עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RoverBoy,

קניתי אתמול לדודה שלי מחשב בחלקים רק רציתי לשאול לפני הכל אם צריך לשים משחה טרמית בהרכבה? או שמשחה שמים רק שמחליפים את הקירור הקיים?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by elad78,

אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 האם יש ביניהם הבדל משמעותי? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28 תודה

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  3. בהתלבטות לבנייה של מחשב בתקציב 3500 מדוע לא להשתמש במעבדי אינטל באותו מחיר של מעבד כפול ליבה של amd?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. שלום לכם!!! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8mhz זיכרון שיש לי כרגע הוא: 512mb. מערכת הפעלה xp. השאלה שלי היא ככה: יש לי עוד 2 סטיקים שלי זיכרונות , ואחד כבר תפוס ב- 512mb , עכשיו אני רוצה לקנות עוד 2 של 512mb. השאלה שלי האם כדי לקנות עוד 2 של 512, עם זה יעבוד dual. אוו שעדיף רק 2 של 1gb? מה אתם אומרים. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  5. תיראו יש לי את הלוח אם הזה P4P800SE ואני רוצה ליקנות את המיפרט הזה Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤652 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אז ככה יש לי עכשיו הארד דיסק 80GB SATA אז השאלה היא כזאת האים ההארד דיסק שהוא על SATA יתאים ללוח האם החדש?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  6. Started by TalLitman,

שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by yair67,

שלום , יש לי 2 גיגה ראם כשאחד הסטיקים הוא של twinmos והשני של Kingston . שניהם CL4 ו800 HZ עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של ראם .. השאלה היא האם יהיו בעיות בתאימות או משו של הזכרונות? .... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by Oranili,

?? תודהה

• 18 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by homart,

שלום לכולם!! אני עומד בפני קניית מחשב חדש, את המחשב השין שלי קניתי לפני עידן הליבה הכפולה של אינטל ועכשיו אין לי מושג בגשו לגבי הדבר הזה... אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה ממש בקצרה.... בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הe4500 והe2160 של אינטל... והאם שווה להשקיע עוד 200 שקל ב4500 איפה במעבדים האלו מצויינים בהירויות המעבד? זה כבר לא נמדד בג'יגה הרצים?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. שלום מעוניין לקנות מחשב בסביבות 3.5K ולפני רוצה קצת להבין... לכן איך להתייחס לנושא של מה עדיף AMD או אינטל ? האם מבחינת רף ביצועים מסויים המחירים זהים או שיש הבדל? כמו כן שמתי לב שיש הרבה מעבדים חדשים עכשיו של אינטל שיוצאים ...האם זה אומר שכדאי לקנות מעבד של אינטל בגלל מחירים טובים יותר ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. אני מתלבט בין השניים, ואחד כרגע לא נמצא אצל היבואן =\ [P5N32-E]... ודבר שני, אשמח לקבל קישורים לאתרים של חנויות מחשבים, במיוחד לכאלה בהן יש את שני לוחות אם ללו או לפחות אחד מהם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  13. יש לי ערכה של הזכרון הזה OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 כמו שאתם רואים התזמונים הם 3-4-4-15 שאני בודק דרך ה CPU-Z תחת התווית MEMORY הוא מראה לי שתזמון הזכרונות 5-5-5-15 אבל בתווית SPD יש טבלה של תזמונים ורשום שם שתחת 2.4V התזמונים הם באמת 3-4-4-15 כאשר אני נכנס לביוס לשנות ידנית את התזמונים הביוס נכשל לעלות את המערכת ומאתחל את עצמו מחדש למצב הקודם שורה תחתונה איך אני משנה את התמונים נ.ב הוספתי תמונות של ה CPU-Z תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by smalery,

הזיכרון אצלי נספר לאט מאוד - קצב של 4 MB לשנייה וסה"כ 512 MB כאשר יש שני זוגות של מקלות זיכרון. האם יש איזושהיא אפשרות למהר את הספירה? תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. כרגע יש לי 2 סטיקים של 1GB של KINGSTON 667MHZ ואני לא מתכנן OC. ברצוני לרכוש עוד 2GB של RAM בסטיק 1 על מנת שתתאפשר לי אופציה לשידרג בעתיד למקרה הצורך. כך יהיו לי 2 של 1GB ועוד אחד של 2GB והם יהיו DUAL CHANNEL. אייבורי נתנו לי הצעה של 200שח לסטיק אחד של 2GB של חברת CEON. השאלה אם כדאי לרכוש כזה זיכרות במחיר כזה נמוך או להוסיף 100שח ולרכוש חברה ידועה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by Shay_a,

אני קונה מחשב חדש, איזה משני הלוחות עדיף? אולי הצעה אחרת באותו טווח מחירים? מה ההבדל העיקרי בין השניים? ובאופן כללי, של מי לוחות יותר טובים, יציבים ואמינים? ASUS או GIGABYTE? נ.ב - חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by maor0079,

יש את Gigabyte GA-P35-DS3L ו Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R מה ההבדלים בניהם והעם זה שווה 100 ש"ח הבדל ? ומה ההבדל בין ה C לרגיל

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. מעבד: AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2, 2.2GHz, 512KB Cache, Box לוח אם : Gigabyte GA-MA69VM-S2

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  19. Started by Benz0r,

מצטער שפתחתי פה נושא...לנעול בבקשה =[

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  20. ומה שאני שואל האם זה אפשרי בגלל שלא ניתן להשיג ללוחות החדשים דרייברים ל ווינדוס 98 ? האם יש למישהו יש פיתרון ? ואני חייב בבקשה מפרט אמין למחשב הנהלת חשבונות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by pak82,

יש לי מחשב שיש בו לוח אם ישן של elite דגם l4s5mg3/gx שקיבלתי ממישהו, הבעיה היחידה היא שהוא לא מזהה IDE. כשאני מחבר הארד דיסק +CDROM הוא פשוט לא מזהה אותם (גם כשאני מחבר כל אחד מהם לבד אותה התופעה) מצאתי באינטרנט עידכון ללוח אם שקשור לIDE, הבעיה היא שהתיקיה הזאת שוקלת קצת יותר מ6MB והרי הדבר היחיד שהוא מזהה זה floppy מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  22. היי, אני מחפש שילוש לאוברקלוק קליל.. שימושי המחשב הם שימושים רגילים בעיקר, כמעט ובלי משחקים. חשבתי על השילוש הבא עם רצון להכליל לוח שיאפשר שדרוג עתידי: Intel E4500 - בערך 600 ש"ח GA-P35C-DS3R - גם בערך 600 ש"ח http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2749&ProductName=GA-P35C-DS3R PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 - מנועה 435 ש"ח בחרתי בלוח הזה בגלל האופציה ל DDR3, השאלה היא איך הוא באוברקלוק.. אם הוא לא טוב, יש לוחות אחרים עם תמיכה ב DDR3 שטובים באוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי לוח של Gigabyte P35-DS3L REV2.0 ואני רואה פה הרבה שרושמים שיש להם ביוס גרסא F6 או F7 וכו' רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק ואיך אני יכול לדעת מה יש לי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  24. Started by eladwei,

שלום, יש לי מחשב קצת ישן ואני לא בטוח אילו זכרונות יתאימו. צירפתי לוג של cpu-z בתקווה שמישהו שמבין הרבה יותר ממני יוכל לייעץ לי איזה זכרונות לקנות. (ואם זה תהליך מורכב או שכולל הגדרות BIOS אני מאוד אשמח אם יהיה פירוט). נ.ב: אם אפשר להשתמש בזכרונות הקיימים כדי לשפר יותר את הביצועים זה אפילו עדיף. תודה, אלעד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  25. Started by zedisdead,

אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה, אבל זאת נראת לי בעיית זכרון. אני מקבל כבר הרבה זמן הודעת שגיאה במחשב כל פעם אני מריץ סרטונים בפורמט MPEG מצורפת הודעת השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים