עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה עדיף? מה עדיף לOC יותר מה עדיף בלי OC

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  2. אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5.0-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Supported Precharge All Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Supported Registered Address/Control Inputs Not Supported On-Card PLL (Clock) Not Supported Buffered DQMB Inputs Not Supported Regi…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by bobik1990,

חברה אם יש לי במחשב זיכרונות של 256*2 PC 3200 A-DATA אבל במקום 400MHZ הם עובדים 333.... אני ביננתיים לא מעלה את הFSB כדי שהזיכרונות יפעלו יותר מהר...אז אני יוכל להוסיף עוד 2 סתיקים של 128*2 של חברה אחרת במהירות 333MHZ....זה יעבוד ...???

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by zeev121,

אני מחפש להגדיל את הזיכרון RAM שלי ל4GB או ל6GB, מחפש המלצות לכרטיסים שיתאימו למפרט ושיעבדו בוודאות עם המפרט, לא משנה אם חדשים או יד שניה. כרגע יש לי זיכרון מסוג KINGSTON 2GB, מבחינתי אפשר להחליף אותו ולשים כרטיסים חדשים. זה המפרט שלי:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כן מה ששמעתם אני רוצה לקנות 2.4GHz FSB 400MHz ואני רוצה לוודא אם יש לו 512KB CACHE לפי איך שאני מבין זו אותה ליבה אז אי אפשר לעשות את זה כ 512KB CACHE נכון? בתודה ג'י

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  7. נדפק לי הדיסק קשיח הרגיל, הוא בלי אחריות אז כבר חשבתי לשדרג לדיסק SSD למערכת ההפעלה, אבל אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך: http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p35-ds3r האם SSD מתחבר גם כ SATA ? ואם כן האם זה אומר פגיעה בביצועים שלו?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by avieini,

שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by israelnba,

kingston 512mb DDR266Mhz כמה זה בערך צריך לעלות לי?? ההצעת מחיר שקיבלתי בינתיים היתה 400ש"ח ואני חושב שזה מוגזם...

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  10. יש לי 512 מגה ב-2 סטיקים. במהירות 333mhz. התזמונים הרגילים שלהם היו 2.5-3-3-7. ועכשיו הצלחתי לתזמן אותם ל- 2.0-2-2-6 ! מה יצא לי מזה בדיוק? איך אני יכול לבדוק שהכל יציב? האם כדאי להוריד את ה-6? איך אדע אם הם מתחממים יותר מדי?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by MC Misha,

שלום לכולם!! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב וחשבתי על שני לוחות אם של GIGABYTE 1) GA-965P-DS4 2) GA-965G-DS4 בדקתי מחירים וראיתי שההבדל הוא 11 ש"ח ולא ראיתי שיש ממש הבדלים טכניים אז מישהו יכול לעזור ולהגיד מה עדיף :-

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  12. המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

לא מצאתי הרבה באתרים של חנויות, מבקש המלצות מכם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אני חייב על מעבד של 64 BIT לשים ווינדוס עם 64 או שאני יכול לשים ווינדוס רגיל?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by fire15,

לוח:EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד:INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k זיכרון:CORSAIR RDRAM 256MB CM616DR256A-800 אל תציעו לי לעבור ל-AMD כי השילוש הקדוש מיועד ל-OC ועל תציאו לי להחליף את הזכרון ל-DDR כי יש לי כבר מהמחשב הקודם RDRAM 256MB CM616DR256A-800 אז אני רוצה שיהיה לי 512MB ועוד שאלה העם יש סיכוי שאני שאני יכול לעשות OC ל-2.6 GHZ על המעבד יהיה Thermalright AX-478 יש מצב? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Kingston 512MB DDR333 520ש"ח או GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ 406ש"ח אל תסתכלו לפי מכירם של הזכרונות. הייתי רוצה לדעת מי מהם יותר מהיר ומה כדי כי אני מתלבט... ??? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by TOMMYB1,

שלום . אני יודע שהשאלה שלי כללית ביותר, ההתלבטות לגבי מחשב חדש. התקציב של המחשב הוא בסביבות ה2000 ללא מארז וללא כרטיס מסך. המחשב אמור לשמש לסביבה ביתית, סרטי HD ואינטרנט. קודם כל ידוע לי ששלושת המעבדים חזקים מספיק ושאפשר לקחת גם מעבדים יותר פשוטים פשוט אני רוצה שהמערכת תחזיק לפחות ל3 שנים, המערכת תהיה עם DDR3 4 GB. והאם יש טעם ביותר מ2 ליבות כאשר לא משתמשים בשום תוכנה גראפית\משחקים מיוחדים. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by yosisharaby,

אמרו לי שטווח המחירים שלו יהיה 1100-3000 ש"ח ואני רוצה לקמות מחשה חדש.. אמרו שהמעבד ב-1000 ש"ח יהיה 1.83 ג'יגה הרץ זה נחשב למהיר במעבדי הקונרו או שעדיף כבר פנטיום D ב200 דולר מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  19. שלום רב במחשב שלי יש 1G זיכרון. האם הוספה של 256mb מביאה לשיפור כלשהוא בהרצת מישחקים כבדים, או שזה יהיה בזבוז כסף. המיפרט שלי: P-4 2.8 XFX 6600GT 128MB 1GB RDRAM SAMSUNG XP PRO תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by YoniG,

שלום, אני זקוק להמלצה על זכרונות טובים שהם לא מהזכרונות הזולים ביותר ולא מהיקרים ביותר (KINGSTONE ושות'). איזה חברה הייתם בוחרים לזיכרון DDR400 256MHZ שמחיריה בסביבות ה200-250 שקל ליחידה? תודה.

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  23. חוץ מזה יש במחשב 4G זיכרון המחשב מיועד לשימוש גרפי אבל בתקציב נמוך תודה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by nore0,

האם שתיי הסוגים האלה מתאימים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by Elevation,

כולם תומכים (החדשים), בSATA, כן? מי הכי טוב? ובגלל ההתקן המיוחד, ישנה פורצדורה כל פעם, או שזה בדיוק כמו חיבור רגיל? של הכונני IDE הרגילים? וכמובן שזה שווה את תוספת המחיר, כן?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.