עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sha-256,

היי, ברצוני לשדרג את המחשב שלי, ולפי דעתי הזכרון הוא החלק החשוב פה. אין לי איזה תקציב מוגבל אבל שיהיה הגיוני. זה המפרט שלי: CPU: Intel Core i5-750 (Lynnfield, B1) 2666 MHz (20.00x133.3) @ 3062 MHz (22.00x139.2) Motherboard: GIGABYTE P55-UD3L Chipset: Intel H55 (IbexPeak DH) Memory: 4096 MBytes @ 695 MHz, 9.0-9-9-24 - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Patriot Memory (PDP Systems) 1333EL Series - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Patriot Memory (PDP Systems) 1333EL Series Graphics: Sapphire Radeon HD 5770 ATI/AMD Radeon HD 5770 (JUNIPER XT), 1024 MB GDDR5 SDRAM Drive: ST31000528AS, 976.8 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: TOSHIBA …

2. Started by saphisto,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג שילוש המערכת שלי כרגע היא מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte Z77X-3DH זכרונות - DDR3 8gig כרטיס מסך - GTX 1070 כוננים קשיחים SSD 1tb כמו כן יש לי מסך 27' 1440P 60hz אני מעוניין בשדרוג של עד 2000 שקל, אם אפשר פחות אז זה יהיה מבורך, המטרה היא גיימינג של משחקים חדשים וישנים. כרגע המחשב מריץ אבל אני מרגיש שהמעבד מתאמץ ממש. אני לא מתכנן אוברקלוק כי אני מניח שזה ייקר את הרכיבים, אבל אם זה שיפור משמעותי בתקציב שניתן אז אני לא פוסל. תודה לכולם!

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי יש לי לוח GIGABYTE מדגם K8NS REV.2 סטיק אחד של 512 ואחד של 256 וסה"כ יש לי עוד מקום פנוי. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 512 בסלוט השלישי או שבכלל עדיף לא להשתמש בסלוט השלישי. תודה

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by denis20,

בהמשך לפוסט זה מחפש לוח אם שיתמוך ב 32 גיגה זכרונות וכמה שיותר סלוטים לחיבורי sata ,עדיפות ל 6-8 ו 2 חיבורי m2. עדיפות ללוחות x470. מהחנות בארץ או אפילו אמזון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by moshel7,

אני מעונין להחליף את לוח-האם שברושותי מדגם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 אני מחפש לוח-אם שיתמוך במעבד: AMD ATHLON 4800+ X2 DUAL-CORE על מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים משה!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 458 צפיות
  7. אני רוצה להרכיב מחשב שישמש ל Media center. מה שאני רוצה ממנו : 1. מעבד פנטיום 4 3GHz רצוי בעל 2 cores או דומה מבחינת מחיר וביצועים, של חברת אינטל. 2. לוח אם בעל chipset 915 או 945 3. חיבור SATA 4. זיכרון 512MB DDR2 ב 667MHz בעל אורך חיים גבוה (לא חייב חברה עם שם) ואפשרות לשדרג ל 1024MB. אם לא יקר אז מהתחלה 1024MB. 5. אני רוצה לחבר למחשב מסך ברזולוציה 1280*1024 או יותר גבוהה + טלויזיה ברזולוציה 640*480 ושבשניהם תהיה תמיכה בסיסית ב 3D (כמו כרטיס מובנה של אינטל או nvidia GF3 / GF4) להפעלת אפקטים של 3D בשולחן העבודה. לצורך זה אני רוצה אחד מאלה : - כרטיס מסך Dual head מובנה בלוח - כרטיס מסך מובנה בלוח וכרטיס PCI - כרטיס מסך AGP או PCI עם Dual head כשאחת מהיציאות היא ב compo…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, לוח האם שלי התפגר וזה הזמן כנראה לקנות סט חדש של מעבד ולוח אם. שניהם יורכבו ביחד עם: radeon hd4670 hynix 2x512mb (ישודרג לאחר קניית הלוח אם + מעבד לזוג סטיקים של 2 ג'יגה) creative sound blaster live 24 bit wd 120gb sata2 wd 250 gb sata2 ocz modstream 520w לגבי המעבד: אני לא מעוניין ב-quad וחשבתי על E7200/E6650 שאוכל אח"כ להמהיר כרצוני - חשוב לי מאוד יחס התמורה למחיר. לגבי הלוח אם: אני רוצה משהו פשוט ואמין, עדיף של gigabyte. לוח האם האחרון שנשרף והתחיל את כל העסק הזה היה dfi lanparty ultra-d שקניתי ב-1200 בזמנו, אז אנא, משהו פשוט שיתמוך ב-OC מכובד ויהיה זול ואמין. שוב התקציב הינו 1000-800 ש"ח. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בעזרה לקניית לוח \מעבד\זכרונות חדשים, אני לא כלכך בעניינים אז אם מישהו יכול לעזור לי בנושא אני אשמח. המחשב הוא לעבודה משרדית(אינטרנט מוזיקה אופיס וכו') פחות או יותר תודה מראש לעזורים.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by eladwei,

שלום, אני צריך המלצה לשילוש לשדרוג המחשב שלי. התקציב הוא עד 1000-1500 ש"ח. המטרה היא להריץ call of duty 4 בצורה סבירה עם כרטיס מסך HD2600 PRO. (AGP, כי לצערי קניתי אותו ללוח אם ישן, ואז הכל נדפק אצלי). הספק שלי הוא FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC. יחס ביצועים עלות כמה שיותר טוב. אם אפשר מפרט מ-TMS, כי אני גר בקריות. תודה רבה רבה רבה, אלעד

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. טוב אז ככה, אני בונה מחשב חדש שאמור לשמש אותי ללפחות 4 שנים בתקווה ל6 עם שידרוגים. היות וכך ברור כי אני חייב למעשה את הטכנולוגיה האחרונה גם אם היא אינה בהכרח עדיפה על פני הטכנולוגיה החדשה. אי לכך ובהתאם לזאת אינטל נופלת מבחינת התקציב (1400 ש"ח) כיוון שאיני רוצה לקנות מעבד סוקט 775 ו1366 לא נכנס בתקציב בלשון המעטה. מכאן למעשה אני מחוייב ללוח אם AM3 בלבד (לא AM2+) מעבד מתאים וזכרון DDR3 של 4GB בתוצרה דואלית כמובן. המחשב הולך להיות זול ביותר, ולמעשה חוץ מכך שאני מאפשר לי שדרוג בעתיד הוא הולך להיות יחס של עלות ביצועים שואף ל1. אז אשמח אם תתנו לי הצעות (שימו לב שיהיו תואמות את בקשתי), רצוי מנועה מחשבים, אם חסר חלק אפשר להביא מחנויות אחרות רק כדי לתת קנה מידה לעלות שלו.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by ymss69,

לאחר שהבנתי שהP5WD2-E שלי לא תומך בשום מעבד חדש, אני יעביר את הלוח+המעבד+הזכרונות למחשב חדש שאני קונה למטרות HTPC. ובמקום זה יזמין שילוש חדש, השימוש- אינטרנט, הורדות, מוזיקה וסרטים- איו תוכנות עריכה, אין סרטים ואין כלום! המחשב יעבוד 24/7, יש סיכוי גדול מאוד לאוברקלוק. חשבתי בכיוון הבא ASUS P5K-E/WIFI-AP+E7200+2GIGA DDR2 800MHZ

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by YARONGT,

שלום חברים! אני זקוק לשילוש חדש במערכת מעבד לוח וזיכרון אני יוצר מוזיקה והמחשב לפעמים לא סוחב לי בעכבה נמוכה בכרטיס קול אשמח להמלצות מקצועיות תקציב אין לי כי אני כבר לא ממש משומן בכל החלקים החדשים שיצאו אז אני לא יודע כמה להוציא תודה רבה למי שיעזור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tomerk25,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וסגור על שאר הרכיבים. נותר לי להסגר על מעבד, לוח אם וזיכרונות. אין לי תקציב מוגדר מראש אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו שאין לו קשר לצרכים שלי. המחשב ישמש בעיקר למשחקים בשעות הפנאי, אינטרנט וכו'. הרכיבים שקיימים בינתיים במחשב: MSI 280X, מארז 300R, ספק 520W seasonic, דיסק קשיח 1TB BLUE, כונן SSD MX100 256GB. מעבד - חרשתי את הנושא רבות ואני צריך לפחות I5. במסגרת זו יש לי שאלה. מה נותן לי הכנה ל OC? האם זה פשוט מגדיל את ביצועי המעבד בעתיד ב10-20% ומקטין צוואר בקבוק עתידי? כי אני חושב שאם אני אגיע למצב שאצטרך להשתמש ב OC כדי להפוך את המחשב ל"עדכני" יותר אז יהיה עדיף להחליף שילוש חדש או מחשב חדש. לא? בהתחלה חשבתי לקנות I7 אבל אז הבנתי שזה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dorsht,

שבוע טוב. ברשותי מערכת שכרגע עושה בעיות, ככל הנראה מדובר בתקלה בלוח, אבל אני מעוניין לנצל את המומנטום ולשדרג את כל השילוש הקדוש (מעבד, לוח אם וזכרון). ברשותי כרגע: AMD Phenom II X4 810 Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 1600Mhz CL7-7-7-24 2GB x2 אלו החלקים שאני מעוניין להחליף. כמובן שאין שום מצב שבעולם שהשילוש הזה יהיה ברמה נמוכה יותר! דרישות ממעבד: לפחות 4 ליבות, עדיפות למעבד קריר, בעל יכולות OC סבירות (רוצה לעשות, לא להשתגע) דרישות מלוח האם: תמיכה ב USB 3.0, לפחות 6 מחברי SATA, כרטיס קול מובנה סביר, 4 סלוטים לזכרון. דרישות מזכרון: 1600MHZ, עדיפות לתזמונים נמוכים, עדיפות לזכרון עם HEAT SPEEDER מובנה ובנפח של 8GB (אפשר סטיק אחד או שני סטיקים של 4GB) בנוסף מעוניין לצרף לש…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by mosl,

יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by Gsofer,

ברשותי מחשב ישן בן 5 שלאחרונה הלוח אם שלו ( gigabyte ps35 ds3l) שווק חיים. אני מעוניין בשידרוג המחשב לצרכים בסיסיים כמו מוזיקה אינטרנט וכו׳. מבקש המלצה לשילוש סביב ה1000 ש״ח אפשרי לחרוג ב100-200 לא קריטי. עוד פרט ( חשוב ?!) ברשותי כרגע ספק קולר מאסטר 400 וכרטיס מסך GeForce 9600 GT. תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אחרי הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403693.new הבנתי שהלך לי הלוח אם ובגלל שאין אחריות אז אני רוצה המלצה לשילוש חדש במחיר הכי זול שניתן. ובנוסף בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים- מעבד AMD THLON 3200+ AMD ATHLON 3800*2 זכרונות 4 סטיקים של 512MB שניים של קרוסאייר ושניים של OCZ. רצוי שיהיה כרטיס מסך מובנה למרות שיש לי כרטיס מסך. אריאל

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by ultraircraft,

שלום לכולם ברצוני בזמן הקרוב אפילו השבוע לשדרג למחשב חדש ומה שחשבתי זה: לוח אם: Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL [ מעבד: AMD FX x8 Eight-Core FX-8150 Socket AM3+ 3.6GHz Box זיכרון למחשב: Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24מה דעתכם העם זה בסדר ? הכוונה שלי היא לשחק במשחקים כבדים כמה שיותר גראפיקה..הכרטיס מסך שאני מעוניים לרכוש זה: Sapphire HD 7870 GHZ Edition OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E סך הכל המחיר יוצא 3300 שזאת גם המיגבלה שלי כל שאר החלקים אני מתכוון כחת מהמחשב הישן שלי...

20. Started by spider272,

אהלן לכולם הגיע הזמן להחליף את השילוש המזדקן שלי למשהו רציני יותר אשמח לעצות צריך זיכרונות לוח ומעבד עד 3K תוכלו לראות במפרט שלי שיש לי תGTX660 שאני ישאיר אותו לבינתיים צריך 5-6 חיבורי SATA בלוח(4 הארדיסקים +SSD בעתיד) ל באטלפילד GTA וכו.. אפשרי למטרת OC לא קריטי תודהה

• 37 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. שלום רציתי לדעת אם יש מעבדים חדשים שכדי לחכות להם ?אם לא אז אני רוצה שילוש למטרות גיימינג ותוכנות כמו VISUAL STUDIO וסרטים -רצוי שיהיה סטיק אחד של זכרונות. -אפשרות לOC כבד בעתיד. -האם החברה של הזכרונות זה פרמטר חשוב ? -בזכרונות מה אומר המערך CL האם חשוב להתחשב בזה ? -המארז שאני קונה הוא Lancool PC-K62 ויש לו דלת שקופה אז אם אפשר שהלוח אם יהיה בצבע יפה (שחור או משהו בסגנון ) לא כחול בהיר -האם 8GB RAM מנוצלים היום השאלה החשובה ביותר : האם לקנות את מעבדי הsandy bridge או להתבסס על AMD בגלל הבאג !!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by snoopdogg,

שלום לכולם... קיבלתי לפני שבוע את הלידטק 6800GT . וגליתי שאני לא מנצל אותו בגלל חוסר זכרון . יש לי לוח אם שתומך בזכרונות RDRAM עם 256 מגה וכמו שאתם הזכרון הזה הוא סיפור יקר ויחד עם מעבד 2.26 של אינטל ובאס של 533 המליצו לי להחליף את השילוש. אני דיי סגור על אטלון 64 2800 או אולי 3000 . שאני מקווה לסחוט ממנו באוברקלוגינג ולהגיע למעבד יותר גבוה. אני מתלבט לגבי זכרון ולוח אם על מה אתם ממליצים? כמובן שהמחשב בעיקר לדום 3 פאר קריי והאף לייף 2 ;D תודה...

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אשמח להמלצה לשלישה מבוססת תושבת LGA1151 במימדי ITX עבור משחקים חדשים ותוכנות כגון פוטושופ \ מתמטיקה \ מאטלב. עדיפות למערכת קטנה ככל הניתן. תקציב: 2000~ ש"ח הרעיון הנוכחי שלי: לוח אם: Asus Z170I Pro Gaming מעבד: Processor Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray זיכרון: Memory DDR4 16G 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black סה"כ: 2100 ש"ח כ.מסך GTX970 שאולי יעודכן ל-1070 בקרוב. ספק כוח של 650W

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי במחשב כבר 2GB זיכרון, ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. אני משתמשת במערכת ההפעלה Vista 32Bit, מעבד DualCore Pentium של אינטל במהירות 1800 מגה-הרץ. אם זה עוזר אז יש לי צילום מהתוכנה אוורסט: http://img576.imageshack.us/i/49748063.jpg אני מחפשת בטווח של עד 300 ש"ח, רצוי אפילו פחות. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by rino,

שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.