עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gal_6,

קניתי מחשב חדש לא מזמן..וקניתי מעבד AMD ATHLON 64 +3000 S939 שבדקתי בתוכנה איזה חומרה שי לי..רשום שהמעבד זה 1.8GHZ זה הגיוני? זה לא אמור להיות יותר? אני מפחד שהוא עבד עליי כי אני חושב שזה אמור להיות יותר מזה.. ומה ה+3000 מסמל? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by le011,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524 מעניין מתי הלוח יגכיע ארצה וכמה הוא יעלה.לפחות לפי הכתבה הזאת ניראה לוח מצויין ועדיף במיוחד לבעלי כרטיסי AGP .

3. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  4. אינטל משחררת הודעות לתקשורת על השקה של "כפולי ליבות" ברבע השני של 2005. מקור: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23780 הערה: לכאורה, השג מרשים, אבל מי שמכיר ולו באופן שטחי את הפרטים מבין מייד את התרגיל, שני פרסקוטים צמודים אחד לשני, עם פליטת חום ממוצעת של 135W! בקיצור חנטריש, אינטל עושה מאמץ יחצני כדי לחפות על היתרון הטכנולוגי שנוצר לטובת AMD. כפולי ליבה אמיתיים שפועלים באותה מעטפת ביצועי חום כמו של חדי הליבה כיום יצאו לשוק רק על ידי AMD בשנת 2005 ולא על ידי אינטל. כלומר כל בעלים של מערכת מחשב עם שקע 939 או 940 (שרתים) יוכל להוצאי את המעהד חד הליבה ולשים מעבד כפול ליבה, עדכון ביוס ו זהו! אצל אינטל לא דובים ולא זבובים, אתה רוצה כפול ליבה? תקנה מחשב חדש יחד …

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  5. שלום , אתמול הדלקתי את המחשב ושמעתי רעש של כמו פיצוץ מהמחשב . ככל הנראה הספק כוח הג'נרי שלי נדפק ולקח איתו את הלוח אם . החלפתי ספק וראיתי שהלוח עדיין לא מגיב ואין צפצוף כשהוצאתי זיכרון . איפסתי גם ביוס ולא עזר . עכשיו אני צריך לוח אם חדש והלוח הקודם שיש היה מדגם : 8S661FXM-RZ עם צ'יפסט של SIS . קישור : http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1777&ModelName=8S661FXM-RZ אין לי מושג איזה מהירות הזיכרונות שלי ויש לי כרטיס מסך AGP מחובר . ספק הכוח החדש של HEC עם חיבורי 20+4 PIN (שיתאים ל-2 קונפיגורציות) . אנא עזרתכם . אני צריך לוח חדש ורק של GIGABYTE . המחשב גם של אחי והוא מתעקש על ג'יגהבייט. ראיתי באתר של KSP את הלוח הזה : 8I…

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by thebestof2005,

מישהו אולי יכול לתת לי פרטים ללוח אם הבא ואם הוא למחשב בסדר גודל של 1500 שדרישותיו הם בעיקר אינטרנט. MSI K9NGM-L GEF '6100

• 15 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by DaniDin,

שלום לכם אני חייב להגיע להחלטה היום, אני גיימר כבד והזמנתי 2 ג'יגה זיכרון 800MHZ של קורסייר וכרטיס מסך 8800GTS 320 מגה של ASUS. השאלה שלי האם ידוע למישהו על חוסר תאימות או בעיות כל שהם עם הצ'יפסט של NVIDIA 680I? אני רוצה להזמין את ASUS P5N32-E SLI ואם לא אני הולך על צ'יפסט של INTEL ASUS P5B-E או ASUS COMMANDO אגב הלוח הזה תומך בשני כרטיסי רשת זאת אומרת שאני יכול לחבר לזה עוד מחשב בעזרת כבל מוצלב? אם ידוע למישהו מידע על באגים בצ'יפסט של NVIDIA אשמח לדעת לפני שאני מזמין. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  8. זכרונות OEM יכולים לפעול ביחד עם זכרונות אחרים ?והאים יש הבדל גדול בינהם?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD כנראה 2000 + תודה מראש. עכשיו ה2000+ הוא 0.18 מיקרון לפי מה שאני יודע ... ה2100 הוא 0.13 ? או שרק המעבים 2400+ והלעה הם על 0.13 ( וגם ה 1700 + ) ? :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  10. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by dino,

חנות מסויימת מציעה למכירה מעבד AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 ב-406ש"ח, מחיר טוב למעבד והסטפינג הזה?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by jossi_t,

מה ההבדל בין מעבד Barton 2400 ל XP 2400 רגיל ? מה משמעות ה - 512KB של Cache ? מה ההבדל ביניהם באחוזים מבחינת ביצועים ? האם הברטון שווה את תוספת המחיר ?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by y_i_c,

שמעתי ש מעבד PENTUM4-M 1.4G מקביל ל 2.4G זה נכון? בתודה... עידו

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  14. ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. ???

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום לכולם בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס I5 .... עכשיו אני יעשה OC קטן עד 3GHZ וברצוני לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות Asus p7p55d או Gigabyte P55A-ud3 כמובן שיתמוך בCF וב USB החדש 3.0 לפי מה שהבנתי לUD3 יש בעיות בOC לעומת P7P55D בבקשה תסבירו ותיעצו לי

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  17. שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב די חדש בעל מעבד CORE i5, כ.מסך 4890, 6GB זיכרון DDR3 ולוח אם של ASUS מסדרת הX55 . לאחרונה שמתי לב בתוכנת הSPEED FAN שלי שהחום הממוצע של 4 המעבדים של הCORE I5 עומד על 50-52 מעלות במצב שבו אני נמצא בDESKTOP ולא מאמץ את המחשב . רציתי לדעת האם זה רמת חום סבירה, בהתחשב בזה שהחלפתי את המאוורר הקדמי במארז שלי לפני מספר שבועות, אני קצת לחוץ שלא הרכיבו לי את המאוורר הפוך או משהו .

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. איך זה שזיכרונות DDR2 שקניתי לפני חצי שנה בפחות מ 300 ש"ח עולים היום 550 ? מה קורה? מחסור עולמי בזיכרונות? ;D לא ברצינות , יש איזו סיבה או שזו פשוט הדרך של היצרניות "להוזיל" את זיכרונות ה DDR3?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by xxxlr1,

אשמח אם תשוו לי בין שני המעבדים: AMD Athlon II X3 435 ו- 425 עם כל הפרטים לכל אחד מהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  20. רק תגידו כן או לא בבקשה !

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by psybrain,

יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  22. האם על מחשב בעל לוח אם Intel Sorento D945GNT התומך עד 667MHZ שכרגע מותקן עליו סלוט 1 של ג'יגה במהירות 667, ניתן לקנות עוד 2 כרטיסי זכרון במהירות 800MHZ (אשר אוטומאטית ייהפכו ל667) ? במידה וכן האם כל כרטיס ייתמך או שרק דגמים מסויימים. תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  23. http://www.computerbase.de/artikel/hardware/prozessoren/2007/test_intel_core_2_extreme_qx9770_q9450/ אומנם בגרמנית אבל הגרפים מובנים ואפשר לתרגם,ההשוואות מתחילות בדף החמישי.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by arikg,

שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by chicks,

שלום, אני מנסה כבר זמן מה להגדיר שני כונני SATA 2 250GB פנימיים במערך של RAID 0, אך ללא הצלחה. אני קורא את ספר ההדרכה ורשום שם שניתן ליצור ריידאך ו רק באמצעות חיבור דיסק פנימי אחד ליצאת SATA_E2 ודיסק אחד חיצוני לחיבור SATA 2 EXTERNAL. נשמע לי מוזר, אך האם באמת אין אפשרות לחבר שני כוננים פנימים במערך של רייד 0? במידה ואני טועה כאן אשמח לקבל הדרכה קצרה בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.