עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gyver,

אני בונה על 2200+ או 2500+ 256 333MHZ לפחות ורצוי שיתמוח ב OC אני מיתכוון להרכיב ל512 DDR וצריך לוח עמיד ולא יקר מידי אבל עם פיצרים(שטויות כפי שאבא אומר)אני צריך שהוא יתמוך בדיסק הישן שלי WD 40G 5200RPM כרגע על P3-800 לא לידאוג מארז יש מתאים .אם אפשר תסבירו בבקשה למה NFORCE 2יותר טוב מVIA??? אני לא מבין ולגבי חברות אומרים ש EPOX לOC אבל ABIT הכי טוב מה נכון?אנא הסבירו בתודה THE GYVER

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by ybe,

אני שוקל לשדרג את המעבד של המחשב שלי -כרגע athlonxp 1700 ל-athlonxp2700 (בעוד זמן קצר לאחר ירידת מחירים).המעבד שלי עובד בFSB133 ויושב על לוח אם gigabyte-ga7vtxh (צי'פסט KT266A). athlonxp2700 עובד בFSB166 . האם athlonxp2700 יפעל על הלוח אם לעיל?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by idanpc,

1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  4. ???

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. Started by BlackDragon,

יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. שלום לכולם , אני מזמין בקרוב AMD 64BIT 3400 ולוח אם. עשיתי חיפוש וראיתי שהלוח הזה מומלץ פה בפורום : http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htm הוא עולה 620 שקל ב KSP . רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה טובה יותר בטווח מחיר שלו או גג 700 שקל. ( כמובן בעל צ'יפסט של NFORCE3 ) נ.ב , שאלה אחרונה - לגבי המעבד.. ביררתי בלא מעט חנויות וקצת קשה להשיג את המעבד בגירסת ה CLAWHAMMER עם ה 1 מגה קאש שהבנתי מכם שהוא עדיף. את ה NEWCASTLE אני יכול לקבל כבר מחר. ל CLAW אני צריך לחכות עכשיו איזה שבועיים אתם ממליצים לחכות או שאני יכול להיות רגוע עם NEWCASTLE ? תודה .

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  8. לאחרונה פתחתי במסע חיפושים אחר לוח אם חדש למחשב. החיפוש הצטמצם למס' סופי של לוחות: asus p4s533 ; msi 845 e; msi 845 pe. (אשמח לקבל רעיונות לגבי סוגים נוספים בטווח המחירים הנוכחי). מס' פרטים אינם ברורים לי: - האם ה-asus הינו לוח מובנה (כרטים מסך וכו' מותקנים בו מראש), והאם הוא נחות ביחס לשאר? - מה ההבדל המהותי בין שני מעבדי ה- msi והאם שניהם יעבדו עם זכרון DDR במהירות 333Mhz - האם ללוח ה-asus מס' קטן יותר של חריצי pci (ל-msi אמורים להיות 6 חריצים)? תודה מראש לכל המשיבים (אם ישנם כאלו...).

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by amichay,

כרגע מותקן אצלי מעבד XP1800 לאור המחיר הנמוך של הברטון XP2500 שיש לו כידוע FSB 333 נראה כאילו זו עסקה טובה ,השאלה באם זה באמת משמעותי האם לדעתכם יהיה שינוי מהותי בביצועים ? או שכדאי להמתין למשהו טוב יותר

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by tomer_et,

ניסיתי למצוא בחיפוש אבל לא מצאתי. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם? איזה מהירות של DDR ניתן לחבר ל - MAX2? האם לדעתכם ההבדל במחיר בניהם משתלם (מול היתרונות של ה - MAX2)?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  12. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by dino,

חנות מסויימת מציעה למכירה מעבד AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 ב-406ש"ח, מחיר טוב למעבד והסטפינג הזה?

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by jossi_t,

מה ההבדל בין מעבד Barton 2400 ל XP 2400 רגיל ? מה משמעות ה - 512KB של Cache ? מה ההבדל ביניהם באחוזים מבחינת ביצועים ? האם הברטון שווה את תוספת המחיר ?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by iakovl,

מישהו יודע אם מוכרים בארץ mini-itx?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. Started by wiz,

כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by פייכלה,

מה דעתכם על הלוחות של אסוס והלוח הזה בפרט http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1179727&Sku=A455-2112&SRCCODE=GOOPROD&CMP=OTC-FROOGLE

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by deangefen,

תקציב עד 300 דולר בערך רצוי 2GB כי זה הולך להיות מחשב של משחקים

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by computer_freak,

אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  20. זה רשום על הצ'יפים עצמם ? כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתם אז אני רוצה לוודא לפני שאני יפתח באיזה עוד צ'יפים משתמשים TWINMOS ?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by galCool,

שלום המחשב שלי הוא אינטל 820 ולוח אם של Gigabyte... רציתי לדעת אם הזכרונות האלו מתאימים לי? והאם הם יחסית טובים? : NEW G.SKILL 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5400) Unbuffered System Memory Model F2-5400PHU1-1GBNT - Retail F2-5400PHU1-1GBNT

• 15 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by alias,

החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  23. אינטל משחררת הודעות לתקשורת על השקה של "כפולי ליבות" ברבע השני של 2005. מקור: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23780 הערה: לכאורה, השג מרשים, אבל מי שמכיר ולו באופן שטחי את הפרטים מבין מייד את התרגיל, שני פרסקוטים צמודים אחד לשני, עם פליטת חום ממוצעת של 135W! בקיצור חנטריש, אינטל עושה מאמץ יחצני כדי לחפות על היתרון הטכנולוגי שנוצר לטובת AMD. כפולי ליבה אמיתיים שפועלים באותה מעטפת ביצועי חום כמו של חדי הליבה כיום יצאו לשוק רק על ידי AMD בשנת 2005 ולא על ידי אינטל. כלומר כל בעלים של מערכת מחשב עם שקע 939 או 940 (שרתים) יוכל להוצאי את המעהד חד הליבה ולשים מעבד כפול ליבה, עדכון ביוס ו זהו! אצל אינטל לא דובים ולא זבובים, אתה רוצה כפול ליבה? תקנה מחשב חדש יחד …

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  24. מחיר מומלץ 78$, כלומר 78$ * שער המרת דולר שקל 4.4 * 1.17 מע"מ + 100 שקל קנס ישראל = 500 שקל. וזה הסוף הסופי של שקע A בתנאי שהמעבד הזה יגיע לשוק במחיר המומלץ שלו ובכמויות סבירות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23802 מקור: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 סקירה ביפנית: http://big5.pconline.com.cn/b5/www.pconline.com.cn/diy/evalue/evalue/cpu/0501/544527.html עלפי הסקירה הסמפרון 2600+ הזה מומהר מ 1.6 גיגה הרץ ל 2.4 גיגה הרץ ומשיג ביצועים דומים מאוד לאתלון 64 3400+. מסתבר שיש גם תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  25. במקרה עכשיו נתקלתי בזה: http://www.bit-tech.net/feature/80

• 8 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים