מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד INTEL 3.0GHZ אבל מהדור הישן יותר NORTHWOOD עם לוח אם ASUS P4P800 וצי'פסט Intel Springdale i865PE. אני רוצה להחליף את הלוח אם למשהו שיתאים למעבד הזה אבל גם לשידרוגים עתידיים. אני בעיקר רוצה להחליף את הלוח אם בשביל שיהיה לו סלוט של PCI EX מה שכרגע אין לי (אני רוצה לקנות LEADTEK 7900GT). המלצה ללוח אם בבקשה. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני חושב לקנות סמפרון 3100 או 2800 בשביל אוברקלוק לפחות לאיזור ה2500, מה שאומר שאני אצתרך באסים של 270-320, הקירור כנראה יהיה סטוק של A64, והזכרונות הם שני סטיקים 512 של ADATA CL3. הבנתי שיש לוחות מאוד לא מומלצים שלא מגיעים לבאסים גבוהים ועושים בעיות. המחיר חייב להיות כמה שיותר תקציבי , אפילו חשבתי על יד שנייה - אבל זה נדיר. כרגע יש לי 6800GT AGP , לכן אני מחפש לוח NFORCE3. יכול להיות שאני אנסה למכור את ה6800GT ולהחליף לכרטיס PCI-E אם אני כבר מחליף לוח ואז אחפש לוח NFORCE4-4X, אבל זה פחות ראלי כי זה תלוי במכירת הכרטיס הקודם ומציאת כרטיס חדש והכסף שאאלץ להשקיע בעקבות ההחלפה. כדאי לציין שחשוב שללוח תהיה יציאה דיגיטלית לכרטיס הקול (אפשרי גם חיבור על הלוח) ו6 יציאות אנלוגיות…
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עקב בעיות בלוח האם אני צריך להחליף אותו באחד חדש שלא יעלה על 600 ש"ח כולל הרכבה מחברת פנדה. המפרט שאליו הלוח אם צריך להיות הוא זה: מעבד INTEL P4 1.8G BUS-400 כרטיס מסך ATI Sapphire 9600XT 256MB 128bit זכרונות 2x256 KingStone 400Mhz DDR PC3200 דיסק קשיח Maxtor 60GB 7200rpm עכשיו אני לא יודע אם זה יעזור אבל זהו הלוח אם שהיה לי עד עכשיו: לוח אם ABIT SA7 (SiS645DX) + LAN + Audio תודה רבה, אופיר
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לצערי הלוח אם שלי הלך קבלים התנפחו צריך המלצה ללוח חדש תקציב 400 שקל מערכת שלי amd 2800 Geil 2x 512 333MHZ HEc 475 W רדיון 9800 256MB DDR2 תודה,
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני כשבוע התלקל לי המחשב של 3 שנים ולפי בדיקת הטכנאי נאמר לי שהלוח אם שלי נהרס, רציתי להתייעץ לגבי לוח חדש: לוח נוכחי:Asus M4A78-HTPC מעבד:AMD Phenom II X3 710 כרטיס גרפי: ATI Radeon 4870 ספק כוח:CW 550W DDR (זכרונות):4GB של קינגסטון אם אני זוכר נכון DDR2 רציתי לשאול גם האם לדעתכם כדאי לי פשוט לקנות אותו דגם (שמצאתי בזאפ בסביבות 430 שקל) או שעדיף לשדרג כבר ללוח יותר חדש או בכלל לשדרג לוח/מעבד/כרטיס גרפי למשהו יותר מודרני (מדובר על מחשב לגיימינג), אני שואל כי ב-3 שנים האלו הספקתי כבר להחליף לוח אם ופעמיים כרטיס גרפי, זה לא קרה לי בחיים לפני זה עם מחשב אינטל, אז אולי כבר עדיף? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם הCHIPSET הכי טוב כיום עם 4 סלוטים לDDR לפחות עם ATA RAID לפחות 8 כונני IDE רגילים כרטיס רשת וקול מובנים. אין בעיות תקציב המחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו ומוזיקה לא לאוברקלוק מה ההבדל בין הלוחות האלו ? GA-7N400 Pro2 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2 Ultra400 וGigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 בלי V ועל איזה לוח אתם ממליצים לשדרוג לאו דווקא מאלו ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הלוח אם P4S533-MX של חברת ASUS. אני מאוד מרוצה מהלוח אבל יש לי 2 בעיות איתו: 1. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש שתומך ב-AGPX8 ובדגם שיש לי יש תמיכה רק ל-AGPX4... אני יודע שהכרטיס יוכל לעבוד גם ב-X4, אבל אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש. 2. יש לי רק 3 PCI וכולם מלאים. בראייה לרחוק אני מעדיף שיהיה לי 5 PCI בלוח אם, למקרה שאני אצטרך משהו (לא חובה). אבל אחד מה-PCI שלי הוא כרטיס IEEE 1394, כך שאם יהיה בלוח החדש כניסה גם ל-IEEE1394, אז העניין של 5 PCI ירד מן הפרק... התקציב שלי הוא בין 400-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל לוח אם וכרטיס מסך 670. בנוסף יש לי ספק של seasonic 600w לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H ומעבד 3470 5i. ברצוני לעשות מערך כרטיסים (SLI) אך לוח האם שלי אינו תומך בכך. האם תוכלו להמליץ לי לוח אם שתומך ב-SLI (עדיף שלא יהיה 77z מכיוון שהמעבד שלי אינו בעל מכפלה פתוחה (אינו תומך ב-OC). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מעבד פנטיום D 820 ואני מעוניין לעשות אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך. איזה לוח אם מומלץ שנתוניו באוברקלוק טובים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
המליצו לי מ RSM על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--B3-.html, האם יש למישהו ניסיון איתו ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מחברי הפורום. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחדש עם E4300, ואני מחפש לוח טוב להקפצות. אני מעדיף ג'יגה או אסוס. התקציב הוא עד 500 שקל. ואם זה משנה, לא מעניין אותי ה SLI, וחייב להיות לו Raid 0 ל SATA. אתם יכולים לתת לי כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
נא עזרתכם ללוח אם עבור E6300 עם זכרון בגודל פעמיים 512 למחשב המיועד למשחקים לא כבדים ( כרטיס מסך דומה ל X1300 האם יש המלצות ומחירים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם פשוט, לא לOC חשוב שיהיו לפחות 4 יציאות USB, אפשרות ו 4 SLOTS לזכרונות (שיהיה פוטנציאל לשדרוג ל 8GB) חשבתי על הלוח הזה בגלל הפוטנציאל לשדרוג שיש לו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=39218&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
על איזה לוח הייתם ממליצים עבור HTPC בתקציב של עד 500 ש"ח לוח עבור מעבד AMD עם SOCKET AM ABIT NF-M2 ASUS M2NPV-VM Albatron KM51PV-AM2 או לוח אחר ולמה
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם למעבד AMD 4600X2 בנתיים כולם המליצו לי על ה- asus M2nE רציתי לדעת אם יש עוד לוחות אם טובים למעבד הזה ושיהיו קצת זולים יותר אני לא עושה OC ולא רוצה כרטיס מסך על הלוח אם אבל חובה שייהיה יצאה אופטית מהכרטיס קול איך הכרטיס הזה : GA-M55plus-S3G יש הבדל גדול מהאסוס כי הוא יותר זול ממנו ... יש עוד המלצות ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
היי... מחפש המלצה ללוח אם z390 שיוציא את המיטב מה-9700K (שאני מתכוון לקנות). השימושים שלי הם הפקת מוזיקה אלקטרונית (cubase-10), תכנות וגיימינג. כמובן שאני מתכוון לעשות אוברקלוקינג ברמה בינונית לפחות (אין לי הרבה ידע טכני בנושא, אני נעזר באפליקציות ייעודיות בדר"כ כגון 5 way optimization של asus). מביקורות שקראתי, הלוחות החדשים של (gigabyte (auros master + ultra, designare נראים קורצים ועשירים אך למען האמת לא התנסיתי מעולם עם הלוחות שלהם, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תקציב: 1500 ש"ח. תודה מראש...
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוכש היום לוח אם למעבד AMD64. התקציב ללוח הוא 550-600 שקל. אני מתלבט מה לקנות. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והזיכרונות הרשומים אני מחפש לוח אם טוב ואמין עם כמה שיותר USB עם SERIAL ATA LAN ON BOARD ועוד שאלה האם יש בעיה לחבר על אותו לוח דיסק serial ata ודיסק ide בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שאנשים לא ממליצים על GA-P73VM-S2H בתור לוח אם, בלוח הזה יש את כל היציאות שאני צריך כולל SPDIF והוא זול משמעותית מה G41, בשילוב על ATI 4350 וE5200 האם הוא כן יספיק לי לעבודה שוטפת לתכנים כמו סרטים של BLURAY שכורים/קנויים?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה כל שהיא בלוח אם וניסינו הכל כולל החלפת קבלים. זה לא עזר, המחשב עבד 40 דקות ומת שוב. הוא החליט שהוא רוצה לקנות רק לוח אם ולשים בו את כל מה שיש לו עכשיו. מה שהיה לו זה P4PE של אסוס. תמליצו על משהו לא יקר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש לאתלון, עכשיו יש לי Asus A7V266 ואני רוצה להחליף למשהו חדש יותר, למישהו יש המלצות ללוח מסוים? דרך אגב יש לי 512MB של זיכרון 2100 DDR
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-