מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה.. בעבודה של אבא שלי זרקו מחשבים.. הוא הביא לי מחשב אחד שלם שרק הוציאו לו את ה HDD ואת ה RAM. בדקתי איזה לוח זה וזה EPOX EP-6VABA http://www.mainboard.cz/mb/epox/EP-6VBA.htm לפי מה שהבנתי מהנתונים שם ה 66/100MHz Front Side Bus. 3x DIMM Slots for SDRAM. זה אומר שצריך זיכרון במהירות 100 MHz עכשיו אני לא יודע למה אבל 100 עולה יותר מ 133.. אם אני אשים 133 MHz זה יפעל? ויש איזה משהו עוד שאני צריך לבדוק על הזיכרון לפני שאני קונה? (אם הםא מתאים או משהו) והאם 256MB יספיק בשביל שרת לינוקס קטן? או שכבר כדאי לקנות 512? או שבכלל אולי 128 יספיק? תודה לעוזרים עריכה: אם אני רוצה להתקין עליו Windows Media Center ולהוך אותו ל HTPC, 256 מגה זיכרון יספיק? והמעבד מספיק חזק? אי לא…
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. אפשר לחבר אליו זיכרונות DDR2 800MHZ או לחבר אליו זיכרונות 667MHZ ולעשות להם OC ל800 ?? 2. זה לוח טוב? 3. הוא טוב ל אוברקלוק ? 4. יש לוח יותר טוב ממנו שהוא עד המחיר 750 שקל +- ? 5. אם אני מחבר לו את המעבד D930 לכמה GHZ אני יכול להגיע איתו ב OC ? (מאיזה מספר GHZ הוא מגביל?) 6. *יש לו כרטיס קול מובנה? *אם כן, הוא טוב? *אם כן, הוא "יסתדר" טוב עם הכרטיס X-Fi Xtreme Music ו?? הכרטיס המובנה ישפר את הביצועיים של ה X-Fi ו?? 7. * יש לו יציאת SATA1 ? כמה? * יש לו יצאת SATA2 ? כמה? * יש לו יצאת IDE ? כמה? 8. יש לו יציאות USB2 ? כמה? 9. מה ההבדל בינו לבין לוח האם P5LD2 SE ? תודה מראש.... סליחה על כל השאלות, אני פשוט אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת עליו את הפרטים ששאלתי, זה…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מבקש המלצה לסטזיכרונות חדששל 2G לOC. יש לי כרגע את הסט הזה- OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel 512X2 667Mhz כנראה שהוא מגביל אותי בOC לא מצליח לעבור את ה3100 ותקוע שם כבר זמן רב. ושאלה... האם סט חדש יכול ישפר לי את הOC? או שלא שווה להשקיע בסט יקר ורק להוסיף עוד זוג של 512 לבצועים משופרים? מפרט המחשב בצד.
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חברה, שאלה די מעניינת עלתה בראשי, עקב החלטתי לקנות מחשב (מאוד בקרוב) אני כמובן הולך על הדור של ה-64 ביט, אבל אני מאוד מבולבל, ישנם שני סוגים--> הראשון הוא AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice והשני הוא Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz 541 64BIT Box שניהם אותם מחירים, עכשיו אני מעוניין לדעת, מי יותר טוב, מי מביא יותר ביצועים, מי עדיף מבחינת לוח אם ובקיצור, AMD או INTEL! בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אוקי חברה יש לי 500 שקל אני יכול לחרוג מקסימום ב100 אני צריך המלצה לגיגה זיכרון בתווך התקציב כמובן שזה אהייה ב2 סטוקים של 512 הלוח של זה nforce 4 k8nf9 מעבד amd athlon 64+3000 אפשר גם להמליץ על חנויות מחול אבל שזה לא יחרוג מ600 שקל תודה..
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לא מוצא בביוס את האפשרות הזאת ... הביסו שלי הוא award bios משהו כזה קוראים לו ... לוח gigabyte k8 nf4 משהו יודע אולי ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה זיכרון יותר מהיר: CL3 או CL2 ? לא הצלחתי למצוא הגדרה ל"CL" ?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב אז בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167264.0 יש לי עכשיו 3 אופציות בחירה בין 3 לוחות אם (למעבד AMD Athlon64 s939 3800 Dual Core) : 1) ASUS A8N-E s939 nForce4 Ultra PCI-E GBE 2) DFI LanParty nForce4 UT Ultra-D 3) DFI nForce4 Ultra Infinity ואני לא יודע באיזה לוח אם לבחור ... מה הכי טוב ומה הכי כדאי מבין ה 3 ? ועוד שאלה - בעקבות הלינק הנ"ל (של האשכול על המפרט) - האם כדאי לי לשים 2 סטיקים של 1GB ראם (כדי שיהיה 2GB זיכרון) או לשים 2 סטיקים של 512MB ראם (כדי שיהיה 1GB זיכרון) ? ואני מדגיש שהמחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (אם זה משנה משהו)
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קניתי את המעבד לא יודע אם בביוס יש את הטמפ' של המעבד אבל נראה לי שכן עכשיו למה אני לא רואה אותה באוורסט ???
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
איזה לוחות תומכים/יתמכו בקונרו E6300 ומה יהיה המחיר שלהם בערך או מה הוא עכשיו? ואיזה סוקט הוא יהיה?
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה הלוח אם שהכי כדאי לקנות אותו למעבד i7 היום במחיר הזה. הייתי מעדיף לוח של ג'יגה ביט, אבל אם לא אז גם טוב...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
השאלה שלי נובעת מהמחשבה שאם משהו רוכש מחשב דור 8 וירצה להחליף מעבד בעתיד , האם הוא יוכל להחליף מעבד או שעליו להחליף גם לוח אם. המעבדים החדשים לא יתאימו ללוחות Z370 . הכוונה שלי שלא כמו לוחות 110M שהתאימו למגוון רחב של מעבדים בלוחות Z370 אנחנו מוגבלים ל דור 8 בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעית חומרה: יש לי לוח-אם מסוג: MSI RC401M - MS 7173. היה עליו זיכרון DDR2 533 1GB CL4. הוספתי עוד אחד בדיוק כזה. הבעיה היא:כל אחד מהם עובד מצוין בנפרד, על כל אחד מהסלוטים (זאת אומרת ששני הסלוטים ושני הזכרונות תקינים).אבל כששמים אותם ביחד, או שהוא מזהה רק 1GB או שהמסך לא עולה (המקרה הראשון יותר שכיח). ניסיתי גם עם 0.5 GB במקום ה-1 וגם את זה הוא לא זיהה. מצאתי בכמה מקומות באינטרנט שהלוח כן תומך ב- 2GB זיכרון. מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב שמיועד ל: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים מפעם לפעם. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד:אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 התלבטויות: 1. יצרן ודגם. 2. נפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור 4Gb של הנ"ל ב-1040 ש"ח) 3. סוג - האם ללכת על 667Mhz או 800Mhz (שעולה 40% יותר על אותו נפח) כרטיס מסך:התלבטות ק…
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?
-
- 6 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לגיימינג. (התקציב הכללי כולל מסך K3.5). אני מתכנן לקנות e5200 ולבצע OC קל-בינוני, יתכן שלא אבצע OC בכלל. רציתי לשאול כאן מהו הלוח אם הכדאי ביותר "לשוק הנמוך". (250-400 שקל ללוח אם) תודה.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לאבא שלי יש במחשב שלו AMD-K6-450MHZ קשה לי להגיד שהוא מרוצה ממנו, וזה בלשון המעטה... הP2-350 שלנו עובד יותר מהר ממנו בהרבה. אבל את זה כבר הבנו. בכל מקרה כמה שאלות: - מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד הזה? על הלוח שלו אני לא מאמין שיש חיישן חום והדרך היחידה שאני מצליח למדוד היא דרך הביוס (שם המעבד דיי חם(מ60++ בקיץ עד 49 עכשיו אחרי עבודת IDLE) כל שאר התוכנות קוראות מספרים לא הגיוניים/נכונים... - מה הוולטז' שהמעבד הזה אמור לקבל? כמו שרואים בתמונה, סנרה טוענת ש2.2-2.4V אבל היא כותבת שהמעבד מקבל 2.03, מה נכון? (בביוס כתוב על הVCORE 2.17) - מה ההשואה של המעבד הזה לאינטל? כמה קאש יש לו? כי הוא - אחרי פירמוט כללי ועם אותה כמות זיכרון רץ הרבה יותר לאז מהP2 שלי
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ומעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor ויש לי את הזיכרון הבא: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כרגע יש לי 2GB זיכרון ואני רוצה לשדרג כדי לשדרג ל win 7 64bit (אני כרגע עם XP 32bit). אני רוצה לדעת איזה זיכרון בדיוק כדאי לקנות. איך אני יודע את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול דיפדפתי לי ברחבי הwww ואספתי קצת מידע על הלוח אם שברשותי גיגהבייט 8IK1100 ושני סטיקים של 256 400 פתאום נתקלתי בריויו של אדם שטוען שלא הצליח להפעיל את הדיואל צאנל?????בלוח הנ"ל מוזר ואני חשבתי שזה עובד אוטומטית!תקנו אותי אם אני טועה? או שיש טיזו דרך לבדוק האם בכלל זה עובד????? בתודה מראש אלעד!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי בKSP שהם כבר לא מוכרים פרסקוט במקום בפרסקוט יש שם מעבד אחר שיש לו את אותם הנתונים של הפרסקוט רק שלא רשום פרסקוט. רציתי לדעת האם למעבדים אלו יש את אותה הבעיה כמו לפרסקוט, של התחממות מוגזמת? אני שואל שאלה זאת מכיוון שאני מטלבת בין אינטל 3GHz לבין AMD 64bit 3GHz. תודה לכם על עזרתכם אלדד כהן. ;D
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-