מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי אשמח לשמוע את דעתכם ומה אתם ממליצים תותחים שלי!!! כרגע חשבתי על: Core 2 Duo E6850, 1333Mhz, s775, 4MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 2X 2GB Transcend 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E G92 2 X 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Creative X-Fi Xtreme Gamer איך זה נראה?? חשוב לציין שאת הכרטיס מסך זכרונות ודיסק קשיח אחד כבר יש לי! האים להחליף ל Q6600 בעל 4 ליבות לומרות שבצועים מראים תוצואות אחרות לטובת הE6850 בנוסף הכרטיס קול מומלץ? יש לי CREATIVE 5.1 והשימוש שלי הוא למשחקים נטו... (הבנתי שזה יקל על המעבד) מנהלים במידה וזה לא המקום סליחה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם טוב מתאים לאינטל. אני צריך שיהיו לו צינורות קירור, הוא יהיה מהיר, 4 חיבורים לזיכרונות שיהיה להם כמה שיותר זיכרון מקסימלי, אני צריך טכנולוגיה של SLI PCIE, יתאים למעבדים של 2 DUO , 2 QUAD, 800MHZ. אני צריך אותם במיוחד ל SLI . . . כי אני קונה רק כרטיסי מסך של NVIDIA....
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי אפשרות להביא לוח אם של ASUS דרך חבר במחיר טוב בבקשה אל תמליצו לי לוחות של חברות אחרות כי אם אני לוקח זה יהיה רק ASUS (פשוט כי אני תמיד יוכל להחליף לחדש) תוכלו להמליץ לי לוח טוב מהרשימה הזאת מ100 עד +200 דולר? השימוש : לרוב זה יהיה למשחקים ואני יקנה גם 8800GT 512 וגם INTELCore2 Quad Q6600 (2.40Ghz 1066MHz, 8MB, LGA775, 64bit וגם אם תוכלו להגיד לי בכלל איך הלוחות של ASUS תודה רבה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, איזה זיכרון עדיף למחשב חדש?: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 DDR II 667Mhz או 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800Mhz. יש משהו אחר בטווח מחירים כזה שעדיף (רצוי מהאתר של KSP)? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדי לאבחן שהבעיה בווינדוס, הוצאתי את אחד הכרטיסים שלי - וראיתי שיש עדיין 3GB ואז הוצאתי כרטיס אחר והחזרתי את הראשון למקום שלו ועדיין היה 3GB משמע שהווינדוס מגביל את הזיכרון ... איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ddr2 kingston 1gbX2 667mhz או ddr2 kingston !!value!! 2gb 800mhz סימנתי את הvalue כי רציתי לשאול למה זה value? ואם יש הבדל ביניהם חוץ מהתדר שעוזר למהירות? ז"א מי חלש יותר,עמיד יותר כל מיני שאלות כאלה תודה רבה לעונים!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יעבוד ? שאלה פשוטה ומהירה כמה שיפור יהיה למעבד על לוח P35 ?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit AA8-3rd Eye (אותו דבר כמו AA8-DuraMax) ורציתי לדעת אם הוא תומך בפנטיום D וספציפית במעבד 805. האם כדאי לשדרג מפרסקוט 3GHZ לפנטיום D805 תמורת 100 ש"ח? יש לי גם קירור טוב (ARCTIC FREEZER 7 PRO) כך שאוכל לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ביחד עם כרטיס מסך 8800gt GA-M6S-S3 http://skypc.co.il/pl_product~38485~83~0.htm או GA-MA69G-S3H http://skypc.co.il/pl_product~38476~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בביוס באפשרויות רשום PCIEXPRESS והוא מכוון על X1 X1 ואני עובד עם CF יש שם גם אפשרות 4X AN מזה האפשריות האילו חיפשתי בספר של הלוח ולא מצאתי הלוח הוא DFI LANPARTY UT P35-T2R . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ABIT IP35PRO באתר הבית לא מוזכר תמיכה ב-DDR3 אבל בהרצת EVEREST תסתכלו על התמונה...אולי אני לא מבין גדול במה שרשום שם אבל מישהו יכול להסביר לי מה פשר הדבר?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
-
האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות מערכת הפעלה ויסטה על מחשב חדש שכבר מוגדר בביוס למערך רייד0, יש שלב בהתלקנה שאני צריך לספק דרייבר לרייד, השאלה שלי היא איך אני יודע איזה דרייבר אני זקוק(יש כ-10), יש לי לוח אם P35 DS3P של גיגהבייט ומעבד Q6600 תודה.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף פברואר? אמורים לצאת רכיבים חדשים בזמן הזה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום.יש לי את המעבד הזה עם לוח A7N8X DELUX הנה העמוד שלו http://www.techpowerup.com/cpudb/104/AMD_Athlon_XP_2200+.html אחרי הרצה אקראית גיליתי שהוא עובד עם 1200 מגצ שהוא אמור לעבוד על 1800 מגצ.אחרי כמה שיטוטים בביוס (שלא ממש ידידותי..) המחשב החליט לשבות ומצא לנכון לעבוד בשליש מכוחות 733 מגצ.ניסיתי לאפס את הלוח בביוס בהגדרות דיפולט ועדיין המחשב לא רואה את כל עוצמת המעבד. אשמח לעצות נוספות.עדיין לא הוצאתי את הסוללה מהלוח אם זה מה שיאפס את המערכת. תודה מראש. נ.ב - המחשב שכתוב במיפרט שלי מושבת עקב מאוורר ציפסט לא תקין..... :P
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-