עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בס"ד שלום , קניתי מחשב מחבר , והוא אמר לי שהמחשב בעל מעבד 3.0 GHZ כעת לחצתי לחצן ימיני על המחשב שלי מאפיינים, וזאת התמונה שקיבלתי : והנה קישור למפרט של המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.upfree.net/7969503 השאלה היא , מה מהירות המעבד שלי . תודה רבה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by aiw1,

רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. המפרט שלי בחתימה הלוח אם הוא Asus P5KPL-CM והקירור הוא הסטוק .. לכמה אני יכול להגיע? וממתי מתחילים להרגיש הבדל ביצועים? נגיד מ2.8 או מ3.1 סתם דוגמא..

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by shaharezra,

ביום חמישי קיבלתי 2 גי'גה של קורסאיר דומינייטור PC6400C4D DOMINATOR Rev 2.1 מסתבר שהצ'יפים שמגיעים בגירסה שקיבלתי הם לא D9 . אלא צ'יפים זולים ופשוטים יותר. יש לי אפשרות להחליף את הסט שלי לPC8500C5D DOMINATOR שמגיע עם Micron D9GMH (B6-3)Handpicked בתוספת של 100 דולר . מה דעתכם ? מצד אחד אני לא מת על הרעיון של להוציא עוד כסף ומצד שני מבדיקה קצרה שעשיתי הזיכרון שיש לי כרגע לא יקח אותי רחוק. השאלה אם ה PC8500C5D כן יעשה עבודה טובה ומצדיק את ההפרש או שפשוט להישאר עם מה שיש וזהו. צריך תשובה זריזה כי אני צריך להחליט עד מחר בבוקר אם להחליף או לא. כמו כן אם מישהו כאן יודע כמה רחוק הצליחו להגיע עם הPC8500C5D זה יהיה נחמד לדעת תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. היי, טוב כמו שאתם רואים זאת המערכת שלי נכון לעכשיו << את כרטיס המסך שידרגתי ובאמת שאני נהנה מביצועים וטפו טפו עוד לא היו לי בעיות טכניות לאחרונה חשבתי על שידרוג המעבד, פשוט שכבודו במקומו מונח, אבל הוא לא נותן לי ביצועים מספקים, הוא יותר לי צוואר בקבוק לא נעים ויכולות OC שזה דבר חשוב לי, אין לו ממש. ישנם כמה דילמות האחת היא שאם אני אקח מעבד עם FSB גבוהה כמו E8400\E8500 אז יכולות הOC שלי יהיו מוגבלות בצוקה בלתי נסבלת בשל זיכרון במהירות 800MHZ אפקטיבי. אני חושב שלקנות קיט של 4GB זיכרון 1066MHZ יהיה פה בזבוז אבל יוצא שאני נופל בין הכסאות לגביי תקציב, אין לי מוגדר, אבל מן הסתם אני חושב שהחלפת לוח האם לא באה בחשבון כאן. אודה לתשובות לגביי קניית מעבד שיספק אותי וייתן לי תש…

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by roi286,

שלום רב, לפני רכישה all in one של dell כשהשולחני הופך לטבאלט (גדול מאוד 18.4" ) , כרגע נמכר במעבד דור 3 : 3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache, up to 3.1 GHz) ומאיץ גרפי של אינטל Intel® HD Graphics 4000, עוד כחודש יתחיל להימכר במעבד דור 4 אבל רק במעבד i5 : 4th Generation Intel Core i5-4210U processor (3M Cache, up to 2.7 GHz) עם מאיץ גרפי של אינטל מעט חזק יותר : Intel® HD Graphics 4400. ראוי לציין שה i5 יהיה כנראה יקר יותר, עדיין לא ידוע בכמה. איזה מעבד חזק יותר האם הi5 דור4 או הi7 דור 3? איזה השקעה טובה יותר ? במידה וה i5, עד כמה נכון להוסיף בעלויות הרכישה ? המון תודה. רועי.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by slider,

יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ , איך אני יכול לבדוק האם הוא פעל כרגע ב DCDDR או לא?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by chook_rl,

היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  9. איזה מעבד יותר חזק לדעתכם? AMD Athlon 64 3700 2.2GHZ 939-pin מול INTEL 64BIT 3.4 GHZ ??

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by shar00750,

לאחר חיפוש ממושך ברשת לא מצאתי תשובה חד משמעית . האם בלוח הנ"ל ניתן לפתוח ליבה למעבד? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#sp אשמח לקבל תשובה במהרה לפני שאני קונה אותו.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  11. על איזה כרטיס PCI לסאטא 3 [6ג"ב] עם USB3 אתם ממליצים? אני מעונין בהרחבה מפני שחסר לי יציאה של סאטא, ולכונן SSD אני מעונין בסאטא 3. תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  12. שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by lol_minbet,

ראיתי בKSP כבר לא מוכרים את דגם הEP-43 DS3L מה ההבדלים? רשום שUD3L תומך רק בתדר 1333MHZ ?!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  14. שלום לכם.... השאלה כולה בכותרת.... שמתי 256 מגה SDRAM במחשב, כסטיק אחד..... והמחשב עבד בסדר גמור, במהירות סבירה. כעת, משהוספתי 2 סטיקים נוספים, של 64 מגה כל אחד, יש לי יותר זיכרון, אף אני מרגיש שהמחשב עובד קצת יותר לאט.... האם אני מדמיין? ישנה אפשרות לבדוק את המהירות של הזכרונות? האם עדיף להשתמש בסטיק אחד של 256 במקום שלושה שנותנים יותר זיכרון? תודה לכם!

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  15. נפתרה הבעיה. אין צורך להגיב....תודה :)))) ******************************************** אשמח לעצתכם. מעוניין לסגור סיפור בצורה הוגנת מול חנות מחשבים. שלחתי מחשב קיים לחנות מחשבים טובה לצורך העברת התכולה למארז חדש כך שישמש את הילד למשחקים ( העברת חומרה בלבד ממחשב קיים למארז חדש) עלות מארז 150 ש"ח + עבודה 150 ש"ח. סה"כ 300 ש"ח. החנות היום התקשרה ואמרה שלפני שהעבירו הדליקו את המחשב הקיים והכל עלה ועבד פיקס. לאחר ההעברה של החומרה למארז החדש, הדליקו את המחשב והוא לא נדלק והלוח אם לא הגיב יותר ניסו כל מיני דברים ומסתבר שבדרך שהל העברת הלוח משהו השתבש והלוח "מת" - כל שאר הרכיבים כנראה ( כנראה....) בסדר.... לוח האם במחשב הקיים (ש"מת" אצלהם במעבדה) הוא h…

16. שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. ???

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Bartleby,

קיים דבר כזה? אם כן אשמח אם תרשמו פה שמות של חברות שמייצרות כאלה ושמות של דגמים בכלל. תודה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by david86,

אני רוצה לקנות זיכרון ddr ורציתי את עצה שלכים איזה לקנות מי החברות שאני ישים איזה יותר טוב הוא יותר יצים יותר מהיר הוא כול דבר ישמח לשמוע ncp 1024MB 400MHZ CL2.5 Mushkin 1024MB 400MHZ CL2.5 Super Talent 1024MB 400MHZ CL2.5 G.SKILL 1024MB 400MHZ CL2.5

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by alias,

יש איזו תוכנה או משהו???

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  21. לאחרונה אני לא ממש מסתפק בזכרונות הקיימים ( 256mb ddr 3000 של קרוסייאר ) ואני רוצה זיכרון נוסף , נתקלתי בזכרונת של geil 256mb ddr 3200 במחיר די זול ( 512 ש"ח ) . ישנן שתי בעיות : 1) האם יהיו בעיות תאימות בין הזכרונות מאחר ושתיהם של חברות שונות ( geil וקרוסייאר ) 2) לפני זמן מה שמעתי שישנן בעיות עם הלוח שלי ( epox 4g4a+ ) כאשר שמים זכרונות מצ'יפ מסוים או כשאר שמים זכרונות בשתי הסלוטים . תודה מראש . עריכה: עשיתי חיפוש , אך לא ממש הבנתי מכיון שהם התווכחו בדיון וכל אחד נקט עמדה שונה . עריכה2 : האם הזכרונות של winboud יותר טובים ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  22. אני מנסה לבנות מפרט [בIQPC] על פי הצעות שקבלתי בפורום "מפרטי מחשב" לפני שבועיים שלשה,ובהצעה שקבלתי מופיעה השורה הבאה: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤806 ואילו כשאני מנסה לבנות מפרט היום המחיר המופיע הוא:474!!!! שאלתי היא: האם יתכן שמדובר בירידת מחיר דרסטית כל כך, או שמא מדובר בטעות שלי או שלהם???

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by BommBoomOn,

שבוע טוב לכולם שאלה לגבי תאימות לוח אם למעבד הנ"ל לאחר שהלוח הקודם של חבר נשרף. האם לוחות כדוגמת ‏EP41-UD3L או ‏G41M-ES2L יוכלו להוות פתרון כלוחות למעבד? ממה שנאמר לו הוא צריך לוח עם צי'פסט 965 על מנת שתיהיה תאימות בין הרכיבים.. האם הדבר נכון או שכל לוח עם סוקט 775 (כדוגמת הנ"ל) יכולים להתאים כיום? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. הסטיקים של סמסונג וקינגסטון, אני עובד על 5-5-5-15 ו667 MHZ. מערכת הפעלה XP 32-bit. שדרוג ל1066 ישפר משמעותית את הביצועים?

25. AMD XP 1800 SASMSUNG 256MB 266MHZ לוח אם של ספיר הכולל בתוכו כרטיס מסך OB ATI SAPPHIRE AMD סך הכל 1120 שקלים אני חייב לציין שהמערכת הזאת מבוססת בעיקר לאינטרנט ומשחקים ירוצו עלייה רק לעייתים רחוקות ... אז מה דעתכם על הפמרט האם יש מקום להכניס בו שינויים ... אולי לקחת לוח אם אחר ?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים