מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד אינטל 2.8 D ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה כדי לקנות, ד.א. אם יש לוח שאתם ממליצים עליו יותר אתם יכולים לכתוב. תודה רבה תומר
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני עדיין בשלבי גישוש , אז ככה אני מחפש אם יש לוח אם זול(כמה שיותר יותר טוב בגלל זה אני לא שם תקציב הכי זול שאפשר). שמומלץ למטרות OC. אני לא צריך עליו כרטיס מסך מובנה וגם רק 2 סלוטים לזכרון יספיקו העיקר שהוא יהיה בנוי טוב לOC . הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב ההכי מינמלי. המיפרט שלי. AMD 4000X2 לוח אם חרא של FOXCONN 1GB OCZ X1600P 300W HEC ART
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כרגע יש לי Samsong DDR 512MB 400Mgz Brand אני רוצה לקנות Samsong DDR 1024Mb 400MHz CL3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305631 האם זה מה שאני צריך והאם הם יעבדו טוב?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום המחשב הישן שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח. בדקתי את הדיסק (SATA) במחשב אחר והוא תקין. הבאתי את המחשב ל IVORY והם אמרו שלוח האם לא תקין ואי אפשר להשיג חדש כי מדובר בלוח ישן (המחשה בן שש שנים) ניתן אולי להשיג אותו ב E-bay. אני רוצה לנסות להשמיש את המחשב הזה במקביל לרכישת חדש האם הלוח הנ"ל ש IVORY מוכרים יוכל להתאים לי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם 4 סלוטים זהים של 8GB DDR3 1600Mhz יעבדו במהירות של 1600Mhz או שהם יעבדו ב 1333Mhz כמובן הלוח תומך ב 32G ובמהירות 1600Mhz. [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח: גיגהבייט Ga-7n400-L דואל דידיאר.....יענו כל זכרון דידיאר טוב? המחיר: 300 ש"ח חדש לגמרי באריזה עם 3 שנות אחריות מחיר בפועל שאני אשכרה אקנה זה פלייסטיישן 1 שיש לי בבית + 100 ש"ח שווה או לא?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן רכישה של מחשב רב-תכליתי חזק (מאוד) ושקט. הייעודים הם כאמור מולטי-טסקינג כבד וגם גיימינג. צמצמתי את האופציות לשני המעבדים הנ״ל. רציתי לשאול: 1) האם ה- 400mhz הנוספים שה- K מציע שווים את מחירו היקר ב- 200+ ש״ח לעומת ה- 4790? 2) ל- K דירוג TDP של 88 וואט, ול- 4790 84 וואט. האם זה משמעותי אם אני מעוניין במחשב שקט? הקירור יהיה Scythe Kotetsu. אני מעוניין לציין שאני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג כלל וכלל, ולכן המכפלה הפתוחה של ה- K לא מעניינת אותי. אני מעוניין בו עקב מהירויות סטוק גבוהות יותר. משום מה, בכל אתר מדברים רק על ה- K ומזכירים רק אותו, והגרסה הרגילה כמעט שלא זוכה להתייחסות. גם השוואות ישירות ביניהם בקושי הצלחתי למצוא. תודה
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך זה שלוח אם כזה עם כל האפשרויות שיש+ FIREWIRE + GF 4 CARD, עולה כ"כ מעט - 850 ש"ח.... יש לו כל מה שיש ללוחות באותו מחיר אבל גם כרטיס GF שלבד עולה 350 -400 ש"ח. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא אמור להקביל בביצועים שלו ל E8400 עולה 815 ש"ח זול מ E8400 ב 65 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מסתכל על המפרטים של חברי הפורום אני רואה שכמעט כולם משתמשים ב AMD אז רציתי שתשתתפו בסקר ונראה באחוזים לכמה יש AMD ולכמה INTEL
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות שבוע הבא כמה רכיבים של מחשב ההתלבטות שלי כרגע היא על הלוח אם , הייעוד להריץ GF 285 , E8400 , 4GB DDR 1066, 2 TB HDD וכמובן מסך 26" בקיצור , על הכל החלטתי ואני בלב שלם בנושא. אבל לגבי הלוחות אם , בI7 יש כולה X58 בC2D יש הרבה הרבה יותר חשבתי טוב ניקח X48 של גיגה בייט - X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 או את הASUS P45 - P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 ההבדל במחיר הוא משמעותי , השאלה מה יותר אפקטיבי לOC ומה ההבדלים , באתר שמראה את ההבדלים בין CHIPSETים לא מצאתי כלום מעניין פרט לעובדה שרשום שX48 תומך PCIE 2 וP45 תומך PCIE 1.1 יש למישהו המלצה בנושא עד 900 ש"ח ?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מומלץ ואיך הוא בהשוואה ללוח המקביל של גיגה-בייט ?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7) שעובד אצלי 24/7. בשנה האחרונה הוא עשה מספר בעיות בזמן עלייה (במיוחד לאחר הפסקות חשמל) בצורה של קפיאה בזמן הדלקה (מדליקים אותו ונורת הדיסק דולקת רצוף בזמן שלא יוצא סיגנל וודאו) שנפתרו ע"י מספר נסיונות הדלקה עד שהוא עלה. אתמול החלטתי להחליף את אחד מהמאוורים במארז ולאחר מכן המחשב נתקע בזמן שהוא מציג את מאפייני לוח האם כך שאני מניח שיש צורך להחליף אותו. הייתי שמח להמלצה ללוח אם חדש -המעבד הוא i5 בתושבת LGA1156 של 2.4 ג'יגה שמואץ אצלי ל 3.7. -הזכרונות הם שני סטיקים של 4 של קרוסאייר מדגם CMX8GX3M2B1600C9 ועוד שני סטיקים של 2 של ADATA מדגם AX3U1600GB2G9-AG. סה"כ 12 ג'יגה. -המערכת כוללת 4 דיסקים קשיחים, 2 דיסקי SSD (רק…
-
- 34 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
המחשב מיועד אך ורק לעבודה גרפית כבדה(2D). אני מעדיף אינטל, אבל מוכן לשקול אי אמ די. מומלץ שהמחיר יהיה לכיוון הסף התחתון יותר מלעליון, אבל לא חייב תודה. נ.ב. המחשב שיוחלף הוא PIII, לא תהיה בעיה לדחוף את מפרט חדש במארז שלו, נכון?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ... אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים .. או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שאלתי , פנדה למה הם הפסיקו למכור את זכרונות , WINBOND (אני אישית קניתי מהם זכרון 512 400MHZ UVO והם סבבה ) והם אמרו שהיו היו איתם הרבה בעיות והרבה החזרות ולכן הם לא יחזרו למלאי שלהם בקרוב האם זה נכון , מישהו יודע על מקרים כאלה ? חוץ מזה האם כדאי לקחת MICRON במקום WINBOND (אין צורך ב OC )
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס ללוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מכיבן שמחוברים אצלי כמה מאוררים אבל הוא קולט רק 2 מאוררים אז הוא גם לא מראה לי את הסל''ד על שאר המאוררים (2 מאוררים בנוסף לעוד 3 שהוא כן מראה) אני זוכר פעם ניסיתי לעדכן ומשהו השתבש לי שם אבל בסוף הצלחתי לשחזר את הביוס המקורי במקרה אני לא רוצה שזה יחזור על עצמו... בקיצור אני מפחד חחח יש הצעות בטוחות שללא בעיה אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש מעדבים של 32 ביט ו64 ביט... אבל השאלה שלי אם יש לך ווידנוס 32 ביט ומעבד 64 ביט. אם אני יעבוד לווינדוס 64 ביט זה ישפיע הרבה על הביצועים? או שלא? בתודה THE CRAZY BOY
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהוא מכיר חנות בראשון לציון שמוכרת זכרונות DDR2 במהירות 533MHZ בנפח 2GB (לא משנה אם זה 1GBx2) שימושים...: סתם אני קונה כרטיס מסך חדש (8600GTS) למחשב ישן (PENTUIM 4) עם 512MB RAM אז רציתי לקנות לו עוד RAM כדי שיריץ משחקים חזקים כמו CRYSIS כמובן שלא על מקסימום אבל יש לכרטיס OC נחמד והמחש דיי איטי כי חסר RAM (לפעמים נתקע קצת עם אני פותח FIREFOX במקביל עם INTERNET EXPLORER) בקיצור צריך מקום בראשון (חייב בראשון כי אני משלם במזומן ואני לא מתכוון לנסוע לכל מני מקומות) CL לא ממש משנה לי אם אפשר אז לענות בהקדם האפשרי כי אני מקבל את הכרטיס מסך ביום חמישי (אולי שישי) תודה רבה רבה רבה למי שעוזר ;D עמנואל.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-