עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי היום מכנסתי לתוכנה cpu-z ושמתי לה שכל הזמן הvoltage של המעבד מישתנה בין 1.616 ל1.632. המעבד זה intel 2.6c ht הוא לא עבר אוברקלוק אבל מישהום מה הוא עובד על 2.606 במקום 2.6. עריכה: ~~~~~~~~~~~; עכשיו הvoltage הגיע ל1.584 וגם ל1.568 אז מה הבעיה במעבד? ואם יש בכלל בעיה?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד הקיים בלוח האם MSI P4M890M. המעבד שמורכב עכשיו בלוח הוא Pentium D 935 3.2GHZ ולפי האתר של MSI, לוח האם תומך ב-C2D והמעבד היחידי מהרשימה שנמצאת שם שאני רואה שהוא עדיין נמכר בארץ, הוא E6300 1.8GHZ (לא 2.8GHZ). האם אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים (אני לא מעוניין ב-OC)? השימושים העיקריים במחשב הם מדיה סנטר ואינטרנט. על המחשב מותקן ויסטה כנראה ברשיון OEM ולמרות פירמוט והתקנה מחדש הויסטה עדיין איטית. האם אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה אחרת אם אני אחליף את המעבד? תודה

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by יניב קופר,

השאלה שלי האם הלוח הזה תומך ב64 BIT ASUS P5RC-LA חיפשתי ולא מצאתי משהו שמציין זאת אשמח לקבל עזרה

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Jenia24,

זה המיפרט שלי כרגע AMD 3200+ לוח אם של FOXCONN X1600P 1GB Ram. עכשיו ראיתי באיזה אתר מעבד 3600 X2. ב260 ש''ח. האם זה יהיה שידרוג משמעותי? ראיתי בבאנצ'ים שהוא אוברקלוקר לא רע ואפשר בקלות להגיע אתו לרמה של 3800 X2. עכשיו האם זה שדרוג שווה כי ת'אמת אני מרגיש שהמעבד כבר לא סוחב.

5. למישהו יש שמץ של מושג מה הSTEPPING הכי טוב למעבדים האלו???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איפה אפשר לקנות בארץ של DFI או ASUS או להשיג מתאם של אסוס אם לוח אם ביחד... :-\

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=202&modelmenu=1 במפרט שלו מופיע אפשרות להשתמש בכרטיס קול במצב 5.1 איך\מאיפה אני מוציא את ה5.1? ??? תודה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  8. שלום אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, הבנתי שה-k מסמל שהמעבד פתוח לאוברקלוק, ראיתי שיש עוד שני הבדלים ל- 2500k אין את שני הפיצ'רים הבאים Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Intel® Trusted Execution Technology לא ברור לי כל כך מה שני הדברים האלו אז אם אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק נראה שדווקא ה-2500 הרגיל יותר טוב לא? אודה לעזרתכם זו ההשוואה http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=52209,52210,

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by irav,

טוב עוד חודש בערך אני קונה מעבד כפול ליבה 3800 2.0gh אז עד כמה אני יכל להגיע עם OC לא הכי כבד (למרות שיש לי לוח טוב ) כי למשחקים שיהיו צריכים 2.4+++gh .... אז אני לא יכל להפעיל????

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  10. יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=284 איך הוא??..ובאובר??..מגיע לבאס 300+?? מתחים הכל טוב??

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by comablack,

אני מתכנן לקנות 4 גיגה זכרונות אני לא מתכנן אוברקלוק השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 50 שקל בשביל זכרונות עם סינקים מאלומיניום או שזה מיותר תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  14. אהלן! יש לי שאלה... אני מתכוון לשדרג את הלוח שלי מGIGABYTE 8I945P-G ומעבד D925 לGIGABYTE 965P-DS3 וE6420. השאלה שלי היא אם צפוי הבדל ביצועים ניכר ונראה לעין בתוכנות העכשוויות ובכלל בביצועי המחשב במשחקים וכו'? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  15. תודה רבה,וערב טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  16. שלום...יש לי שאלה על החלפת דיסקים קשיחים בין שתי לוחות אם של אותה חברה אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט אבל תענו לי אם מה שאני רוצה לעשות יכול להצליח. לאחים שלי יש פנטיום 4 עם הלוח הזה: P4i65G של אסרוק ולאבא שלי יש את הלוח הזה: ConRoe945G-DVI גם של אסרוק....עכשיו לאחים שלי יש פנטיום 4 עם סוקט 478 ולאבא שלי יש את הלוח עם הסוקט 775 ואני רוצה פשוט להחליף להם את הדיסקים קשיחים בין המחשבים כדי שאבא שלי יהיה עם הפנטיום 4 ולהם יהיה את הפנטיום D שיש לו (שחכתי לציין שיש לו פנטיום D) עכשיו בדקתי את הדיסקים של הדרייברים ואלו ממש אותם דיסקים עם אותם דרייברים...יכולה ליהיות בעיה או שיהיה חובה לפרמט?! (אני לא יכול כי לאבא שלי יש חומר ותוכנות שהוא לא מוכן למחוק בשום אופן וזה גם קצת סיבוך)…

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מעבד D805, לכן אצטרך לוח אם כמה שיותר איכותי בתקציב של כ-500 ש"ח. הלוח אם אינו חייב לתומך במעבדי Core 2 Duo, אבל שיתן לי אפשרות OC טובה למעבד ה-D805. על הלוח יורכב זיכרון 1GBx2 DDR2 667MHz CL5 מחברת Twinmos, אם יש לזה משמעות.

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by elad76,

יש לי את הזכרון הבא: Transcend 1gb 667mhz cl5 ורציתי לדעת שכדאי להוסיף עוד גיגה אני צריך לשים בדיוק אותו זיכרון או שאני יכול של חברה אחרת עם אותם נתונים. האם הזיכרון הזה טוב למשחקים והאם יש יותר טובים ממנו במשחקים?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש זיכרות 2GB עד 400$ עם אפשרות לחריגה עדיף שלא ואם יש יותר זול גם טוב. מעבד של E6600 ולוח ASUS P5W DH DELUXE. שאר הרכיבים עוד לא קניתי. אני קונה מארה"ב ככה שאם אתם מביאים לינקים עדיף מחנויות שם. תודה מראש ואני קצת לחוץ בזמן כי אני צריך לתת תשובה עד סוף היום כדי שיספקו לקנות את זה וגם לבדוק שהכל תקין. דרך אגב אין טעם לקחת את ה E6700 או ה X6800 נכון? ההפרש עם OC יהיה משמעותי? (קניתי את הE6600 ב1300 ככה שאני לא מאמין שיהיה לי קשה למכור אותו בארץ ולקנות במקום אחד מהם).

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  20. שלום חבר'ה אני צריך לוח אם מעבד וזיכרון.. בתקציב של עד 2500 ש"ח... חשבתי על: conroe e6300 gigabyte GA-945G-S3 וזיכרונות כלשהם של 1 ג'יגה .. במהירות של 667 או 533.. אשמח לשמוע את דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים...!

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by metis,

היי, קיבלתי מחשב (פנטיום 2) עם לוח של MSI מדגם MSI-6168, כאשר הלוח הוא Ver 1. הבעיה שלי שאני פשוט לא מצליח להבין לאן לחבר את הכבל של ה-Power Switch על מנת שהמחשב ידלק. הסיבות שאני לא מצליח להבין לאן לחבר הן: 1. ה-Manual היחיד שמצאתי ללוח הזה נמצא ב: http://www.msi.com.tw/program/support/manual/mnu/spt_mnu_detail.php?UID=268&kind=1 ומה שמתואר שם פשוט לא קיים על הלוח, וכנראה מדובר על תיאור של לוח Ver 2. 2. יש על הלוח עצמו דיאגרמה של פינים ועליהם תיאור של איזה מתג מתחבר לאיזה פינים (כולל ה-Power Switch), אך סט הפינים הזה לא קיים על הלוח. הדבר היחיד שקיים על הלוח שתואם את הדיאגרמה הם חורי הלחמה (מלאים). כלומר, אין ממש איפה פינים שאפשר להלביש עליהם את הקונקטורים. אם למישהו…

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Bartleby,

בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  23. אני רוצה להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב, הזיכרון הנוכחי שלי : Mushkin 1gb ddr2 800mhz cl-5 (שתי סטיקים של ג'יגה - בסה"כ 2gb זיכרון) על איזה זיכרון אתם ממליצים ? (ספיציפי) זה : http://tms.co.il/product/5998 טוב ?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by C991Now,

מהם היתרונות והחסרונות ב E7200 ו E7300 , איזה מהם עדיף לאחד שעושה OC אבל בינוני[לא משהו מטורף ורציני]. יש לי תכסף לקנות ת E7300 אבל האם כדאי ? או להישאר עם ה E7200?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by sahargt,

דוד שלי רוצה הוסיף זכרונות למחשב שלו מעבד AMD 3200 לוח גיגביט לא זוכר דגם זכרונת ADATA 512 אני קונה מהחנות הבא תמלצו לי משהו מהחנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=33

• 6 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.