מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני תקוע פה בדילמה קשה. מה דעתכם על לוח-אם Asus P5KE ועל זיכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין זכרונות מסןג DDR2 במהירויות הנ"ל? שווה להשקיע ב-1066 או ש-800 יתן אותם ביצועים? הלוח אם שלי הוא ABIT IP35 PRO תומך עד -1066 אני חושב... לגבי תיזמונים...ככל שהם נמוכים יותר במספרים לדוגמא 2-2-2-15 או משהו כזה אז הלטנסי הרבה יותר טוב? ראיתי תזמונים של 6-6-6 והזכרון יותר יקר...מוזר... תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
הלוח מיועד למעבד amd x2 5000 וכרטיס מסך 8800gt ראיתי ש m2a-vm מומלץ פה, יש לו כרטיס מסך משולב ויציאת firewire. האם עדיין עדיף לקחת את ה m2a-vm (ביצועים ופיצ'רים) למרות שאני שם כרטיס מסך חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה איך שהוא יצא (לא בהמלצה של הפורום) אבל אני לא רואה סיבה מיוחדת למה הוא ממולץ פה. ?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם Asus P5LD2 Deluxe, תומך ב 667 mhz DDR2. כרגע יש לי חרא זכרון של סמסונג 533 mhz, ואני מעוניין לקנות זכרון performance עד 300 שקלים בערך ל 2 גיג. ועוד כמה שאלות אם אפשר: 1. האם אפשר להכניס 800 mhz ללוח האם שלי והם פשוט יעבדו בתור 667? 2. למה כתוב לי 267 mhz real clock במהירות הזכרון? 3. הזכרונות כרגע יושבים על ערוץ אחד( 2 סטיקים,אחד בכל סלוט), אם אני אחבר את הזכרונות הבאים לערוץ השני, האם כל זוג יעבוד במהירות שלו, או שהזכרון האיטי יותר יאט לי הכל? תודה מראש על התשובות. נ.ב אל תפנו אותי בבקשה לת'רד עם הFAQ, לא מצאתי תשובות חד משמעיות, אז בבקשה תענו לי בקצרה כאן.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אני חושד שבאחד מהם התקלקל המעבד, אני מעוניין להחליף את המעבד במעבד מהמחשב השני (הם תואמים) איך אני עושה את זה? (האם שליפה החוצה וחיבור פשוט מספיקים?)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את המפרט המצורף. אני עובד עם 3D MAX ואני רוצה להוסיף זיכרון. האם אני יכול להוסיף עוד 2G זיכרון למחשב לפי המפרט? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע מתי מעבדי אינטל החדשים צפויים להגיע ארצה? יש סיכוי שזה עוד יהיה החודש? ואם כבר, מישהו יודע את המחיר הצפוי למעבדי ה - 8200-8400? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב עם אפשרות ל- SLI ושיתמוך בזכרונות DDR3. אני צריך לוח-אם שיחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים. אשמח לשמוע בכללי על לוחות-אם מומלצים מבחינת עלות/ביצועים. אני מחפש לוח אם עד 1000 שח, אם הלוח עולה טיפה יותר זה לא נורא. אבל הסכום הוא עד 1000 שח (שגם זה הרבה בשבילי). הכי חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים (לדוגמא תמיכה בארכיטקטורת מעבדי 45nm וכו'...) תודה ויום נעים
-
- 2 תגובות
- 390 צפיות
-
-
לאחרונה, (ובעצם כבר הרבה שנים) חשבתי על אותם אנשים אשר בוחרים את המעבד שלהם לאחר בדיקת בנצ'מרקים שונים. לפי עניות דעתי בנצ'מרקים הם חשובים מאוד, אבל... לקנות מעבד / לבחור מעבד ע"פ מבחני בנצ'מרקים זה טעות ! - וכאן אני צריך את דעתכם המקצועית... דוגמה: בעקבות אחד הדיונים בפורום הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315728.0 ), מעבר לחוסר הכבוד לפתוח אותו, אחרי שהבן אדם קיבל מעל ומעבר ליועץ מקצועי - שלא היה מקבל בשום מקום ובשום חנות מחשבים, חשבתי עוד פעם על המעבדים... כמה אנשים שעובדים עם פוטושופ, וכל תוכנה אחרת אשר ע"פ הבנצ'מרקים מקבלים את מבחני הביצועים הטובים ביותר, באמת יעבדו עם קבצים גדולים בהם באמת אפשר להרגיש את תועלת המעבד ? רוב האנשים עובדים עם קבצים די…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הראשונה היא כזאת, האם בשילוב של athlon 4400+ X2 עם 8800GT יהיה צוואר בקבוק? והשאלה השנייה היא האם הלוח M61PS3 עם סוקט AM2 יתמוך בPHENOM. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על : מעבד כפול - ליבה של אינטל עד 1000 ש"ח (חריגות קטנות במחיר סבילות). חשוב: מטמון גדול ועבודה ב- 1333MHZ FSB לוח אם INTEL (טהור) עד 650 ש"ח: כ. מסך, קול ורשת אונבורד . צ'יפסט החדיש ביותר שניתן למצוא במחיר, כמובן ושוב, חריגות קטנות במחיר יתקבלו. * אני לא עושה OC והמחשב ישמש אותי לעבודה משרדית / צפייה בסרטים בעיקר... המון תודה עד העזרה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך מעבד ולוח אם עד 3000 שקל תביאו הצעות
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
איזה שינויים וחומרה משמעותית חדשה תצא בעוד שנה שנה וחצי? (מעבדים \ כרטיסי מסך \ זכרונות וטכנולוגיות חדשות) אני משדרג את המחשב שלי כל 4 שנים ותמיד קופץ על דור מסויים (הפעם ה-core 2 duo ו8800gt), לכן רציתי לדעת האם משתלם לי לחכות שנה שנה וחצי ולראות האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש עם core 2 duo & 800gt או בעוד שנה ככה, כשייצאו מעבדים חדשים וכרטיסי מסך, אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה עכשיו מחשב חדש ובעוד שנה פתאום יוצא איזה מעבד וכרטיס מסך חדש חזקים בהרבה ממה שקניתי עכשיו... יחסית בידיוק כמו שהתכוונתי לקנות AMD 3200 ואז יצא ה-Core 2 Duo ומזל שלא קניתי
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=501 איזה זכרונות יותר עדיפים מבחינת ביצועים ומבחינת OC ? (אל תתיחסו למחיר)
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בס"ד שלום האם זה משנה לאיזה כיוון אני מרכיב את גוף הקירור על המעבד, (אפשר לשני הכיוונים וזה יושב אותו הדבר), אשמח לקבל תשובה. תודה מראש שחר. MSN shaharmix@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הזכרונות הבאים ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 המוכר אמר שהם אותו דבר..לא יודע מה לקנות..
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4L vs abit Fatal1ty FP-IN9 SLI אני מתכנן להגיע ל OC של 3.0GHZ ל q6600 וגם בעתיד SLI לשני כרטיסי מסך התקציב עד 600 שקל יש לי גם זיכרון בתדר 533GHZ אז אני מעונין שהוא יתמוך, וגם בעוד קיט של 2 גיגה 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים עליו מעבד Athlon 64 X2 4200+ Socket 939וAMD נכנסתי לאתר של הלוח אבל אני לא מצליח להבין מי שיכול לעזור לי שיגיב תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצות ללוח אם תקציבי ובסיסי בשביל ידידה. לא סגור על מעבד - athlon 4000 x2 או E2160 ודומיו, לכן אם אפשר המלצות בנפרד לסוקט 775 וAM2. הדרישות - שיכיל כרטיס מסך מובנה וגם חריץ PCI-E להרחבה עתידית, חיבורי כוננים גם SATA2 וגם IDE. ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר למעבד, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), חשבתי לקנות את Q6600 האם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. אם תוכלו להמליץ לי גם כרטיס מסך זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש זכרונות למחשב הנוכחי שלי,אשר גם יתאימו לרכישה עתידית(באפריל). אני מעוניים ב 2GB זכרונות אשר יהיו מיועדים ל OC,ולכן עדיף 800MHZ CL4. לוח אם נוכחי :Motherboard Name Asus P5LD2. הזכרונות זריכים גם להתאים ל לוח-אם עתידי,שאני מניח יהיה מבוסס P35,אשר יתמוך במעבדים החדשים שעומדים לצאת.. בהקשר לתקציב : כמה שפחות,באיזור חולון-ת"א.. אני חדבתי לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה רבה מראש !.
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-