עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eid101,

שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by amitay93,

ddr2 kingston 1gbX2 667mhz או ddr2 kingston !!value!! 2gb 800mhz סימנתי את הvalue כי רציתי לשאול למה זה value? ואם יש הבדל ביניהם חוץ מהתדר שעוזר למהירות? ז"א מי חלש יותר,עמיד יותר כל מיני שאלות כאלה תודה רבה לעונים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by KoM,

האם יעבוד ? שאלה פשוטה ומהירה כמה שיפור יהיה למעבד על לוח P35 ?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by ZeppeliN,

יש לי לוח אם Abit AA8-3rd Eye (אותו דבר כמו AA8-DuraMax) ורציתי לדעת אם הוא תומך בפנטיום D וספציפית במעבד 805. האם כדאי לשדרג מפרסקוט 3GHZ לפנטיום D805 תמורת 100 ש"ח? יש לי גם קירור טוב (ARCTIC FREEZER 7 PRO) כך שאוכל לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by idanaz,

שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  7. Started by Blabber,

מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  8. ביחד עם כרטיס מסך 8800gt GA-M6S-S3 http://skypc.co.il/pl_product~38485~83~0.htm או GA-MA69G-S3H http://skypc.co.il/pl_product~38476~83~0.htm

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by mokisho,

מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by musari,

יש לי בביוס באפשרויות רשום PCIEXPRESS והוא מכוון על X1 X1 ואני עובד עם CF יש שם גם אפשרות 4X AN מזה האפשריות האילו חיפשתי בספר של הלוח ולא מצאתי הלוח הוא DFI LANPARTY UT P35-T2R . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  11. Started by Ashand,

הלוח שלי הוא ABIT IP35PRO באתר הבית לא מוזכר תמיכה ב-DDR3 אבל בהרצת EVEREST תסתכלו על התמונה...אולי אני לא מבין גדול במה שרשום שם אבל מישהו יכול להסביר לי מה פשר הדבר?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  12. אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  13. לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 391 צפיות
  14. Started by Albetron,

יש שמועות שסדרת הQ9XXX נדחית למרץ זה נכון??

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by moshel7,

האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שלום, אני רוצה להעלות מערכת הפעלה ויסטה על מחשב חדש שכבר מוגדר בביוס למערך רייד0, יש שלב בהתלקנה שאני צריך לספק דרייבר לרייד, השאלה שלי היא איך אני יודע איזה דרייבר אני זקוק(יש כ-10), יש לי לוח אם P35 DS3P של גיגהבייט ומעבד Q6600 תודה.

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  17. האם כדאי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף פברואר? אמורים לצאת רכיבים חדשים בזמן הזה?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שלום.יש לי את המעבד הזה עם לוח A7N8X DELUX הנה העמוד שלו http://www.techpowerup.com/cpudb/104/AMD_Athlon_XP_2200+.html אחרי הרצה אקראית גיליתי שהוא עובד עם 1200 מגצ שהוא אמור לעבוד על 1800 מגצ.אחרי כמה שיטוטים בביוס (שלא ממש ידידותי..) המחשב החליט לשבות ומצא לנכון לעבוד בשליש מכוחות 733 מגצ.ניסיתי לאפס את הלוח בביוס בהגדרות דיפולט ועדיין המחשב לא רואה את כל עוצמת המעבד. אשמח לעצות נוספות.עדיין לא הוצאתי את הסוללה מהלוח אם זה מה שיאפס את המערכת. תודה מראש. נ.ב - המחשב שכתוב במיפרט שלי מושבת עקב מאוורר ציפסט לא תקין..... :P

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by D.r Bit,

שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by junior_mg,

שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בוקר טוב. שאלה| איך הלוח הזה GIGABYTE GA-P31-DS3L ביחס ל GIGABYTE GA-P35-DS3L ? אני מתכוון לעשות O\C ורוצה לדעת מה ההבדל? האם ה P35 יותר טוב ל O\C? ואם כן למה?... ובכללי גם לדעת מה ההבדל.. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by davidreznic,

הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  24. לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  25. מה עדיף זכרון 667 עם cl3 או זכרון 800 עם cl4 ?(מאותה חברה)

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים