. השאלה האם כפול ליבה של AMD (לצורך העניין) 5000 שעובד בתדר של 2600MHZ (אני מניח שהנתון הוא עבור ליבה אחת) שווה ערך למעבד חד ליבה בעל תדר עבודה של 5.2GH או שההסבר שונה? כנ"ל למעבדי הקונרו? אשמח לתשובה פשוטה
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
8I945pl-g של גיגהבייט rev1 כתוב שהוא תומך רק בשני גיגה של זכרון, מה גורם למגבלה הזאת? יש לו 4 חריצים של DDR2 יש דרך לעקוף את זה?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני משחק מדי פעם במשחקים חדשים מאוד. יש לי 2GB זכרון, ואף פעם המחשב שלי לא עבר את ה 2GB בשימוש. האם חשוב לגיימר לקנות מעל 2GB זכרון (נניח ומדובר על WIN XP) ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים, אחרי עיון באחד המדריכים באתר זה, וליתר דיוק : המדריך המלא להרכבת מפרט מחשב, אבקש לקבל הבהרה בנושא הבא : במקום אחד רשום : " במשחקים, אומנם המעבד משחק תפקיד שולי..." ובאותו מקום בהמשך רשום "עושה רושם כי ידה של אינטל על העליונה(באופן מוחץ)" אז... אם תפקיד המעבד במשחקים הוא שולי... מדוע כולם ממליצים למשחקים לקנות Core 2 Duo ? להמחשת השאלה, תענו לי מה עדיף: נניח ויש לי תקציב של 250 ש"ח לרכישת מעבד, בתקציב הזה אני יכול לקנות או AM2 Dual Core 4000 או E2140 , אז מה עדיף ? ההבדל במחיר בין AM2 Dual Core 4000 לבין E6750 (המעבד שהרבה גימרים רוכשים לאחרונה) הוא כ 550 ש"ח אז בשורה תחתונה האם עדיף לי לקנות AM2 DC 4000 ואת ה 550 ש"ח שהצלתי להשקיע בכרטיס מסף (בנוסף לתקציב X שיש לי…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של ג'יגה ואני מעוניין להרחיב... אני לא ממש מבין בחברות אבל יש ברשותי 150 שקל ואני רוצה עוד ג'יגה אחד כמובן של 667 mh... איזה חברה אתם ממליצים לי במחיר הזה? האם כדי קינגסטון ? או האם עדיף חברה אחרת טובה יותר..? בבקשה צרפו לי קישור מאתר skypc.co.il משם אני מזמין מחכה לתשובה.. מקווה שתעזרו לי, ותודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח ABIT KN8 V1.1 מה הוא המעבד הכי טוב בישבילו
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין המעבדים האלה: (ואם שווה לקנות את היקר יותר או שזה לא כל כך משנה...) Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
1. עד היום ידעתי שמערכת הפעלה 32BIT יכולה לנצל רק עד 2 ג'יגה זכרון, אתמול קראתי בפורום שהיא יכולה לנצל עד 3.2 ג'יגה, אך לא מצאתי לכך סימוכין באינטרנט. האמנם 3.2 ג'יגה, או 2 ג'יגה ? 2. אני ארכוש מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (ומעבד Q666), ע"מ לנצל את כל הזכרון עלי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, כלומר Windows XP 64BIT או Windows Vista 64BIT (?), האם המערכות הנ"ל יציבות מספיק ? (אם פורום אחר רלוונטי יותר, אשמח לדעת). תודה. עריכה : ראיתי שיש פורום WINDOWS :-)
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט GAP35CDS3 וזיכרון F2-6400CL4D-2GBHK החלפתי 2 סטים של זכרונות ועדיין יש לי בעיה. לעומת זה זכרונות של קינגסטון עבדו לי ללא שום בעיה. מישהו יודע על בעיית תאימות בין לוח האם לזכרון הזה,והאם יש דרך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הראשון הוא ABIT IP35 PRO השני הוא GIGABYTE GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express או מה מבין הלוחות של גיגהבייט שווים מבחינת תועלת כספית וביצועים... יש לכם המלצות?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אממ אז ככה הלך לי הלוח אם לS478 אז חשבתי במהלך קנייית לוח אם חדש גם לשדרג את המעבד בדרך. האם קיימת חיה כזאת שתשרת את מה שאני צריך? אם לא אשמח ללוח אם מומלץ לS478 וחנות באזור המרכז, בתודה רבה, דור.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד זיכרון, כרגע יש לי זכרונות של KINGSTON ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. זה משנה של איזה חברה אני קונה? חשוב שזה יהיה גם של KINGSTON? כי 2G של KINGSTON יעלה 40-50 שקל יותר מ 2G של חברות אחרות כמו סמסונג
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כמו שמפורט בכותרת. מיועד למחשב נישא של HP, עד שני סלוטים. רצוי פירמה איכותית, תזמונים לא משנים. DDR1, הזכרון הנוכחי הוא 333, 400 אמור מן הסתם גם לעבוד. 1 או 2 גיגה אם נכנס בתקציב. רצוי חנויות מאזור הצפון (פנדה, נועה, באג, מרדנית, KSP..) תודה!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים אבל אין לי תקציב כל כך גדול. הטכנאי המליץ לי לרדת מהמחשב עם ה4 ליבות שרציתי ובמקום זה להתמקד בכרטיס מסך GEFORCE 8800 GT 512. הוא טוען שהמעבד עם ה2 ליבות יעשה את העבודה... מה אתם ממליצים לי? האם המעבד כל כך חשוב? האם 2 ליבות זה לא מספיק בשביל שהמחשב יעבוד טוב?
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים, מה יותר כדא?י? ה E4500 או ה AMD 5000 הבנתי שבגלל שהE4500 הוא Core 2 Dou אז הוא איכותי יותר. אבל אם אני רוצה לחסוך בכמה שקלים, לא עדיף לי לקחת את הAMD שהביצועים שלו כמעט זהים לזה של intel? כעיקרון אני די מתלבט וחשבתי שכאן יוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה, כרגע יש לי בראש Q6600 עם ג'יגהבייט P35 DS3R. יש לי קירור מים , וספק שאני מקווה שיסחוב טוב בהמהרה (430W של אנטק). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום . יש לי לוח אם חדש של ASUS-M2N-E ואני רוצה להרכיב מעבד של AMD 64 4000X2 65W אלו הפרטים שיש לי בנתיים על המעבד כי הוא עדיין לא אצלי ,השאלה שלי היא האים צריך להתקין ביוס אחר או שאין צורך הרבה אמרו לי שאין צורך ,אבל אני מעדיף את עצתכם. אני מצרף רשימת המעבדים התומכים בלוח .תודה לכם http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-