מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם אפשרי לפתוח לדגם הנ"ל AMD Athlon II X2 240 ליבות? יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-790X-UD3P ויש לי בלוח אם פונקציה כזאת ה-ACC איך שלא קוראים לזה...
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר(עדיף בארץ) לרכוש סטיקי זכרונות DDR 2 800Mhz? בKSP ראיתי רק סטיקים של 1GB, אני מחפש סטיק 2GB... תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנה לפטופ asus vivobook 14" TP410U בעל 8GB RAM , חשבתי על לשדרג אותו בעזרת הוספת זיכרון נוסף. האם כדאי לקנות זיכרון של 16GB או שתיים של 8GB ואם כן איזה? (האם קיים סלוט אחד או שניים במחשב זה?) אשמח להמלצה על דגם ממולץ. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
כדי שפעם אחת ולתמיד אני אבין יותר טוב... מה ההבדל בין הצ'יפסטים 865 ו-875 שעושה את ההבדל הגדול במחירים??? האם זה באמת שווה את זה? ומה מומלץ יותר למחשב חדש??
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בליחה על הבורות אבל, מה ההבדל בין מעבד שהוא OEM למעבד שהוא BOX?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 800 ואני יקנה הכל שהוא מומלץ ואני מערב את המעבד אינטל כי יש ל אח שלי זה וסתם רציתי לדעת מה תעדיפו....
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום ! אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE ובתוך המפרט הציעו לי לוח אם של ASROCK Z77 PRO4 אני צריך לדעת האם הלוח הזה מומלץ ויתפקד טוב עם המעבד והאם לא עדיף במקומו את הלוח אם של GIGABYTE GA-Z777-D3H . ועוד דבר הציעו לי במפרט את הדיסק קשיח של HITACHI 1TB SATA3 האם הוא מומלץ והאם לא עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה לעוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
במחשב נייד, האם יש יתרון משמעותי לביצועים של מעבד I7 על פני מעבד Core2Dou חזק מהדור הקודם? (אני מדבר על T9550 ומעלה) האם יורגש הבדל בביצועים בשימושים של מכונות וירטואליות ואמולציה? (בכלל, אשמח להסבר קצר על ההבדלים ביניהם, מעבר ל2 ליבות מול 4) תודה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחנות המחשבים cmp-il, כי הכי נוח לי ללכת לשם. יש להם זיכרונות של SAMSUNG וחברות יותר מוכרות, אבל הזכרונות די יקרים (עקב העלייה בשבוע האחרון במחיר הזכרונות). אבל יש להם זיכרון אחד שהוא יותר זול: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRVAR4003&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 מה אתם אומרים עליו? הוא טוב? אני אף פעם לא שעתי על החברה הזאת, אבל היא די זולה ולי יש בעיות בתקציב. אני עומד לבצע OC בעוד 4 חודשים, אבל אני בכלל מתכנן לחסוך כסף ולקנות זכרונות מסוג OC, אז אני לא אשתמש בזיכרון הזה ל-OC.
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA ואני מחפש מתאם טוב ל-USB3 הבעיה שחריץ PCI-E הקטן תפוס ע"י הכרטיס קול, האם יש פתרון יותר יצירתי עבור הלוח אם שלי ? מפצל PCI-E ? מתאם ל- PCI-E 16 ? *ראיתי מתאם באיביי - http://www.ebay.com/itm/2-Port-USB-3-0-HUB-to-PCI-E-PCI-Express-Card-Adapter-Converter-5-0Gbps-/180940432892?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2a20e3e5fc#ht_3126wt_1163 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הורדתי תגירסה הכי חדשה פתחתי הכול רגיל אני מפעיל תמחשב מכניס דיסק והאו עושה תבדיקות מ1 עד 10 ובבדיקה 7 כול הבדיקה יש לי EROR איזה בדיקה זאת ומה זה אומר מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חברים יקרים מבקש המלצה לשידרוג (זכרונות מעבד לוח) למשחקים מוזיקה אינטרנט-מתוכנן OC תקציב 2500-3000 ש"ח תודה :
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא מתפקד, איזה חנות אמינה מומלצת לקניה והחלפת לוח אם? באיזור חולון
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם וזיכרונות חדשים ל OC. הקנייה מתבצעת בארה"ב, המעבד הוא E6300 והקירור שיש עליו כרגע הוא Thermalright Ultra 120 Extreme + 120mm מחפש משהו שיסחוט את המעבד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש מצב שמעבד יושב לא נכון על התושבת והמחשב עדיין עובד " רגיל " והטמפרטורות תקינות ?
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לרכוש מעבד 8400 ולוח אם מתאים . יש למישהו המלצה על לוח אם טוב בסדר גודל של 500 ש"ח? הציעו לי gigabyte ga-p35c-d53 . האם הוא טוב? אני ממש לא מבין בלוחות אם וכנראה גם לא אבצע OC בגלל חוסר ידע ולכן זה פחות חשוב לי . תודה מראש, שגיא
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחפש לוח אם לסוקט 754, אין כוונה לעשות OC. תקציב בסביבות 700 Firewire ו-כרטיס רשת מובנה חובה!!!
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב למוזיקה ורציתי חוות דעת על הלוח הנ"ל אני מתכוון לרכוש אותו מIQPC. קישור ללוח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי ביוסטאר חברה מעולה פשוט לא מוכרת בארץ והאחריות שניתנת מספקת בהחלט. האם הלוח מגיע עם כ.מ מובנה? האם זה חיסרון למחשב למוזיקה שאקנה לו כרטיס נפרד בעל קירור פאסיבי? עריכה: הלוח תומך בפנום 2 נכון?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הלוח דגם P5K של אסוס עם מעבד Q6600 וזכרון DD2 למה מומלץ להחליף (רצוי של אסוס) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-