עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sky1sky10,

חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by yossi126,

ת'רד דומה פתחתי רק היום בפורום כרטיסי מסך על מציאה שמצאתי וקניתי בהבזק עין.. אני כרגע מחפש לשדרג את המעבד שלי שכן הוא מהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס החדש. חשבתי על הפנום הזה http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=1631 האם השינוי יהיה משמעותי כל כך במשחקים? אני לא משתמש בתוכנות כבדות ככה שעניין הארבע ליבות לא משנה לי בקטע הזה. בבקשה לא לתת לי הצעות לעבור לאינטל, אין לי כח ללוח אם חדש ופירמוט.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by yonni,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת האם לבסס אותו על זכרון DDR או RDRAM? כמו כן איזה לוח אם מומלץ לקנות לכל אחד מהם גם ל AMD וגם ל PENTIUM? עדיין לא החלטתי.... תודה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by taotao,

קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by yoc1983,

לקחת אסוס P5QPL-AM או ששווה להשקיע עוד 210 ש"ח ללוח ג'יגה בייט GA-EP45-UD3L על הלוח יחוברו מעבד E6500 כרטיס מסך HD5770 ו2GBRAM

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  6. נגיד ואני רוצה לקנות מעבד כפול-ליבה לסוקט 775, האם אני צריך לוח אם ספציפי שתומך בכפולי ליבה או שכל לוח בסוקט המתאים יתמוך במעבד?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  7. מסמכים רשמיים של מפתחת השבבים מספקים לנו הצצה רעננה למוצרים שאמורים להופיע בהמשך שנת 2018 לכתבה

8. Started by msa90,

איזה לוח אם עדיף p35 ds3 או p35 ds3L ???? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by Gal.z,

השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by moshel7,

על כמה צריך להיות הנתון במעבד הנ"ל אצלי זה כך:Field Value CPU Properties CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 4800+ CPU Alias Brisbane CPU Stepping BH-G2 Engineering Sample No CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ CPUID Revision 00060FB2h CPU Speed CPU Clock 1004.6 MHz (original: 2500 MHz) CPU Multiplier 5x CPU FSB 200.9 MHz (original: 200 MHz) HyperTransport Clock 1004.6 MHz Memory Bus 200.9 MHz DRAM:FSB Ratio CPU/5 CPU Cache L1 Code Cache 64 KB per core (Parity) L1 Data Cache 64 KB per core (ECC) L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 05/22/2007-NV-MCP61-6A61KG05C-00 Motherboard Name Gigabyte GA-M61…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  11. האם הלוח ‏M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA‎של ASUS מתאים למעבדי הפנום2?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  12. היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)

13. למה רק 64 BIT עם 6 GB ?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח אם מסוג ASUS A8V-E SE אני רוצה לעדכן לו את הדרייבר - קיבלתי במקור דיסק עם התקנה של הדרייברים (כרגע מותקן) אולם רציתי לדעת אם קיים שדרוג לדרייבר והיכן להוריד. תודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה לכם מראש על התשובות רציתי לדעת מדוע אני רואה כך בתוכנה EVEREST [ Processors / AMD Athlon 64 Processor 3000+ ] המעבד מדגם "VENICE" Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1810 MHz ורציתי לדעת לאן נעלמים עוד 1200Mhz מדוע המעבד לא מנצל את כל ה 3000Mhz בעבודה?? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by ShoX,

http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT שווה לא? מה דעתכם? יש זיכרונות של גי'גה שעוברים את ה 1000 שקל אז שתי ג'יגה של 667 בCL4 עם קירור נראה משתלם לא?

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  17. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  18. ברשותי מחשב עם דיסק קשיח ישן יחסית מדגם Western Digital 320Gb 16MB AAKS, וכן צורב DVD מדגם Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer. אני מתכנן שדרוג המחשב למעבד i5 או i7, עם קשיח SSD, כאשר הייתי רוצה שלוח האם שיותקן יהיה עם ערכת שבבים המאפשרת גם התאמה לרכיבים הנ"ל. הדיסק הישן כדיסק שמיועד לשמירת קבצים, הצורב כצורב שישמש למחשב החדש לכל דבר ועניין. מה ערכת השבבים המומלצת לכך? באופן כללי, היכן ניתן ללמוד איזה פיצ'רים קיימים לכל ערכת שבבים כך שאוכל להחליט על הלוח המתאים לי?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  19. אהלן, אני בונה מחשב למוזיקה ורציתי חוות דעת על הלוח הנ"ל אני מתכוון לרכוש אותו מIQPC. קישור ללוח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי ביוסטאר חברה מעולה פשוט לא מוכרת בארץ והאחריות שניתנת מספקת בהחלט. האם הלוח מגיע עם כ.מ מובנה? האם זה חיסרון למחשב למוזיקה שאקנה לו כרטיס נפרד בעל קירור פאסיבי? עריכה: הלוח תומך בפנום 2 נכון?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Psychopath,

I recently bought a new computer for myself, and now I decided to set up my old AMD 900 for my mom... the computer consists of: Asus K7M, AMD Athlon 900 and a 128MB SDRAM stick (along with the other sound card, VGA card and so on) My problem is as such: I conected everything, and installed windows, but only after i finished the installation, i realized windows is workiong really slow (winXP) so i checked the bios and i found out that the 128MB stick is recognized as 64MB.. what can I do ? i tried replacing it with another stick, no good.. I tried putting it in the other slot.. and still no good.. help me out here :\

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 3 ישן, ואני מעונין להחליף למעבד משחה טרמית. הבעיה היא שאני לא מצליח/לא יודע את שיטת הפתיחה של גוף הקירור שצמוד לליבת המעבד. זה גוף הקירור המדובר: http://img39.imageshack.us/img39/1287/2009052058883.jpg שלפתי מהלוח את כל גוף הקירור והמעבד(זה בא בפלטה אחת שמתחברת ללוח). הוצאתי את המאורר, והנה הגוף הקירור עצמו: http://img190.imageshack.us/img190/6356/2009052059527.jpg בגוף הקירור אפשר לראות את הצופציקים השחורים שמחזיקים את הקירור למעבד. לא הצלחתי להוציא את גוף הקירור, אין שם איזה משהו שאפשר לסובב. מישהו התנסה בהוצאת גוף קירור שכזה ויכול להדריך אותי איך אני עושה זאת? תודה רבה, זה מאוד חשוב.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  22. אני בטוח שכבר הנושא הזה עלה אבל אני לא מוצא בחיפוש כשרוצים לקנות זכרונות איך יודעים אם הזכרונות תומכים ב t1

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by ron533,

לאחר מספר שאלות בפורום אני מתלבט בין 2 לוחות אם : ASUS P5KC צ'יפסט P35 מול P5Q עם צ'יפסט P45. אני לא בטוח מה יתן לי הצ'יפסט החדש יותר? מהם ההבדלים שצריכים לעניין אותי בתור אחד שבונה מחשב למשחקים, לא בטוח שאעשה O.C. בכלל , והמעבד יהיה Q9450. ללוח P5KC יש אפשרות גם ל DDR2 וגם ל DDR3 בעתיד כשירדו המחירים, יש מספיק חריצי זכרון ו PCI לכרטיסים שאני רוצה, כך שעל פניו הוא לוח מוצלח עם אפשרויות שדרוג ו"משיכת זמן" עד שאאלץ לשדרגו לגמרי. יש לו חסרונות של ממש שידוע עליהם? בייחוד מול ה P5Q? *בעקרון אני לא מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך יחד, אבל נניח שכן, האם לוח שהוא תומך ב X-FIRE של ATI יגביל אותו ב SLI של כרטיסי NVIDIA? זה אמור להוות שיקול בבחירת כרטיס המסך והשילוב עם הלוח?? (כרגע אני מת…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  24. Started by raiman1,

מה זה ליבה?? אם יש לי מעבד 2GHZ 2 ליבות אז בעצם יש לי 4GHZ??

• 2 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים