עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xytkhi,

׳�׳�׳¨׳– ׳�׳�׳—׳©׳‘ Luhaixin ATX 326 - ׳‘׳�׳–׳–׳©׳•׳₪׳¡, ׳”׳‘׳�׳�׳– ׳”׳—׳–׳§ ׳‘׳¨׳©׳× www.buzzshops.co.il זה מארז ATX כולל ספק כח. רציתי לוודא שהוא יתאים ללוח אם asus p5q pro תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. (לדוגמה) ללוחות של ASUS יש אחריות 3 שנים תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by eegg,

יש לי כרגע את המפרט בצד <----- וחשבתי לשדרג ל e6750 ו לוח גיגהביט ב 650 שח או עדיף לחכות לשנה הבא בסביבת פסח ואז לקנות משהו וגם לשדרג ל ddr3 באותו זמן כרגע זה יצא לי בערך 1700 לשדרג את המחשב אבל זה רק לוח אם ומעבד מה דעתכם?????

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב ואני הולך לעבוד הרבה עם התוכנת סרטוט AUTOCAD, המעבד שאני רוצה לקנות הוא Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE האם מעבד של אינטל יסתדר טוב יותר עם תוכנת סרטוט כבדה ?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  5. היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe‏ יש לי מעבד4600 athlon x2‎‏ ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom‏ עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ithamar22,

שלום, רציתי את לשמוע את דעתכם/עצתכם בדילמה לגבי החלפת מעבד ולוח. כיום אני עם לוח asus sabertooth x99 ומעבד 5820. חשבתי לשדרג את הבאנדל למשהו אחר, לא אתנגד לאפשרות לבצע OC סביר מכיוון שאני עם קירור מים קסטום אין סיבה לא לנצל זאת. האפשרות שלי היא למכור את הבאנדל הנוכחי ואולי להוסיף עוד קצת ולהחליף. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא סביבות 3500 שח גמיש מעט לפה ולשם אם זה באמת שווה. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג משחקים כמו COD,AC וכדומה, כמובן שימושים יום יומיים ועריכות סרטונים בסיסיות,ושימושי עבודה (אבטחת מידע). יש שלי שתי דילמות עיקריות: 1. מכיוון שאני עם 1080 SLI חשבתי שבמידה ואני משדרג כדאי לי לקחת באנדל שיאפש…

7. אז ככה אני לא ממש מבין בעיניין האוברקלוק ורציתי לדעת עם אני יכול להאיץ את המעבד e6300 על לוח 945p-s3 .. ועם אני יכול להגדיל את המכפלה או רק את התדר לפחות למהירות 2.2 (ועכשיו הוא על 1.86) ודרך אגב אני בלי קירור מיוחד יש לי את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד..

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  8. שלום ברשותי מחשב AMD 6400 3.2GHZ X2 לוח אם ASUS M2A -MVP 4 גיגה ראם DDR 2 800 MHZ וכרטיס מסך ראדון 4870 1 גיגה מסך 22 אינץ. ספק 550W של שיפטק הבעיה שלי היא שאני מרגיש חולשה לפעמים במשחקים ונראה לי שהכרטיס מסך לא מנוצל כמו שצריך , נראה לי שהמעבד מגביל אותו... כמו למשל ב CRYSIS איזה אופציה יש לי לשדרג את המעבד לתושבת של AM2 שיהיה יותר חזק משלי , והאם המעבדים של AM2+ יתאימו לי לתושבת (הבנתי שזה עניין שונה רק בתוכנה ולא במבנה הפיזי של המעבד סה"כ אותו מספר של פינים ) ואו אולי עדיף לי להחליף לוח+מעבד בתקציב של עד 600-700 או מצד שני לעשות OC למעבד הנוכחי. תודה מראש עידן.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  9. יש איזה הבדלים ביניהם מבחינת החיבורים מלבד Thunderbolt 3 , אם אפשר הסבר גם מה זה בדיוק החיבור הזה , הוא קשור גם לחיבור לרשת או לא ? ואם זה הבדל של 200- 300 שח , אז מה עדיף יותר ביניהם ? ויש לעומת זאת גם את הדגם master של gigabyte z390. אז מבין ה 3 האלה מה הכי מומלץ? חשוב לי מאוד ה wifi והמהירות של זה ובכלל מבחינת חיבורים אם זה הבדל של 300 שח לפה או לשם אז להשקיע בלוח אם שהכי משתלם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by IG,

למפרט שמופיע בחתימה שלי הוספתי אתמול סטיק של סמסונג 333 DDR. השאלות: באיזה סלוט אני צריך לשים את הסטיק החדש? ניסיתי לשים את הסמסונג במקום הספקטק הישן, והרצתי באנצ' של איידה 32 (קראה/ כתיבה לזיכרון) והתוצאה הייתה יותר נמוכה. מה, למה ואיך? חשבתי שסמסונג חברה טובה ואיכותית...

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  11. לוח-אם עם אפשרות לSLI יכול להפעיל גם CROSS FIRE??

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  12. הללויה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  13. אשמח לקבל עזרה דחופה!! תודה, ניר.

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  14. אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות מחשב שיתמוך בAVID , השאלה אם D820 יהיה משמעותי או שאפשר להסתפק ב פנטיום 4 3.0 ?, ואיזה קירור איכותי למעבד אתם ממליצים? ולוח אם טוב? התקציב של לוח אם בסביבות 1000 ש"ח . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by djelectric,

לפניכם התמונה השניה. הדיון יסגר בחצות. אני מזכיר, תשובה אחת בלתי ניתנת לשינוי למשתמש. היום עולים בדרגת הקושי לקצת פחות קלה. תשובה נכונה תזכה את העונה בסוף היום בנקודה. בהצלחה

• 49 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by sahargt,

אני קונה מחשב חדש תקציב ללוח משהו כמו 1200 ש"ח המעבד היה 6600 השאלה שלי איזה לוח לקנות ואיזה ציפסט אני מקבל מחול את 8800 GTX כדי לקנות לוח שתומך בSLI? אולי בעתיד אני אני יקנה כרטיס נוסף חשוב שהלוח יתמוך בכול הדברים החדשים וגם במעבדים שיבוא קישור ללוחת ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2020&products_id=14904 ASUS P5N32-SLI SE Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Intel Edition http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=12161

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  17. שלום. מעבר ממערכת AMD למערכת Intel. האם הדבר דורש התקנה מחדש של מערכת ההפעלה [Windows]? או שיש סיכוי שאפשר לשלוף את הכונן, להתקין את לוח האם החדש, את המעבד, ופשוט להדליק את המחשב? סליחה אם השאלה הזויה תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה לשדרג את המחשב ב-RAM שיהיה לי לפחות 16GB. תהיתי אם אני אוכל להעיזר בחברי הפורום: 1. מה המגבלות (של הלוח?) מבחינת כרטיסי זיכרון - הלוח של Gigabyte b75m-d3h? (קראתי שעד 32GB ולא יותר מ1600MHz, בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). 2. לבדוק אופציה של אם בכלל אפשר להוסיף לכרטיסים הקיימים שלי (שני כרטיסים של Crucial DDR3 4GB 1600MHz ct51264ba160bj - ביחד 8GB, יושבים על השתי סלוטים הימנים). ממה שהבנתי, חובה שהזיכרונות יהיו זהים בדגם (חברה+דגם+תדר) לביצועים מקסימלים - או שאני טועה? לא מצאתי שום מקום שמוכר כאלה בדיוק, יש אלטרנטיבות? או לקנות כבר חדשים? עריכה: נראה לי שמצאתי את הדגם שלי באמזון, היתי שמח אם מישהו יכול לאשר שזה מאותו סוג: https://www.amazon.c…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות ! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?

• 15 תגובות
    • 937 צפיות
  20. האם יש תאימות למעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 ולמסך U2311

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by rbu99fm,

תודה מראש... אני הולך לקנות מחשב ויש לי התלבטות בין 2 זכרונות...: Kingston DDR KVR400X64C3A/512 PC3200 400Mhz CAS LATENCY 3 3-3-3 מחיר: 621 ש"ח או Kingmax DDR TSOP DRAM Moudle 400Mhz PC3200 C.L=2.5 Retail Package מחיר : 583 ש"ח שניהם 512 MB ואחריות לכל החיים מה עדיף??? המחיר לא מפריע לי....

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by snird,

בנתיים ראיתי במעבדים האו רק עליה... מ1,000 ש"ח בSKYPC זה עלה שמה ל 1,030........ ובKSP מ1,020 בהתחלה ל 1,070... \= אני מדבר על הE6300........ צפויה בו יריד בשבועיים שלוש הקרובים?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by MtK,

הי, אני בונה שרת קבצים ביתי ולכן אין לי צורך במעבד חזק במיוחד (Intel Pentium G620 יכול להספיק ומכיוון שאני ככל הנראה אלך על מארז Fractal Design 304, אני מחפש לוח mini-ITX. אבל יש כמה תנאים: כרטיס רשת מובנה 1gigabit, של אינטל (!). זכרון עד 16ג'יגה 6-8 פורטי SATA. זו דוגמא מאוד נחמדה: http://www.asrock.com/server/overview.asp?Model=E3C226D2I רק שלא ממש מצאתי אותו בארץ. אם יש המלצות למארז/לוח שהם לאו דווקא mini-ITX כחלופה, אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם אנו נמצאים בעידן בו ניתן ליהנות ממשחקים עדכניים גם ללא כרטיס גראפי ייעודי כלל? לקחנו לסיבוב את ה-Ryzen 5 3400G, המעבד העוצמתי ביותר בעל הליבה הגרפית המובנית שיש ל-AMD להציע, בשביל לבדוק לכתבה

25. השאלה בראש התרד השאלה שלי היא איזה מהשניים האלו עדיף? מערכת A64 מיועד לאוברקלוק השאלה היותר עיקרית היא האם באמת יצאו זכרונות מהסדרה הזו של OCZ עם BH5 או שהמוכר סתם מוכר לי בולשיט? תודה!

• 42 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.