מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם לוח אם מסוג Asus P5K יתאים לי לצורבי DVD מסוג IDE ואחד חדש מסוג SATA .
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תקראו את זה: http://www.tomshardware.com/motherboard/20040119/index-12.html
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לפי האתר שלהם: Supports Dual channel DDR2 1066 OC/ 800 Un-buffered Non-ECC memory מה זה אומר בעצם? שאני יכול לשים זכרונות של 1066?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מה היו ממוצע הטמפרטורות שלכם היום? במאמץ ובidle,תודה ושיענו לי בבקשה רק מי שהיה אצלו חם מאוד ואין לו מיזוג בחדר
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי למצוא שילוש עם כרטיס מסך מובנה במחיר הכי זול שאפשר לסטודנט בלי יותר מדי דרישות. אשמח גם להמלצות על חנות טובה באיזור חיפה(כמו נועה למשל). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שמעבד אינטל atom מתחמם, האם זה נכון? אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן 11-12" , בעיקר לשימוש בוורד, אקסל, אינטרנט ומוזיקה.. האם מעבד intel atom יהיה טוב לשימוש זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לאחי במחשב השני לוח אם מסכן ממש ממש לא טוב עושה הרבה בעיות הוא רוצה לשדרג ללוח אם יותר טוב ב-200-300 שקל שיתמוך ב ddr 2 בכל הטנולוגיות בסכום עם יציאת מידי או יציאת ג'ויסטיק חייב את עזרתכם בתודה lidor_abo
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אולי נשמע טיפשי, אבל מאז שקניתי את המחשב החדש שלי לפני שנתיים, ירדתי כמעט מכל העניין הזה של חומרה בכל אופן, המפרט בצד ימין, מקווה שהוא עובד, אם לא: EPoX 8K3A+ (via kt333) AMD AXP 1900+ Samsung DDR 256 mb 333MHZ האם הזכרון הזה ועוד אחד זהה של סמסונג, רק בנפח ותדירות יותר גבוהים יעבדו ביחד טוב? הם יכולים בכלל לעבוד ביחד?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המעבד שאני קונה 2500(333MHZ) איזה זיכרון הכי טוב עם תזמונים טובים זיכרון 400/333MHZ 512MB 900שקל
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בזאפ שיש מעבדים שתומכים גם בחיבור 939 וגם AM2. זה נכון? ואם כן, איך זה שמעבד של AMD שהוא כפול ליבה 3800+ובעל חיבור של 939 עולה 1000 ומעלה, בעוד שמעבדים שיש להם את התמיכה בשני החיבורים זולים יותר והדגמים יותר טובים כמו 4200+ ו-4800+? תודה רבה, חיים.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שחיברתי 4 גיגה 2*2 המחשב זיהה רק 3. הוספתי עוד 2 גיגה באותם מהירויות והמחשב זיהה רק 5. רצוי לומר שהדריברים התקנתי הכי חדשים המתאימים ל64BIT ועשיתי עדכון של הWINDOWS. יש למישהו הצעות לפתרון הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תקציב בין 500-1000 אני רוצה שני סטיקים של 2 גי'גה לפחות 1000MHZ מהירות למחשב שמיועד לרינדור+יושב על מחשב DUAL CORE תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD4000 אני יכול להביא במקומו INTEL 2160 אני לא עושה OC , שווה ? כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לקנות מחשב והתמהמתי קצת (שבועיים) ועכשיו כשהגעתי לקנות, ראיתי שהמחירי זכרונות, באותו אתר ואותם הזכרונות קפצו ב-260 שקל! מ-1420 ל-1680. יכול להיות? מדובר על זכרונות 2GB 800MHZ 4-4-4-12 של G.Skill. שלא תבינו לא נכון, כל הזכרונות שם עלו במחיר ונראה שמחיר של 1420 לא ניתן למצוא בשום מקום מעבר לחנות הזאת. לכן רציתי לשאול אתכם איזה זכרונות כאלה הם הכי זולים, ולא אכפת לי הדגם / חנות / יצרן.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קודם כל אני לא מבין למה הזכרונות שלי לא מוכנים לעבוד על 1T שזו גם בעיה, למישהו יש מושג ממה זה נובע? המחשב לא עלה אז הוצאתי את הסוללה של הלוח אם (שזה סיפור אחר ) והכנסתי אותה בחזרה בערך אחרי שתי דקות. עכשיו כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך עם משהו צהוב כזה מימין למעלה ואני חייב ללחוץ F1 כדי להמשיך... יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה? מקווה שזה מתאים לפורום הזה...
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ל3000+64bit a-data 512 400 והארד דיסק FUJITSU MPF3153AT P: איך התוצאה.?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התגלתה פירצת אבטחה חדשה בכל המעבדים תחת השם Speculative Store Bypass https://www.tomshardware.com/news/researchers-discover-speculative-store-bypass-attack,37092.html תיקון לבעיה כבר קיים אך הוא כנראה הולך לפגוע שוב בביצועים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהלך לי ה- 2.8C היקר שלי :'( אני כנראה קונה מעבד חדש וכידוע לכם מאד קשה למצוא כרגע 2.8C בארץ. מצאתי בינתיים רק ב- LogicPC, ובהנחה שבאמת יש כרגע כאלה אצלהם, יוצא לי שלקנות את ה- 2.8C עולה 1,140 ובחנות מסוימת (דילר כזה) אני יכול לקנות 3.0E ב- 199$ שזה כ- 1070 ש"ח (אם 1$ = 4.6NIS). והאמת תמיד לא היה לי מזל לכל מה שנוגע להתחממות מעבדים (ובעקיפין זה מה שהביא להליכתו של המעבד היקר שלי לעולמו), ואני האמת די מפחד ממה שיקרה עם פרסקוט במהירות 3 גיגה הרץ, ואני בשום פנים ואופן לא הולך להשקיע בקירור נוסף. יש לי רק משחה טרמית סבירה (Coolermaster HTK-001) שאשים בין המעבד לגוף קירור הסטנדרטי של אינטל שיבוא איתו. אני באמת צריך לפחד? :-[ מה כדאי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הי, שוב אני, אני מתכוון לקנות מחשב שלוח האם שלו הוא intel D915GU או D915GAV, מה ההבדל בין 2 הלוחות והאם ידועות בעיות בלוחות האלה? ושוב תודה
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשדרג את ה-K8N NEO סוקט 939 ל- Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ אבל אני לא מוצא חנות אחת מכוונת שמוכרת את המעבד הזה או אפילו מהירות גבוהה יותר 3.2 GHZ ... יש למישהו מושג איפה אני משיג מעבד כזה? ובקשר לשידרוג עצמו...האם זה PNP ? או שאני צריך להתקין ווינדוס מחדש...? תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-